RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

Trăiește o experiență unică alături de Fenomenul Braco!

12:07 Posted In , Edit This 0 Comments »
3 si 4 Martie 2017, BUCUREŞTI

Cu ocazia aniversării a 4 ani de activitate, Echipa Evoluăm Împreună îl aduce pe Braco pentru a doua ora în România. Dacă te simți pregătit să îl întâlnești și să primești energia privirii sale binefăcătoare în viața ta, te așteptăm în data de 3 sau 4 martie 2017, la Crystal Pallace Ballrooms, sala  Londra, București.
Între orele 17:00 şi 20:40 pe 3 martie şi 8:30 – 13:10 pe 4 martie, Braco va susține în total 9 sesiuni cu privirea sa binefăcătoare.. Numărul de locuri la o sesiune de grup este limitat la 400 de participanți. O sesiune durează, în medie, 40 de minute cu tot cu: introducere, sesiunea propriu zisă de 5 minute şi împărtăşirile participantilor.
În urma sesiunilor cu privirea binefăcătoare, cei mai mulţi dintre participanți împărtășesc schimbări precum:
·         O îmbunătăţire a calităţii vieţii.
·         Reducerea depresiei şi a stării de tristeţe continuă.
·         Îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din jur.
·         Îmbunătăţirea generală a stării de sănătate.
·         energie pozitivă resimţită atât fizic cât şi spiritual.
·         Sentimente puternice de bucurie, pace şi iubire.


Deși nu se proclamă vindecător și nu este asociat religios, Braco are un dar unic în această lume: acela de a emana energie pozitivă și binefăcătoare asupra oamenilor în cadrul sesiunilor de grup, doar cu ajutorul privirii sale.
Beneficiile menționate mai sus au fost resimțite de majoritatea participanților veniți la sesiunile de grup cu Braco.
Cine este BRACO?
Cei care l-au întâlnit pe Braco pentru prima dată au resimțit o stare primitoare de familiaritate, de prietenie și încredere. Cu toții au avut parte de o întâlnire caldă, relaxantă, care le-a adus beneficii diferite în funcție de ceea ce și-au dorit să primească.
De peste 20 de ani, munca lui Braco a fost de a îmbunătăți viețile oamenilor și de a oferi o nouă speranță, prin intermediul sesiunilor de grup cu privirea sa binefăcătoare.
Născut în Zagreb, Croația, în anul 1967, Braco a fost un om obișnuit până când, în 1993, a făcut o schimbare. După ce a fost călăuzit timp de 2 ani de către Ivica Prokic, un om carismatic cu mare talent, Braco a decis să adopte un nou mod de viață. După moartea lui Ivica, Braco i-a preluat misiunea iubitoare de a oferi reacții pozitive, energie și deschidere tuturor celor dornici să le primească.

Ce ar trebui sa stii daca vii pentru prima data la o sesiune cu Braco?
·         Braco participă doar la sesiuni de grup şi nu oferă consultaţii individuale.
·         Sesiunile cu Braco nu sunt asociate cu o religie specifică, o biserică sau o ideologie și sunt apolitice. Aceste sesiuni sunt deschise pentru toată lumea, indiferent de rasă, religie sau cultură.
·         În urma sesiunii de grup cu Braco, nu promitem niciun ajutor sau vindecare.
·         Aceste sesiuni nu înlocuiesc asistenţa medicală, terapiile sau medicamentele prescrise de medicul dvs. Pentru orice problemă de sănătate, vă rugăm să vă consultaţi medicul oricând înainte şi după sesiunile la care participaţi.
·         Braco încearcă să dăruiască vizitatorilor săi ceva în plus față de ajutorul medicilor.
·         Accesul este permis participanților cu vârsta mai mare de 18 ani și femeilor însărcinate doar în primul trimestru de sarcină.
·         Te rugam sa nu filmezi sau fotografiezi fragmente din întâlnire.
·         La înscriere, trebuie să îți alegi orele de început ale sesiunilor dorite din formularul de achiziționare al biletului.


