Ieşirea Din MATRIX: ANTIVACCIN - Noutati

joi, 5 noiembrie 2009

ANTIVACCIN - Noutati



SPUNEŢI NU VACCINURILOR!


Continuam sa va tinem la curent cu cele mai noi informatii care au venit catre noi in ultima vreme:

1) Un mesaj primit prin email (multumim Dan Dumitru):

"Pentru cei care nu vor putea evita vaccinarea fiind constransi sa faca acest lucru (amenintati cu diverse "represalii" - concediere, diminuarea salariului sau chiar amenintarea cu inchisoarea) .

Va trimit acest mesaj exact asa cum l-am primit. Cei care sunteti medici, asistenti sau aveti tangenta cu terapiile naturiste puteti sa confirmati sau sa infirmati ceea ce se spune mai jos. Si chiar ar fi bine daca ati mai adauga si alte metode de neutralizare a unui vaccin, eventual tratamente alternative (naturiste sau de alt gen) impotriva oricarui tip de gripa (inclusiv AH1N1)

* * * *


Cum poti neutraliza o vaccinare facuta (in cazul vaccinarii fortate)


1. Vom avea la indemana un tub cu pasta de argila, tifon si banda autoadeziva. Mergeti repede la baie dupa injectie si intindeti argila pe locul vaccinului, puneti tifonul si bandajati. Tineti pentru 2 ore cel putin bandajul si vaccinul va fi absorbit in proportie de aproape100% de argila. Procedura a fost testata pe copii, caini si pisici fiind eficace cu un procent de aproape 100% fara aparitia de eruptii ale pielii, febra ,oboseala.

2. Pentru siguranta dvs puteti mai bine actiona si cu: Clorura de magneziu, 40 ml solutie pt adult si 25 ml pt copii, de 3 ori pe zi, in ziua vaccinarii si apoi ziua urmatoare. Prepararea solutiei: 20 grame la 1 litru de apa.

3. Extract de seminte de grepfruit: 30 picaturi in apa, intr-un pahar de apa, de 3 ori pe zi, 2-3 zile. Extractul de seminte de grepfruit impreuna cu argintul coloidal e cel mai puternic antiviral si antimicotic natural cunoscut. Vitamina C: 2-3 grame pe zi 2-3 zile.


 ACTUALIZARE (14.11.2009)


4. In timp ce marile laboratoare de cercetare incearca sa descopere un vaccin pentru noul virus gripal, medicina traditionala chineza a gasit, se pare, leacul: anasonul stelat. Planta era folosita, pana recent, doar pentru condimentarea alimentelor si este compusul principal al medicamentului tamiflu, folosit impotriva virusului H1N1. Cresterea productiei de tamiflu, medicament lansat de gigantul farmaceutic Roche, a dus si la o adevarata explozie a cererii de anason chinezesc. Acidul shikimic, extras din planta, este ingredientul principal al medicamentului folosit pentru combaterea gripei porcine. 80% din productia mondiala de anason stelat provine din sudul Chinei. Fructele, pastai in forma de stea, sunt uscate si folosite pentru condimentarea mancarurilor din carne de proc sau in medicina.



5) Prevenirea gripei H1N1

Autorul textului urmator este Dr. Vinay Goyal, urgentolog recunoscut pe plan mondial, directorul unui departament de medicina nucleara, afectiuni tiroidice si boli cardiace.

Iata mesajul sau, plin de sens, pe care ar fi bine sa-l faceti Cunoscut unui numar de persoane cat se poate de mare.

Singurele cai de acces pentru virusul gripei, sunt narile, gura si gatul.

Cu prilejul unei epidemii mult raspandite, este practic imposibil de a nu veni in contact cu H1N1, in ciuda tuturor precautilor.

Cu toate acestea, problema reala nu este atat contactul cu virusul, cat proliferarea sa.

