Ieşirea Din MATRIX: CREATURA DE LA JEKYLL ISLAND - O privire mai atentă asupra Rezervei Federale

joi, 19 martie 2009

CREATURA DE LA JEKYLL ISLAND - O privire mai atentă asupra Rezervei Federale


THE CREATURE FROM JEKYLL ISLAND
- A Second Look To Federal Rezerve


Am putea numi acest documentar mai degrabă "Hidoasa Monstruozitate de La Jekyll Island", deoarece se vorbeşte despre Banca Rezervei Federale (RF), una din acele entităţi extrem de nocive de pe această planetă, fiind unul dintre instrumentele de bază ale ocultei mondiale, de instaurare a unei dictaturi fasciste globale.

Insula Jekyll este locul unde în 1913 s-a "născut" această odioasă instituţie!

Am vorbit pe larg, despre FED (RF) în majoritatea documentarelor din categoria Criza Financiară , unde am expus câteva documentare mult mai bune decât cel de astăzi, din punctul nostru de vedere.

Revedeţi povestea asasinului economic FMI din filmul Zeitgeist Addendum.

Filmul de azi vine însă ca o completare binevenită la cele ştiute deja.

Calitatea înregistrării şi a subtitrării lasă însă de dorit şi îi rugăm pe voluntarii inimoşi care au tradus acest film şi cărora le mulţumim pentru efort, să facă accesibilă subtitrarea undeva pe net, eventual pe titrari.ro sau pe subs.ro ca să se înţeleagă ceva din filmul ăsta.
Nu credem că este întâmplătoare povestea Doctorului Jekyll şi a celuilalt aspect, monstruos, al acestuit doctor, numit Mr. Hyde (sau Hide mai degraba, adica ascuns). Credem că simbolizează exact FED (Rezerva Federală) : la suprafaţă este distinsă, imaculată, serioasă, respectabilă, însă în ascuns se transformă în MR. Hyde, o abjecţiune a naturii, o creatură oribilă distrugătoare.

Filmul Dr. Jekyll si Mister Hyde a apărut în culmea crizei finaciare din anii 30, mai exact în 31 ... adică inversul de la 13 (1913). Coincidenţă?

Majoritatea populaţiei crede că această instituţie vrea binele poporului ... vrea pe naiba! Treziţi-vă oameni buni!

Despre Griffin si cartea dupa care a fost facut filmul de astazi CREATURA DE LA JEKYLL ISLAND puteţi găsi o descriere comprehensivă aici: http://frumoasaverde.blogspot.ro

VEDETI DOCUMENTARUL TRADUS, AICI


Pentru a viziona acest film subtitrat oferiți-ne  o DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film) prin Paypal, Revolut (pe id-ul @stefanrmsv), TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI 

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 
sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.

Am găsit pe net, mulţumită lui Octavian, un articol excelent care sintetizează foarte bine problemele pe care le va înfrunta umanitatea în general şi Romania în special, în viitorul apropiat, dacă oamenii nu se trezesc. Articolul şi documentarele din categoria "Criza Finaciară" şi din categoria "Deconspiraţii", de pe blog, inclusiv cel de astăzi, ne ajută să ne formăm o imagine destul de coerentă asupra realităţii ascunse în spatele "filmului", în spatele "poveştii" halucinante prezentate zi de zi în mass media.

ATENŢIE MARE ROMÂNI! 
Semnaţi petiţia 
"FĂRĂ ÎMPRUMUT LA FMI ŞI BANCA MONDIALĂ!" 


Iată articolul:

"Toata lumea se află în acest moment, intr-o criza diabolic orchestrate de inalta elita mondiala, in special, familiile Rotschild si Rockefeller, cu scopul de a spolia toate popoarele lumii de bogatiile pe care le au si de a-si indeplini visul secular, acela de a conduce, pe fata, nu din umbra ca si pina acum,intreaga planeta.

Aflindu-se pe ultima suta de metri, elitele au conceput aceasta criza, adica lovitura finala, acum 16 ani, prin conceperea bulei imobiliare din Statele Unite (Fannie si Freddy ) si mai ales a bulei derivativelor. Au reusit prin coruptie si prin folosirea mass-mediei, care e 100% in mina lor, ca guvernele sa inchida ochii la escrocheriile unor escroci mai mici sau mai mari, gen Maddoff, sau la devalizarea a 125 Miliarde de dolari in Iraq, etc.

Astfel ca la momentul pertinent, au denunutat chiar ei, escrocheriile ce se desfasurau, amplificind efectele prin presa si televiziune, declansind astfel criza.

Criza au declansat-o cu scopul distrugerii tuturor sistemelor bancare ale statelor lumii, bazindu-se pe cea mai mare escrocherie si bataie de joc: BAIL OUT-UL (SALVAREA DE LA ÎNEC) BANCILOR FALIMENTARE IN SUA si UK; sa se dea din banii contribuabilor fonduri bancilor, fara nici un control din partea statului, fara sa le ceara actiuni in schimb, sau sa li le impuna conditii in favoarea cetatenilor. Dealtfel, primind acesti bani fara nici un control sau sistem de a fi verificati, bancherii imediat si-au permis sa-si acorde niste bonusuri nesimtite, dupa ce ca tot ei au adus bancile in pragul colapsului.

Semnarea acestui bailout de 780 Miliarde $, a fost posibil prin fortarea politicienilor sa semneze un document de 1600 pagini, numit Stimulus Bill, fara nici o prezentare prealabila a continutului, ci doar cu o ora inainte de semnare. Politicienilor li s-a spus ca daca nu semneaza, guvernul va declansa legea martiala.

