Ieşirea Din MATRIX: EXERCIŢIU CONCEPUT DE BASHAR - O schimbare de percepţie transformatoare

miercuri, 2 iulie 2014

EXERCIŢIU CONCEPUT DE BASHAR - O schimbare de percepţie transformatoare

BASHAR EXERCISE 
- Transformative Shifting

Va prezentam astazi un exercitiu spiritual conceput de Bashar, un exercitu de prezenta, atentie si focalizare, care se doreste a fi de ajutor celor care vor sa-si amplifice puterea de a vizualiza aspecte subtile. 

Bashar este un extraterestru sau o fiinta din viitor, cunoscut prin intermediul mediumului Darryl Anka, care se foloseste de channeling pentru a ne aduce la cunostinta invatatura acestei entitati. Bashar face parte dintr-o specie hibrida din timpul viitor. Una dintre ocupatiile sale consta in observarea deficientelor viziunii umane asupra realitatii..

Celelate filme, articole si informatii cu si despre BASHAR de pe blogul nostru pot fi vizionate in CATEGORIA BASHAR care poate fi mai usor explorata in CUPRINS (dand click pe categoria BASHAR)

 VEDETI EXERCITIUL AICI:Excercițiul are două părți

Pentru o donație (de preferat lunară) vă pot oferi accesul la acest film. Mulțumesc!

Mai jos gasiti transcriptul exercitiului:

"Haideti sa ne oprim pentru un moment pentru a privi imaginea finala de pe diagramele voastre.
Aceasta infatiseaza un grup de cercuri, pe care este trasata o spirala de forma mai degraba patrata.
Aceasta este de asemenea o unealta ce a fost creata in societatea noastra, fiind considerata foarte utila pentru mutatia transformationala.

Iata cum poate fi ea folosita: 

Tineti imaginea la o distanta fata de ochi ce va permite sa priviti spirala in mod natural si comfortabil, ca si cum aceasta ar fi mai mult tridimensionala, adica descrie un cub.

Nu toate fatetele, nu toate liniile sunt prezente, dar daca priviti imaginea in mod corect, veti vedea ca incepe sa semene foarte mult cu un cub tridimensional ce, intr-un fel, se afla asezat deasupra grupului de sfere.

Cand imaginea se afla la o distanta confortabila, potrivita pentru a putea incepe sa o vedeti astfel, veti putea vedea, va va veti putea imagina anumite linii venind catre voi, altele indepartandu-se.

Imaginea isi pastreaza calitatea dimensionala, iar cand o veti vedea descriind ori definind un volum cubic in spatiu, veti realiza ca acesta este modul in care trebuie privita, ca aceasta este dinstanta corespunzatoare de la care trebuie privita. Si veti sti ca acesta este momentul cel mai eficient pentru a incepe exercitiul ce insoteste aceasta imagine, deoarece recurge la aspectele neurologiei vostre, la fenomenele ce apar la nivel chimic in creier prin care este interpretata idea dimensionalitatii, a trecerii dintr-o dimensiune intr-alta, a unei schimbari, a unei inaltari sufletesti, a unei accelerari, a unei ascensiuni.

Insasi acea mutatie - vazand cu ochii mintii cum ceva trece din 2D in 3D - ocupa aceeasi parte a creierului, in neurologie, pe care o vei utiliza si pentru a trece din 3D in 4D, din 4D in 5D, etc.

Este acelasi loc.

Deci, cand aceasta imagine apare ca fiind o forma dimensionala, atunci este momentul sa o folositi.
Iata cum trebuie ea folosita: aceasta continua ceea ce a fost mentionat deja despre cele patru componente: dorinta, definirea, dedicarea si detasarea.
Pentru ca ceea ce urmeaza sa faceti este sa folositi aceasta spirala de 4 ori in fiecare zi pentru acest exercitiu, in timp ce ea este folosita doar o data pe zi in cazul unei meditatii.

Iata cum o veti folosi:

Prima data, sa spunem, doar pentru a exersa, incepeti din partea superioara a imaginii si urmariti linia de sus in jos catre centru, si cand ajungeti in centru, urmariti spirala inapoi catre exterior pana sus.

Practic asta este ceea ce veti face: urmariti linia in jos catre centru si pe urma inapoi sus, in timp ce o vedeti tridimensional.

Poate ca atunci cand urmariti linia cu privirea, veti simtiti cum uneori aceasta pare sa se apropie, alteori pare sa se departeze, etc.

Prima data cand o veti folosi, atunci cand va aflati intr-un spatiu confortabil respirand usor, ceea ce trebuie sa faceti este sa fiti pur si simplu deschisi.

Acest lucru este caracteristic starii 'dorinta'.

Doar afirmatia, doar exprimarea dorintei de a va explora si de a descoperi cine sunteti.

In acea stare de spirit, in acea stare de consimtire, de deschidere, urmariti linia cu privirea pana in centru.

Cand ajungeti in centru, zaboviti cu privirea acolo pentru un moment.

In acest moment fie veti simti ceva, veti primi o informatie, o imagine, o idee, fie nu se va intampla nimic.

Insa, daca nu primiti imediat nimic din ce poate fi recunoscut ca ceva diferit, va veni un moment cand veti simtiti ca ati persistat in centru destul timp.

In acel moment, cand simtiti ca e momentul sa mergeti mai departe, urmariti linia cu privirea inapoi spre exterior.

Asta ar fi prima oara.

Orice ati primit cand va aflati cu privirea in centrul spiralei, daca ati primit ceva, adaugati acel ceva in cea de a doua calatorie de-a lungul spiralei.