Cata vreme suntem sanatosi si nu manifestam simptome ale infectiei cu H1N1, exista masuri de precautie de luat pentru a evita proliferarea virusului, agravarea simptomelor si dezvoltarea efectelor secundare.

Din nefericire, aceste precautii, relativ simple, nu sunt facute publice  suficient in majoritatea comunicatelor oficiale.

Iata, a sadar, aceste cateva masuri de precautie:

1.   Asa cum se mentioneaza in cea mai mare parte a publicatiilor, spalati-va in mod frecvent mainile.

2.    Evitati, pe cat este posibil, atingerea fetei cu mainile.

3.    Faceti de doua ori pe zi gargara cu apa calda sarata (apa sarata poate s a fie inlocuita cu Listerine, daca preferati apa de gura). In mod normal se scurg 2 pana la 3 zile intre momentul in care gatul si narile sunt infectate si aparitia simptomelor.

Gargara regulata poate astfel preveni proliferarea virusului. Sa faci gargara cu apa sarata, are oarecum acelasi efect asupra unei persoane sanatoase ca vaccinul asupra unei persoane infectate. Nu trebuie subestimata aceasta metoda preventiva simpla, putin costisitoare si eficace.

4.    Cel putin o data pe zi, spalati-va narile cu apa calda sarata. Suflati-va apoi nasul cu putere si cu ajutorul unui betisor cu vata inmuiat in apa calda sarata, badijonati-va cele doua nari. Este o alta metoda eficace de a diminua propagarea virusului.

5.    Intariti-va sistemul imunitar mancand alimente bogate in vitamina C. Daca luati vitamina C sub forma de tablete, asigurati-va ca ele contin si zinc, in scopul accelerarii absorbtiei.

6.    Beti cat se poate de multe bauturi calde (ceai, cafea). Bauturile calde au acelasi efect ca si gargara insa in mod invers. Bauturile calde curata gatul de virusii care ar putea sa se afle acolo, antrenandu-i in stomac, unde ei nu pot sa supravietuiasca, evitand astfel proliferarea lor sau orice alt neajuns. Este benefic sa transmiteti acest mesaj unui numar cat mai mare de persoane; prin aceasta nu le faceti decat un serviciu