Justificarea semnarii acestui act a fost, pasamite, sa ajute economia americana (indirect, cea globala ce ar fi fost afectata de caderea firmelor de asigurari), prin crearea de noi locuri de munca si prin impulsionarea sistemului economic. De fapt banii au ajuns cca 80% la banci si nu s-au creat locuri de munca. Restul au fost canalizati spre diverse firme `’prietene`’ a celor din sistem.

Ce este socant e, ca nici pin azi, Banca Rezervei Federale, nu vrea sa spuna unde s-au dus, la ce banci, cele 2,2 TRILIOANE de dolari din banii contribuabililor.


Banca Mondiala, pentru cine nu stie este organic legata de Banca Rezervei Federale a SUA, care este o BANCA STRICT PRIVATA (în documentarul de azi se spune că este de fapt un cartel cu protecţie federală), nu se afla sub controlul guvernului SUA si unde actionari sunt familia Rotschild 80% si Rockefeller, 20%.
De asemenea FMI este un organ foarte “eficient” al acestor elite bancare. Aici se prezinta o scurta istorie a acestor organisme:

Cum se realizeaza asasinarea economica a tarilor (playlist youtube - 4 parti)


Ca sa nu mai existe nici un dubiu, ca actuala stare este cauzate de conspiratie: Banca Rezervei Federala a stopat din 23 Martie 2006, publicarea cantitatii toatale de dolari in circulatie, pentru a se pregati pentru viitorul de acum. Astfel se tiparesc bani fara acoperire, in nestire si nu se stie exact valoarea inflatiei:


Economistul Peter Schiff (ca si Ilie Serbanescu al nostru) a anuntat inca din 2006, presidentia SUA, mai marii bursei si Rezervei Federale, ca se va produce o criza de proportii. A fost tratat cu condescendenta si bataie de joc. Va rog priviti:

Comisia de verificare a bursei americane, SEC, a fost informata acum 10 ani, ca escrocul Madoff desfasoara un joc piramidal tip schema Ponzi (Caritas), dar nu au luat nici o masura sa investigheze. Aici este prezentata ancheta senatorului asupra sefilor SEC, care nu stiu ce sa raspunda, ca niste copii prinsi cu lectiile nefacute:

De altfel, in ultimul film, The Obama Deception (Inselaciunea lui Obama), patriotul si luptatorul american impotriva Noii Ordini Mondiale, Alex Jones, ilustreaza foarte sugestiv ce s-a intimplat in lume in ultima vreme:


Cu banii FURATI de la oameni, elitele si-au permis sa ruineze piata petrolului. De ce? Ne-a spus Soros de ce: Pentru ca mai exista tari rebele, cum e Iran, Rusia sau Venezuela care nu vor sa joace cum le cinta Noua Ordine Mondiala. Si chiar el, spune cu satisfactie, ca Chavez nu poate finanta o revolutie bolivara cu 40$/baril si ca lui Ahmadinejad nu-i da mai mult de un an ca presedinte:

Cu banii furati, elitele mentin pretul scazut la aur, si il cumpara in cantitati industriale. Intre timp se tiparesc cantitati necontrolate de bancnote care vor prabusi in viitorul apropiat moneda SUA.

Elitele cumpara cele mai valoroase proprietati, firme si bunuri pe nimica toata. Cu o parte din acesti bani furati, isi angajeaza ARMATE PRIVATE, deoarece se asteapta ca in momentul cind oamenii vor afla de marea tradare, sa protesteze cu violenta. In SUA platesc firma Blackwater, actual Xe (ce a actionat in Iraq), iar in Europa este constituita o armata NATO secreta, de elita:

De asemenea ei isi construiesc BUNKERE SUBTERANE, (20 MILIARDE $ per bucata), unde se pregatesc sa se retraga in caz ca nu mai pot controla masele dezlantuite. Şi se mai întreabă contribuabilii americani unde sunt mii de miliarde de dolari dispărute.


şi

Isi construiesc elitele orase subterane care sa-i apere de iminenta ciocnire a Planetei X cu Terra?
In aceste bunkere stocheaza provizii pe termen indelungat, cumparate tot din banii oamenilor:

Pentru eventualitatea unei razmerite extinse, ei si-au pregatit intr-un bunker unde au stocat toate tipurile de semintele de pe pamint, in Svalbard Norvegia, ca sa fie asigurati, ca dupa ce vor declansa la suprafata arme nucleare neutronice de mica putere, care distrug oamenii si viata, dar lasa neatinse cladirile si infrastructura, vor putea sa recreeze pe pamânt plantele:

Aceste micro-nukes sint arme nucleare de putere foarte mica, cu timp de injumatatire foarte scurt, cum s-au folosit si in Bali:


Unul din scopurile lor declarate este ca sa reduca populatia Terei la un minim de 500 milioane, usor controlabili, declaratie cioplita in 8 limbi pe Pietrele ghid din Georgia, SUA:


Ei platesc miliarde pentru a studia in laboratoare cum sa faca Virusul Gripei Aviare cit mai letal. Iata ca ce s-a intimplat acum o saptamina in Cehia:

Produc niste arme biologice ingrozitoare, pe care le vor prezenta ca aparute ca rezistenta la antibiotice, dar de fapt obtinute prin militarizarea si modificarea genetica, in laboratoare, a unor stafilococi, printre care necrosis fasciis si stafilococul pyogenes, precum si variante super rezistente al stafilococului aureus. Ele vor “aparea” in lume ca o ciudatenie la inceput, insa fac ca antraxul sau ciuma bubonica sa para ca o plimbare prin parc:

Au introdus in toate produsele alimentare, in sucurile racoritoare, batoanele energetice, etc. sirop de porumb, HFCS (High Fructose Corn Syrup) care prin tehnica de fabricatie contine doze mari de mercur, care produce diabet si alte afectiuni grave:

Lista produselor in care se gaseste sirop de porumb (HFCS). Veti fi socati de ceea ce aflati:

De asemenea nelipsitul Glutamat de sodiu - MSG, sau E621, ce se foloseste ca potentator de aroma, in mai toate supele la plic si adaosurile de mincare tip Vegeta.


