Ieşirea Din MATRIX: Dr. Míceál Ledwith - Profunde Înșelări (26.11.2009)

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

vineri, 27 noiembrie 2009

Dr. Míceál Ledwith - Profunde Înșelări (26.11.2009)

DEEP DECEPTIONS (2005)
Science and Spirit - Vol. 1
The Great Questions in the Hamburger Universe
Știință și Spirit
Marile Întrebări în Universul Hamburgher

Dr. Miceal Ledwith, L.Ph., L.D., D.D., LL.D (Dumnezeu stie ce inseamna toate aceste distinctii), este un fost membru distins al Comisiei Teologice Internaţionale timp de 17 ani, este deci, un fost om al Bisericii Catolice, preot catolic, profesor de teologie si presedinte de colegiu teologic pentru mai mult de 25 de ani in Irlanda, deci unul dintre cei mai distinsi catolici din lume, care se "converteste" la invataturile "Şcolii de Înțelepciune Străveche a lui Ramtha" , fiind un membru foarte vechi . Miceal Ledwith mulţumeşte cu recunoştinţă pentru anii de învăţătură, inspiraţie şi bogată înţelepciune de la învăţătorul lui, Ramtha cel Iluminat, care continuă să-i influenţeze în mod profund înţelegerea miilor de surse istorice legate de alte noţiuni înţelepte fundamentale, privind ceea ce este necesar ca să devii un Christos.   
El este unul dintre personajele care au apărut și au vorbit în documentarul "What the Bleep Do We Know," și în reeditarea acestuia  "What the Bleep - Down the Rabbit Hole" , documentar pe care l-am postat si noi pe blog aici.


Descoperirile pline de profunzime ale științei de vârf ne arată o înțelegere diferită a lui Dumnezeu, a locului și a scopului nostru în creație decât eram noi obișnuiți. Asta în principal, datorită faptului că viziunile cosmologice religioase despre natura realității nu s-au diferențiat niciodată așa cum trebuie de credințele religioase în sine.  Un bun exemplu este credința că Pământul este centrul universului, care continuă prin ideea că rasa umană este cumva în centrul existenței universale , chiar în centrul planurilor și scopului lui Dumnezeu. In acest DVD , Miceal Ledwith foloseste o imagine comica pe care o numeste  “The Hamburger Universe” (universul hamburgher) pentru a descrie un set de idei pe care noi e posibil să le ignorăm complet, dar care , fara indoiala, ne tine blocati in accesarea adevaratei spiritualitati, pana cand nu le vom constientiza. Separarea indusă de modul de gândire condiționat de timp și ideile despre natura realității, deasemenea modul în care-l înțelegem pe Dumnezeu și destinul uman, este un proces dureros, dar foarte recompensant pentru orice persoană serios interesată în găsirea răspunsurilor la marile întrebări ale vieții.

VEDEȚI DOCUMENTARUL, TRADUS, AICI:


15 comentarii:

Anonim spunea...

excelent documentar!!merita vazut!!mii ed multumiri

GabyS spunea...

Multumiri pt documentar si traducerea lui! ;)

Anonim spunea...

Micheal Ledwith denigreaza cu buna stiinta.

Ceea ce condamna el in crestinism e pentru copii de gradinita.

Inainte de a da cu tifla putea sa mai si studieze sa vada ca lucrurile nu stau chiar asa cum isi inchipuie el si maestrul Ramtha.

Anonim spunea...

Multumesc inca o data dragi fymaa.
Bravo!
Cu respect,in Lumina.

Iesirea Din Matrix spunea...

Cu drag ...
Anonim 2 , oare cati ani sa mai studieze omul Biblia a sa inteleaga ce e cu ea? A fost preot 25 de ani, profesor la colegiul teologic samd ... Cred ca e mai expert decat multi in domeniul sau ...Poate ar fi bine sa fii mai concis in criticiile tale .. Ce anume e pt copii de gradinita? Ce anume e in neregula in argumentatia sa?

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Anonim spunea...

Nu inteleg ce vauta acest individ - mircea badea - ca posibil exemplu pe sitr-ul dvs.
Pentru mine este un pupincurist, tzucalar sau colivar al celor 3 antene ale seucristului voiculescu.
Nu are haz sau importanta acest nimeni pentru a fi impins in fata.
Mai reflectati si dvs.

Iesirea Din Matrix spunea...

Desi nu suntem de acord cu dumneavoastra, va respectam parerea. ... De gusturi nu se discuta ... Mai reflectati si dvs.

Anonim spunea...

Pentru cine doreste raspunsuri la toate intrebarile legate de lumea spirituala, sa inteleaga mecanica lumii spirituale si sa evolueze in aceasta directie, recomand cu caldura cursurile si seminariile gratuite de Kabbalaha autentica (cel mai serios centru de educatie de acest gen):
Engleza:
http://www.kab.tv/eng/
General:
http://www.kab.tv/
Franceza:
http://www.kab.tv/fre/
Romana:
http://www.kabbalah.info/ro/
Succes!

Unknown spunea...

Pentru cei care mai vor sa vada un documentar, as zice eu mult mai interesant cu dr. Miceal Ledwith: http://video.google.com/videoplay?docid=5014377835686246317#
Vizionare placuta.

Alina

Unknown spunea...

Dr. Miceal Ledwith despre:
"Cum a devenit Iisus un Christos"

Partea I:
http://video.google.com/videoplay?docid=5014377835686246317#

Partea aIIa: http://video.google.com/videoplay?docid=5014377835686246317#docid=5739584448240624455

Anonim spunea...

djaster:

Buna am gasit un documentar ce se numeste RELIGION ( Jonathan Adampts ) care l-am subtitrat partial.

Documentarul este foarte interesant in care se vorebeste despre adevarul universal care in timp a fost distorssionat de Illuminati...

Am reusit sa suprapun subtitrarea in romana peste cea originala ( ebgleza ) Dar nu cred ca am sa-l pot titra in intregiume deoarece nu stiu cu msa creez o suvtitrare.

( subtitrarea originala-engleza are numerotate secundele doar prima parte -care am si reusi- osa o subtitrea - Problema este ca nu stiu cu msa adaug in continuare minutele si secundele.


de ex:

00:01:24,325 --> 00:01:30,016
Cand o persoana preda Dhamma -
Aceasta preda o invatatura universala

2
00:01:30,017 --> 00:01:31,388
Nu este niciodata un sectant

3
00:01:31,389 --> 00:01:33,381
Dhamma Universala

4
00:01:33,382 --> 00:01:35,614
Dhamma Eterna

5
00:01:35,615 --> 00:01:37,819
Legea naturii este eterna

6
00:01:37,820 --> 00:01:39,348
A fost asa si in trecut

7
00:01:39,670 --> 00:01:40,816
Asa este si in prezent

8
00:01:40,817 --> 00:01:42,687
Si asa va fi si in viitor

Iar mai departe nu stiu cum sa "gestionez" secundele.

Ma puteti Ajuta cu informatii ?

Unknown spunea...

Aici gasesti informatii despre cum se poate face o subtitrare de la 0 http://forum.titrari.ro/viewforum.php?f=13&sid=e7e1b5e14f821e22a24605f08a827dd6

Cristian spunea...

Miceal Ledwith nu denigreaza ci informeaza corect.

bogdana radauti spunea...

ignoranta este cel mai mare rau...si lipsa de incredere!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...