Ieşirea Din MATRIX: Arhitectura unei Planete Închisoare - Aaron Russo despre Noua Ordine Mondială

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

vineri, 6 martie 2009

Arhitectura unei Planete Închisoare - Aaron Russo despre Noua Ordine Mondială


Architecture Of A Prison Planet

Vrem să vă reamintim de mitingul de mâine şi totodată să felcităm apariţia subtitrării unui celebru interviu oferit de Aaron Russo (producătorul excelentului documentar AMERICA: Freedom To Fascism) lui Alex Jones (producătorul documentarului ENDGAME şi The 911 Chronicles (Part One) - Truth Rising (2008) postate şi de noi pe blog), interviu intitulat Aaron Russo - Architecture Of A Prison Planet.

Vă recomandăm şi articolul :


Totodată avem o veste proastă pentru ieşeni şi bucureşteni:
Aşadar grăbiţi-vă să vă faceţi acum paşapoartele.

Iată interviul aici:

Un comentariu:

Anonim spunea...

un mare spirit...un erou, noi cei care nu suntem in cercul puterii, ne incredem in demagogia sistemului prea mult, e limpede ca trebuie facut ceva....

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...