Ieşirea Din MATRIX: JEFFREY EPSTEIN - un caz obscen de evident de conspirație la nivel înalt

joi, 11 ianuarie 2024

JEFFREY EPSTEIN - un caz obscen de evident de conspirație la nivel înalt

JEFFREY EPSTEIN - Filthy Rich (2020)

Un documentar bun care pune cap la cap într-un mod destul de coerent, povestea lui Epstein. Înainte de a fi arestat în 2019, vreme de zeci de ani, misteriosul magnat Jeffrey Epstein a fost acuzat de abuzuri asupra femeilor și asupra minorelor, folosindu-se de o amplă rețea de persoane care l-au ajutat să-și ascundă faptele. În cele din urmă, a acumulat o avere enormă, precum și o putere extraordinară, conducând o rețea internațională de trafic în scopul exploatării sexuale. În 2008, a făcut o înțelegere secretă cu autoritățile și a evitat astfel o posibilă condamnare pe viață, ceea ce i-a permis să continue să abuzeze femei.

„Jeffrey Epstein: Obscen de bogat” este unul dintre documentarele pe care le-am privit cu mare greutate. Este greu de digerat, pentru că spune istoria unui om care a jonglat cu destine. Jeffrey Epstein este un om de afaceri cu renume, dar și un agresor sexual care a distrus zeci de vieți. Documentarul reflectă evenimentele din cele mai diverse unghiuri, de la mărturiile victimelor ajunse la maturitate și până la declarațiile personalului care îl deservea zi de zi.

În 2019, miliardarul a fost găsit mort în celula sa, unde aștepta procesul pentru acuzații de abuz sexual şi trafic de minori. Trupul său a fost descoperit într-o închisoare din New York.
Notă: „Întâmplător” Jeffrey Edward Epstein era khazar ashkenazist ... Unele voci spun că era de fapt un pion folosit de sioniști ca să șantajeze politicienii și nume grele de pe planetă prin filmările pe care Epstein le avea cu aceștia, în timp ce făceau sex cu minore. 

Chiar și în documentar, una din victime ne spune că proprietățile lui Epstein erau împânzite cu camere, chiar și la baie. 

Tot întâmplător, unul dintre avocații apărării lui Epstein, este un alt khazar sionist Alan Dershowitz, care a fost acuzat de una din victimele lui Epstein, Virginia Giuffre, că a făcut sex cu ea, de 6 ori, când era minoră. Alan Dershowitz a dat în judecată și Netflixul și pe tipa respectivă, pentru defăimare.

Ce nu se spune în film este că a existat ordin expres ca Epstein să fie filmat și supravegheat non stop în închisoare, ca să nu se sinucidă sau să nu fie omorât. Medicul legist care a făcut autopsia la ordinul fratelui lui Epstein, a spus că sunt șanse mari să fi fost omorât. Deci o sfidare absolută, la fel de grețoasă ca cea prin care Epstein refuza să dea vre-un răspuns la vreo întrebare, invocând Amendamentul 5 ... Sistemul american de justiție este cel puțin la fel de jegos ca cel românesc.

Tot filmul este revoltător, dar nu expune tot ce se putea spune pe acest caz. De multe ori, mulți se întreabă în film cum a fost posibil ca acest individ să scape din ghearele justiției, fiind unul dintre cele mai obscene cazuri de conspirație la nivel înalt.

Faptul că Trump este prezentat în mod obsesiv alături de Epstein îmi dă cu virgulă. Sunt mulți alții care au fost mult mai prezenți alături de Epstein. O poză alături de vecinul tău din Palm Springs, nu înseamnă nimic, căci Trump are o resedință în Florida, lângă Epstein. Amândoi simpatizanți ai sioniștilor, așa că putea fi și o vizită de curtuoazie.


De curând am dat peste o listă cu clienții lui Epstein. Sigur, lista poate fi falsă dar unele dintre numele din listă, apar și în film:






Dacă aceste nume apărute, sunt pe bune, să nu ne mirăm cum de a scăpat basma curată acest individ atâta amar de vreme.

Titlul filmului este ales un pic nepotrivit: Putred de Bogat ... De parcă asta era problema lui. Da, era obscen de bogat, dar comparativ cu miliardarii planetei, era un neica nimeni în drum. Un titlu mai potrivit, era Putred de Pervers sau Un Bogătaș Obscen de Pervers.

VEDEȚI FILMUL TRADUS, 
AICI (NETFLIX) , AICI sau AICI

P.S. O să prezint și documentarul despre Ghislaine Maxwell, partenera lui Epstein, care este încă în viață, este prinsă și acuzată. Dacă tipa face mărturii, poate fi acea piesă mică de domino care să răstoarne un colos, buturuga mică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...