miercuri, 14 mai 2014

DINCOLO DE POVEŞTIRI - Misterul Universurilor Paralele (14.05.2014)

Misterul Universurilor Paralele explicat de Elena Lasconi si un specialist in fizica cuantica! 

 "Asa se face ca din cele mai vechi timpuri s-a vorbit despre alte lumi in mitologie, literatura, legende si religie. Toata lumea a auzit de Rai, de Iad, de Muntele Olimp, de Valhala, de ierarhia ingerilor, toate considerate "universuri alternative" diferite de locul in care traim acum.  Ei bine, specialistii in fizica cuantica vin cu o teorie aproape incredibila. Lumile paralele nu sunt deloc o inventie a strabunilor. De fapt, este foarte posibil ca intr-o alta America, dintr-o alta lume, Michael Jackson sa tina in continuare concerte iar actrita Lindsay Lohan sa fie un exemplu de buna purtare. Iar tu, cel care citesti acum aceste randuri, sa fii un multimiliardar sau poate o vedeta internationala. Nimic nu este imposibil.  In emisiunea Dincolo de povestiri, Elena Lasconi si profesorul universitar doctor Virgil Baran, specialist in fizica cuantica analizeaza fenomenul multiversurilor. Exemplele de oameni care par a se fi transportat intr-o alta lume sunt multe si sunt naucitoare.
 In luna mai anul acesta pe strazile din Bogota-Columbia , camerele de supraveghere au surprins o femeie care mergea pe trotuar si la un moment dat s-a evaporat pur si simplu. Toata lumea a discutat despre aceasta ciudatenie. Preotii admiteau mai degraba posibilitatea ca in imagini sa fie fantoma unei femei care a murit in acel loc decat sa admita existenta unor alte dimensiuni. Nici pana acum nimeni nu stie cum a fost posibila disparitia dar multa lume ocoleste zona in care a fost vazuta ultima data femeia.  Cel mai cunoscut caz este insa cel a lui David Lang , un fermier din Tennesee care in septembrie 1880 dispare, se topeste pur si simplu sub ochii sotiei, ai copiilor si prietenilor. Peste 80 de oameni au depus marturii despre grozavia pe care au vazut-o la ferma dar nimeni nu a mai dat de urma lui David. Explicatii au fost multe. Intial s-a vorbit despre faptul ca slugile diavolului l-ar fi rapit, ca cerul s-ar fi deschis ca sa-l ia sau chiar ca a fost luat de extraterestri.  Insa odata cu aparitia teoriei Universurilor paralele aceste fenomene stranii au fost catalogate drept calatorii intr-o alta dimensiune. Ce spune insa fizica cuantica? Este posibila teleportarea intr-o alta lume? Este posibil ca pe viitor sa putem comunica cu versiunile noastre, replicile noastre, din alt Univers?"


VEZI EMISIUNEA AICI:
SAU AICI - LINK 2


Niciun comentariu:

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...