vineri, 1 august 2014

DÂRE CHIMICE ÎN MAMAIA (1.08.2014)


Întamplarea face ca marti 29.07.2014 sa fim pe plaja undeva intre Mamaia si Navodari pe la 6 dimineata ca sa vedem rasaritul. 
Si cum ne bucuram noi de cerul senin si relativ limpede ceva s-a întâmplat ... spunem relativ limpede deoarece exista totusi ici colo o pâclă ciudată ca şi cum ar fi fost făcută din fuioare de ceaţă, dar nu am dat importanţă până când nu am văzut nişte dâre în cruce ce păreau de condens, dar care nu dispăreau deşi avioanele care le-au făcut nu se mai vedeau nicăieri.

La vreo 2 minute apare un avion care de la aproximativ 3-5 km de plajă dinspre mare incepe brusc  să lase dâre de "condens" paralel cu una din liniile existente deja ...


 ... după vreo 5-10 km de spreyat la fel de brusc inceteaza si-si continua drumul fara niciun fel de dâră ... in prima poza l-am surprins tocmai cand termina rezerva si apoi in poza 2, dupa ceva metri, zbura fara dâră ...

... Apoi din sens opus apare alt avion care tot asa, exact deasupra plajei incepe sa spreyeze ...

... dupa vreo 5-10 minute deja darele deveneau mici norisori si cu greu mai puteai distinge daca erau dare sau norisori ...

... iar acesti norisori au persistat cateva ore pâna au fost grupati de vant impreuna cu altii facuti de alte avioane (care au trecut la orele diminetii, intre orele 6 si 7) deasupra statiunii Mamaia ..Noi am fost relativ protejati ca eram inspre Navodari si la noi a fost mai senin ... In acea ora au trecut vreo 7-8 avioane care au lasat dare de acest gen. Dare una dupa alta se suprapuneau. Unele avioane treceau la inaltimi f mari ca abia se zareau.


Vremea s-a racit brusc, iar soarele in loc sa incalzeasca mai tare cum era normal , era mai rece, iar pe la 9-10 era mai frig decat la 6 dimineata. ...Iar soarele avea un halou interesant, ceva ce semana cu acele reflexii din nori inaintea unor evenimente HAARP sau SURA (HAARP-ul rusesc). Am vazut cu ochii nostrii cum s-a format o pacla destul de deasa din aceste dâre care incet incet au acoperit tot cerul (in loc sa dispara se extindeau). ... iar avioanele continuau sa vina si sa spreyeze ... vedeti o dara chiar care taie soarele.


Initial am zis ca poate e un fenomen local ceva , ca poate chiar aici, fix deasupra plajei e un fenomen ciudat si nu se mai disperseaza darele de condens cum se intampla in mod normal , ceva legat de curentii de aer, insa prea ciudat a fost faptul ca pe acelasi parcurs au trecut 2-3 avioane in 5 minute intr-un sens si apoi alte 2-3 in alt sens, care au patit la fel, au inceput sa spreyeze la 5 km de plaja si dupa alti 10 km gata dârele  dispareau ca prin farmec. 
Si mai interesant este faptul ca in Romania prin anumite zone au urmat inundatii puternice  ... Sa fie intamplare? Voi ce credeti?

BONUS 
Un pilot uită să oprească pulverizatoarele “CHEMTRAILS” înainte să aterizeze

"Un pilot al unui avion comercial a făcut o greșeală care dovedește existența “chemtrails” – a uitat să oprească pulverizatoarele înainte de a ateriza! In video se poate observa aterizarea avionului în timp ce încă pulverizează chemtrails . Aceasta este prima dovada empirică pentru a întări afirmațiile făcute de persoane – amatorii de ” teoria conspiratiei” – care spuneau cum companiile aeriene sunt utilizate de către guvern pentru a pulveriza aerosoli în aer fără știrea sau consimțământul poporului. Cu dovada aceasta, publicul are acum dreptul legal de a înainta procese, utiliza citații și a forța descoperirea de dovezi.  În ciuda faptului că avionul aterizează în vreme de ceață, emisia de chemtrails este de necontestat; existența lor nu poate fi negată sau explicată. În primul rând, traseele NU sunt provin din partea din spate a motoarelor cu reacție. În al doilea rând, traseele nu sunt pur și simplu apă la final de pe marginile aripilor, deoarece pe măsură ce trece avionul, în afară de emisiile de traseu , există în mod clar spray-uri care ies din mai multe secțiuni în partea din spate a aripilor. Vă invităm să vizionați clipul prezentat mai jos !"  


Mai multe informatii despre dârele chimice puteti gasi in categoria CHEMTRAILS (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS).

Niciun comentariu:

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...