Ieşirea Din MATRIX: BIBLIA SECRETĂ

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

duminică, 15 martie 2009

BIBLIA SECRETĂ

THE SECRET BIBLE (2006)

Există oare nişte secrete ascunse în spatele Bibliei? Cei care au făcut acest documentar în 3 părţi spun că da!

Iată ce spun cei de la National Geographic:

"Analizăm miturile şi misterele legendarului ordin medieval, Cavalerii templieri.

Templierii au atras recent atenţia globală în urma romanului de succes al lui Dan Brown, Codul lui Da Vinci, unde sunt înfăţişaţi ca protectori misterioşi ai Sfântului Graal. Teoreticienii moderni ai conspiraţiei sugerează că aceştia există încă în secret şi continuă să protejeze o vastă şi misterioasă comoară. Cu ajutorul reconstituirilor istorice ale bătăliilor şi ritualurilor rămase mult timp secrete, încercăm să distingem datele reale şi cele fictive despre aceşti luptători legendari.

A existat cândva un bărbat care vindeca bolnavii, săvârşea miracole, era numit fiul Domnului şi s-a ridicat din mormânt la trei zile după moartea sa. Numele său a fost… Apollonius din Tyana, iar ca el au mai fost și alții. În Rivalii lui Iisus, ne întrebăm de ce atât de mulţi predicatori şi presupuşi făcători de miracole au apărut în zona mediteraneeană în jurul primului secol î.e.n. şi de ce cultul lui Iisus a fost cel ce a dăinuit.

Trăim zile marcate de miracole, dezastre şi distrugere, uragane şi tsunami... să fie acestea "zilele sfârşitului", aşa cum Biblia a profeţit? Mulţi cred ca Apocalipsa e aproape. Analizăm profeţiile despre sfârşitul lumii şi le comparăm cu recentele descoperiri ştiinţifice.

Este "Apocalipsa" o simplă descriere poetică din primul secol despre o trăire interioară religioasă, aşa cum anumiţi teologi insistă, sau este ea profeţia unui iminent sfârşit al lumii?"
- un comentariu preluat de pe natgeochannel.ro

VEDEŢI Documentarele AICI:

KNIGHTS TEMPLARS: Warriors Of God ? 
(CAVALERII TEMPLIERI : Războinicii lui Dumnezeu?)


(Rivalii lui Iisus)

(Apocalipsa)
5 comentarii:

Anonim spunea...

Multumesc din suflet pentru documentarele postate! Sunteti minunati. Nu pot sa tin pasul cu voi - sunt o gramada de minunatii. Mi-as dori din suflet sa le pot downloada pentru ca uneori nu le pot vedea bine pe net. Pana acum puteam sa le iau de pe google video dar astazi vad ca nu pot sa iau decat vreo 10 mb din fiecare film - cred ca au restrictionat. Va rog, puteti sa-mi dati o solutie ? Multumesc anticipat si va doresc bucurii in afara si inlauntrul vostru!

Iesirea Din Matrix spunea...

Mergi pe www.keepvid.com si acolo baga linkul din google al filmului si vei putea downloada filmul.

Anonim spunea...

Multumeeeeeesc !
Sa fiti binecuvantati pentru ceea ce faceti !
Va iubesc !

Iesirea Din Matrix spunea...

Aprecierile si multumirile voastre sunt importante pentru noi si ne fac sa continuam mai cu spor :) Multumim si noi.

Anonim spunea...

greu am dat de acest blog dar sunt extrem de bucuroasa ca va pot citi,viziona.faceti un lucru extraordinar.Doar ca uneori e greu,merge incet,sare e chiar enervant,dar daca asta e situatia...sunt foarte interesante reluarile lui Oreste.Nu totdeauna pot sa le vad in direct si aici le mai cotrobai cateodata.Continuati tot asa! Sunteti tari!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...