Ieşirea Din MATRIX: Dr. Míceál Ledwith - Profunde Înșelări (26.11.2009)

vineri, 27 noiembrie 2009

Dr. Míceál Ledwith - Profunde Înșelări (26.11.2009)

DEEP DECEPTIONS (2005)
Science and Spirit - Vol. 1
The Great Questions in the Hamburger Universe
Știință și Spirit
Marile Întrebări în Universul Hamburgher

Dr. Miceal Ledwith, L.Ph., L.D., D.D., LL.D (Dumnezeu stie ce inseamna toate aceste distinctii), este un fost membru distins al Comisiei Teologice Internaţionale timp de 17 ani, este deci, un fost om al Bisericii Catolice, preot catolic, profesor de teologie si presedinte de colegiu teologic pentru mai mult de 25 de ani in Irlanda, deci unul dintre cei mai distinsi catolici din lume, care se "converteste" la invataturile "Şcolii de Înțelepciune Străveche a lui Ramtha" , fiind un membru foarte vechi . Miceal Ledwith mulţumeşte cu recunoştinţă pentru anii de învăţătură, inspiraţie şi bogată înţelepciune de la învăţătorul lui, Ramtha cel Iluminat, care continuă să-i influenţeze în mod profund înţelegerea miilor de surse istorice legate de alte noţiuni înţelepte fundamentale, privind ceea ce este necesar ca să devii un Christos.   
El este unul dintre personajele care au apărut și au vorbit în documentarul "What the Bleep Do We Know," și în reeditarea acestuia  "What the Bleep - Down the Rabbit Hole" , documentar pe care l-am postat si noi pe blog aici.


Descoperirile pline de profunzime ale științei de vârf ne arată o înțelegere diferită a lui Dumnezeu, a locului și a scopului nostru în creație decât eram noi obișnuiți. Asta în principal, datorită faptului că viziunile cosmologice religioase despre natura realității nu s-au diferențiat niciodată așa cum trebuie de credințele religioase în sine.  Un bun exemplu este credința că Pământul este centrul universului, care continuă prin ideea că rasa umană este cumva în centrul existenței universale , chiar în centrul planurilor și scopului lui Dumnezeu. In acest DVD , Miceal Ledwith foloseste o imagine comica pe care o numeste  “The Hamburger Universe” (universul hamburgher) pentru a descrie un set de idei pe care noi e posibil să le ignorăm complet, dar care , fara indoiala, ne tine blocati in accesarea adevaratei spiritualitati, pana cand nu le vom constientiza. Separarea indusă de modul de gândire condiționat de timp și ideile despre natura realității, deasemenea modul în care-l înțelegem pe Dumnezeu și destinul uman, este un proces dureros, dar foarte recompensant pentru orice persoană serios interesată în găsirea răspunsurilor la marile întrebări ale vieții.

VEDEȚI DOCUMENTARUL, TRADUS, AICI:


15 comentarii:

  1. excelent documentar!!merita vazut!!mii ed multumiri

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumiri pt documentar si traducerea lui! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Micheal Ledwith denigreaza cu buna stiinta.

    Ceea ce condamna el in crestinism e pentru copii de gradinita.

    Inainte de a da cu tifla putea sa mai si studieze sa vada ca lucrurile nu stau chiar asa cum isi inchipuie el si maestrul Ramtha.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc inca o data dragi fymaa.
    Bravo!
    Cu respect,in Lumina.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu drag ...
    Anonim 2 , oare cati ani sa mai studieze omul Biblia a sa inteleaga ce e cu ea? A fost preot 25 de ani, profesor la colegiul teologic samd ... Cred ca e mai expert decat multi in domeniul sau ...Poate ar fi bine sa fii mai concis in criticiile tale .. Ce anume e pt copii de gradinita? Ce anume e in neregula in argumentatia sa?

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
    Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

    Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu inteleg ce vauta acest individ - mircea badea - ca posibil exemplu pe sitr-ul dvs.
    Pentru mine este un pupincurist, tzucalar sau colivar al celor 3 antene ale seucristului voiculescu.
    Nu are haz sau importanta acest nimeni pentru a fi impins in fata.
    Mai reflectati si dvs.

    RăspundețiȘtergere
  8. Desi nu suntem de acord cu dumneavoastra, va respectam parerea. ... De gusturi nu se discuta ... Mai reflectati si dvs.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru cine doreste raspunsuri la toate intrebarile legate de lumea spirituala, sa inteleaga mecanica lumii spirituale si sa evolueze in aceasta directie, recomand cu caldura cursurile si seminariile gratuite de Kabbalaha autentica (cel mai serios centru de educatie de acest gen):
    Engleza:
    http://www.kab.tv/eng/
    General:
    http://www.kab.tv/
    Franceza:
    http://www.kab.tv/fre/
    Romana:
    http://www.kabbalah.info/ro/
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru cei care mai vor sa vada un documentar, as zice eu mult mai interesant cu dr. Miceal Ledwith: http://video.google.com/videoplay?docid=5014377835686246317#
    Vizionare placuta.

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  11. Dr. Miceal Ledwith despre:
    "Cum a devenit Iisus un Christos"

    Partea I:
    http://video.google.com/videoplay?docid=5014377835686246317#

    Partea aIIa: http://video.google.com/videoplay?docid=5014377835686246317#docid=5739584448240624455

    RăspundețiȘtergere
  12. djaster:

    Buna am gasit un documentar ce se numeste RELIGION ( Jonathan Adampts ) care l-am subtitrat partial.

    Documentarul este foarte interesant in care se vorebeste despre adevarul universal care in timp a fost distorssionat de Illuminati...

    Am reusit sa suprapun subtitrarea in romana peste cea originala ( ebgleza ) Dar nu cred ca am sa-l pot titra in intregiume deoarece nu stiu cu msa creez o suvtitrare.

    ( subtitrarea originala-engleza are numerotate secundele doar prima parte -care am si reusi- osa o subtitrea - Problema este ca nu stiu cu msa adaug in continuare minutele si secundele.


    de ex:

    00:01:24,325 --> 00:01:30,016
    Cand o persoana preda Dhamma -
    Aceasta preda o invatatura universala

    2
    00:01:30,017 --> 00:01:31,388
    Nu este niciodata un sectant

    3
    00:01:31,389 --> 00:01:33,381
    Dhamma Universala

    4
    00:01:33,382 --> 00:01:35,614
    Dhamma Eterna

    5
    00:01:35,615 --> 00:01:37,819
    Legea naturii este eterna

    6
    00:01:37,820 --> 00:01:39,348
    A fost asa si in trecut

    7
    00:01:39,670 --> 00:01:40,816
    Asa este si in prezent

    8
    00:01:40,817 --> 00:01:42,687
    Si asa va fi si in viitor

    Iar mai departe nu stiu cum sa "gestionez" secundele.

    Ma puteti Ajuta cu informatii ?

    RăspundețiȘtergere
  13. Aici gasesti informatii despre cum se poate face o subtitrare de la 0 http://forum.titrari.ro/viewforum.php?f=13&sid=e7e1b5e14f821e22a24605f08a827dd6

    RăspundețiȘtergere
  14. Miceal Ledwith nu denigreaza ci informeaza corect.

    RăspundețiȘtergere
  15. ignoranta este cel mai mare rau...si lipsa de incredere!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...