Ieşirea Din MATRIX: MIŞCAREA DE ELIBERARE UBUNTU - O lume fără bani

INIȚIATIVĂ CETĂȚENEASCĂ

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre în strângerea de semnături pentru candidatul Mișcării Meritocrate, Laurențiu Primo, la alegerile EuroParlamentare din 2019. Formularul de adeziune poate fi descărcat de AICI.

sâmbătă, 10 mai 2014

MIŞCAREA DE ELIBERARE UBUNTU - O lume fără bani


UBUNTU - A world without money

Vă prezentăm astăzi o scurtă prezentare a lui Michael Tellinger şi a mişcării iniţiate de acesta. În Romania, Michael Tellinger este cunoscut mai ales datorită celor două volume ale lui intitulate "Sclavii Zeilor" in care omul se straduie sa demonstreze o altă istorie a Pământului (în care Anunaki au avut un rol important) si sa demaste rolul nefast al banilor in istoria umanitatii.

Inca din copilarie Michael a remarcat si a fost afectat de suferinta pe care o vedea in lume si si-a dorit sa inteleaga de ce exista oameni bogati si oameni saraci. Abia in 2005 a avut o experienta care l-a trezit si a realizat faptul ca separarea este cauza acestei stari de fapt, separarea de toate genurile, de la natii, educatie, steag, samd  si poate cea mai esentiala separarea de mama Pamant.

Ca o cauza si un efect al acestei separari el a identificat frica: frica de moarte, de vecini, de necunoscut, de cancer, samd ... El a observat ca in ciuda invataturilor milenare care ne indruma sa iubim, sa fim uniti, sa iubim totul, la un moment dat in viata omului apare o fragmentare  in sufletul omului, iar acesta incepe sa alerge doar dupa supravietuire.A realizat ca vietile oamenilor se invart in jurul banilor pentru a supravietui, oamenii fiind astfel sclavii sistemului  monetar pentru a supravietui pe o planeta care ofera abundenta din plin. Si-a dat seama ca fizic vorbind, suntem sclavii stapanilor banilor si problema cea mai mare este faptul ca oamenii se cred liberi, nu sunt constienti ca sunt sclavi. Toate resursele naturale sunt detinute de corporatii care sunt subjugate acestor stapani ai banilor. Traim un razboi continuu si profund, ascuns, perfid .

Planeta este violata, distrusa in numele banilor, lacomiei si controlului politic si nimeni nu contesta asta. Stapanii banilor au creat un sistem atat de profund corupt si perfid ca orice opozitie este distrusa din fasa. Insa milioane de oameni devin tot mai constienti de aceste lucruri si incep sa faca schimbari in viata lor si in viata din jurul lor. Tot mai amulti oameni devin constienti ca suntem suflete nemuritoare care au o experienta fizica pe Pamant si doresc sa traiasca o viata mai simpla , in care sa se bucure de aceasta din plin. Oamenii incep sa inteleaga ca doar uniti, prin iubire si fericire putem schimba lucrurile. Nu prin opozitie si violenta se schimba lucrurile ci prin iubire si unitate, experimentarea unitatii in constiinta, a ideii ca suntem cu toti UNUL. Prin iubire, nu prin frica , se schimba lucrurile.

Idea de baza aparuta in acel moment de trezire din 2005 a fost cea de Contributionism - o structura sociala unde comunitatile traiesc in unitate, ajutandu-se unele pe celelalte, in care fiecare om contribuie cum poate, punand la contributie talentele inascute sau insusite in beneficiul comunitatii. In aceste comunitati banii nu sunt necesari deoarece in esenta suntem cu totii UNA, parte dintr-un organism numit UMANITATE. Nu vedeti intr-un organism sanatos de exemplu, celulele din ficat cersind de la creier niste energie, nu vedeti organe bogate in resurse in dauna altor organe, ci o distributie echitabila a energie si resurselor si fara troc, barter, bani sau orice forme de schimb. Totul curge si fiecare celula contribuie acolo unde se gaseste.

UBUNTU inseamna in Africa ceva de genul: "daca nu e bun pentru toata lumea, nu e bun deloc." Cine a pus numele sistemului de operare de la Linux, UBUNTU, sunt traitorii acestei idei, oferind la liber toate inteligenta lor si le multumim ca exista.

Avand aceste idei in cap, Tellinger a infintat un partid in Africa de Sud, numit UBUNTU PARTY, iar idea de baza este cea a Sistemului de Contributie Ubuntu. Cele 5 "mantre" ale gandirii Ubuntu sunt: fără bani, fără barter, fără comerţ, fără valori ataşate la nimic şi toată lumea contribuie la beneficiul comun al comunităţii.

De asemenea a pornit si Miscarea de Eliberare Ubuntu si ofera in materialele de pe site-ul ubuntuparty.org.za planuri, idei, instrumente pentru a porni si noi acolo unde ne aflam, initiative asemanatoare si astfel sa generam un efect de domino la scara macro, caci schimbarea vine de la indivizi in primul rand si apoi de la comunitatile mici. Una dintre ideile de baza din cartea, discursul, viziunea lui Tellinger este legata de energia gratuita care este unul dintre factori principali declansatori ai schimbarii la nivel global. Iar ideea lui ca energia libera e facuta sa fie daruita liber si nu in interes personal pentru a face profit , ni se pare foarte de bun simt. Oferiţi-o gratuit şi se va întoarce la voi în feluri pe care nu le puteţi imagina. Dacă nu o oferiti la liber aceasta vă va ucide sau vă vor ucide înainte să ajungeţi undeva cu asta.

In fine, sunt multe de spus. Am vazut ca Tellinger nu e foarte cunoscut in Romania, sau cel putin nu prea exista materiale traduse despre acest individ, Speram ca prin articolul si filmuletul tradus de astazi sa va deschidem apetitul pentru mai mult.

VEDETI UN SCURT FILMULET TRADUS AICI sau AICINiciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...