miercuri, 28 mai 2014

MOOJI - Suflarea Absolutului

Avem bucuria sa va aducem la cunostinta mai multe noutati legate de Mooji. In primul rand a aparut prima carte tradusa din Romania, la editura EuSunt, o carte intitulata "SUFLAREA ABSOLUTULUI (Dialoguri cu Mooji) - manifestarea si nemanifestarea sunt Una".  În Suflarea Absolutului, Mooji te invita sa privesti în tine asa cum nu ai mai facut-o niciodata.  Dintre toate subiectele dezbatute de fiintele umane, singurul fapt indiscutabil este ca existam. Însa nu ne întrebam niciodata: Ca ce anume existam? În aceasta carte, Mooji îti va împinge mintea dincolo de disputele conceptuale, în claritatea vibranta a Negândirii.
Alte noutati sunt legate de aparitia altor filme traduse cu Mooji si in aceasta directi dorim sa multumim canalului YouTube SatsangCuMooji pentru acest efort de a continua traducerea atator filme cu Mooji. O parte din aceste noutati le puteti vedea la finalul acestui articol. 
Si ultima noutate este legata de faptul ca astazi la ora 21.30 are loc urmatorul eveniment preluat de pe contul de facebook MOOJI ROMANIA. Din pacate doar ieri am aflat de acest eveniment (mai bine mai tarziu decat niciodata). Iata mesajul:

"Beloved Sangha,


Ne intalnim in Bucuresti sa urmarim IN DIRECT prin Internet retragerea in tacere cu Mooji de la Zmar, 28 Mai - 4 Iunie 2014.

Locatia va fi acasa la cineva si o veti primi atunci cand confirmati participarea cu un mail catre: bucharest.mooji@gmail.com.

Trebuie sa fiti prezenti in aceeasi locatie cu noi pentru a putea viziona!

Pretul este de $216 (US Dollar) si se va imparti la cate persoane suntem. Avand in vedere ca acest pret este pentru o persoana, iar noi vom urmari mai mult de 10 persoane, va rugam sa considerati si trimiterea unor donatii catre Mooji. Doar daca aveti posibilitatea, bineinteles. Cei ce faciliteaza aceasta transmisie in direct, echipa din jurul lui Mooji, locuiesc la Monte Sahaja ce este inca in constructie. Multi si-au petrecut iarna in corturi si in conditii nu tocmai luxoase :-)

Satsangurile sunt in engleza dar ii incurajam si pe cei ce inteleg mai putin engleza sa participe. Transmisia lui Mooji cea mai inalta are loc oricum, ea fiind dincolo de cuvinte.

Ne intalnim pe 28 mai la ora 21:30 pentru 'Welcome Meeting'. Apoi ne vom intalni in fiecare seara la ora ~18:30, vom urmari mai intai satsangul de dimineata (in reluare) si apoi pe cel in direct la ora 21.30. Deci, vom sta impreuna, cu o mica pauza intre cele doua satsanguri, de la 18:30 pana la 23.30 sau chiar mai tarziu daca Mooji tine un satsang mai lung. Moojiji ii considera pe cei ce privest in direct ca fiind acolo in aceeasi camera cu el si impactul este acelasi.

Va rugam sa va ganditi serios daca doriti sa participati. O astfel de retragere vine cu curatari emotionale puternice si poate avea ca efect secundar Iluminarea :-)

Moojiji ki jay!

Mai multe informatii: http://www.mooji.org/zmar_broadcasts.html

VEDETI CATEVA FILME TRADUSE AICI


Niciun comentariu:

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...