ACTUALIZARE (15.11.2009)
Toate spitalele din România au intrat în carantină ca urmare a creşterii numărului infecţiilor cu noua gripă A1H1
Pina astazi 3 Noiembrie 2009, s-au raportat 555 de noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A H1N1 care au fost confirmate deja în România, boala răspândindu-se în mai multe oraşe ale ţării. Trei şcoli din Bucureşti, Iaşi şi Filiaşi au fost închise din cauza numărului mare de îmbolnăviri, iar cursurile de la clasele mai multor şcoli au fost suspendate temporar. 174 de bolnavi sunt în continuare sub tratament, fiind diagnosticaţi doar în ultima săptămână, a anunţat secretarul de stat Adrian Streinu-Cercel.
In plina criza, Dr. Robert O. Young va sugereaza o solutie practica si eficienta!
Exprimam mai jos punctele de vedere ale Dr. Robert O. Young, publicate pe blogul sau, legate de educarea populatiei pe teme de sănătate, nutriţie şi medicină, demitizind convingeri eronate precum:
1)     Virusul gripei A1H1 reprezintă o potenţială pandemie şi poate fi fatal. 
Această afirmaţie este greşită. Virusurile nu ucid, acizii ucid.Toate tipurile de virusuri nu sunt nimic altceva decât acid alimentar şi/sau metabolic. În latină, cuvântul “virus” înseamnă otravă sau acid. Toate formele de gripă şi acid, prin definiţie, atacă doar tractul gastrointestinal, şi asta din cauza mâncărilor şi băuturilor acide consumate – nu datorită virusurilor. Astfel că virusul gripei porcine mexicane, care conform Centrului de Monitorizare al Bolilor a dus la moartea a peste 1000 de mexicani, este rezultatul unui exces de acid gastrointestinal datorat consumului de mâncăruri şi băuturi acide care nu au fost diluate de către stomac cu ajutorul sărurilor alcaline sau eliminate prin cele patru canale de eliminare – plămâni, intestine, vezică şi piele. Pentru aceşti mexicani nefericiţi sau alţii ca ei din Statele Unite sau din jurul lumii, moartea s-a datorat excesului de mâncăruri şi băuturi acide, anume Tequila, bere, fasole, orez, porumb, alune, drojdie, sos de soia, fructe cu conţinut ridicat de zahăr, zahăr procesat, zahăr artificial, produse lactate, pui, curcan, carne de vită şi bineînţeles carne de porc (cea mai dăunătoare). Aşa e, acizii din carnea de PORC pot fi fatali. Astfel că cei 1000 de mexicani nu au murit din cauza virusului gripei porcine mexicane ci din cauza unei boli pe care eu o numesc “am mâncat şi am băut PREA MULTE prostii pline de acid”.
Soluţia pentru a vă proteja de excesul de acid gastrointestinal, de o dietă bogată în acizi şi de un stil de viaţă care duce inevitabil la moarte este simplă: creşteţi nivelul de săruri minerale alcaline din organism pentru că ele funcţionează ca soluție tampon(de diluare si neutralizare a acizilor). Orice epidemie de gripă poate fi prevenită  cu ajutorul sodiului, magneziului, potasiului şi bicarbonatului de calciu. DA, este atât de simplu! Puteţi preveni acidoza gastrointestinală, care poate duce la gripă stomacală, vomitare, deshidratare, diaree, constipare şi chiar moarte. Nu există motiv să vă temeţi de o pandemie, ci doar de mâncărurile şi băuturile acide pe care le consumaţi. Protejaţi-vă familia şi pe voi înşivă cu ajutorul unei alimentatii alcaline, miscare, gandire armonioasa, pozitiva. Acesta este motivul pentru care am creat produsul 4(pHour)Salts. Pentru mai multe detalii despre aceste produse protectoare mergeţi la:

2) Vaccinul antigripal vă apără de virusul gripal.

 Gripa este de fapt organismul în stare de conservare care măreşte temperatura corpului pentru a activa sistemul limfatic care înlătură astfel excesul de acizi alimentari şi/sau metabolici din ţesuturi prin intermediul respiraţiei, transpiraţiei, defecaţiei şi urinării. Cheia ameliorării simptomelor gripei constă în hidratarea cu lichide alcaline şi a transpirației prin intermediul saunei, sau a mişcării (plimbare rapida, sărituri la trambulină, etc).
3) Antibioticele ucid bacteriile.

Acesta este un subterfugiu medical deoarece până şi comunitatea medicilor este conştientă că antibioticele nu fac ceea ce ar trebui să facă. Noi susţinem alarmaţi că boala devine imună la antibiotice. Adevărul este că nu e vorba de rezistenţă sau imunitate ci de faptul că antibioticele nu au fost eficiente de la bun început. Antibioticele sunt reziduurile acide ale procesului de fermentaţie. Pentru a face un antibiotic, e nevoie de drojdie sau mucegai şi de nişte zahăr pentru ca ele să fermenteze. Produsul auxiliar al acestui proces de fermentare al zahărului este acidul antibiotic. Acizii din antibiotice NU UCID BACTERIILE. Ei doar obligă bacteriile să se transforme. În ce se transformă bacteriile? În ferment şi mucegai. De aceea, când luaţi antibiotice, puteţi să vă treziţi cu o infecţie! Acest lucru se întâmplă deoarece antibioticul obligă bacteria sa treacă de la o formă la alta. Eu numesc acest proces de schimbare “transformare biologică” şi acesta este motivul pentru care nu ar trebui să luaţi antibiotice. Încercaţi Planul COWS. Este mult mai sigur şi eficient.
5) O răceală este cauzată de un virus.

