Ieşirea Din MATRIX: ÎN NUMELE SIONULUI - Noua Ordine Mondială Sionistă

luni, 1 ianuarie 2024

ÎN NUMELE SIONULUI - Noua Ordine Mondială Sionistă

IN THE NAME OF ZION (2020)

Ce se întâmplă acum în Palestina nu este ceva nou și nici cel mai oribil lucru din ultimii zeci de ani. Sigur, sunt mai multe victime ca în alte dăți, în zonă cel puțin, un genocid mai strigător la cer decât în alte dăți, deoarece acum totul este vizibil, complet transparent. Datorită Tik Tok-ului și noului Twitter, actualul X, avem acces la multe informații, aproape în timp real și putem vedea ororile cu lux de amănunte. Propaganda sionistă a devenit extrem de transparentă și evidentă. Mulți oameni, în special khazarii ashkenazi au început să vadă dincolo de vălul propagandei sioniste, care le-a fost tras peste ochi din fragedă pruncie, mai ales prin educație și mass media. 

Există un tumult, o zbatere la nivel planetar, ceva nemaivăzut până acum, o opoziție tot mai masivă împotriva sioniștilor și a lacheilor khazari care execută orbește și adeseori cu mândrie proletară, ordinele criminalilor sioniști, aflați la butoanele lumii. 

Din păcate milioanele de morți din Iraq, Siria, Libia, Afghanistan, nu au avut aceste instrumente de social media la dispoziție, pentru a transmite în timp real, ce li se făcea de către forțele sioniste NATO.  

Mulți se întreabă de ce? De ce vor neapărat oculții să dețină controlul zonei? 

Mulți cred că sionismul este o chestie religioasă a iudeilor, însă în realitate este o mișcare politică, în care cred nu numai iudeii, ci toți mafioții planetari, indiferent că sunt  khazari iudei, creștini (vezi Bidonul), atei, sataniști sau de indiferent ce credință, care doresc control absolut pe glob. E o mișcare prin care se urmărește în primul rând controlul Levantului, iar apoi să controleze toată lumea. Israelul e un cap de pod, sperietoarea nucleară din zonă, prin care se dorește menținerea în șah a tuturor statelor arabe bogate și totodată să se pună mâna pe toate resursele și artefactele zeilor lor Annunaki, Elohim, din zonă. 

Și totul se desfășoară sub umbrela unei idei aparent religioase, cum că acești khazari, ce au împrumutat un „pedigree” biblic, ar fi stăpânii de drept ai zonei Palestinei, că este țara aleasă, iar toți cei care se opun acestor idei sunt de fapt anti-semiți, deși acești khazari n-au nicio treabă cu Șem, nu au sânge evreu și nici nu vorbesc evreiasca, ci o combinație de idiș cu hebrew, numită ivrit. Cuvintele evreiești au fost obligați să le învețe ca să păstreze aparențele. 

Deci sub umbrela victimizării, a prea învechitului holocash, ei pot face orice mizerie diavolească, dându-se loviți în aripă, făcându-i pe toți cei care-i critică, anti-semiți, niște goimi care urăsc evreii, așa, pur și simplu, că „ei este niște oameni răi așa de la sine” care îi urăsc pe iudei din principiu, nu că au făcut ei genocid, apartheid și crime rasiste, chiar holocaust pe bune, deoarece arabii sunt cu adevărați semiți, sioniștii fiind practic cei mai antisemiți din zonă. 

Așadar, practic nimeni nu prea are curajul să le zică ceva ... în afară de câțiva lideri considerați extremiști, gen Bashar din Siria și liderii religioși ai Iranului. 

În categoria SIONISM am dezbătut pe larg acest subiect așa că mă voi opri aici.

Documentarul de mai jos, în 9 părți, se dorește a face o sinteză care să aducă la un loc toate ideile contra plăgii sioniste. Mulțumesc canalului Telegram https://t.me/AG_RealEducation pentru traducerea acestui documentar.

P.S. Am fost criticat pe Telegram că în ultima vreme postez linkuri către Tik Tok, X și Instagram, iar oamenii nu mai vor să-și instaleze și aceste aplicații. Dacă aveți un minim de încredere în mine, vă recomand să vă instalați totuși acele aplicații. Distribui zilnic cel puțin 10 linkuri. Nu am timp să stau să descarc filmele din acele aplicații și să le urc pe Telegram sau în altă parte. Am încercat, dar e o muncă titanică, iar interesul extrem de redus. 

