Ieşirea Din MATRIX: INTERSTELAR: Călătorind prin univers - filmul de weekend

joi, 19 februarie 2015

INTERSTELAR: Călătorind prin univers - filmul de weekend


INTERSTELLAR (2014)

Continuam astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film interesant. Probabil ca majoritatea dintre voi ati vazut filmul sau stiti despre ce e vorba in mare. Daca nu, puteti gasi niste recenzii bune aici , aici sau aici. Nu o sa va povestim noi filmul insa am simtit sa aducem unele observatii, dincolo de mesajele de fond care rezbat printre randuri (suntem prea multi pe planeta, suntem cam singuri in univers si neajutorati, stiinta e noul Dumnezeu si nici vorba de spiritualitate, samd):
1) Incep sa patrunda si in filmele mari idei legate de dimensiuni. Timpul e o dimensiune, foarte interesant pusa in grafica video, iar in gaura neagra exista posibilitatea contactarii unor fiinte din alte dimensiuni (care putem fi noi insine dintr-un viitor indepartat).

2) Pe o parte gaura neagra e intunecata, insa pe partea cealalta e ca un soare. Nu se aduce niciun argument stiintific de ce ar fi o gaura alba (destul de stilizata in cazul filmului nostru, ca sa nu faca omul legatura prea usor) in partea cealalta, insa asta vine ca o confirmare a teoriilor care spun ca de fapt sorii ar putea fi partea vizibila a unor gauri negre, asazisele gauri albe, iar in centrul acestora se afla singularitatea de legatura (prin gaura de vierme) cu alta zona din multivers. Astfel Universul ar fi intr-o continua pulsaţie, intr-o continua expansiune si contractie, intr-un continuu big bang si resorbtie, pe diferite scale, de la micro la macro multivers.

3) Se depaseste mitul distructiv al gaurii negre promovat in stiinta oficiala. Teoretic singularitatea genereaza in jurul ei un vortex asemanator unei tornade, insa in centru e liniste. Daca te focalizezi pe centrul gaurii negre, teoretic poti trece in liniste cu o nava. 

4)  În școală, copiilor li se predă că zborul pe lună a omului nu a fost decât o ficțiune, pentru a determina sovieticii să-și irosească inutil resursele, în contextul războiului rece ... LOL ... macar in filmele de fictiune sa se spuna adevarul.

In fine, vedeti filmul TRADUS, AICI 
Calitate HD 720p

4 comentarii:

  1. Zborul pe luna chiar este o fictiune. Nu avem inca stiinta de a trece de centura Van Allen. Costumul cosmonautilor din 1969 (al celor care au... aselenizat) nu se deosebeste foarte mult de treiningul meu!
    Misiunea la care a participat singurul cosmonaut roman (care a zburat in spatiu), a fost pe la 400 de kilometri distanta de Terra.
    De altfel, nu exista nici un alt zbor in spatiu care sa se apropie cat de cat de 1000 de kilometri distanta de Terra. Ar da in balbaiala saracii...

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e ... si avem si noi dedicate cateva documentare care analizeaza falsa aselenizare.

    RăspundețiȘtergere
  3. P.S. Insa este posibil ca tehnologia pe care o avea elita oculta in 69 sa fie mai avansata decat ceea ce avem noi in prezent. Sunt alte informatii care ne spun ca inca din anii 30 aveau tehnologie extraterestra care le permitea sa faca zboruri interplanetare. Noi credem ca pe luna au fost cu mult timp inainte si sunt date ca nazistii aveau acolo baze inca din anii 40. Deci, lucrurile s-ar putea sa fie mult mai complicate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt de acord!
    Dar mai mult de 1% nu i-as acorda credibilitate acestei teorii.
    De ce?
    Pentru ca tot ce fac dumnealor (misiunile spatiale nu trec de o anumita bariera) nu confirma aceasta teorie. Tehnologia a facut niste pasi extrem de uriasi inainte, actualmente ei nu mai pot sa faca nimic pentru a-i prostii pe oameni... desi o fac!
    Ne spun ca vor sa zboare pe Marte! ))
    Zburati domnilor pe aici prin apropiere, ca nu ati mai facut-o de 40 de ani!
    Cred ca s-ar gasi cineva (si eu i-as da nu o mana, ci doua, de ajutor) care sa faca o cheta de 1 dolar de la cei 7 miliarde de oameni de pe planeta ca sa ne arate inca o data ce frumoasa este luna. Ar fii interesanta aceasta initiativa de sponsorizare?

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...