  O răceală reprezintă modalitatea organismului de a înlătura excesul de acizi alimentari şi/sau metabolici prin orificiile corpului pentru a-şi menţine delicatul pH alcalin. Răcelile NU sunt cauzate de virusuri ci de mâncatul prea multor alimente acide. Eu nu voi lua răceala VOASTRĂ dacă corpul MEU este corespunzător alcalin. Excesul de acizi poate fi datorat si gândurilor şi sentimentelor dumneavoastră negative, care pot de asemenea duce la eliminarea acestor acizi prin diferite orificii, cum ar fi ochii, urechile, gura sau nasul.
Urmati planul C.O.W.S. si prin acesta va veti intari sistemul imunitar care astfel va face fata virusurilor si veti fi foarte sanatosi.
http://www.ovidiu-bosancu.ro

  Succes Maxim!!!


ing. Ovidiu Bosancu
SC BOSANCU SRL - Importator exclusiv al dispozitivelor de biorezonanta METATRON
www.ovidiu-bosancu.ro
www.innerlightinc.com/254119
http://ovidiu-bosancu.blogspot.com
tel. 0744.55.70.49


ACTUALIZARE (16.11.2009)


Intr-adevar rugaciunile vindeca bolile, spun oamenii de stiinta



Oamenii pot să se vindece într-adevăr în biserici atunci când ating sfintele moaşte sau sanctuarele. Oamenii de ştiinţă din Petersburg au dovedit-o şi au descoperit şi mecanismul „material” al acestui fenomen divin.[1]

O rugăciune este un remediu puternic”, spune Valeri Slezin, şeful Laboratorului de
Neuropsihofiziologie al Institutului de Cercetare şi Dezvoltare Psihoneurologică Bekhterev din Petersburg. „Rugăciunea nu numai că reglează toate procesele din organismul uman, dar ea repară şi structura grav afectată a conştiinţei.”

Profesorul Slezin a făcut ceva de necrezut - a masurat puterea rugăciunii. El a
înregistrat electroencefalogramele unor călugări în timp ce se rugau şi a captat un fenomen neobişnuit - „stingerea” completă a cortexului cerebral. Această stare poate fi observată numai la bebeluşii de trei luni, atunci când se află lângă mamele lor, în siguranţă absolută. Pe masură ce persoana creşte, această senzaţie de siguranţă dispare, activitatea creierului creşte şi acest ritm al biocurenţilor cerebrali devine rar, numai în timpul somnului profund sau al rugăciunii, aşa după cum a dovedit omul de ştiinţă. Valeri Slezin a numit aceasta stare necunoscută „trezie uşoară, în rugăciune” şi a dovedit ca are o importanţă vitală pentru orice persoană. Este un fapt cunoscut că bolile sunt cauzate mai ales de situaţii negative şi afronturi care ne rămân înfipte în minte. 

În timpul rugăciunii, însă, grijile se mută pe un plan secundar sau chiar dispar cu totul. Astfel, devine posibilă atât vindecarea psihică şi morală cât şi cea fizică..
Slujbele bisericeşti ajută şi ele la ameliorarea sănătăţii. Inginera şi electrofiziciana Angelina Malakovskaia, de la Laboratorul de Tehnologie Medicală şi Biologică a condus peste o mie de studii pentru a afla caracteristicile sănătăţii unor enoriaşi înainte şi după slujbă. A rezultat că slujba în biserică normalizeaza tensiunea şi valorile analizei sângelui. Se pare că rugăciunile pot să neutralizeze chiar şi radiaţiile. 

Se ştie că după explozia de la Cernobîl, instrumentele de masură pentru radiaţii au arătat valori care depăşeau capacitatea de măsurare a instrumentului. În apropierea Bisericii Arhanghelului Mihail, însă, aflată la patru km de reactoare, valoarea radiaţiilor era normală. 

