sâmbătă, 7 martie 2009

MICHAEL TSARION - Originile Irlandeze ale Civilizaţiei 1 (07.03.2009)

MICHAEL TSARION - THE IRISH ORIGINS OF CIVILISATION
Prima Parte din 6

Iată un citat din cartea cu acelaşi nume:
"Ce înseamnã sã trãieşti în "Era Revelaţiilor" ?
Înseamnã cã, lumina pe care regalitatea, maeştrii şi societãţile lor secrete aparent o adoră, în final ni se arată a fi mult mai luminoasã deasupra ordinelor şi ideologiilor lor. Înseamnã cã, Soarele Adevãrului, a rãsãrit în sfârşit pentru a demasca maşinãria lor, ascunsã până de curând, o maşinărie a tiraniei şi a controlului. Pentru aceia care sunt pentru prima datã pe urma societãţilor secrete, aceastã carte va fi o valoroasã sursã de revelaţii. Doar ea dezvãluie creierul din spatele Regalitãţii, Masoneriei, Zionismului şi Iudeo-creştinismului."

Începem astăzi un alt maraton de informaţii interesante şi revalatoare marca Michael Tsarion. Iată câteva dintre ideile sale pe care le preluăm şi noi de pe siteul esoterism.ro:

Teoriile "sale" sunt, se pare, din ce in ce mai mult acceptate de cercurile ufologilor, parapsihologilor, adeptilor creatiei artificiale, conspirationistilor si dezlegatorilor de mistere antice.
Michael Tsarion in cartea sa "Atlantis, Alien Visitation and Genetic Manipulation" spune că Atlantida a existat intradevar, dar nu ca centrul unei civilizatii umane foarte avansata, ci mai degraba produsul si primul loc de adapost al unor extraterestri care au colonizat Pamantul acum vreo 30.000 ani, numiti in diferite feluri de diversele mitologii si religii (Anakimi, Djini, Titani, Ingeri cazuti, Oameni-Serpi, Serpi, etc.)

In Biblie au fost numiti "Nephilimi" ("cei cazuti", "doborati") si au devenit o prezenta maligna, comitand un mare "pacat" prin interventia in evolutia omenirii.

Originari din constelatia Alfa Draconis, se pare ca ar fi fost in razboi cu o alta rasa (din Pleiade?...), razboi pe care l-au pierdut. Dar invingatorii nu s-au multumit numai cu "o victorie" ci au vrut sa-i elimine definitiv si asa a inceput o urmarire de exterminare a acestor "Serpi" (nu se poate spune care erau cei buni si care erau cei rai, dar scrierile antice arata ca cei din urma au fost rai pentru populatia Terrei).

Astfel acestia au ajuns in sistemul nostru solar, unde, la vremea respectiva, intre Marte si Jupiter exista o planeta, de circa 15 ori mai mare decat Pamantul, acoperita in majoritate de ape si distrusa intr-un mod misterios, dupa cum relateaza cercetarile astronomice recente (ramasitele ei sunt azi Centura de Asteroizi). Datorita acestui fapt, aceasta planeta aparea foarte stralucitoare, atmosfera ei fiind iluminata intens de reflexiile razelor solare in apa. Vazuta de pe Pamant, era considerata un al doilea soare, mitologiile antice numind-o Tiamat ("al doilea soare"), Lucifer, Phaeton, Marduk, Maldek, Rahab.

"Serpii" sau "Nephilimii" au instalat o baza fictiva pe aceasta planeta si s-au refugiat in schimb, pe Pamant, in caverne si-au creat prima asezare numita mai apoi Atlantida, o zona relativ restransa ca suprafata, cu densitate mare de populatie (Tsarion precizeaza ca de la ei habitarea in metropole).

Se pare ca la vremea respectiva Pamantul avea alte continente (5 la numar: Appalachia, Tyrhenia, Beringia, Fennoscandia si Oceania) cele actuale fiind ramasite ale acestora. Urmaritorii au ajuns si ei la randul lor in sistemul nostru solar si s-au lasat indusi in eroare de baza virtuala creata pe Tiamat.

Si pentru ca telul lor era exterminarea celeilalte rase au dezintegrat aceasta planeta. Efectul imediat a fost o mare catastrofa la nivelul sistemului solar, materializata pe Pamant cu un extraordinar potop, datorita cantitatilor imense de apa provenite. "Tsarion" merge mai departe cu ipoteza si explica astfel nasterea oceanelor Terrei, care la momentul catastrofei nu avea decat un singur ocean, ramasitele sale fiind azi Marea Neagra, Marea Moarta, Marea Caspica. Restul oceanelor de pe Pamant sunt rezultatul caderilor masive de apa provenite din explozia Tiamat-ului, spune el.