Sigur, există și multe bălării pe aceste aplicații, însă dacă urmați linkurile oferite de mine, dați like, și distribuiți mai departe acele informații, încurajați acest gen de conținut, iar algoritimii vă vor duce în sfera de interes mai degrabă genul acela de informații decât altele. În plus, algoritmii, vor face ca acele subiecte cel mai mult vizionate, distribuite și comentate, să iasă în evidență tot mai mult, către conștiința publicului, a colectivității. Iar din ce observ, tot mai mulți oameni se trezesc! 

VEDEȚI DOCUMENTARUL TRADUS, AICI:

 „În numele Sionului' – Partea 1 din 9 – Declarația Rothschild

#InTheNameOfSionDocumentary #PartOneRothschildDeclaration

Veți afla ce turnură pacifistă ar fi luat Primul Război Mondial dacă mâna neagră a Sionismului n-ar fi intervenit în Anglia la momentul 1916 – atunci când deja se acceptase o pace rezonabilă între britanici și germani!

Veți vedea mașinațiunile inimaginabile la nivel internațional, la vreme de război, și cum anume trag sforile în timp real agenții sioniști de rang înalt, fie ei în SUA, Anglia, Europa, sau Asia!

Iar concluzia e una singură, până nu se trezește o masă mare din populație cu privire la adevărul istoric și contemporan, acești diavoli cu chip de om ai Sionismului sunt și intangibili, și mai presus de orice lege!

SUA + Europa + Rusia nu le poate face față, ci e nevoie de toți ca să-i demascăm pe toți!

A venit vremea demascării hidrei odată pt totdeauna – Sionismul anti-creștinesc și anti-viață!

În numele Sionului – Partea 2 din 9 – Identificarea Eronată a Inamicului

#InTheNameOfZion #PartTwo #TheWrongEnemy

După ce Germania fusese paralizată de condițiile Tratatului de la Versailles, și aruncată în ghearele Foametei și Decadenței morale, a fost nevoie de un șoc societal total pt a renaște – iar pt asta candidatul potrivit nu putea fi decât Adolf Hitler!

Acesta, având o inteligență mult peste medie, a înțeles imediat sursa distrugerii economice a țării, și anume cămătăria înrobitoare a băncilor sioniste.

După ce a scăpat țara de jugul sionist, veți afla ce mașinațiuni au pregătit sioniștii internaționaliști împotriva Germaniei pt a o atrage forțat într-un Război Mondial în care toate marile puteri s-au raliat împotriva sa!

Istoria e falsificată, dar măcar să înțelegem modul de operare al marilor rechini antihristici care nu suportă să vadă bunăstarea oamenilor, ci îi dezbină încontinuu!

În numele Sionului - Partea 3 din 9 - 6 Milioane

#InTheNameOfZion #PartThreeOutOfNine #SixMillion

Veți afla cum cu 20 de ani înainte de venirea la putere a lui Hitler, ziarele occidentale proclamau deja “Holocaustul iudeilor” din Europa Centrală și de Est! Și în acest sens se prezintă 10 ziare ale vremii ca dovadă.

Pt cei care nu cred nici acum că Hitler s-a luptat cu elita sionistă internațională, să se întrebe cum de încă din anii ‘20 – ’30 s-au victimizat sioniștii pt a-și găsi “casa” în Palestina!?

Și cine are acest interes, dacă veți privi doar la donatorii construirii Israelului, adică cu ce scop s-a făcut aceasta, și iarăși vom ajunge la întronizarea cuiva în Templul lui Solomon de acolo.

Veți afla că Holocashul e o mega-minciună fabricată de sioniști ca mecanism ulterior de victimizare internațională, ori de câte ori cineva încearcă să critice Israelul.

În numele Sionului – Partea a 4-a din 9 – Pericolul Democrației

#InTheNameOfSion #PartFourOutOfNine #TheDangerOfDemocracy

După expunerea fabricării mondiale a minciunii Holocashului, realizatorul acestei serii documentare demonstrează și de ce sistemul de guvernare pretins democratic reprezintă cea mai benefică alegere pt “hienele internaționale” în vederea extinderii și conservării puterii oculte.

Sunt arătate cazuri ale dizidenților cunoscuți care își pierd viața sau cariera pt totdeauna doar pt că au îndrăznit să spună public că sioniștii sunt păpușarii din umbră ai tuturor relelor de pe acest pământ. Iar lista e lungă: președintele Nixon, Michael Jackson, rapperul sfârșitului anilor ’80 Griffo, actorul Steve Austin, și alții.

Când ne aflăm la jumătatea seriei, concluzia e una singură: aici e locul de privit atunci când vrem să identificăm adevăratul inamic insalubru și subteran al omenirii – în sânurile Sionismului!