Oamenii de ştiinţă din Petersburg au confirmat, cu ajutorul experimentelor efectuate, că apa sfinţită, semnul Crucii şi bătutul clopotelor pot să aibă, de asemenea, proprietăşi vindecătoare. De aceea, în Rusia, clopotele bat întotdeauna în cursul epidemiilor. Ultrasunetele emise de clopotele care bat omoară viruşii de gripă, hepatită şi tifos. Proteinele viruşilor se încovoaie şi nu mai poartă infecţia, a spus a. Malakovskaia. Semnul crucii are un efect şi mai semnificativ: omoară microbii patogeni (bacilul de colon şi stafilococi) nu numai în apa de la robinet, ci şi în râuri şi lacuri. Este chiar mai eficientă decât aparatele moderne de dezinfecţie cu radiaţie magnetică.

Laboratorul ştiinţific al Institutului de Medicină Industrială şi Navală a analizat apa înainte şi după sfinţire. A rezultat că dacă se citeşte rugăciunea Tatăl Nostru şi se face semnul Crucii asupra apei, atunci concentraţia bacteriilor dăunătoare va fi de o sută de ori mai mică. Radiaţia electromagnetică dă rezultate mult inferioare. Astfel, recomandările Ortodoxe de a binecuvânta orice mâncare sau băutură nu au numai o valoare spirituală, ci şi una preventivă. Apa sfinţită nu este numai purificată, ci ea îşi schimbă şi structura, devine inofensivă şi poate să vindece. Aceasta se poate dovedi cu aparate speciale.. Spectrograful indică o densitate optică mai mare a apei sfinţite, ca şi cum aceasta ar fi înţeles sensul rugăciunilor şi l-ar fi păstrat. Aceasta este cauza acestei puteri unice de a vindeca.Singura limită este că vindecă numai pe cei credincioşi. „Apa „distinge” nivelul de credinţă al oamenilor.”, spune A. Malenkovskaia.
Atunci când un preot sfinţeşte apa, densitatea optică este de 2,5 ori mai mare, atunci când sfinţirea este efectuată de o persoană credincioasă laică, numai de 1,5 ori mai mare, dar cu un om botezat şi necredincios, fără cruce la gât, schimbările au fost nesemnificative.

3. ajutorul ingerilor

Lista ramane deschisa!....


Dr Badila ca de obicei atent la ce se mai intampla pe piata

http://ro.altermedia.info/

Nebuinia a inceput. Ex Ministru Bazac a spus ca VACINAREA E OBLIGATORIE. Sint absolut convins ca si urmatorul ministru va face exact la fel pentru ca este o comanda din afara

http://www.obiectiv br.ro

Copiii, vaccinati obligatoriu împotriva gripei porcine
Joi, 24 Septembrie 2009 | Rodica PERIANU

2) "Dr. Adrian Streinu-Cercel, tocmai a afirmat pe Realitatea, ca vaccinul HPV va fi dat cu forta fetitelor noastre, fara preaviz si fara consimtamantul parintilor.