Iata ce spun cei care au interactionat cu “Miracolul Braco”:
“Având șansa să stau alături de Braco, să vizionez filmul cu el, am avut un sentiment unic, la fel ca atunci când participam la sesiunea de grup cu privirea sa binefăcătoare. Sunt foarte fericită că am avut ocazia să văd acest film și să-l întâlnesc pe Braco. Pentru mine, cel mai important lucru de pe lume este să-i ajuți pe alții și să împarți ceea ce ai. Acesta este mesajul pe care l-am primit și mă bucur foarte mult să îl văd pe Braco oferindu-l tuturor. Îți mulțumesc din suflet!” 
Naomi Campbell
fotomodel/actriţă, UK

“Braco este o personalitate fascinantă, fără să aibă asocieri religioase sau politice. De fapt, el comunică prin tăcere și puterea acesteia. Suntem copleșiți de comunicare pe toate canalele în zilele noastre și oamenii au nevoie să se reîntoarcă la ceva tangibil. Poate că privirea binefăcătoare a lui Braco întărește această idee. Este ceva atât de puternic în privirea lui, în tăcerea lui încât are capacitatea să ofere ceva oricărei ființe umane fără cuvinte, incantații și ceremonii. Este puterea iubirii într-un sens adânc.”
Armand Assante
actor, SUA

 “Am avut un defect de vedere transmis genetic timp de 20 de ani. Sunt uimit și nu pot spune ce s-a întâmplat, însă văd mult mai clar acum. Privind în ochii lui Braco, am simțit stări copleșitoare de iubire și fericire, simțindu-i prezența. A fost un sentiment foarte puternic de împlinire, ceea ce este un lucru rar. A fost o experiență reală și unică.”
Dr. Madan Bali
doctor în medicină complementară, CANADA

Cand?
3 martie 2017, intre orele 17:00 – 20:40
4 martie 2017, intre orele 08:30 – 13:10
Unde?
Bucuresti - Crystal Pallace Ballrooms, sala Londra, Calea Rahovei 198 A
Cat?
30 ron persona/sesiune
*costul biletului pentru fiecare sesiune este 30 lei. Poți participa la câte sesiuni dorești, în limita locurilor disponibile și cu condiția să îți alegi orele sesiunilor dorite din formularul de înscriere. Trebuie să te prezinți cu 30 de minute înainte de începerea sesiunii și să respecți programul pentru care ai optat, cu biletul achiziţionat printat în format fizic sau de pe telefon.
Te asteptam cu drag!

Braco si Echipa Evoluam Impreuna

Post Comment

CALOGERO GRIFASI - 4 interviuri revelatoare (20.02.2017)

15:32 Posted In , , , , , , , , Edit This 0 Comments »
Va prezentăm astazi 4 interviuri cu Calogero Grifasi, traduse in limba română care in total se apropie de 6 ore (de vizionare). 

Primul interviu este cel din Argentina (Interviu realizat de Pablo Cano si Silvana Cano - Human Etheric in 2016), al 2-lea este cel oferit lui Grisel Santa (Noiembrie, 2016), al 3-lea este realizat de de Stop Mensonges (Mai, 2016), iar al 4-lea interviu este o sesiune de "Întrabari si Raspunsuri" dedicate grupului de facebook  CALOGERO GRIFASI din Romania, de aceea vom prezenta intrebarile din el, insa de vizionat raspunsurile, va fi posibil doar pentru cei care vor intra pe pagina de facebook a lui Calogero pentru Romania.

Despre Calogero am vorbit pe larg in articolele dedicate acestuia din categoria CALOGERO GRIFASI de pe blogul nostru (categorie pe care o puteți explora mai ușor în CUPRINS).

AICI gasiti transcriptul interviului din Argentina (pentru a va deschide apetitul sa aflati mai mult), iar la final intrebarile de la interviul pentru grupul de facebook al lui Calo. (Multumim Otilia Mazilu si Aniela Ze Sase Tri).

VEDEȚI CELE 3 INTERVIURI TRADUSE AICI (PLAYLIST)


Interviul 4 este primul interviu Calogero Grifasi pentru grupul român. Iată întrebările:

Dragos Peter Coroset Am observat ca regresia practicata de dumneavoastra are efect imediat la unele persoane,dar poate avea un efect peste cateva luni la alte persoane. Dar daca trece si acel timp si problema persista?
Armencea Liana rezolvarea problemei ezoterice prin eliminarea de entitati este un proces ireversibil? avand in vedere ca deja stii cum sa te protejezi totusi pot sa mai apara chiar daca tu nu le dai acceptul?