Vedeti in acest clip, ce afectiuni grave produce acest aditiv alimentar:

Ne-au introdus in circuitul alimentar aluminiul, un metal care s-a demonstrat clar ca produce boala Alzeheimer:


Au introdus in vaccinuri, pe care ne obliga copilasii si pe noi sa le luam, diferite substante, saruri de aluminiu, mercur (Thimerosal), celule prelevate de la fetusi ***, care destabilizeaza sistemul imunitar al organismului si produc cancer, SIDA si deseori chiar moarte:


Despre celulele de fetusi *** din vaccinuri, s-au descoperit lucruri terifiante:


Vaccinuri contaminate cu virusul HIV, descoperite in SUA, au fost retrase si vindute apoi in EUROPA, infectind mii de hemofili:


In apa de baut a oamenilor se adauga fluor (in SUA si alte tari). Fluorul afecteaza nivelul general de inteligenta; aviz numarul mare de copii retardati care se nasc:


DAR SI IN ORICE PASTA DE DINTI DIN LUME:


In Europa si la noi se introduce clor, care produce cancer, eczeme si boli grave de inima:


In sarea de bucate, sarea de masa, se introduce CIANURA! Verificati chiar dvs, pe pachetiul de sare, ce contine E535 (ferocianura de sodiu) sau E536 (ferocianura de potasiu), ca agenti anticoagulare. In stomac sau lichide, ferocianura disociaza in mai multi compusi, dintre care SI CIANURA. Cu fiecare lingurita de sare, introducem in noi CIANURA. Cine are nevoie sa consumam in orice mincare, cianura? Verificati chiar dvs.

Toate medicamentele care se prescriu, de fapt trateaza efectele si nu cauzele bolii. Aceasta permite mentinearea oamenilor bolnavi in continuare si beneficii de zeci de miliarde, pentru firmele de farmaceutice.

Ca sa ne omoare si mai eficient vor sa voteze in Europa si SUA, Codex Alimentarius, prin care vor sa priveze oamenii de vitamine, aminoacizi esentiali, sa introduca numai hrana modificata genetic (GMO). Adica de exemplu, vor sa declare vitamina C, medicament cu distributie controlata, ca si heroina, pe care sa o poti lua numai pe reteta. Spre norocul nostru, niste oameni curajosi au oprit aceast abominabil atentat in Europa (pe moment). In SUA, e in stadiul final de aprobare.

Sterilizarea barbatilor, prin introducerea in alimentatie a unui soi de porumb modificat genetic, care contine o gena a sterilitatii, precum si sterilizarea prin vaccinare, a femeilor:


Tot pentru reducerea numarului de familii, si deci a copiilor, se voteaza in toata lumea, legi care dau drepturi “excesive” femeilor si copiilor, cum este acum si in Romania, care de fapt vor descuraja oamenii sa-si mai intemeieze familii si sa apeleze la “servicii” platite. In acest fel, statul poate incasa impozit pe prostitutie si e sigur ca nu se mai nasc atiti copii, exact cum s-a trasat calea de scoala eugenica britanica, la inceputul secolului, prin Bertrand Rusell. Prin aceste legi, vor face ca oamenii sa fie si mai insingurati, deci mai expusi la manipularea psihologica. Sa nu uitam ca miscarea feminista, nu a avut decit scopul ca femeile sa mearga si ele la servici, si sa creasca masa persoanelor impozitate, concomitent cu scaderea numarului de copii.


De asemenea, elitele vor sa chip-eze toti oamenii, cu scopul de control complet. Si la noi, doresc introducerea peste noapte a buletinelor, permiselor auto si pasapoartelor cu CHIP, sub motivul ca asa e modern, dar de fapt e etapa pregatitoare pentru implantarea CHIP-ului RFID, in mina (RFID=Radio Frequency Identifying Document). Astfel au timp sa realizeze reteaua utilizata la citirea chip-urilor, de la distanta si creaza o obisnuinta in a accepta aceste chipuri. Vedeti aici ce-i spune Nik Rockefeller lui Aaron Russo (pentru ca a spus lumii acest secret, Arron a fost ucis):

Aaron Russo despre Noua Ordine Mondială - Architecture Of A Prison Planet


Chip-urile au o mica baterie de litiu, care doar la o mica fisura, se scurge in fluxul sanguin. Acest litiu e o otrava puternica, care produce moartea in niste chinuri groaznice.

Deoarece, schimbul liber de informatii intre oameni, pe internet, este foarte deranjant pentru aceste elite, care fac eforturi enorme sa blocheze orice informatii din mass media controlata de ei, au inceput sa ia masuri de a desfiinta forma actuala de internet. Astfel ei preconizeaza implemetarea accesului pe baza biometrica la furnizor si siteurile vor trebui “aprobate”. Acestea au fost deja implementate si testate in China, unde functioneaza perfect. Vor incepe de la interzicerea site-urilor pentru adulti, de jocuri si in final vor interzice site-urile “deranjante”. De altfel, politicienii corupti din Romania, au si votat pe ascuns, in perioada summitului NATO la Bucuresti, ascultarea telefonului, interceptarea mailului si inregistrarea siteurilor pe care navigam. Deci impreuna cu chip-area, se doreste un control absolut, a ceea ce facem, unde ne aflam, citi bani avem, ceea ce cumparam, ce mincam, la ce filme ne uitam, ce ziare citim. ELITELE VOR UN CONTROL COMPLET.
Si daca noi ne razvratim, vor da comanda de blocare a CHIP-ului. Din acel moment, omul inceteaza sa mai “existe” social. Acesta e genul de control pe care il doresc.

