Ieşirea Din MATRIX: CĂDEREA REPUBLICII - Președenția lui Barak Obama

duminică, 22 noiembrie 2009

CĂDEREA REPUBLICII - Președenția lui Barak Obama



FALL OF THE REPUBLIC (2009)
- The Presidency Of Barak Obama


Iată că au venit din nou algerile pentru un nou președinte.

Dacă voi încă mai credeți că votul dumneavoastră contează în această societate totalitară de piață vă recomandăm să urmăriți și filmul de astăzi ca să înțelegeți că democrația este doar un concept utopic pentru a prosti mulțimea, așa cum a fost și comunismul și cum este orice alt concept , doctrină, sistem ...
Este nevoie de o schimbare de conștiință, de perspectivă, de paradigmă, la nivelul maselor de oameni, sau măcar la nivelul unei mase critice de oameni , care, conform efectului celei de a 100 maimuțe (despre care am vorbit în articolul despre Creierul Global), să producă o schimbare în restul mulțimii, o trezire a bunului simț, a iubirii și a empatiei în sufletul oamneilor (căci asta este ceea ce lipsește lumii, cu adevărat).

"Schimbarea este trezirea inimii umanităţii. Această transformare a conştiinţei, cea mai mare înregistrată vreodată, a devenit vizibilă iniţial în anii ’60, iar de-atunci a luat proporţii.

Tranziţia este o transformare colectivă, constând din suma tuturor paşilor individuali făcuţi pentru a intra în Noua Realitate. Fiecare persoană, la vremea potrivită, trece mai departe spre un stadiu de conştienţă care aduce o altă perspectivă şi o cunoaştere ce izvorăşte din inimă. Când vor fi suficienţi oameni cu atenţia principală focalizată prin chakra inimii, atunci va apărea efectul «celei de-a o suta maimuţe" spun si cei de pe site-ul http://www.lucratorul-in-lumina.com

Noi nu mai credem de mult timp în această democrație de fațadă ... în această mascaradă și bâlci nesfărșit al deșertăciunilor ... Pe afară e spoit gardul, înăuntru leopardul ...

Ați văzut vre-un candidat care să propună schimbarea completă a sistemului, care să propună de exemplu, renunțarea la bani sau la ierarhia priamidală,  pe cineva care să vorbească de free energy, pe cineva care să demaște corupția evidentă la nivel global (în special în domeniul financiar), pe cineva care să condamne UE pentru neajunsurile imense aduse populației prin birurile împovorătoare și normele absurde care le impune dictatorial, cineva care să nu mai proslăvească democrațiile occidentale, cineva care să demaște conspirația religioasă, cineva care să demaște implicarea societățiilor și grupurilor oculte in viata politica, economica, religioasa, sociala a lumii, gen Bilderberg, Skulls and Bones, grupul de la Bohemian Grove, CFR, Comisia trilaterala, cineva care să arate legăturile de sânge ale celor aflați în vârful puterii mondiale, cineva care să vină cu o perspectivă asupra istoriei diferită decît cea oficială, cineva care să dezmembreze viziunea materialistă asupra lumii, cineva care să demaște conspirația OZN, cineva care să demaște conspirația uciderii lui JFK, cineva care are curaj să vadă conexiunea sionistă și iezuită, cineva care să demaște evidenta conspirație de la 11 septembrie 2001 și războiul contra terorismului care a urmat și care este încă în desfășurare, cineva care să demaște conspirația bolnavă aflată în spatele gripei porcine și a vaccinurilor, cineva care să se împotrivescă microcipurilor, cineva care are curaj să vorbească ceva contra sistemului impamantenit? Ati vazut pe vre-unul cu curaj, cu demnitate ?  Poate doar Vadim a mai atins unele puncte, dar nici el nu dă semne cu adevărat că ar vedea dincolo de sistem, dincolo de putregai, dincolo de putere ... Poate că sistemul în care o putere, un grup de interese, un partid, e la putere ar trebui distrus și astfel să se redea astfel puterea maselor ... Mereu ne vine în gînd filmul "La Belle Verte", care oferă un model social excepțional ... Este un film care se merită văzut (câteva imagini au fost preluate și în filmul "De la servitute moderne", prezentat de noi pe blog zilele trecute. Sigur, o astfel de societate, ca cea din La Belle Verte nu poate fi realizată decît cu oameni care au un anumit de nivel de conțiință mai elevat. De aceea , schimbarea nu poate veni decît din interior .... Eckhart Tolle, Osho, Goenka, Neale Donald Walsch cu ale sale Conversatii cu Dumnezeu și alții ne spun cum poate surveni această schimbare în interiorul fiecăruia dintre noi ... Dar cine îî ascultă?