___Protectie/frecvente

Carmen-Florizeta Ilie Drosou Cum putem sa ne ridicam frecventele, in mod constient fireste, astfel incat sa ne cream o protectie impotriva acelora ce ne fura energia ? Cum sa oprim acest lucru ? Multumesc mult, apreciez efortul tau si faptul ca ai provocat o adevarata " trezire" in sufletele noastre.
Radvanszky Alina Cum ne protejam de entitatile care vor sa se foloseasca de noi prin intruziuni si implanturi?
Naty Cri Multumesc pentru aceasta oportunitate.Intrebarea mea este care este modalitatea de a ne ridica si a ne mentine frecventele ridicate?
Roxana Catalina Alupoaie In materialul video cu Barbara, demonstratie la cursul tinut de Calogero, ei vorbesc despre a-si face Barbara protectii, despre Claudia ca are o sfera mare de protectie in jurul ei. Ce sint aceste protectii si cum si le fac? Cum se protejeaza Calogero, incit sa nu il manipuleze nimeni , nici ziua, nici in timpul somnului, noaptea? Si, cum putem face sa ne crestem vibratia si sa o mentinem? multumesc!
Olaru Marius Se spunea in timpul unui video ca energiile pe care cei de "dincolo" le papa sunt fie joase ca frecventa(provenind din tensiuni, emotii negative, frici, frustrari, etc...) sau energii "gourmet"....care desi sunt mai inalte ca frecventa, de ex. provenind din adunari religioase, intalniri spirituale, etc... totusi reprezinta si ele "papa bun"... :)...Cum trebuie sa fie energia noastra si la ce frecventa trebuie sa o aducem, in asa fel incat sa nu mai fie asimilata deloc de "aceia"....sa ramana pur si simplu a noastra, pt uzul personal, sa fie de neasimilat...Si daca se poate da o metoda /sfat pentru a realiza aceasta treaba:)..
Badea Edy Marcel Prin voință, fără a folosi hipnoză, putem fi liberi de orice entitate consumatoare de energie?
Adriana Bendis Hathors Care-i calea Omului constient, al zilelor noastre, sa poata fi independent energetic din toate punctele de vedere (viata, hrana, empatie)?
Layla Carmen Am observat ca in fiecare sesiune intrebi prin care parte a corpului iese spiritul/sufletul in momentul mortii corpului sau a unei entitati ce a posedat un corp ! Intrebare : de ce pui aceasta intrebare,ce inseamna fiecare alt loc de iesire (piept, cap, picioare... )? Multumesc!
Ofelia Aldea Este posibil sa traiesti karma altcuiva in loc de a ta? Daca da, de ce se intimpla asta?
Adi Buna Energie Judecata de apoi. Credinta ca la un moment dat vei fi judecat, rasplatit sau pedepsit, pentru tot ceea ce ai facut in viata este o idee bine inradacinata in subconstientul colectiv. Cat este de real acest concept?
Aurelia Asan Care este diferenta intre Spirit, Suflet si Sine? Multumesc!
Violeta Ciobotaru De ce, daca sufletul nu are varsta si are acces la toate informatiile acumulate de el cat si la totalitatea informatiilor din univers, atunci cand se comunica cu sufletul/partea inconstienta a unui copil acesta pare sa aiba nivelul informational al unui copil?
Mihai Ambrozie Cum au aparut/ au luat nastere sufletele? Tinand cont ca ele exista in afara timpului si spatiului asa cum il percepem noi am putea spune ca ele nu au inceput si nu au sfarsit?