În momentul în care se ia o decizie de către o autoritate de sănătate publică, aia trebuie executată şi nu comentată.
Întrebat dacă poate cineva să refuze vaccinul, Adrian Streinu Cercel a răspuns : “După mine, nu. În această idee, voi fi cât se poate de categoric“.
Ca mason, Dl. Streinu-Cercel isi onoreaza angajamentele luate in schimbul proaspetei promotiii primite ca si secretar de stat. In fine, nu asta conteaza acum, Ce conteaza, e ceea ce trebuie facut pentru a va scapa copiii de aceste vaccinuri daunatoare:
vaccinuriIn primul rand, e absolut necesar sa luam legatura URGENT cu toate cunostintele noastre si sa le informam asupra acestei amenintari, chiar daca nu au fete, cunosc si ei la randul lor, pe altii care au. Fie ca-i vorba de vaccinul HPV, inghitit de guvernul Tariceanu la cererea macelarei Serbiei, Madeleine Albright, fie de cel H1N1, bine nu le va fi bietilor copii care le vor incasa.
Apoi, pentru a va proteja copiii, intocmiti o nota de mana sau imprimata in dublu exemplar, prin care refuzati vaccinarea copilului dvs., semnati-o si cereti asistentului medical al scolii, sa o semneze deasemena. Lasati o copie la scoala, iar cealalta o pastrati acasa.
Teama de repercursiuni ii va face sa va evite copiii, atunci cand campania genocidala se va declansa.
O nota generica, ar arata astfel:
Aviz
Prin prezentul aviz, subsemnatii_____________, domiciliat la adresa _____________, parinti ai copiilor________ elevi ai Scolii/Liceului _________, in clasa _____, va informam ca refuzam categoric ca absolut orice vaccin (HPV, H1N1 etc.) sa fie injectat in copilul (ii) nostri, numele si prenumele.
Nici o lege sau ordonanta abuziva nu poate incalca dreptul elementar de a refuza un vaccin sau tratament nedorit. Va informam ca in cazul nerespectarii dorintelor noastre, vom lua masurile legale cuvenite impotriva tuturor celor responsabili, mergand pana la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului, incluzand despagubiri financiare.
Semnatura personalului medical autorizat Semnatura ambilor parinti
Data
O sugestie buna facuta de cineva este sa cereti si semnatura directorului scolii si un numar de inregistrare."

3) Pliant Vaccin h1n1

4) Alte articole super interesante , pe aceasta tema, gasiti aici http://www.razbointrucuvant.ro, aici http://nuvaccinurilor.blogspot.com/ si aici http://misa-yoga.blogspot.com .


5) Si nu in ultimul rand, un nou filmulet tradus de prietenul Bogdan Manolescu care are site-ul www.antivaccin.tk (o baza de date foarte utila despre vaccinuri) . Multumim prietene! Te felicitam si pe aceasta cale pentru interventia telefonica de la emisiunea "Se intampla acum" de astazi de la OTV, care a abordat subiectul gripei porcine si iti dorim succes in emisiunea de maine , unde ai fost invitat.



ACTUALIZARE (7.11.2009)










ACTUALIZARE (10.11.2009)


1) Refuzati vaccinul anti AH1N1, Pandemrix de la Glaxo!

Informati-va pe cei apropiati de acest vaccin cumplit!

Vaccinul anti AH1N1, Pandemrix de la Glaxo, este extrem de periculos pentru ca contine printre altele squalena si timerosal.

Scrie in descrierea produsului de pe siteul oficial glaxo. In paginile 1 si 13.
http://health.gsk.com

Squalena produce reactii autoimune la injectarea sa atat la oameni, cat si la animalele de laborator. Squalena este un precursor de colesterol si hormoni steorizi (mineralocorticoizi, glucocorticoizi, androgeni, estrogeni si progesteron). Squalena este produsa si de organism. Ca urmare a injectarii de squalena apar anticorpii la squalena; practic sistemul imunitar va reactiona impotriva unui component propriu extrem de important si implicit substantele ce sunt produse din acest component vor fi afectate. Impactul ar putea fi interesant: infertilitate, perturbarea tuturor proceselor reglate de mineralocorticoizi si glucocorticoizi, boli autoimune in serie si, probabil, multe altele. Adevarul este ca NU STIE NIMENI CAT DE MARE VA FI IMPACTUL. Este doar clar ca va fi un impact imens, la inceput cu paralizii, GBS(Guillain–Barré syndrome), decese, boli autoimune, iar problemele de fertilitate vor fi vizibile peste cativa ani buni.

(cititi mai mult despre squalena aici)

Timerosalul este o sare de mercur (cu aprox. 50% mercur) mai toxica decat mercurul singur. În vaccin exista intr-o cantitate enorma, cantitate declarată de însăşi producători, exprimată în unităţi de măsură improprii pentru a părea cantitate neglijabilă (5micrograme timerosal in 0.5 ml vaccin, zic ei, cam 1%) când se stie ca ar trebui să exprime mercurul în “parts per billion” (ppb), unitate în care concentraţia maximă admisă este de 1 ppb în apa potabilă (la 2ppb mercur apa este considerate contaminata) , iar într-o doză de vaccin este în cantitate de 10.000.000 ppb (echivalentul lui 1%).

