Ieşirea Din MATRIX: Interviul dat de David Icke celor de la Proiectul Camelot (13.11.2009)

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

vineri, 13 noiembrie 2009

Interviul dat de David Icke celor de la Proiectul Camelot (13.11.2009)

PROJECT CAMELOT in Conversation with David Icke 
(Sedona, Arizona, SUA, feb 2009)

Suntem bucurosi ca avem onoarea si privilegiul , sa va prezentam in premiera pe tara, acest interviu cu David Icke, tradus de Daniela Grigore careia ii multumim din suflet. Sunt peste 2 ore de informatii exceptionale, unice, care ne ajuta sa ne formam o imagine si mai cuprinzatoare despre lumea in care traim, dar in special despre lumea interioara a lui David Icke. Sunt informatii valoroase, care merita aflate si cu aceasta ocazie veti intelege, poate, si mai bine, cine este David Icke.
Noi am mai vorbit despre David Icke , mai pe larg, in articolul "David Icke - 2 filmulete traduse" http://fymaaa.blogspot.com. Nici de aceasta data nu vom spune mai multe despre acest personaj controversat, in schimb il vom lasa pe el sa vorbeasca mai mult, despre el insusi.
Vin catre noi din ce in ce mai multe documentare traduse si asta ne bucura foarte mult. Din ce in ce mai multi oameni realizeaza importanta acestor informatii si sacrifica din timpul si energia lor pentru a traduce astfel de lucruri, vitale pentru noi si lumea in care traim. Numarul celor care se trezesc la realitate este tot mai mare si asta ne da speranta ca lumea mai are o sansa ... Va multumim dragi prieteni traducatori ca existati ... Ne onoreaza si ne incanta faptul ca alegeti sa impartasiti lumii aceste informatii, in primul rand, prin intermediul blogului nostru. Sa fiti iubiti si fericiti!

VEDETI INTERVIUL, TRADUS, AICI:


ACEST FILM ESTE OPEN SOURCE


Un comentariu:

Anonim spunea...

in cadrul iluziei holografice, filmul este o usa spre real !!super

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...