----Religie

Raisa Scurtu Buna ziua. Daca dupa o sedinta de hipnoza in care se anuleaza toate pactele cu varii entitati, se scot implante, cipuri, etc, persoana continua practice rugaciuni colective sau individuale, se redeschid canalele pt entitati?.. pentru care anume? Cuvintele incluse in rugaciuni sunt coduri de acces pt entitati? Este de preferat sa se renunte la practicile religioase? Multumesc.
Dragos Peter Coroset Am observat ca regresia practicata de dumneavoastra are efect imediat la unele persoane,dar poate avea un efect peste cateva luni la alte persoane. Dar daca trece si acel timp si problema persista?
Armencea Liana rezolvarea problemei ezoterice prin eliminarea de entitati este un proces ireversibil? Avand in vedere ca deja stii cum sa te protejezi totusi pot sa mai apara chiar daca tu nu le dai acceptul??
Ada Puni Buna Calo, imi pun aceiasi intrebare pe care ti-ai pus-o si tu in interviul cu Grisel Santa: Daca inainte de a intra in sistemul de control, cand eram conectati cu toata informatia, si cand nu aveam filtre, am hotarat totusi sa venim in acest sistem stiind ca o data intrati ne-ar fi foarte greu sa iesim, de ce am facut-o, totusi? Daca vointa noastra era libera si nemanipulata? Ma intreb daca ai ajuns la vreo concluzie in legatura cu aceasta cautare? Multumesc.

VEDEȚI RĂSPUNSURILE AICI.


Post Comment

DOCTOR STRANGE (17.02.2017)

19:00 Posted In , , Edit This 0 Comments »

DOCTOR STRANGE (2016)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film de weekend absolut fabulos, un film aflat poate în top 5 în topul preferințelor noastre din toate timpurile, un film care vazut la cinema 3D ni s-a parut urmatorul pas in cinematografie ca efecte insa nici mesajul nu e lasat mai prejos. Am asteptat varianta HD, iar astazi avem placerea sa vi-l putem prezenta la rezolutie 1080p.

Dar despre ce este vorba (atentie la spoilere):

"Odată cu „Doctor Strange”, putem spune fără rezerve prea mari că Marvel s-a autodepășit, întrucât filmul despre unul dintre cei mai mari vrăjitori din acest univers se debarasează de anumite clișee întâlnite până acum în filmele cu super-eroi, fiind însă și primul dintre ele, lucru care, e drept, se datorează și faptului că vorbim deja de magie, în care se justifică realmente folosirea CGI.

„Doctor Strange” prezintă povestea lui Stephen Strange, un renumit chirurg cu o aroganță pe măsura renumelui, care amintește în prima parte de un alt personaj celebru de la Marvel, anume Tony Stark, Iron Man. Acesta suferă un accident în care mâinile îi sunt afectate iremediabil, pierzând astfel posibilitatea de a mai profesa în domeniul său. Așadar, parcursul care conduce personajul spre dobândirea sau, în acest caz, mai degrabă spre descoperirea puterilor, este cel specific majorității super-eroilor, anume un accident care, aici, îl duce pe protagonist tocmai în Nepal, în căutarea artelor mistice care ar putea să îl vindece.


