Ieşirea Din MATRIX: Bobby Fischer Impotriva Lumii

sâmbătă, 12 iulie 2014

Bobby Fischer Impotriva Lumii

BOBBY FISCHER AGAINST THE WORLD (2011)

In contextul reinflamării conflictului israeliano-palestian am simţit să vă prezentăm un alt iudeu khazar care s-a întors împotriva celor de aceaşi etnie cu el., împotriva Israelului şi a SUA, unul dintre motive fiind tocmai acest conflict abject si nedrept..

Este vorba de unul dintre cei mai buni jucatori de sah din lume, campion mondial in perioada 72-75, un geniu care s-a dovedit in timp a avea coloana vertebrala, bun simt si curaj de a spune lucrurilor pe lume, ceea ce a si determinat indelungata lui suferinta.

Ideea este simpla: cat timp si-a tinut gura si a fost marele campion, toata lumea l-a ridicat in slavi, era considerat un geniu de exceptie si toata America se identifica cu el. Cand a inceput sa vada lucrurile diferit si a inceput sa se exprime contra sistemului, dintr-odata geniul a innebunit, desteptaciunea lui era de fapt prostie, iar cei care ieri il ridicau in slavi, a doua zi l-au si calcat in picioare.

Lumea te ridica, lumea te coboara. Nu conteaza cat de bun esti, cate ai facut pentru sistem, cat de plin de succes esti si de bogat, in momentul in care te legi de cine nu trebuie, nu mai faci compromisuri si urmezi calea adevarului, devi un paria, o persoana non-grata.

Adaptarea la un sistem bolnav nu este un semn de sanatate si asta este ceea ce realizeaza toti cei care se trezesc la realitate si incep sa vada Sistemul de Control al Matricei. Nu poti impaca si capra si varza. Poti baga capul in nisip, poti sa te minti ca tu esti ok in mijlocul putregaiului, poti sa crezi ce vrei, insa daca ramai fidel adevarului, viata ta nu va mai fi la fel de linistita si netulburata.

"A fost un aspru si virulent critic la adresa evreilor (el însuși fiind de descendență evreiască), primele sale declarații în acest sens fiind făcute în 1961. A negat Holocaustul, și-a anunțat intenția de a demasca crimele evreilor și a susținut că Statele Unite sunt o „farsă controlată de evrei ticăloși, circumciși, murdari și coroiați”.

La câteva ore după atentatele din 11 septembrie 2001 a declarat la un post de radio din Filipine, că „aceasta e o veste minunată”, continuând cu critici la adresa politicii SUA în Orientul mijlociu." (mai multe despre Bobby gasiti AICI, iar pentru a intelege cat de lucid si de pornit era impotriva sistemului va invitam sa citit interviul dat de Fischer unui post de radio filipinez AICI).

Din pacate a murit in 2008 neimpacat si nefericit, caci nu a trait sa vada caderea imperiului SUA si nici incetarea conflictului din Israel. Nu a vazut niciunul dintre liderii khazari paraziti ai ocultei penalizati si nici modul minunat in care Islanda, tara lui adoptiva in ultimii ani ai vietii lui, a reusit sa iasa din recesiune, bagand la puscarie marii bancheri.  Un final trist, o viata plina de agonie, dar si de extaz, cel putin in primii 30 de ani ai vietii lui.

Din pacate documentarul subliniaza prea putin motivele schimbarii "la fata" ale lui Fischer. In film se incearca mai mult sa se scoata la suprafata resorturile psihologice care au stat in spatele atitudinilor lui, insa din punctul nostru de vedere, nu au reusit decat in mica masura. Se doreste o explicare care sa linisteasca constiinta maselor, insa cei care studiaza un pic mai mult problema,  observa ca povestea e mult mai complicata si complexa.

AICI un film în care Bobby demască khăzărimea conducătoare a planetei.

VEDETI FILMUL NETRADUS AICI
(HD 720p 60fps)

Accesul la film este oferit doar urmăritorilor implicați, activi
(donatorii sau cei care demonstrează că au distribuit, comentat și apreciat conținutul blogului prin diverse locuri în internet, pot primi filmul tradus, la cerere)
Cereți și vi se va da ...

Mai multe informatii despre evreii khazari, despre sionism si despre adevarul din spatele conflictului israeliano-palestinian puteti afla rasfoind categoria SIONISM (aceasta poate fi explorata mai usor in CUPRINS, dand click pe categoria SIONISM).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...