Ieşirea Din MATRIX: VITAMINA C (Hormonul Anti - Stres) va poate salva viata

luni, 2 februarie 2015

VITAMINA C (Hormonul Anti - Stres) va poate salva viata

VITAMINA C - Un remediu universal? 

Inca de cand am citit articolul care facea legatura intre scorbut si boliile de inimă, articol descoperit in revista Nexus din feb - martie 2006, intuiam ca aceasta vitamina ar fi mai importanta decat stiam sau puteam crede. Recent insa, datorita site-ului abcul.sanatatii.ro am inteles cat de potenta este aceasta substanta si cat de importanta este pentru sanatatea noastra.

Intelegerea faptului ca Vitamina C nu este o vitamina in realitate ci un hormon anti-stres ne-a unit in minte multe dintre punctele aparent dispararate legate de sanatate. Pentru noi este evident ca factorul STRES este de o influenta majora in declansarea majoritatii "boliilor" (programelor speciale de adaptare a corpului la mediul ambiental si psihic stresant), iar informatiile despre vitamina C au venit ca o completare minunata. Daca putem sa reducem din stres prin consumul de hormon de stres, atunci bineinteles si majoritatea boliilor "civilizatiei" stresate vor fi stopate. De la boli de inima la gripa porcina, de la paradontoza la intoxicatii cu poluanti si otravuri (inclusiv ciuperci otravitoare, veninuri, samd), de la atacul vascular cerebral la cancer, de la boala coronariana la diabet, gută si hipertensiune arterială, de la tuberculoză la multiple alte boli degenerative, se pare ca toate acestea pot fi vindecate prin doze mari de vitamina C.

Nu o sa va spunem noi mai multe despre acest subiect. Din fericire exista enorm de multe materiale de citit traduse, iar un prim pas in acesta directie il puteti face citind cele 16 articole de pe site-ul abcul.sanatatii.ro si articolul din revista NEXUS:
In plus, cine doreste sa studieze si mai in profunzime acest subiect, scepticii in special, le recomandam sa studieze lista de cateva sute de studii si carti de aici.

VEDETI AICI 2 EMISIUNI TRADUSE 
(60 MINUTES AUSTRALIA
DESPRE BENEFICIILE VITAMINEI C

Pentru cei deja convinsi ca Vitamina C poate fi un remediu eficient, le recomandam urmatoarea metoda de adminsitrare:

"De decenii ne-am bazat pe diferite formule de suplimentare, dar in ultimul timp studiile asupra ''liposomilor''(molecule de grasmii speciale) demonstreaza ca daca o substanta este incapsulata in aceste grasimi, ea poate penetra membrana celulelor noastre si livra nutrientul direct in celula. In acest fel, ajunge in celula fara nici un alt consum de energie. Nu prea putem transporta nici un lucru, nicaieri, fara energie. Dar in cazul liposomilor, nutrientii sunt livrati in celula fara nici un alt cost energetic din partea corpului. Administrata in alta forma( chiar si cea intravenoasa) ea va avea nevoie de insulina (transportatorul) care o va duce in celula. Ea seamana aproape identic cu molecula de glucoza, de altfel este facuta din glucoza in ficat si rinichi de catre majoritatea speciilor de animale. Oamenii , maimutele, porcusorii de guineea si o specie de lilieci nu poat sa o produca intrucat le lipseste una din cele 4 enzime necesare pentru ca ciclul sa se definitiveze.

O doza mult mai mica de Vitamina C incapsulata liposomal, poate avea efecte terapeutice egale sau chiar mai mare decat doze mult mai mari de vitamina C administrate intravenos. Pentru ca moleculele microscopice de ''liposfere'' de grasime pot penetra cu usurinta membrana celulara.

Creste absorbtia dramatic- In mod normal Vitamina C este absorbita aproximativ 19% ceea ce ramane in tractul gastrointestinal este eliminat, atrage apa si inmoie fecalele(deci e bun pentru constipatie totusi)  Nanotehnologia liposomilor, incapsuleaza moleculele de vitamina C si in felul acesta ea este absorbita in proportie de 93%, masurabila in sange. 390% crestere in absorbtie! E la fel de eficienta ca si cea intravenoasa. Dar nu doar atat, chiar daca reusim sa o avem in sange, nu e destul.