Filmul este ușor de urmărit comparativ cu altele din acest gen, cum ar fi „Batman vs Superman” care sunt mai obositoare, scenele părând pe alocuri grăbite sau prea aglomerate. Nu este însă cazul și aici unde avem de-a face cu o poveste care se încheagă foarte bine, în care nimic nu pare în plus sau forțat.
Unul dintre punctele forte ale acestei ecranizări îl reprezintă actorii, unii dintre cei mai bine cotați la momentul actual: protagonistul este întruchipat de către Benedict Cumberbatch pe care majoritatea probabil că îl cunoașteți din producția HBO, „Sherlock”, personajul negativ, „villain-ul” (cel puțin în planul lumii fizice) de către nimeni altul decât Hannibal Lecter, adică Mads Mikkelsen, iar îndrumătorul viitorului vrăjitor, guru-ul, denumit în film Cea Antică, de către renumita Tilda Swinton. Acest aspect se îmbină perfect cu cel al efectelor vizuale în sensul că există un echilibru: avem parte de o mulțime de momente îmbucurătoare pentru ochi, dar și suficiente momente în care actorii să construiască într-adevăr personajele, să le facă veridice și verosimile (mă rog, cât de mult se poate la nivelul acestor tipuri de personaje). Așadar, vizualul nu sufocă jocul actorilor.
O să insist asupra vizualului pentru că avansul tehnologic în această direcție este ceea ce a putut da naștere în fond acestei ecranizări. Așa cum am menționat și la începutului acestui text, CGI-ul este justificat aici. În filmele de până acum, Marvel abuzează însă de această tehnologie, iar totul pare de multe ori cumva forțat, iar spectatorul nu mai rămâne impresionat. În „Doctor Strange” însă avem exact spațiul de joacă pentru ca CGI-ul să lase cu adevărat o impresie vizuală, având setul complet: portaluri de transfer, manipulări ale realității, mandale de lumină drept semn al vrăjilor, și multe altele, dar nu ar avea sens să le expun aici.Manipulările arhitecturii realității sunt de-a dreptul impresionante, în special, bineînțeles, în 3D. Un lucru pe care l-am apreciat la nivelul acestui aspect este atenția la detalii. Cea Antică (The Ancient One), vrăjitoare supremă, de origine celtică, cea care apără întreaga omenire de forțele întunecate și fostul său discipol care se răzvrătește, Kaecillius (Mads Mikkelsen) sunt, în mod evident, la niveluri diferite din punctul de vedere al puterilor pe care le posedă, iar acest lucru se poate observa în aceste manipulări ale realității. Kaecillius operează simplu: realitatea se îndoaie, se multiplică, însă lucrurile nu ne apar ca fiind extrem de complexe. Odată însă cu apariția personajului Tildei Swinton, lucrurile se schimbă radical: manipulările devin complexe, iar dinamismul obiectelor se schimbă, amintind într-un fel de mecanismele complicate, dar superbe, ale ceasurilor.
Aceste manipulări vă vor duce cu gândul mai mult ca sigur la filmul lui Nolan, „Inception”. Cel mai probabil acesta din urmă chiar reprezintă una dintre sursele de inspirație ale acestui film, însă le depășește cu mult. Mai mult, în „Doctor Strange” personajele nu doar observă în vis felul în care se poate schimba materia, ci ele se joacă cu aceasta, o modelează după placul lor, folosind-o pentru a crea un teren de luptă dinamic favorabil.


Un alt aspect demn de laudă al filmului este că, la un anumit nivel și într-un sens bun, nu se ia în serios. În cadrul scenelor de luptă nu vedem ceva sută la sută serios și impecabil ca mișcare, filmul sustrăgându-se astfel unuia dintre clișeele specifice acestui gen. Nu, personajele se dezechilibrează, ceea ce e și normal în aceste scene, aleargă la modul omenesc, fără filmări din unghiuri speciale pentru a părea „mai eroic”. De asemenea, umorul este prezent aproape în orice scenă, atât cel de situație cât și cel de limbaj, fiind exact umorul specific benzilor desenate ale lui Stan Lee. Glumele nu sunt forțate, nu sunt trase de păr, ci simple și, uneori, de-a dreptul delicioase.
Cât despre ce nu am apreciat în această ecranizare, nu am prea multe de spus, însă ar fi totuși trei lucruri. Mai întâi ar fi faptul că, în ciuda laudei mele la adresa spectacolului vizual, spre final parcă băieții au obosit, pe ecran înfățișându-se la un moment dat un decor parcă rupt din filmele alea mai vechi a căror acțiune se petrece în viitor. În al doilea rând, pe parcurs devine enervantă recurența folosirii portalurilor în sensul că la un moment dat mai mult se fuge decât să se întâmple ceva acțiune, dar ce știu eu, poate o fi doar un artificiu pentru crearea suspansului. Ultimul aspect neplăcut la „Doctor Strange” este faptul că totul se întâmplă în văzul lumii: personajele deschid portaluri în plină stradă, apar îmbrăcați în costumele lor, în mod clar neobișnuite, în mijlocul unor orașe imense precum New York-ul.
Unii dintre spectatori s-ar putea să vadă un minus al filmului în lipsa unui nucleu emoțional în sensul în care nu prea există scene care să te emoționeze puternic, însă acest lucru nu înseamnă că lipsesc cu desăvârșire, Christine Palmer a lui Rachel McAdams reușind să presare puțin dramatism pentru a completa acest palier.