Acum, simtind, concentrandu-va asupra conceptului definirii voastre, asupra interiorului vostru, asupra convingerilor, asupra felului in care sunteti construiti.

Urmariti din nou linia in jos catre centru cu acea intentie in minte, ramaneti cu privirea acolo, astfel incat sa puteti simti daca ati primit fie si cel mai mic crampei de informatie, atunci folositi informatia primita, in timp ce va intoarceti catre exteriorul spiralei.

Daca nu ati prmit nimic, ramaneti acolo pana cand simtiti ca ati stat destul si apoi mutati-va privirea, mergeti inapoi spre exterior.

Indiferent daca ati primit o imagine, un gand, o idee ori ati avut o revelatie, un sentiment, ori o tresarire, un fior adaugati informatia primita conceptului de dedicare si dedicati-va intoarcerii catre interiorul spiralei
Pentru a primi si mai multa informatie pentru a-i clarifica imaginea,pentru a o face mai exacta, pentru a o face mai usor de inteles, pentru a primi o informatie noua, un nou aspect, o noua componenta, indiferent ce ar fi, pentru a intra in contact cu un sentiment nou, indiferent de felul in care va apare: auzind un sunet, mirosind un parfum, simtind o atingere, auzind muzica, nu conteaza.

Urmariti spirala in jos cu intentia dedicarii, vedeti ce primiti si intorceti-va iarasi. si luati cu voi informatia primita pentru a patra oara.

De aceasta data cu intentia de a va detasa de informatiile ce nu va servesc.

Urmariti spirala in jos vedeti ce primiti si intoarceti-va sus.

Faceti aceasta calatorie de patru ori in fiecare dintre aceste stari, in fiecare dintre aceste intentii de dorinta, definire, dedicare, detasare.

Asta e tot ce trebuie a faceti.

Inainte de a face acest exercitiu cu ajutorul spiralei spuneti de patru ori cu voce tare:

doresc sa imi definesc dedicarea fata de detasare, 
doresc sa imi definesc dedicarea fata de detasare, 
doresc sa imi definesc dedicarea fata de detasare, 
doresc sa imi definesc dedicarea fata de detasare.

Rostiti aceste cuvinte de patru ori si apoi faceti ceea ce tocmai am descris, urmarind spirala in jos si in sus de patru ori.

Dupa ce ati facut asta, puneti diagrama de-o parte si luati diagrama celor noua cercuri si cititi cu voce tare nota explicativa.

Acest lucru va colora, va face mai interesant, va mari, va amplifica tot ceea ce ati facut in exercitiul precedent intr-un mod specific voua si imaginatiei voastre, specific voua si metodei voastre de a absorbi informatia.

Deci, o data ce ati spus fraza de patru ori, ati urmat spirala in jos si in sus de patru ori si ati spus o data afirmatia finala, doar o data, lasati totul de-o parte pentru restul zilei.

Incepand cu acel moment, pregatiti un jurnal si un pix sau creion.

In decursul zilei, ori in urmatoarele 24 de ore, urmariti si notati orice intensificare a sincronicitatii ce poate aparea.

Cand observati o sincronicitate, notati-o.

Daca nu aveti carnetul la voi, tineti minte si notati-va ceea ce ati observat cand ajungeti acasa.

Pe langa tinerea unui jurnal cu toate sincronicitatile ce pot aparea din acel moment inainte, notati-va si visele.

Scrieti tot ceea ce vi se pare semnificativ din visul vostru.

Notati absolut totul.

Apoi, ziua urmatoare reluati exercitiul.

Rostiti afirmatiile de patru ori, urmariti spirala cu privirea in sus si in jos de patru ori, rostiti afirmatia finala. 

Fiti atenti la sincronicitate, notati-o fiti atenti la visele pe care le aveti in acea noapte, scrieti-le. si in ziua urmatoare reluati.

Reluati exercitiul timp de treizeci pana la nouazeci de zile.

Veti observa o considerabila crestere a sincronicitatii veti primi mai multa informatie, veti avea mai multa inspiratie, veti fi mai constienti de convingerile voastre fundamentale si de modurile si tehnicile ce va vor ajuta sa gasiti cel mai bun si mai puternic mod de a le transforma si de a va transforma realitatea intr-una potrivita preferintelor voastre.

Aceasta este o unealta deosebit de puternica.

Faceti acest exercitiu doar o data pe zi si vedeti ce se intampla dupa cele treizeci pana la nouazeci de zile.

Va garantez ca lucrurile se vor schimba.

Continuati sa faceti acest exercitiu, distrati-va, nu-l transformati intr-o sarcina.

Distrati-va dar lasati-l sa fie puternic, staruiti asupra lui, luati-l in serios, doriti-va cu adevarat schimbarea.

Beculetele mele :)

Atunci veti straluci.

Luati aceasta tehnica in inima voastra si amintiti-va ca facand asta in fiecare zi, deschizandu-va, si pe masura ce sincronicitatea din viata voastra creste, se amplifica visele voastre se amplifica si ele, transmitandu-va mesaje, inspirandu-va si bine inteles, in acelasi timp, actionand cu bucurie in fiecare moment si pastrandu-va trupul curat, dupa toate acestea veti vedea o accelerare profunda.

Daca la un moment dat vi se pare prea mult, nu este nimic, nu va grabiti nu veti pierde nimic.

Veti folosi acest exercitiu in ritmul si in felul vostru, dar daca il folositi va functiona.

Si veti vedea ca asa este, oferindu-va dovada de care aveti nevoie.

Va veti crea propria dovada ca functioneaza foarte repede.

Inspirati adanc si expirati!
Inspirati adanc si expirati!
Inca o data, inspirati adanc si expirati,

Deconectati-va!"




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...