Cand un deseu are mai mult de 200 ppb mercur este considerat deseu toxic si necesita conditii speciale de evacuare, stocare si transport, iar daca un vaccin are intre 100.000 ppb timerosal (aprox. 50.000 ppb mercur) pana la 10.000.000 ppb, vi se pare normal sa-l injectam in copiii nostri? De ce?

(vedeti mai mult despre mercur, vaccinuri, autism si agenda mondiala de vaccinari aici)
Feriti-va copiii de acest vaccin otravit!
Dati mai departe.

2) În revista NEXUS MAGAZIN nr. 4 din Dec. 2005 - Ian. 2006 exista un articol extrem de interesant, intitulat "Vaccinurile și dinamica zilelor noastre" scris de dr. Viera Scheibner în anul 2004. L-am scanat pentru voi și l-am uract pe DOCSTOC 

13 comentarii:

  1. Da, se pare ca incet-incet, ne indreptam catre "1984" sau repetarea anumitor evenimente...
    Celor care nu le este frica de acesti "zugravi" numiti doctori, de acei dementi care incep iara sa gindeasca in numele a citor mai multe persoane (bineinteles fara acordul acestora), in genere de acest sistem bolnav cu iz oriental si mai au contiinta in ei, le recomand sa incerce in limita posibilitatii sa tipareasca/scoata la o imprimanta: mini-pliante, fluturasi si sa le raspindeasca; nu trebuie sa fie neaparat color, alb-nergu, este suficient! Sa fie lipite, plasate in cutii postale etc., in cit mai multe locuri posibile, ca publicul, cetateanul de rind, omul simplu, mai putin informat sa poata afla acest mesaj si sa-l constinzeze, in final sa-l refuze!!! Mesajul: "SPUNETI NU VACCINURILOR !!!" si "CITESTE SI DA-L MAI DEPARTE"

    Bafta tuturor persoanelor de pe acest blog.
    >buburuza ofuscata<


    P.S. Desteapta-te, romane, din somnul cel de moarte,
    In care te-adincira barbarii de tirani!
    Acum ori niciodata croieste-ti alta soarte,
    La care sa se-nchine si cruzii tai dusmani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Super informatiile !
    Am introdus si eu in ultimul blog pliantul publicat de voi pe Scribd si pentru asta tin sa va multumesc...dar si pentru tot ceea ce faceti voi aici pe blog si pe site-urile cu filme pe care postati...
    Cu drag...>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. sper ca nu va suparati ca am sa preiau si eu acele informatii trimise voua de catre domnul Dan Dumitru (cu linkul de rigoare spre blogul vostru). multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim pentru aprecieri. Ele conteaza!
    Puteti prelua toate informatiile linistiti ;)Daca specificati sursa cu atat mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. eu va multumesc. aveti linkul aici http://razvratit.blogspot.com/2009/11/informatii-utile.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Uite ce contine vaccinul contra gripei !!!


    By:Jim Stachowiak
    Freedom Fighter Radio.net

    http://freedomfighterradio.net/?p=10787

    The contents of the H1N1 vaccine that the World Health Organization (and soon too the US Government, via Executive Order or treaty) will be mandating that we all take? The contents might surprise you.
    * aluminum hydroxide* aluminum phosphate* ammonium sulfate* amphotericin B
    * animal tissues: pig blood, horse blood, rabbit brain, dog kidney, monkey kidney,
    * chick embryo, chicken egg, duck egg* calf (bovine) serum* betapropiolactone
    * fetal bovine serum* formaldehyde* formalin* gelatin* glycerol*squalene
    * human diploid cells (originating from human aborted fetal tissue)
    * hydrolized gelatin* mercury thimerosol (thimerosal, Merthiolate(r))
    * monosodium glutamate (MSG)* neomycin* neomycin sulfate* phenol red indicator
    * phenoxyethanol (antifreeze)* potassium diphosphate* potassium monophosphate
    * polymyxin B* polysorbate 20* polysorbate 80
    * porcine (pig) pancreatic hydrolysate of casein* residual MRC5 proteins* sorbitol
    * tri(n)butylphosphate,
    * VERO cells, a continuous line of monkey kidney cells, and
    * washed sheep red blood