Totuși, dat fiind că vorbim de ecranizări ale unor benzi desenate, aceste aspecte menționate mai sus nu deranjează în mod deosebit, putând fi chiar de nesesizat. Per ansamblu însă, filmul merită cu siguranță drumul până la cinema și prețul unui bilet căci reușește, în opinia mea, să transpună cel mai bine pe ecran ceea ce avem în benzile desenate. În același timp reprezintă ceva aparte prin însăși povestea lui, căci Dr. Strange nu e orice erou, ci unul vrăjitor, miza fiind diferită de ce prezentă în filmele de până acum, în sensul că forțele care se opun sunt de un alt calibru."
SURSA: http://filme-carti.ro

Notă: Filmul a avut un impact puternic asupra noastra, vazut in 3d ...aproape la fel de puternic ca impactul cand am vazut filmul Matrix pentru prima data ... Am iesit nauci de la film, bulversati de cantitatea de informatii, lectii spirituale si vizualul absolut psihedelic din anumite secvente ...

Suntem absolut convinsi ca cei care au realizat filmul au luat ceva psihedelice la bord (gen LSD, DMT sau alte substante de gen) caci vizualurile acelea cam prin experientele acelea le ai.
Exista cateva pasaje absolut memorabile in film. Nu o sa reproducem aici decat unul, care ni se pare semnificativ pentru momentul in care ne aflăm acum ca nivel de intelegere si preocupare:

"Noi nu scăpăm niciodată de demoni, ci doar învățăm să trăim deasupra lor." 

- asta este una din lectiile importante primite in cadrul experientelor psihedelice cu Ayahuasca.

Am inteles ca noi baleiem cu constiinta in diverse zone ale campului universal de vibratii. Practic putem accesa oricare punct sau zona al acestui camp de vibratii, insa in starea de veghe accesam doar un spectru extrem de limitat al acestui camp. Insa toate planurile se intrepatrund si exista diverse straturi vibrationale si densitati care toate exista in noi permanent, simultan, exact ca frecventele radio. Zona infernala, demonica, underworld, este si ea parte din structura noastra energetica asa cum sunt si cerurile, zonele inalte, de densitati subtile mirifice, astralurile minunate sau lumiile cauzale, luminoase.
Deci totul exista in noi, nu scapam de acestea ... Cu fiecare alegere pe care o facem, cu fiecare gand, vorba sau fapta, cream rezonante care ne pun in contact cu diversele zone ale acestor campuri de vibratii, de frecventa, densitati, aici si acum, instantaneu.
Daca ne enervam instantaneu ne conectam la zone de frecventa mai joasa , ne acordam cu iadul din noi, cand suntem bucurosi, fericiti, optimisti, pozitivi ne conectam cu zonele vibrationale mai inalte. Si da putem invata sa traim in sfere inalte de vibratie mai tot timpul.
Una din metodele aflate prin experienta directa in aceste ceremonii de a ne mentine vibratia ridicata este ACCEPTAREA TOTALĂ ... Au existat momente absolut tenebroase in timpul ceremoniilor in care percepi iadul colcaitor din tine, din jur (in acele momente nu mai exista separare) plin de fel si fel de entitati, insa imbratisarea acestui iad, acceptarea totala a acestuia fara a-l respinge, constientizarea faptului ca face parte din noi, iubind aceasta frecventa si intelegand rolul ei in structura noastra ca tot, ne ajuta sa fim ceea ce suntem, ne mentine pe o frecventa inalta. Respingerea unei parti din noi, neacceptarea umbrei, neaceptarea propriilor demoni si frecvente joase, frica de acesti demoni, ne mentin in frecvente joase.


Șamanii privesc fiinta ca un tot si o aseamana cu un copac.
Lumea umbrelor (inconstientul, subconstientul), a tenebrelor, a demonilor este vazuta de ei ca fiind asemenatoare cu pamantului din care copacul isi extrage seva si in care acest copac isi tine radaciniile adanc infipte. In aceasta zona, Underworld, putem gasi aspecte absolut ajutatoare pentru noi cum ar fi animalele totem sau de forta, partea animalica din noi simbolizata sub forma unui animal  cu care aceasta parte din noi rezoneaza mai mult.
Nerespingand aceasta lume, ci imbratisand-o complet se produce un fel de alchimizare asemanatoare cu cea in care Neo patrunde in Agentul Smith cu totul ... Este necesara o scufundare completa si constienta in aceasta energie si o imbratisare totala, ca fiind parte din noi pentru a mentine frecventa inalta. Nu respingerea acesteia, nu fuga de ea, nu frica, nu angoasa, nu frica de necunoscut, de intuneric ne ajuta sa mentinem frecventa sus. Identificarea doar cu aspectele inalte si respingerea aspectelor joase nu este solutia vindecarii si transcenderii ...
Trunchiul copacului cu coroana este zona constientului, a corpului fizic, a vazutului., THIS WORLD.
Iar zona de supraconstient, cereasca, UPPER WORLD, ar fi florile cu mireasma si farmecul lor, fructele si semintele.
Corpurile noastre fizice, eterice, astrale, mentale nu pot exista doar pe o anumita frecventa asa cum copacul nu poate exista fara radacinile lui ... ca sa existe ca si copac traieste in toate frecventele. Jocul de lumini si umbre, yin-yangul creaza formele si nu se poate una fara celalalta. Nu poti crea doar o lume yang sau doar o lume yin ...nu exista asa ceva.
In ultima instanta cine suntem noi cu adevarat este dincolo de lumea fenomenala, vibrationala, energetica.


