Ieşirea Din MATRIX: JOC CORECT - Țintă Legitimă (Viaţa mea ca spion şi trădarea Casei Albe)

sâmbătă, 19 iulie 2014

JOC CORECT - Țintă Legitimă (Viaţa mea ca spion şi trădarea Casei Albe)

FAIR GAME (2010)
My Life as a Spy, My Betrayal by the White House

Continuam astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film, de data asta inspirat din realitate, un film-document sau documentar, ce umbla pe la noi sub numele de "Ţintă Legitimă", in care ni se dezvaluie modul abject in care functioneaza politica la nivel inalt si felul in care suntem manipulati zi de zi de acesti mafioti in costume scumpe, care implinesc zi de zi sub ochii nostrii agenda ocultei regresive.

Mai intai cateva cuvinte despre film:

"Ca ofiţer sub acoperire a CIA-ului, Valerie Palme, conduce o investigaţie cu privire la existenţa armelor de distrugere în masă în Irak. Sotul ei , diplomatul Joe Wilson (Sean Penn), este detasat în cadrul anchetei pentru a fi martor la o vânzare presupusă de uraniu îmbogăţit din Niger. Dar atunci când administraţia ignoră raportul sau/si fabrica altul fictiv pentru sprijini apelul la război, Joe scrie un editorial la New York Times in care prezintă concluziile sale şi aprinde o furtună de controverse la nivel inalt. La scurt timp de la incident, un reporter de la Washington face publica identitatea Valeriei expunand-o pe ea si contactele ei la un pericol de moarte. Aflata intr-o situatie aparent fara scapare, Valerie simte ca poate pierde totul. Cariera ei este pe punctul de a fi distrusa iar viata linistita alaturi de familie poate deveni o simpla amintire. Dupa ani de zile in care a servit guvernul, Valerie – o mama, o soţie şi un ofiţer de teren cu un record imbatabil – se zbate acum pentru a salva reputaţia, cariera şi familia ei." SURSA

Cati dintre voi ati auzit in presa de aceasta poveste adevarata a cuplului Wilson? A fost un scandal rasunator, dar nu atat de rasunator pe cat  ar fi trebuit sa fie daca nu ar fi fost mass media aservita ocultei care a musamalizat cazul la greu. Despre acest caz puteti citi in detaliu AICI, iar cei care nu cunosc engleza se pot uita la film ca sa inteleaga o mica parte din problema, deoarece si ceea ce a urmat dupa este la fel de mizerabil.

Este un caz clasic de santaj, intimidare si terorism din partea statului, desfasurata prin intermediul parghiilor ofeite de nivelele politice cele mai inalte. Putini scapa cu viata sau au ocazia sa mai si povesteasca aceste lucruri. Din fericire pentru noi, familia Palme-Wilson era nesantajabila si nepatata (ceva rar in cazul oficialitatilor de oriunde ar fi ele) si astfel a fost dezvaluita toata mizeria cu armele de distrugere in masa ale Iraqului si faptul ca atacul impotriva lor a fost unul nejustificat de motivele invocate.

Desi cazul a fost clar, doveziile imbatabile in dezvaluirea minciunii odioase si totul era clar ca lumina zilei, care a fost consecinta? Greu de spus ... In aparenta au fost gasiti niste tapi ispasitori, dar nu cine trebuia cu adevarat, iar povestea de dupa ar merita alte filme prin care sa se arate modul la fel de odios in care functioneaza justitia ...

Concluzia este ca putregaiul este omniprezent si chiar daca mai exista si unii eroi, caci asta sunt sotii Palme - Wilson, niste eroi ai zilelor moderne, este foarte foarte greu sa te lupti cu sistemul prin mijloacele puse la dispozitie de sistem: justitie, presa samd , iar victoriile aproape niciodata oferite, indiferent cat de multa dreptate ai avea.

De aceea va tot indemnam sa nu mai luptati cu sistemul cu instrumentele oferite de sistem ca nu aveti sanse de izbanda. Singura solutie este propria rEvolutie, iesirea din matrix printr-o non-participare, non-violenta la sistem . Cautati modalitati de a va rupe gradat de influenta acestuia, de a va rupe gradat de dependentele sistemului, cautati sa va rupeti si sa faceti un scop al vietii voastre din asta. Nu asteptati batranetea sa vi se umple conturile ca sa puteti lua o decizie.

Pamantul, omenirea are nevoie de fiecare din noi ACUM sa ia o decizie. Nu ne asteptam sa reusiti asta dintr-o data si sa fugiti brusc in pesteri sau la tara, dar macar sa aspirati catre altceva, sa va interesati, sa cautati solutii, sa aveti intentia ... macar atat ... apoi sa cautati sa aveti un pamant al vostru unde sa va cultivati singuri cele necesare, sa cautati solutii pentru energie alternativa gratuit, sa va afiliati unor comunitati in care si altii au aceleasi preocupari ca si voi . Asa este mai simplu ... Cautati solutii si veti gasi ... bateti si vi se va deschide ... Doar sa vreti cu adevarat.

VEDETI FILMUL TRADUS AICI
(Calitate HD 720p)

link 1 - DivxFilmeOnline

link 2 - Netu

link 3 - Ok

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...