    Now, considering the fact that the elites of this nation and of the world, the same elites who so many times have ripped us off, destroyed our banks and wealth, lied to us all, started wars for profit, left our border open for invasion of cheap labor and the lowering of our standard of living, sent our good-paying jobs overseas, those who will be making hundreds of billions of dollars from this vaccine if it is mandated, who will benefit from more illnesses the vaccine may cause and basically. have turned man against his own brother for profit, don’t you think that it might be just a little bit of wisdom to first do in-depth research as to what effects the contents (especially the chemical ones) of this untested and unproven vaccine might have on the human body

    BEFORE you, your pregnant wives and your children line up like mindless sheep to take it? After all, even if you do take it, there is no guarantee you will not still contract the disease itself, is there? Maye you want to honestly ask yourself the question if the virus itself has been engineered by these evil elitists’ to further their agenda of control and power.
    Is this an unreasonable request of you America, to use the gray matter that God gave you to protect yourselves and your children from these evil elitists criminals who have repeatedly proven themselves to be your enemies? Think outside the box people, for the information that these elitists provide us within the confines of the box is mostly false.


    If anyone doubts the above information,
    1st. I ask you to prove the H1N1 vaccines are safe.
    2nd. I ask will you take the shots if not then why not?
    Learn about the dangers of vaccines click this link: http://drcarley.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca nu voi face vaccinarea, voi fi amendat, inchis? Care-i smecheria?

    RăspundețiȘtergere
  8. Momentan nu, dar asa se preconizeaza, ca vorba aia, e "PANDEMIE" mare ...

    RăspundețiȘtergere
  9. legat de tratament in caz de vaccinare fortata:puteti vizita si web-site-ul :www.theflucase.com
    Acolo veti gasi si vit D si si alte opinii.
    Cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  10. poate declara cineva ca a fost obligat sa faca un anumit vaccin ? ma mir ca puneti botul la toate zvonurile de la tv, prea multa televiziune dauneaza creierului, nu ati citit asta ? documentati-va. televiziunea e un instrument folosit de autoritati sa va modeleze mintea asa cum vor, nu va lasati inselati. Mircea Badea si Gadea sunt papusarii care va joaca pe degete.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu a fost nimeni obligat, INCA sa faca nici un vaccin ... Articolul ne pregateste pentru o eventuala situatie de lege martiala determinata de asa zisa pandemie , cand vor forta populatia sa faca vaccin ... Ce ai citit tu pe acest blog si are legatura cu televiziunea? In afara de Badea pentru care avem un deosebit respect ca are curajul sa le spuna pe bune si atat, nu ne mai place nimeni altcineva in mod special de la TV. Si nici cu Badea nu suntem 100 % de acord, deoarece are o viziunea destul de materialista, dar pe nivelul lui le spune pe bune... Putem afirma cu tarie ca aproape tot ce e la tv e spalare pe creier si programare materialista ... Pe Badea l-am acuza cel mai putin... Gadea ne lasa reci ... Nu ne place nici nu ne displace ... Emisiunea lui nu o urmarim . Documenteaza-te tu un pic mai mult, citind acest blog un pic mai mult si apoi trage concluzia daca suntem sau nu documentati ...

    RăspundețiȘtergere
  12. Felicitari pentru initiativa!

    RăspundețiȘtergere
  13. vab банк
    vab банк
    [url=http://globalist.org.ua/?p=19244]vab банк[/url]
    http://globalist.org.ua/?p=19244 - vab банк

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...