Simtindu-se in siguranta pe Terra si profitand de deruta si haosul create de extraordinarul cataclism in randul populatiei bastinase si primitive, precum si de avansul lor tehnologic, Nephilimii s-au comportat fata de oamenii intalniti pe Terra ca niste zei.

Astfel, s-au gandit ca foarte bine le-ar sta daca populatia Terrei ar fi sclavii lor si s-au hotarat sa-i modifice genetic in acest sens (asa se explica spune el, disparitia Neandertalienilor si aparitia Homo Sapiens).

Rezultatul a fost o specie cu gene umane, dar cu capacitati intelectuale echivalente creatorilor ei, care a fost pusa la munca in folosul exclusiv al acestora. Numai ca aceasta populatie modificata genetic s-a revoltat la un moment dat (s-a "iluminat", de unde si termenul de "Illuminati") si a parasit Atlantida stabilindu-se undeva in Orientul Mijlociu.

Ramasi singuri, Nephilimii au constatat ca greseala lor a fost dotarea Pamantenilor cu capacitati intelectuale si si-au propus sa mai incerce o data, creand astfel alti slujitori-oameni, dar fara intelect, "goi" dupa cum spune Biblia. (In Biblia catolica este scris ca intai a fost creat omul fizic si apoi omul spiritual, Tsarion explicand astfel cele doua etape de creatie a omului).

Toate bune si frumoase la inceput, acesti oameni munceau numai pentru Nephilimi, le aduceau ofrande, ii preaslaveau ca zei.

Insa, cei care parasisera Atlantida in primul val s-au intors si au inceput sa le arate celor creati ulterior, adevarata lor conditie. Initial, acestia nu au reactionat, fiind "goi" asa cum fusesera creati, insa partea feminina a fost usor sedusa de cei a caror inteligenta si putere echivalau cu cele ale zeilor pe care ii slujeau ("Sarpele" din Gradina Raiului, explica autorul). Astfel, femeile au inceput sa plece rand pe rand cu noii veniti, iar barbatii lor, pomenindu-se singuri, au considerat ca-i mai bine sa-si urmeze consoartele.

Pentru a doua oara Nephilimii au ramas fara sclavii lor. De data aceasta s-au suparat foarte tare si au declansat un razboi impotriva celor creati dintai, cu arme nucleare supersofisticate (razboi pomenit in toate mitologiile).

Nici ceilalti, avand aceleasi cunostinte si chiar si tehnologie, nu s-au lasat mai prejos. Ce nu au preconizat nici unii, nici altii, au fost urmarile acestui razboi feroce: schimbarea axei polare, urmata de cataclisme devastatoare care au ras de pe suprafata pamantului toate asezarile umane, inclusiv Atlantida (al doilea potop, pomenit in toate scrierile antice).

Intervenind aceste cataclisme, niciuna dintre parti nu a castigat, in schimb pierderile lor au fost imense. Dupa ce lucrurile s-au potolit, Nephilimii si-au dat seama ca tehnologia lor supersofisticata a fost distrusa si nu mai puteau parasi Terra (ce folos ca aveau cunostintele si nu mai aveau tehnologia?)

Din acest punct autorul incepe explicatia continuitatii acestor creaturi (Serpi) pe Pamant si interferenta lor in evolutia foarte rapida a societatii omenesti

Tot in aceeasi carte Tsarion explica si semnificatia anului 2012 si legatura sa cu atlantii
."