În numele Sionului – Partea 5 din 9 – Prin Înșelăciune

#InTheNameOfSion #PartFiveOutOfNine #TheWayOfDeception #PlentifulOfEvidences

Pt cei care habar n-au ce a reprezentat 9/11, șocul va fi mare, iar pt cei care aveau doar o imagine de ansamblu, acest documentar le va întări și mai tare crezul că Sionismul reprezintă sursa tuturor relelor de pe acest pământ.

Ăștia vor să-l întroneze pe antihrist la Ierusalim, și se poate vedea asta din faptele lor, deoarece au o înclinație diabolică pt a fabrica probe și dușmani închipuiți pe care mai apoi să-i promoveze obsesiv prin mass-media!

În numele Sionului - Partea 6 din 9 - Războiul împotriva Terorismului

#InTheNameOfSion #PartSixOutOfNine #TheWarOnTerror

Veți afla că așa-zisul război contra Terorismului e o mega-înșelăciune planetară, care are la bază justificarea distrugerii unor state, a unor culturi, a răsturnării de regimuri legitime, a asasinării liderilor, și mai ales a relocării a milioane de oameni ce sunt transformați peste noapte în refugiați condamnați să trăiască în tabere de concentrare dependente de ajutoarele internaționale.

Veți afla cum state pretins democratice au finanțat și susținut gruparea teroristă Isis în numele Israelului, și cum toți cei afectați de Oculta asta criminală ce-și are sediul central în Israel – a vătămat strict creștinii și musulmanii!

Veți vedea declarațiile mincinoase ale liderilor europeni si americani care au stat la baza pornirii a nenumărate războaie ilegitime în Orientul Mijlociu! 

În numele Sionului – Partea 7 din 9 – Cea mai Complexă Strategie de Război Total

#InTheNameOfSion #PartSevenOfNine #TheHighestArtOfWarfare

Autorii mai demască încă odată cancerul sionist din această lume, prin speța anti-teroristă plină de minciuni, și mai exact cele slobozite de liderii occidentali în frunte cu Obama – referitoare la Libia lui Ghaddafi, referitoare la Siria, și la interesele petroliere ale lui Rothschild din zona Siriei.

Se arată și tartorii controlului mental global exercitat prin intermediul consumului de pornografie, adică marii finanțiști sioniști, dar și mâna lungă a Mosadului israelian în acest sistem: Furnizare de Minore – Pedofilie – Șantaj – Crimă – Extinderea din Umbră Puterii Politice.

Și într-un final – jocul desfășurat de Putin cu Occidentul prin dubla-măsură aplicată Israelului. 

În numele Sionului – Partea 8 din 9 – Marea Înlocuire

#InTheNameOfSion #PartEightOfNine #TheGreatReplacement

Marea Înlocuire se referă la distrugerea populațiilor autentic europene, de albi nativi, și înlocuirea lor cu migranți africani, cu arabi, și cu orientali.

Întregul proces are ca scop distrugerea sentimentului de Naționalism și Suveranism în noii cetățeni apăruți în familiile mixte, și prin urmare de anihilare a oricărei rezistențe naționale în fața Noii Ordini internaționale!

Dacă distrugi sentimentul național, maimuțoii respectivi vor accepta foarte ușor Internaționalismul și normele soroșiste ale Globalismului!

Iată ce se scanda în Germania de către nemți, la primirea migranților: “Mulți ani trăiască Trădarea Patriei mamă și a Națiunii! Mulți ani trăiască solidaritatea internațională!”.

În numele Sionului – Partea 9 din 9 – Ordinea Mondială Sionistă

#InTheNameOfSion #PartNineOfNine #JewWorldOrder #RootCauseForEveryEvilOnEarth

La finalul acestei serii documentare veți putea fi capabili să înțelegeți sursa răului pe pământ – adică doctrina sionistă statuată în cartea criminală și pedofilică – Talmud – adică ghidul actualului genocid desfășurat împotriva palestinienilor, dar și al “supremației rasiale” – conform căreia ei ar fi “popor ales”!

Veți vedea rădăcina pornografiei, a industriei de control total, jefuire a resurselor, sărăcire, dezlocuirea națiunilor, a dezbinării, a propagandei, a pedofiliei, și nu în ultimul rând – a întronizării satanei pe pământ cu trup uman!

Mult nu mai este deoarece în Aprilie 2024 se preconizează demararea începutului construirii celui de-al 3-lea Templu – la premeditarea căruia știți cum a stat dinastia criminală Rothschild!

Și știți că “îi veți cunoaște după faptele lor!”, iar faptele lor sunt NELEGIURE!”

SURSA : https://t.me/AG_RealEducation

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...