DE ALTFEL SCOPUL FINAL AL CRIZEI, va fi ca dupa distrugerea completa a economiilor si sistemelor bancare, oamenii sa fie atit de ingroziti si de terifiati de lipsuri de tot felul, incit vor cere guvernelor sa faca ceva. Atunci, elitele, care asta de fapt si asteptau, vor aduce in prim plan, BANCA MONDIALA, cu O SINGURA MONEDA, VIRTUALA, care va fi introdusa electronic pe chip-ul din mina. Ca urmare a foametei si a lipsurilor, oamenii vor ACCEPTA DE BUNA VOIE ACESTE CHIP-uri:


Dupa consultarea acestor materiale, cred ca nu mai aveti nici un singur dubiu, ca este o monstruoasa conspiratie impotriva sanatatii, libertatii si in final, a existentei umane.

Am prezentat global, o situatie ce se prezinta extrem de grava si periculoasa pentru viitorul nostru si al copiilor nostri.

Revenim la Romania. In Romania, bancile austriece au amenintat ca vor falimenta piata bancara europeana daca nu primesc fonduri de la statul roman. In consecinta politicienii autohtoni, au fost chemati la Bruxelles, unde li s-a cerut ca Romania sa angajeze acest imprumut. Acesti politicieni corupti, multi fiind pe statele de plata ale masoneriei mondiale, au elaborat rapid un plan de aservire a Romaniei printr-un imprumut debilitant, CEL MAI MARE IMPRUMUT FACUT DE ROMANIA VREODATA!

Ca sa va fie foarte clar ca e o conspiratie:
1. SECRETISM (aflam din UE, prima oare, ce bani luam noi)
2. GRABA (repede, repede, au si venit sacalii FMI)
3. NU SE DAU JUSTIFICARI CLARE PENTRU UTILIZAREA SUMEI
4. Nu s-au organizat intruniri mediatizate, cu participarea cremei economistilor romani, unde sa se dezbata clar, pe fata, daca avem sau nu, nevoie de imprumut
5. Se evita declararea sumei totale! Asta va permite marirea ulterioara a sumei, la oridecit e “nevoie”. Unii afirma, 20 miliarde, dar e putin probabil, deoarece o tara, mai mica, ca UNGARIA, imprumuta 25 MLRD iar noi, numai 20?
6. Nu s-a indicat un organism clar de control, un sistem de indicatori de verificare a sumelor date
7. Dat fiind marimea sumei si conditiile globale deosebit de grave, precum si faptul ca in final, poporul roman va returna imprumutul, ar fi trebuit sa fie tratat cu o transparenta TOTALA, in mass media; deasemenea, sa se publice o lista cu ce-bani-se-dau-cui?

Deci, acestea sint definitorii unei FRAUDE DE PROPORTII, care i se pregateste poporului roman.

In Ungaria, au argumentat inca de anul trecut ca au nevoie de 25 Miliarde. Au imprumutat si tot nu au putut evita recesiunea, cititi aici:

Sa vedem, in continuare, ce se va face in mod real cu banii. Banii vor intra virtual in BNR, iar de aici vor fi dati in proportie de 80%, bancilor straine. Acesti bani, impreuna cu banii strinsi de la populatie, prin dobanzile mari oferite (atentie romani!) vor fi transferati in strainatate, la bancile mama. Dupa care vor declara falimentul aici, local. Intre timp se vor stradui sa reduca si limita minima de siguranta in BNR, ca impactul sa fie si mai devastator (cum a fost si facut, de curind, cu o variatie mica, e drept, dar s-a facut ca sa se testeze reactia publicului).

Cu restul de bani, dupa cum era de asteptat: avem campanii electorale, politicieni care nu au prea avut de furat in ultimul timp. Vor fi abonati la borcanul cu miere!

Deci romanii, se vor alege cu PLATA IMPRUMUTULUI + DOBINZI. Nu numai aceasta, dar imprumutul e conditionat de acceptarea de catre guvern a urmatoarelor conditii:

- banii trebuie sa “AJUTE” bancile austrice in dificultate in Romania
-cresterea taxelor, TVA, impozit profit
-reducearea bugetlui sanatatii si invatamintului
-obligativitatea CHIP-arii (la inceput pasaport, dupa aceea buletine si permise auto, gradual, si in final in corpul uman)
- obligativitatea montarii camerelor de luat vederi peste tot
-implementarea statului politienesc absolut, cum a fost arat in romanul orwelian “1984″ si in care romanii au trait timp de 50 de ani
-obligativitatea vaccinurilor (vedeti HPV si acum vedeti contaminarea cu Gripa aviara in Cehia, Austria si Germania)


Ca urmare, va rezulta imediat o devalorizare accentuata a leului, la cca 7…8 RON/EURO, se vor mari de cca 8 ori a impozitelor pe proprietati, se va mari TVA si in general toate taxele, cu scopul de a plati datoria. In urma procedurii de Asasinat Economic, tara va fi la dispozitia “firmelor prietene” FMI, care vor veni ca hienele sa se infrupte din ce a mai ramas din tara noastra. Vedeti aici cum actioneaza FMI:

Asasinii economici FMI, soldatii imperiului noii ordini mondiale (un mic fragment din filmul ZEITGEIST ADDENDUM)

si aici

Cum se realizeaza asasinarea economica a tarilor (playlist youtube - 4 parti)


Daca nu credti, aduceti-va aminte de anii ‘90, ce s-a intimplat in Romania.

