RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

joi, 8 mai 2014

Intre bine si rau - o emisiune de exceptie despre alimentatie, medicamente, Big Pharma (8.05.2014)

Am trait sa o vedem si pe asta: in sfarsit pe postul TV national (TVR) se spune adevarul despre Big Pharma. O emisiune de exceptie din 5 mai 2014, pe care o recomandam cu drag.
Bravo tuturor invitatilor curajosi care au avut taria sa afirme sus si tare o viziune complet diferita asupra lumii , sfidand astfel indoctrinarea si indobitocirea (prin propaganda desantata) dusa de Big Pharma in mass media de foarte mult timp.
Felicitari si lui Liviu Mihaiu pentru ca a dat dovada ca are sange in instalatie. 
Incet incet adevarul iese la suprafata !
Multumim prietenului Clau B din FaceBook ca ne-a adus la cunostinta aceasta emisiune.

VEDETI EMISIUNEA AICI

4 comentarii:

Anonim spunea...

1000 de milioane? huh? adica 1 miliard?

s-a incurcat omu in cifre, 1000 de milarde poate voia sa zica

no 1 in EU, a avut cifra de afaceri de peste 33 mld anu trecut

Anonim spunea...

Unde mai pot revedea emisiunea?
Nu o mai gasesc niciunde.
Multumesc

FreeYourMind spunea...

Acum functioneaza ...

Anonim spunea...

cu timea un ''sextrix''.

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...