Ieşirea Din MATRIX: Miting anti-cip Sâmbată 7 martie 2009

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

miercuri, 4 martie 2009

Miting anti-cip Sâmbată 7 martie 2009

Un nou protest impotriva cipurilor biometrice!

Într-un comunicat al Asociatiei Civice Dreptate se precizeza:

Sâmbătă, 7 martie 2009, între orele 12:30-16:30, va avea loc un marş de protest împotriva implementării cipurilor biometrice în documente (paşapoarte, permise de conducere auto, cărţi de identitate).

Mitingul va începe în Piaţa Universităţii, la ora 12:30, în scuarul de pe partea Spitalului Colţea. La ora 13:30 se va porni în marş către Piaţa Unirii - în dreptul crucii de la poalele Dealului Mitropoliei, unde mitingul va continua cu discursuri, până la ora 16:30.

Nu suntem de acord cu Hotărârea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române de a nu condamna introducerea cipurilor biometrice în documentele cetăţenilor din România, aşa cum au făcut toate celelalte Biserici Ortodoxe din alte ţări.


Organizatorul mitingului este Asociaţia Civica Dreptate.

Sunt invitaţi să participe la acest miting toţi cei care doresc să protesteze împotriva cipurilor biometrice. Participarea se va face individual, fără însemne sau drapele ale altor ONG-uri sau partide politice, aspect valabil şi pentru organizatori. Va rugam sa va mobilizati si sa veniti cu rude, prieteni, colegi pentru ca in spatele acestui sistem de codare si stocare a datelor de identificare se ascunde o intreaga dictatura.

Cei care doresc să ia cuvântul la microfon la această manifestare, sunt rugaţi să contacteze în prealabil organizatorii, pentru a fi trecuţi pe lista de vorbitori. Termenul limita de înscriere pe listă este vineri, până la orele 20:00.

Comitetul de organizare

Persoana de contact:
Galamboş Tiberiu 0732 745 763
0746 586 729
e-mail: asociatia_dreptate_hd at yahoo.com

sursa: Asociatia Civica Dreptate

P.S. Dacă poate să înregistreze cineva emisiunea de la OTV despre MicroCipuri care este în curs de desfăşurare acum (4.03.2009 or 18:00) ... la ora 18.15 a intrat şi Tiberiu Galamboş în direct, organizatorul acestui miting.
P.P.S. Multe informaţii noi despre Microcipuri au apărut pe blogul YOGHINII MISA.
Vi le recomandăm cu căldură.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Marfa

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...