În fine, legat de filmul de azi, vă prezentăm o descriere preluată de pe depindedenoi.ro:

"Mult aşteptatul nou documentar al lui Alex Jones dezvăluie frauda din spatele brandului Obama şi modul în care globalistii folosesc cea mai noua şi mai supusă marionetă a acestora, pentru a distruge ultimele rămăşiţe ale libertatii, Constituţiei şi economiei Americii.

Filmul expune agenda pe care Obama o pune in aplicare pentru a realiza un guvern mondial aliat cu o bancă mondială centrală conduse de globalişti susţinători ai maleficei teorii a eugeniei - plan menit să distrugă cel mai puternic stat din lume şi să-l inlocuiască cu o tiranie goală de conţinut.

Filmul expune modul în care Obama spune un lucru - pentru a-i face pe oameni să-l voteze - şi apoi cum adevăratul Obama face cu totul altceva. Intarirea statului poliţienesc, ascultari fără mandat, arestări secrete, perioadă nedeterminată de detenţie a cetăţenilor, tortură, război în Afganistan, război în Pakistan, toate au fost extinse sub administraţia Obama în ciuda promisiunilor sale ca le va desfiinţa."

Multumim din suflet Irinei Lungu, pentru extraordinara munca de traducere si postare a filmului.

VEZI FILMUL, TRADUS AICI:


Alte filme făcute de Alex Jones și postate pe blogul nostru, cu traducere, filme care completeaza excelent documentarul de azi, sunt următoarele:

1) The OBAMA DECEPTION
2) ENDGAME - The blueprint for global enslavement

3) The 911 Chronicles - Part 1 - The Truth Rising

4) Arhitecture for a prison planet

P.S. Și încă ceva ... un filmuleț care pune o întrebare:




10 comentarii:

  1. pai si unde este traducerea filmului?

    RăspundețiȘtergere
  2. e un buton cu CC care trebuie apasat, daca nu intra automat , un buton ca o sageata in sus, in dreapta jos , a filmului.

    RăspundețiȘtergere
  3. e super documentarul..e bine realizat si in special documentat...am vizionat si "Blue print" si cam ce s-a preconizat pe acolo s-a adeverit...Ar trebui promovate cumva aceste documentare...Felicitari si voua dragilor,va urmaresc de ceva vreme(nu ma mai uit la televiziune de vreo 3 ani,am renuntzat la cablu :) si ma simt excelent vizionanad documntarele voastre si tot ce tine de media alternativa)..bravo Alex Jones! Felicitari tuturor celor care se muncesc sa ne traduca aceste informatii scumpe!

    RăspundețiȘtergere
  4. Contribuţia mea la acest film>: http://conspiracyhub.com/details_torrent.php?id=2341

    Deja se pot comanda încă două DVD-uri infowars pentru care un ajutor cu trascrierea sau subtitrarea ar fi super.

    http://tinyurl.com/AlexJonesSRT

    RăspundețiȘtergere
  5. Avem si Obama Deception si alte documentare traduse, marca Alex jones pe blog (Endgame, 911 - the truth rising si interviul luat de Alex jones lui Aaron Russo.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dacă puteţi să trimite-ţi SRT-urile de la filmele mai vechi pe grupul de pe google, Ms. (http://tinyurl.com/AlexJonesSRT)

    [...tpb/5147877/The_Obama_Deception_[Romanian_subtitles_v2].avi]: http://conspiracyhub.com/details_torrent.php?id=2340

    Părerea mea este pe viitor ar fi mai comod să le avem puse într-o singură bucată în română. Traducera separată este bună pentru cine doreşte să-şi facă versiune multilanguage cum făceam eu la unele seriale cu ani în urmă (prin muxing, matroşka ori DVDR).

    RăspundețiȘtergere
  7. Toate subtitrarile se gasesc postate pe www.titrari.ro sau pe www.subs.ro.
    Nu exista traducere pe bucati mici ci pe intreg documentarul.

    RăspundețiȘtergere
  8. După ce am săpat mult, am găsit ce căutam însă nu exact pentru versiunea ce am eu.
    Cel mai ideal este ca subtitrarea să fie postă împreună cu un link privat la un mic extras video preferabil avi pe un forum sau grup de traduceri.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...