Cine sustine cel mai vehement acest imprumut? Dl. Guvernator Mugur Isarescu, care face parte din Comitetul executiv al Comisiei Trilaterale, unul din organele importante ale conspiratiei mondiale:

Lista cu membrii Comisiei Trilaterale 2008

Daca domnia sa a afirmat acum doua luni ca totul e OK, ca avem suficiente rezerve, cum s-a schimbat atit de radical situatia, incit va fi nevoie sa imprumutam asa o suma mare, CEA MAI MARE DIN ISTORIA ROMANIEI?

Ideea este ca acesti tradatori, vor aduce diverse date, diverse calcule si statistici contrafacute, sa-si ascunda hotia. Trebuie ca poporul roman sa fie ferm: daca actualul guvernator nu se pricepe sa administreze Banca Nationala, cu ce avem in acele conturi, sa plece! Daca nu vrea, va fi fortat de popor, ca si guvernatorul Bancii din Islanda care A FALIMENTAT VOIT ISLANDA:

Trebuie sa o facem inainte ca sa ne falimenteze!

Atentie foarte mare romani. Situatia nu e similara cu a anilor ‘90. Acum lumea se afla intr-o acuta recesiune. TOATA LUMEA! Exista un indicator real (nu poate fi manipulat), Baltic Dry Index, care arata cite tone marfa, se transporta intre porturi in lume. Acest indice a scazut de la 10,000 la 700, acum cu criza. Asta inseamna ca nu se mai transporta marfa de la producatori inspre consumatori, Se va consuma ce este in depozitele en-gros si dupa aceea , gata.


Presedintele Agrostar, dl. Stefan Niculae ne avertizeaza ca, datorita legilor votate de politicieni, anul acesta productia agricola va fi insuficienta si va trebui sa depindem in totalitate de importuri:


Ca sa va faceti o idee, ca in toata lumea, in 2009 productia agricola s-a redus la 15% din cauza secetei:

In SUA, in California (grinarul american) elitele nu dau apa pentru irigatii, in Australia a fost un incendiu devastator, in majoritatea tarilor e o seceta extinsa:

Deci, suntem complet expusi, securitatea nationala va fi complet compromisa cu acest imprumut si datoria noastra e sa-i oprim pe politicieni sa ia acest imprumut.

Va rog sa transmiteti aceste informatii tuturor prietenilor si cunoscutilor, situatia este atit de grava incit nu permite nici o intirziere. Daca nu va ginditi la voi, ginditi-va la copiii dvs. si la cei dragi, care vor avea de suferit daca nu luam masuri acum imediat. Nu ne putem baza ca altii sa gindeasca si sa actioneze pentru noi. Nu ne putem baza pe politicieni, sau pe guvernanti. Ei sint “informati deja”, lucreaza puternic la indeplinirea agendei elitelor si oricum si-au luat mijloacele lor de protectie. Dar ceea ce nu stiu ei, saracii, este ca si ei vor sfirsi ca noi, poate chiar mai rau, pentru ca in final, dupa ce-si vor fi sfirsit misiunea, stapinii lor, or sa se descotoroseasca de ei, ca stiu deja prea multe, cum au facut tot timpul cu tradatorii, in istorie. De aceea va rog, sa spuneti asta tuturor oamenilor si cei care mai simtiti ceva pentru tara si poporul acesta, votati la petitia online:

Semnaţi petiţia


- un articol preluat de pe unimedia.md
(nu am verificat toate linkurile si ne cerem scuze daca apar probleme ... am considerat ca este mai important sa dam aceste informatii mai departe mai repede).


ACTUALIZARE (24.11.2010)

Asasinul economic Jeffrey Franks a ucis si economia Argentinei
 
S-a tot vorbit de asasinii economici, s-au facut documentare, s-au scris carti. Noua, romanilor, ni s-a parut ca este o chestiune care-i priveste pe altii. Noua nu are de ce sa ni se intample. Pentru ca ne-am crezut europeni. Si noi, si grecii, si bulgarii. Asasinatul economic, ne-am inchipuit, e doar pentru tarile din America latina, pentru fostele state sovietice, precum Ucraina.
Am citit in carti definitia asasinului economic, dar niciodata nu ni-l putut inchipui aievea. Si Agentia de Investigatii Media a tratat subiectul, iar la vremea respectiva ni s-a spus ca batem campii. Iata ca asasinul economic al FMI si-a aratat in fine fata, s-a devoalat. Este acelasi care a contribuit la criza majora din Argentina, din 2001. Apoi, la prabusirile economice din Ecuador, iar recent, la anihilarea economiei din Ucraina, dupa 2004, odata cu venirea "portocaliilor" la putere. De la finele lui 2008, Jeffrey Franks s-a mutat la alti "potocalii", odata cu noile alegeri, si si-a pus amprenta pe criza economica din Romania, incepand cu 2009. Situatia in care se afla tara , indatorarea fata de FMI, faptul ca Franks este adevaratul conducator al Romaniei se vede cu ochiul liber. Tara a intrat cu un picior in groapa, iar groparii sunt Franks si reprezentantul Romaniei la FMI, Mihai Tanasescu. Care Mihai Tanasescu, cel mai probabil, asa cum anunta AIM la inceputul anului, ar putea deveni urmatorul premier al Romaniei.

Conform Jeffrey (Jeff) R. Franks, MPA ’88: "In 1997, Jeff moved to work on Latin American countries. He was desk economist for Argentina " (in 1997, Jeff s-a mutat in America Latina . El a fost desk economist pentru Argentina ). Apoi a ajuns in Ecuator, dupa aceea in Paraguay, iar inainte de Romania s-a ocupat de Ucraina. In Paraguay s-a ocupat de criza serioasa care afecta tara , de datoria uriasa la FMI care a rezultat in urma acestei crize economice. La fel cum acum administreaza datoria uriasa a Romaniei.