Acum intorcandu-ne la film, ne este prezentata acolo o fiinta foarte puternica, demonica, infernala pe nume Dormammu, iesita din timp si care se hranea cumva din distrugere, o creatura foarte psihedelica ca aspect. Nu intamplator cred ca a fost numita Dormammu, caci cuvantul DORM sau Dormant exista si in limba engleza si are legatura cu somnul. Iar in cazul de fata, somnul ratiunii naste monstrii, somnul sufletului, somnul nostru ca fiinte spirituale care suntem si am uitat ce e cu noi, poate da nastere unor astfel de entitati.  Lipsa de iubire, de constienta, de costiinta de sine, de empatie, de intelepciune poate da nastere unor astfel de UMBRE, caci si DORMAMMU este doar atat: O UMBRA, mai mare, mai puternica (hranita de incontienta noastra colectiva) in jocul de lumini si umbre Multiversal, Multivers pomenit si in film, Multivers pe care l-am perceput pregant in acele ceremonii de care am vorbit mai sus, acest UNIvers fiind doar o fila dintr-o carte cu infinite file, in care existam simultan AICI SI ACUM.
Ni s-a parut foarte comic  modul cum reuseste Doctorul Strange sa il scoata din "pepeni" pe maretul Dormammu si sa-l faca sa se retraga ... Avand acces la atotputernicia si multidimensionalitatea si profunda intelepciune a sufletului noastru, imposibilul devine cu usurinta posibil.
Experimentarea doar a acestei lumi cum majoritatea oamenilor o face la modul constient, este posibila doar prin afundarea noastra intr-un somn extrem de adanc, un somn adanc adanc, ceva de genul 3-4 nivele de vis in vis in vis, ca in filmul Inception (film cu care exista legaturi evidente in filmul de azi).

Deci pentru noi filmul a avut profunde rezonante cu propriile experiente, pe care daca nu le-ati avut, nu prea poti percepe adevarata dimensiune a acestui film. Va recomandam sa cautati sa experimentati Ayahausca, DMT, LSD, Psilocibina (ciupercute magice), Mesaclina (cactusi magici), Iboga , chiar si Marijuana intr-o doza mai mare si/sau alte substante sau plante de gen, iar dupa aceea va garantam ca veti vedea acest film cu alti ochi.


VEDETI FILMUL TRADUS, CALITATE HD 1080p AICIPost Comment

John Hagelin - Despre timp, percepție, conștiință, unificare, diversitate (15.02.2017)

17:01 Posted In , , , , Edit This 0 Comments »

Pe John Hagelin l-ati putut cunoaste pe larg in cadrul articolului John Hagelin - Este Conştiinţa câmpul unificat ?, dar și în articolul: "Schimbarea de paradigmă s-a produs! - Demascarea Falsei Filozofii A Ştiinţei Moderne". De asemenea a aparut in documentarele din seria "What the Bleep Do We Know" si in filmul "Despre produsele Modificate Genetic".

Dr. John Hagelin este fizician, specializat în cuantică, de trei ori candidat la preșidenția SUA (1992, 1996 și 2000) din partea Natural Law Party și, în același timp, director al mișcării Meditația Transcedentală. 
Hagelin a fost unul dintre cercetătorii Organizației Europene pentru Cercetări Nucleare (CERN) și ai Centrului Acceleratorului Liniar Stanford (SLAC) iar, actualmente, este profesor de fizică și director al Institutului de Știință, Tehnologie și Politici Publice, la Universitatea Maharishi.
Contribuțiile sale științifice în domeniul unificării forțelor slabe și a celor electromagnetice, în teoria marii unificări, super simetrie și cosmologie sunt printre cele mai citate în domeniu și poate fi considerat ca fiind unul dintre cei ce au împlinit visul lui Einstein, descoperind formularea matematică a teoriei unificate a câmpurilor, pe baza supercorzilor.

