Ieşirea Din MATRIX: Brenduiţi

sâmbătă, 5 iulie 2014

Brenduiţi

Branded (2012)

Continuam astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film mai putin cunoscut, care merita mult mai multa atentie din partea noastra.

"Branded este un SF scris si regizat de Jamie Bradshaw si Aleksandr Dulerayn. Amplasat intr-un viitor distopic, unde branduri corporatiste au creat o populatie deziluzionata, efortul unui singur om, pentru a afla adevarul din spatele conspiratiei va duce la o lupta epica impotriva unor forte ascunse care controleaza lumea." Sursa
Este un film care ne arata chipul sinistru al dependentelor noastre nocive sub forma unor entitati parazite si modul cum le putem dejuca festa.  Oricat ar parea de fantezist, de exagerat, noi credem ca este posibil ca la nivel subtil, astral, chiar asa sa arate lucrurile. Este interesant si da de gandit tot filmul. Modul cum reuseste actorul principal sa-si trezeasca clarviziunea, ideea geniala pe care a avut-o pentru a se lupta cu acele entitati monstruoase care sunt animate de propriile noastre dependente. Se poate face o paralela extraordinara intre acest film si Sistemul De Control al Matricei, despre care am vorbit in ultimile saptamani. Ni se arata inca odata unde poate duce adormirea, lipsa de vigilenta, urmarea excesiva a dorintelor egotice, lipsa unei discipline mentale si a unei viziuni spirituale. Un film genial, plin de invataminte. Intr-o societate de oameni treji, Sistemul de Control al Matricei, pica de la sine.

VEZI FILMUL TRADUS, AICI
CALITATE HD 720p

SERVER 1

SERVER 2

SERVER 3

2 comentarii:

  1. Multumim pentru film in special si pentru munca depusa pe acest blog. Mi-ar prinde bine niste bani acu, cu siguranta as dona. Deocamdata am terminat ordonanta cu care am fost concediat ( daia am si asa mult timp liber sa vizionez filme si sa ma incarc spiritualiceste de pe bloguri de genul asta). Sper ca in viitor de voi avea iar parte de job sau afacere sa nu uit de voi si sa donez ca meritati tare mult pt munca depusa. Va multumesc inca odata. Cu drag Constantin,

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu drag ..spor la vizionari si multumim pentru intentiile si gandurile frumoase.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...