Cine este acest Michael Tsarion?
"Michael Tsarion este un baiat foarte informat , ce si-a dedicat viata in scopul aflarii unor adevaruri . Exista multe intrebari care nu sunt adresate si e pacat de evolutia noastra ; exista intrebari puse care nu au raspuns , dar asta nu pare sa deranjeze pe multi . Descrierile referitoare la persona lui Tsarion sunt absolut inutile , mesajul primeaza , nu ambalajul in care il primesti . Exista discutii varii legate de originea informatiilor lui , legate de trecutul sau - a fost acuzat de faptul ca are legatura cu "The Rosicrucian Fellowship " , ca este satanist s.a.m.d. . Asculta-l si formeaza-ti ulterior o parere .. Ceea ce vei auzi , cu siguranta n-ai mai auzit ! Iar daca cumva ai auzit , cu siguranta nu ai datele corecte .
Date corecte ? Prietene , nu trebuie sa crezi tot ce afirma Michael Tsarion , prezinta mai multe ipoteze/teorii ... tot ce trebuie sa faci este sa fi receptiv , sa ai o minte limpede si clar deschisa . Cele ce le vei auzi te vor ajuta fara indoiala pe viitor , in special in luarea deciziilor si in stabilirea unor prioritati in viata -sper ca ai asa ceva- .
Ai ascultat 20 de minute si nu crezi ? Te-ai plictisit ? Sau "da....e...e f tare daaa ma duc sa mananc" . Nu pot decat sa zambesc la asemenea afirmatii . Ti se prezinta cunoasterea , calea iluminarii , iar tu vrei sa te duci sa mananci ?
Nu crezi absolut nimic ? Tot e mai bun decat orice film pe care l-ai vazut recent .
Sugestia mea ? Gandeste-te ca este o poveste , macar ai ce povesti ulterior la baierame , la 4 30 dimineata cand toti sunt praf beti . " - un articol 073.ro
Sau pur şi simplu aflaţi nişte informaţii care adeseori sunt logice, legate, coerente ca un fapt divers, să nu muriţi neinformaţi, ca să nu spunem altfel.
Totuşi: daca nu e doar o poveste ?

VEZI AICI PRIMA PARTE TRADUSA :

Subtitrarea se activează din fereastra filmului în partea de sus dreapta.

Sau AICI

VA URMA ... Partea a II și a III (AICI) și partea a IV-a AICI

8 comentarii:

Florin Cosma spunea...

Felicitari (printre altele) pentru subtitrarile pe care le realizati, eu cel putin consider ca de multa vreme era necesar un astfel de demers.

Cat despre Michael Tsarion... unul dintre preferati. Multa bafta in continuare.

tyson2888 spunea...

articolul de sus este copiat de pe un site, macar puteai sa dai sursa, cum sunt notele se subsol, daca nu esti cosiderat un plagiator.

FreeYourMind spunea...

Am specificat ambele surse de unde am luat articolele ... Uita-te mai cu atentie!Deci te rugam frumos citeste, daca nu te consideri orb ...

Adr1an spunea...

Sper ca subtitrarile pe care l-am facut v-au fost pe plac. Multumesc mult celui care nu a sters ceea ce am pus ultima data ( Traducerea: Adr1an si E-mailul meu) ;) Cine are o pasiune pentru aceste serii si vrea sa ma ajute la traducere, va pun la dispozitie idul meu de yahoo hadr1an04 ;)

FreeYourMind spunea...

Binenteles ca am lasat numele tau pe subtitrare ... de ce l-am scoate?
Multumim mult pentru efortul depus in traducerea acestor informatii.
Noi am facut de multa vreme invitatie la tradus, inclusiv Michael Tsarion pe multe forumuri cu traducatori si nu numai si de cateva luni si pe acest blog ... aici http://fymaaa.blogspot.com/search/label/TOP%20300 ... traducatorii sunt putini si te rugam sa nu te opresti si sa traduci si partile 5 si 6 si poate si altele cu Michael Tsarion, ca sunt informatii importante.
Multumim frumos!

Anonim spunea...

Am citit chiar de doua ori cartea ''Atlantis'' a lui M. Tsarion, in egleza evident, si individul se contrazice in propriile lui pagini. A doua oara cand s-a contrazis pe el insusi a fost la radio; cand a fost invitat la emisiunea Coast to Coast. Cand moderatorul l-a intrebat daca e de acord cu teoria lui Richard Hoagland asupra faptului ca sunt turnuri si orase de sticla pe Luna, Tsarion a spus DA! Daca te uiti in prezantarea Atlantis de pe youtube a lui Tsarion; el afirma ca NASA nu a fost niciodata pe luna, datorita centurilor de radiatii Van Belt. Fotografiile cu structurile de sticla de pe Luna, au fost facute de astronautii din misiunile Apollo ce au pasit pe luna. In general, sunt de acord cu multe din programele lui, in special, Architects of Control, Sacred Feminin si Media Symbolistic. Se cere totusi o filtrare a informatiilor!

Anonim spunea...

Am vorbit prima oara cu Michael Tsarion prin 2009 pe vremea cand forumul lui de pe redicecreations.com era activ.
Nu pot sa spun decat ca este un om absolut exceptional.

Anonim spunea...

Pentur anonimul cu contradictia. Nu vad unde e contradictia, daca ai sti ce a lucrat printre altele Ingo Swan, ai vedea ca nu e nici o contradictie.

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...