 Deci o vrem incapsulata in ceva ce poate trece prin membrana celulara. Livreaza moleculele de vitamina C direct in mitocondrii, nucleu, ribozomi, chiar si in ADN. Iar in cazul in care retrovirusii sunt ascunsi acolo, vitamina C poate sa ii neutralizeze. In cazul asazisului virus HIV care se pare ca e localizat in ADN globulelor albe. Dupa durata medie de viata a celulelor albe(aproximativ 6 luni) cand celula se reconstruieste, informatia din ADN trece in celula noua, vitamina C daca e prezenta in nucleu distruge retrovirusul. In felul acesta noua celula alba (soldatii nostrii in lupta cu virusii) este sanatoasa. Din acest motiv nici o alta substanta nu functioneaza in aceasta ''maladie'' Pentru ca nici una nu este selectiva(adica distruge virusii si hraneste celelalte componente ale celulei) Celula nu da voie nici unei alte molecule straine sau sintetice sa ajunga atat de aproape de ADN.
  1. Incalzeste o cana de 250ml de apa distilata, intr-o oala din otel inoxidabil, pana aproape aproape de fierbere.
  2. Toarna apoi apa intr-un blender impreuna cu 3 linguri rase de lecitina granulata de soia (sau si mai bine, de floarea soarelui, daca gasiti). Blenduiti bine pana la omogenizare
  3. In aceeasi cantitate de apa distilata (250 ml), dar la temperatura camerei , de data asta, dizolvati o lingura rasa de vitamina C pulbere. Amestecati bine, pana se dizolva complet, foarte important!
  4. Cele doua le adaugati impreuna in blender (solutia de vitamina C si cea de lecitina granulata) In blender cele doua se amesteca si chiar incep sa se incapsuleze cat de cat.
  5. Ultimul pas, care de fapt incapsuleaza lipozomal, este curatatorul cu ultrasunete. Acest dispozitiv sparge moleculele de vitamina C la nivel de microni si le incapsuleaza in colina din lecitina si alte fosfolipide. Se va amesteca cu o lingura in continuu pana dispare TOATA spuma.  Repet! Continuati sa amestecati pana dispare TOATA spuma. Se va amesteca cam intre 25 si 30 de minute. Iar aparatul se va repornii daca este nevoie pe aceea durata. Cand ati terminat, veti avea un amestec de culoarea maro deschis (depinde de ce lecitina folositi) si veti mai avea mici depuneri, cam 5% in amestec.
  6.  Turnati amestecul intr-un borcan inchis ermetic si il tineti in frigider. Se vor administra cate o lingura de trei ori pe zi, inaintea meselor. In caz de infectii cu tulpini de virusi rezistenti sau intoxicatii cu monoxid de carbon doza se mareste. 
Aceasta reteta este intre 7 si 7,5 dupa masuratorile Ph-ului deci nu exista risc de acidoza a sangelui nici chiar in doze mari. Ph-ul  sangelui este de 7,35 si se mentine in limite foarte stricte in jurul acestei valori. Puteti face un ph identic daca adaugati bicarbonat de sodiu in solutie. Cei 250mll in care initial ati dizolvat vitamina C, ii veti imparti in doua. In jumatate dizolvati o lingura cu varf de bicarbonat de sodiu (fara aluminiu) si turnati foarte incet in solutia cu vitamina C sa nu dea pe afara. Amestecul rezultat il introduceti in curatatorul cu ultrasunete si urmati pasii de mai sus. In felul acesta solutia obtinuta va avea exact Ph-ul corpului uman.

Solutia finala are un termen de valabilitate de 3-4 zile. Refrigerata dureaza mult mai mult."

Vedeti AICI  un filmulet care va arata ce si cum: 
Cum se fabrica acasa vitamina C liposomala

Nu uitati insa ca cea mai bogata sursa de vitamina C este CĂTINA!

Acum exista de cumparat Vitamina C lipozomala, și în Romania. Vezi AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...