Franks provine din gasca de la Princeton, dintr-o "fratie" de temut pe plan mondial: The Order Of St. Anthony, cu patronul Sf. Anton din Egipt, o societate secreta infratita cu celebra Skull and Bones de la Yale (unde exista si o ramura numita Sigma - The St. Anthony Hall), cu o elmblema la fel de infricosatoare (vezi foto stanga), desi in aparenta societatea respectiva s-ar ocupa cu serate literare intr-o cladire straveche, intretinuta de fratie (foto dreapta). Despre  Skull & Bones, ca si despre The Order Of St. Anthony se spune cafac parte din pepiniera Illuminati si pregatesc elitele care sa conduca lumea intr-o noua ordine mondiala social-economica. Daca despre presedintii SUA se spune ca au fost in marea majoritate membri ai Skull & Bones, despre creierele economice ale planetei se spune la fel de clar ca au apartinut Ordinului St. Anthony Of Egypt.

Si, iata, in urma cu doar cateva zile, Argentina a denuntat faptul că FMI aplică Greciei aceleaşi reţete de austeritate pe care le-a aplicat acestui stat latino-american fără a reuşi să îi împiedice acutizarea crizei, în 2001. "Reţeta FMI pentru Grecia este aceeaşi ca pentru Argentina înaintea prăbuşirii din 2001: scăderea salariilor şi creşterea impozitelor” afirmă Jorge Remes Lenicov, fost ministru argentinian al economiei în 2002, în timpul celei mai grave crize economice din istoria acestei ţări. Si, dupa cum se observa nu este numai reteta pentru Grecia, ci si pentru Romania . Un alt fost ministru al Economiei, Roberto Lavagna (2003-2005), artizanul redresării ţării sale: "FMI nu a tras nici un învăţământ din criza argentiniană, nu a învăţat nimic şi emite pentru Grecia aceleaşi recomandări ca pentru Argentina în 2002, cele pe care noi le-am respins abia in 2003, iar dupa ce nu le-am mai aplicat si am cautat solutii bune, altele decat cele impuse de FMI, a urmat redresarea”. Deci iata ca respingerea cerintelor FMI - asa cum doreste si Ungaria acum, dupa noile alegeri - nu a dus la secatuirea tarii, ci la redresarea ei economica. E adevarat, insa, Romania este deja datoare pana peste cap la FMI, cu bani ce n-au ajuns in buzunarele romanilor, ci in "bancile mama" din Occident, sau in conturile clientelei politice a actualei puteri.

Dovada ca Franks n-are, de fapt, nicio solutie economica reala pentru Romania, ci in fapt doreste adancirea crizei in favoarea FMI, este si ciorna pe care a folosit-o la inceputul lui 2010, dupa o intalnire cu Mugur Isarescu (foto stanga). Pe hartie, Franks a schitat sovaielnic o linie de redresare inca de la inceputul lui 2010. O redresare care n-a avut loc, iar acum ni se spune ca va fi in 2011, cand, probabil, nici atunci nu se va petrece. Asa ca predictiile lui Franks in materie de economie sunt ca si nule. Asa cum au fost si pentru Argentina .

Prăbuşirea economică a Argentinei a antrenat la finele anului 2001 o gravă criză socială şi proteste de stradă soldate cu 30 de morţi. A urmat o criză instituţională, între 20 decembrie 2001 şi 6 ianuarie 2002 succedându-se cinci preşedinţi. Argentina a revenit spre creştere economică cu mari sacrificii, după o devalorizare de 65% a monedei sale antrenând sfârşitul parităţii peso-dolar. Si asta dupa ce s-au respins indicatiile FMI.

Conform unor analisti economici, FMI este arma financiara a asa-intitulatului Guvern Mondial, care are rolul de a conduce lumea dintr-o singura sursa, iar pentru asta trebuie sa prabuseasca mai intai economiile tarilor care nu fac parte din elitele care constituie acum acest guvern planetar ce va instaura noua ordine mondiala, sociala, culturala si, mai ales, economica. Iar arma aceasta mortala se afla in mainile unor asasini economici ca Jeffrey Franks.

VEDETI DOCUMENTARUL DESPRE COLAPSUL ECONOMIC AL ARGENTINEI AICI:
 

12 comentarii:

  1. de ce nici unul din link-urile youtube sau google video, postate,ca suport al celor spuse de voi, nu merge? "We're sorry, the page you requested cannot be found."

    Le-au si retras de pe youtube baietii jmecheri ?! :) faceti o verificare a tuturor link-urilor, va rog...

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa am primit si noi articolul.Ne pare rau ca unele linkuri nu merg. Nu stim catre ce filme faceau trimitere.

    RăspundețiȘtergere
  3. NU conteaza foarte mult ca nu sunt active , deja multi cunosc ceea ce se intipla .Din pacate nu stiu cam ce putem face , manipularea lucreaza asa de fin.... Cred ca ne indreptam cu pasi repezi catre 1984

    RăspundețiȘtergere
  4. Avem nevoie acuta de armonie si de stare de bine.

    Mai mult ca niciodata.

    Starea de armonie spirituala (iubirea de Dumnezeu - cum imi place mie sa o numesc) este si va fi singura haina ce ne va proteja impotriva vantului ce se starneste.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iar pentru cei care nu cred în Dumnezeu să caute strea de prezenţă şi ecuanimitate a minţii.