Interviul video, tradus, de astăzi cu John Hagelin , cuprinde următoarele întrebări : 

Ca fizician, ce înseamnă timpul pentru dumneavoastră ? Oare timpul își face apariția din atemporalitate ? Oare există vreo ierarhie în starea unificată ? Deci de ce există viață ? Oare meditația este un mecanism al minții, creat pentru a atinge Iluminarea ? Care este evoluția omenirii în viziunea dumneavoastră ? Oare reîncarnarea este o metaforă ? Oare, în procesul trezirii, eul trebuie să realizeze ceva anume ? Care este relația dintre conștiință și emoțiile noastre ? Cine ești tu? "
SURSA: http://viatamergeinaintepenet.blogspot.ro

VEDEȚI INTERVIUL TRADUS, AICI:

Post Comment

Ceremonia satanista de la inaugurarea Tunelului Gotthard Base (13.02.2017)

19:40 Posted In , , Edit This 2 Comments »

"Liderii europeni, inclusiv cancelarul german Angela Merkel, președintele francez François Hollande, premierul italian Matteo Renzi, premierul din Liechtenstein Adrian Hasler și cancelarul austriac Christian Kern au participat la inaugurarea celui mai lung tunel din lume, care parcurge o distanță de 57 km sub Alpii Elvețieni.

Evenimentul istoric a fost umbrit de ceremonia de deschidere, care a conținut elemente satanice și explicit sexuale.

Publicația creștină TruNews a prezentat prima știrea (link-ul trimite la un articol care conține un videoclip cu comentarii, istoricul proiectului tunelului și lista completă a liderilor politici participanți), și numeroase bloguri precum Vigilant Citizen au comentat de atunci spectacolul tulburător, care a costat 8,8 milioane de franci elvețieni (8 milioane de euro).

adorationofdemon_645_309_55
Spectacolul extravagant, desfășurat parțial în interior pentru demnitari și parțial afară, a inclus apariția și adorarea diavolului de către personaje sumar îmbrăcate, care s-au prosternat în repetate rânduri în fața lui. Personajul satanic cu cap de țap apare cu urlete oripilante și se aud țipete în sistemul audio. Personajul demonic simulează acte sexuale cu mai mulți dansatori bărbați și femei, dintre care mulți au un aspect androgin.

Pe un ecran mare, fața personajului satanic este afișată în mod clar demonic și un cerc de ochi care privește în afară generează o senzație stranie.
screendemon_645_308
Prima călătorie a trenurilor prin tunel și ceremonia au marcat încheierea a 17 ani de lucrări, cu un cost de 12 miliarde franci elvețieni (11 miliarde de euro).

AVERTISMENT: Scenele sunt extrem de tulburătoare și conțin imagini sexuale și satanice."


NOTĂ: Este interesant ca acest tunel este destul de aproape de CERN. In articolul CERN - Conspiratia oculta am prezentat niste informatii care ridica la fileu ideea deschiderii unui portal interdimensional , sau poate a unei gauri de vierme de contact cu alte zone ale spatiului prin care sa patrunda "zeii" din vechime sau satanele extraterestre (asa zisii demoni, diavoli - reptilienii, cenusii, insectoizii, aviari sau ce-or mai fi). Acest show pare a fi un spectacol elogiu adus acestor entitati.
Este interesanta si corelatia dintre Vechiul Testament scris sub inspiratia diversilor archoni din vechime (gen Yahweh, Elohim) si evenimentele curente prin care trece umanitatea ... Am putea sa spunem ca asa zisele profetii "divine" din Vechiul Testament sunt practic profetii auto-implinite, sunt agenda acestor Satane milenare care au sunt aproape implinite in totalitate. 

VEDEȚI SPECTACOLUL AICI:

Post Comment

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

ALTE FILME INTERESANTE

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din stânga și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1050 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...