RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

duminică, 15 februarie 2015

În aşteptarea lui SuperMan (15.02.2015)

WAITING FOR SUPERMAN (2010)

Un film dedicat tuturor celor care inca mai iubesc visul ... scuze, cosmarul american. De data asta oferim o imagine asupra sistemului de invatamant ... scuze, de spalare pe creier si indoctrinare american, menit sa descurajeze in realitate, educatia reala contribuind din plin la indobitocirea tot mai accentuata a americanilor de rand, incurajandu-se astfel infractionalitatea.
"În regia lui Davis Guggenheim, acest film documentar, cu titlul original Waiting for Superman, analizează lipsurile și birocrația excesivă a sistemului de învățământ american. Un sistem girat de un guvern care este mai interesat de protejarea locurilor de muncă și a salariilor profesorilor leneși din școlile publice decât de oferirea unei educații corespunzătoare copiilor.
Filmul studiază cazurile a cinci copii talentați, ai căror părinți se luptă să le ofere educația necesară. În acest demers, însă, copiii sunt supuși „loteriei” în urma căreia doar puțini norocoși reușesc să pătrundă în școlile bune. Urmărind poveștile celor cinci copii, Guggenheim ne dezvăluie un sistem care mai degrabă inhibă decât stimulează creșterea academică.
Titlul “Waiting for 'Superman'” este o credinţă a copiilor din ghetourile americane (Harlem) ca un super erou va rezolva  problemele lor.
Documentarul face o evaluare exhaustivă a sistemului de învățământ american și a tuturor problemelor lui."
Filmul nu merge cu adevarat la sursa problemelor, pe care am analizat-o din plin in celelalte articole si documentare dedicate acestui domeniu, insa e o perspectiva interesanta ce merita stiuta.

VEDETI FILMUL TRADUS, AICI:


In completare studiati si:

1) Miscarea UBUNTU
2) Educatie pentru un viitor durabil (un documentar in care se vorbeste si de SummerHill)

3) Conspiratia universitara
4) KEN ROBINSON - "Scoala ucide creativitatea" si "Este necesara o revolutie in educatie" 

5)  LEVI ELEKES - FRIENDS SHOW - cateva ganduri de bun simt despre scoala AICI si AICI
6) EFECTUL CANAR
7) RESURSELE UMANE - contabilizarea sclaviei
8) THE CALLING  
9 Sugata Mitra - Educatia condusa de copii
10) EDUCAREA OBEDIENTEI 
11) SCOALA DE VOIE  
12) URĂSC ŞCOALA, DAR IUBESC EDUCAŢIA
13) SUMMERHILL - Scoala democratică

Niciun comentariu:

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...