Ieşirea Din MATRIX: GHISLANE MAXWELL - Obscen de bogată și perversă

sâmbătă, 13 ianuarie 2024

GHISLANE MAXWELL - Obscen de bogată și perversă

GHISLANE MAXWELL - Filthy Rich (2022)

Înainte de a urmări acest documentar, vă recomand documentarul din 2020, făcut de Netflix, despre Jeffrey Epstein, Filthy Rich, pentru a înțelege și mai bine contextul.

„Un nou set de documente urmează să fie publicate, luni, 15.01.24 în cazul Jeffrey Epstein. Un personaj interesant în acest dosar este Ghislaine Maxwell, iubita lui Epstein, și merită s-o cunoaştem mai bine, pentru că povestea ei este de film.

Maxwel s-a născut într-o familie extrem de bogată şi influentă a Marii Britanii. Potrivit BBC, primii ani de viaţa ai lui Ghislaine Maxwell au fost marcaţi de neglijență emoțională. Betty, mama ei, a recunoscut mai târziu că, după un accident în care a fost implicat unul dintre copiii familiei, Michael, ceilalţi au fost neglijați.

Potrivit unei declaraţii a mamei Sale, Ghislaine Maxwell, în vârstă de 3 ani, a stat în fața ei și a declarat: „Mami, eu exist”. Şi asta a dat roade. Ea a devenit rapid favorita tatălui ei bogat şi influent. Ghislaine Maxwell a crescut în Headington Hill Hall, un vast Conac italian cu vedere la Oxford din Marea Britanie.

De-a lungul copilăriei lui Ghislaine Maxwell, la Headington Hill Hall s-au organizat petreceri fastuoase, la care au participat politicieni, celebrități și personalităţi din media. Tatăl ei era, susţine presa şi o parte a familiei, extrem de abuziv. Nu de puţine ori le-a aplicat atât baieţilor cât şi fetelor corecţii fizice. Ghislaine i-a luat însă de fiecare dată apărarea, în timp ce ceilalţi copiii au vorbit despre abuzurile pe care le-au îndurat. Ghislaine Maxwell a studiat la Marlborough College și la Universitatea Oxford, unde a studiat istoria modernă și limbile straine. A lucrat într-o serie de companii ale tatălui său.

În ianuarie 1991, tatăl ei moare, lucru care a zguduit-o din temelii. După moartea tatălui, aveau să iasă la lumină afaceri dubioase de sute de miioane de euro. În tot acest hăţiş de după moartea tatălui, puţină lume ştia că se lega o relaţie amoroasă şi una de prietenie.

Maxwell ar fi avut o relaţie amoroasă cu Epstein, un bărbat foarte bogat, la fel ca tatăl ei. Relaţia lor ar fi început în anii ’94-’97 susţin mai multe surse pentru care a şi lucrat. Cert este că în documentele instanței, foștii angajați de la Conacul Epstein din Palm Beach au descris-o ca fiind managerul casei, care supraveghea personalul, avea grijă de finanțe și acționa ca un coordonator social.

O menajeră a mărturisit că Maxwell a dat personalului un manual de instrucțiuni de 58 de pagini și le-a ordonat să vorbească numai atunci când li se vorbește, evitând contactul vizual cu Epstein.

Ea fost condamnată în cele din urmă la 20 de ani de puşcărie pentru trafic de minori, după sinuciderea lui Epstein.

Aşadar, Maxwell a ajuns din înaltă societate britanică, în puşcărie.” SURSA


Justiția americană a dat publicității ultima tranșă a documentelor din controversatul dosar al lui Jeffrey Epstein, un fost magnat acuzat de proxenetism și abuzuri sexuale. Deși în depoziții apar menționate multe celebrități, nu există nimic care să le incrimineze direct. 

Se adâncește în schimb misterul – în una dintre puținele dăți în care Epstein a fost citat sub jurământ, el a refuzat să răspundă la peste 500 de întrebări, sub motivul că s-ar autoincrimina. Printre cele 1.400 de pagini de documente se numără depoziții legate de afaceristul Jeffrey Epstein și de prietena sa Ghislaine Maxwell. 

Acestea sunt legate de procesul intentat de către una dintre victimele cuplului, Virginia Giuffre, care a afirmat în repetate rânduri că a fost traficată sexual de cuplu – inclusiv de Prințul Andrew, membru al casei regale britanice. 

Acuzația a fost subiectul unui proces separat, rezolvat în afara instanței acum doi ani, pentru o sumă nedivulgată, prințul nerecunoscându-și vinovăția.  

Rikki Klieman, expert juridic pentru CBS: „Cred că e o problemă pentru Prințul Andrew, ca și pentru familia regală britanică, să apară din nou toate acestea. Cu siguranță și presa tabloidă va relua povestea.”

 Din nou, ne vom aminti de asocierea prințului cu Jeffrey Eppstein și Ghislaine Maxwell și cu toate aceste tinere, fete sub 17 ani. Din nou o victimă care iese în față, chiar dacă într-o mărturie veche, dar reapare, prințul a pus mâna pe sânul unei minore. Asta nu îl ajută pe Prințul Andrew în reabilitarea imaginii sale.  

În documentele divulgate acum reiese, din transcrierile depozițiilor, că Jeffrey Eppstein a refuzat să răspundă la peste 500 de întrebări, inclusiv la unele legate de șantaj, invocând așa-numitul Al Cincilea Amendament – o prevedere constituțională americană care îi dă dreptul unui acuzat să nu răspundă la întrebări care l-ar putea incrimina.  

Jeffrey Epstein a fost sinucis în închisoare în 2019, înainte să-i înceapă procesul. În dosarul său sunt vehiculate nume celebre, ca acela al președinților Bill Clinton și Donald Trump, dar numele lor sunt doar menționate, nu există decât dovezi că se cunoșteau cu afaceristul, nu și că au participat la abuzurile acestuia.” SURSA 

Totuși, una din victimele lui Epstein, Sarah Ransome, îl acuză pe Trump că ar fi făcut sex cu minore. Sarah a mai afirmat, în nişte extrase dintr-o corespondenţă pe e-mail, că fostul preşedinte american Donald Trump a avut relaţii sexuale cu „multe fete”.

„Ştiu, de asemenea, că ea (prietena lui Sarah Ransome) a întreţinut relaţii sexuale cu Trump la conacul lui Jeffrey din New York în mod frecvent”, a scris presupusa victimă a lui Epstein.


Așadar, săptămâna aviatoare pe 15, s-ar putea să aducă noi nume celebre, ca cele din articolul publicat de mine ieri, 12.01.2024.


VEDEȚI DOCUMENTARUL TRADUS, 
AICI (NETFLIX) , AICI SAU AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...