    RăspundețiȘtergere
  6. De mai multe ori fara sa fi auzit de Tolle m-am trezit intr-o stare in care nu gindeam si asta in timp ce mergeam cu masina pe distante mai lungi ( nu eu conduceam masina :) )si prietenul meu ma intreba la ce ma gindesc iar eu dupa ce ma dezmeticeam putin imi dadeam seama ca trebuie sa ii spun ca nu ma gandeam la nimic...lucru de mirare pentru el si chiar pentru mine ....cum adica sa nu te gindesti la nimic? adica stai asa ca prostu? imi zicea el...nu ma nebunule chiar nu ma gindeam la nimic...Eheee ascunzi tu ceva...
    De vreo citeva ori chiar ma intrebam in sinea mea cum sa nu ma gindesc la nimic? poate nu imi dau eu seama si am uitat dar chiar la nimic??? prin fata mea se perindau peisaje, oameni , orase si nimic nu ma facea curios sau stiu eu cum altfel...nu faceam nici o diferenta si nu etichetam nimic ci pur si simplu stateam ca un prost ca sa zic asa si nu gindeam....
    Ma tot gindesc ca poate e o diferenta intre ce spune Tolle si ce faceam eu pt. ca daca imi aduc bine aminte cred ca ma uitam in gol totusi adica una e sa observi totul si alta e sa te uiti in gol dar stiu sigur ca chiar si asa nu ma gindeam la nimic...apoi ceva sau cineva de ex prietenul ma trezea ca sa zic asa cu cite ceva de obice cu aceasta intrebare ...La ce te gindesti?
    Desi inteleg destul de bine ce vrea sa spuna Tolle legat de ACUM si de constiinta am incercat de mai multe ori sa folosesc in practica asa ceva.
    Totusi vreau sa spun iar ca inainte de al vedea pe Tolle faceam ceva ce eu numesc observarea problemei de foarte de sus BIG PICTURE si cind spun asta ma gindesc la anumite momente de conflict verbal adica de probleme intre mine si altcineva...In momentul in care aparea cite un conflict dupa ce ne afundam ceva in el la un moment dat ceva se intampla in mine si cred ca era vorba despre constientizare pentru ca incepeam sa ma vad pe mine cum ma cert si sa ma intreb pina la urma care e faza? si mereu faza ca sa zic asa era o prostie foarte mica , care vazuta din avion era si mai mica si se comporta ca o bariera in calea mea ...o bariera intre mine si drumul meu de a ajunge de fapt sa fac un lucru cu mult mai important decit acea prostie de lucru de la care a pornit cearta ...imi dadeam seama cum pot pierde ceva mult mai important adica telul meu din cauza unor chestii care erau legate de ego pina la urma ...nu ca as fi eu vre-un mare egoist ci legat de ambele sau de toate egourile care se manifestau in cearta aia.
    pina la urma aplanam cearta incercind sa iau asupra mea vina sau prin alte mijloace in care cedam in mod inteligent zic eu in fata altor egouri...le lasam sa se manifeste si sa se simta bine.
    De fapt tot ceea ce facem se numea constientizare...
    Apoi l-am vazut pe Tolle si am inteles un lucru pe care intr-un fel sau altul il cam stiam dar nu chiar asa de bine...am inceput sa vad numai egouri pe linga mine inclusiv pe al meu cu care ma lupt mereu ...si cind spun asta as vrea sa ma crede-ti pe cuvant ca nu sint vre-un om cu nus ce ego ...dar este acolo si e foarte viclean ca pe neasteptate te trezesti cu el ca te calareste de nus ce e cu tine.
    Chiar mi-am zis la un moment dat ia sa il tin mai bine sub observatie pe asta mic :) si in timp ce imi vedeam de viata mea stateam cu ochiul pe el si intr-o buna zi apare o cearta legata de faptul ca nu i-am dat telefon unui amic sa il scot din casa desi nu i-am promis nimic ca am sa il sun dar dupa cum v-am spus nu sint ipocrit si recunosc unde gresesc ...Ideea era ca amicul se arata foarte suparat desi spunea ca nu s-a suparat si imi zicea ca de acum nu o sa ma mai sune niciodata sa ma cheme undeva...eu am sarit si eu putin cam ars ca ..cum adica domne...la un moment dat..cind mica cearta era in toi mi-am amintit ego....baiiii cum era sa te scap ...unde dracu imi era gindul....si iar am inceput sa vad situatia din avion si la fel cearta era de la o mica mica si pricajita prostie ....Offf imi era destul de greu sa renunt la faptul ca totusi aveam ceva dreptate adica chiar nu pot sa ii zic amicului ca sint de vina cind nu sint ...ca alunec in situatia in care voi spune mereu ca da ma eu sint un bou mereu ...Intr-o secunda mi-a venit ideea si i-am zis ca are dreptate adica da eu nu l-am sunat desi nu am promis ca am sa il sun dar era de datoria mea ca bun prieten sa ma gindesc la asta si mi-am cerut scuze...Deodata s-a cam facut senin si a rasarit soarele ...usor usor dupa citeva zile el nu s-a mai tinut de cuvant ca nu o sa ma mai sune niciodata iar eu mi-am vazut de telul meu mult mai important decit o cearta banala in care se putea casaca o crapatura intre noi....Totusi in mine cineva murea ca am facut asa si nu se linistea si imi spunea cit de prost sint ca am facut asa cum sa cedez in fata lui ...cine o fi si asta ca pina la urma eu aveam dreptate mai mare...dar l-am invins usor usor ....apoi viata a continuat linistit ...eu incercind sa am grija ce face egoul asta ...si nu trecu mult ca intr-o zi ma trezesc cu o noua provocare in care egoul a renascut mai puternic ca niciodata ...de data asta l-am scapat din frau si mor de ciuda ...ideea e ca s-a rezolvat pina la urma dar batalia intre mine si ego o pierdusem de data asta.
    Citeodata stau si ma intreb ca nus cum ar trebui sa fii cind chiar ai 100 % dreptate si cineva te discrediteaza ....ca nu poti lua mereu vina asta asupra ta si ce faci cind mereu spui celor din jur ca esti de vina si ca iti ceri mereu scuze ...pina la urma traiesti in societate si daca cumva iei prea in serios crucea lui Isus in spate s-ar putea sa ajungi in situatia lui ca sa zic asa cind il pedepseau aia desi nu facuse omu nimic rau ...
    Oricum e interesant sa iti amintesti mereu ca traiesti acum nu in viitor sau in trecut ...si chiar daca va veni raul peste tine in clipa asta este foarte bine.
    Mereu m-am gindit la momentul mortii mele ca oricare altul si ma intreb ce va fi...Oare chiar e adevarat ca eul meu adevarat nu e altceva decit o picatura din constiinta universala??? si cind am sa mor chiar am sa cad in oceanul plin de alte picaturi care formeaza aceasta constiinta uitand totul chiar si ce a fost frumos in viata in care eram in pielea mea...uitand-o pe femeia care mi-a dat viata ...Cumva chiar voi intra intr-o alta forma care nu va sti nimic din ce a fost inainte cind eram in pielea mea si ma numeam Ionut?
    Daca e adevarata teoria reincarnarii tot parca nu prea traiesc vesnic pentru ca chiar daca constiinta aia nu moare niciodata ea odata intrata in alta forma nus cum dar uita in ce forma a fost inainte....oare cind am sa mor voi fi constient imediat dupa moarte ca am fost Ionut chiar daca nu mai ocup pielea lui?Si ce voi face dupa ...voi orbita un timp in universul asta fractal pina cind prin nus ce mod voi intra in alta forma ...iar sa o iau de la capat sa ma chinui ca prostu iar cu gradinita iar cu liceul intr-un viitor din ce in ce mai sumbru al NWO??? sa fiu blestemat sa nu scap naibii odata de cretinii astia inebuniti dupa putere???sau cine stie sa intru in pielea unui nenorocit care e obligat sa plece sa lupte in golf sa isi dea viata de aiurea??? sau cine stie mai rau sau mai bine dar oricum ar fi tot aici in realitatea asta mincinoasa plina de Bushi si basesti etc???
    Oare ce ne asteapta...
    Oare sa fie ceva ce tot numim noi a fi linistea eterna si imparatia lui dumnezeu in care in vecii vecilor nu se va mai intampla nimc rau???
    Oare exista asa ceva??? si daca ar exista de ce naiba am mai trecut prin toata viata ..doar sa ajungem la o oaza eterna ? Nu putea fi de la inceput oaza aia sa fie bine si gata ....De ce ar trebui sa fie tot ce este....Care e scopul ...sa invatam sa constientizam sa ne perfectionam sa fim mai buni ca sa ce ??? Ori asa functioneaza universul ....Apare viata apoi celulele mamiferele , inteligenta in ceva umanoid ca sa zic asa ...apoi ne batem cu batele si ne furam caciula unul altuia apoi ne otravim ne si iubim plangem si suferim ....etc...
    Mai sint si alte inteligente care ne observa pentru ca nu prea intervin ca nu e bine sa il ei pe unul de la cresha direct la facultate...
    E foarte curios si misterios totul desi cica noi astia care stiu ceva despre ocultism de fapt nu stim mai departe nimic.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ionut, daca ai scris singur, din mintea ta cele de mai sus, esti un patapievici si un liiceanu si un coelio la un loc, esti pe bune misto, si ar trebui sa te apuci de scris, ai talent! ti-o spune unul care pre vremuri frecventa cenaclul de luni al lui manolescu-1980, de unde au aparut cartarescu, iaru si altii! do it man!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multe intrebari retorice ... si mai multe intrebari fara raspuns Ionut. Mergi la un clarvazator ... ti-ar putea clarifica unele aspecte ale sensului vietii tale in particular (daca exista unul sau daca ni-l fabricam clipa de clipa printr-o redefinire continua de Sine).
    Atata timp cat te vei considera o forma numita Ionut care sufera aici cu Bushii cu NWO, cu baseshti probabil ca vei mai reveni ... binele nu are sens fara rau. Ce inseamna Imparatia lui Dumnezeu? O oaza de bine? Ce e binele? Imparatia lui Dumnezeu transcende binele si raul si poate exista in sufletul tau chiar acum, in mijlocul bushilor si basestilor. Este acea stare de dincolo de stari si forme ... aceasta constienta plenara a Sinelui tau, a martorului, permanent sustinuta, iti va raspunde la majoritatea intrebarilor. Iti recomand , ca experienta de viata sa incerci si niste psihedelice legale, prin Olanda. Te vei mai linisti.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dragilor,

    Va multumim pentru ca ati preluat continutul documentului nostru care se cheama Avertismentul-Manifest_ICIIF si se gaseste in original:

    Avertizare-Manifest_ICIIF.doc in RO:
    http://www.1989.9f.com

    Warning-Manifesto_ICIIF.pdf in EN:
    http://petitie-anti-fmi.9f.com/

    Va incurajam sa le downloadati, sa verificati daca functioneaza acolo linkurile si sa le trimiteti la cei de care va pasa.

    Cu drag,
    ICIIF
    --
    Initiativa cetateneasca Impotriva Imprumutului la FMI

    RăspundețiȘtergere
  10. nici nu imi mai vise sa ies din casa,m-a luat o stare...,imi vine sa fac un atentat cu bomba la parlamentarii nostrii:))

    RăspundețiȘtergere
  11. Linkurile sunt bune...daca apar probleme cautati pe Youtube direct

    RăspundețiȘtergere
  12. Astai C A R A C A T I T A care.................sa nu se afle dar pe 22 se va pregatii ceva................................................................................................................................................................

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...