Ieşirea Din MATRIX: FORMAȚIUNILE DIN LANURI - așa zisele „cercuri” din lanuri - tranziții din alte dimensiuni?

duminică, 18 februarie 2024

FORMAȚIUNILE DIN LANURI - așa zisele „cercuri” din lanuri - tranziții din alte dimensiuni?

 Crop Circles - Crossover From Another Dimension (2005)

Subiectul a mai fost discutat pe blog în cadrul altor articole și documentare, cum ar fi Nassim Haramein - la Rogue Valley, Crossing The Event HorizonProfeţiile maya şi cercurile din lanuri, CORRADO MALANGA - Evideon 1 şi 2, Chemtrails, cercuri din lanuri și în alte filme și articole din categoria CERCURI DIN LANURI, dar nu exista niciun documentar tradus dedicat numai acestui subiect, de aceea cred că este binevenit acest documentar, pe care îl aveam pe lista de 300  de documentare de tradus, încă din 2006.

Am în colecție mii de poze cu astfel de formațiuni, care pentru execuția lor ar necesita echipe întregi de oameni care să-și dedice enorm de multe zile, dar mai ales nopți, pentru a concepe aceste lucruri, căci majoritatea acestor desene apar noaptea, adeseori după ploaie sau în condiții de vreme imposibile să se realizeze așa ceva. 

Majoritatrea presupun că sunt mesaje de la frații noștrii din spațiu, însă după cum spune și numele documentarului, ar putea fi niște mesaje de la civilizații din alte dimensiuni sau densități, poate chiar de la civilizațiile intra-terestre (ID). 

O parte din aceste mesaje au fost decriptate de diverși în documentarele pomenite mai sus, dar multe au rămas mistere, asta arătându-ne gradul de sofisticare și înțelegere a realității, pe care ființele care fac aceste formațiuni, o au. 

Mie mi se par unele dintre cele mai misterioase fenomene de pe Pământ, care ar trebui să dea de gândit oricui mai are un neuron în cap și care nu pune botul la vrăjeala oficială care ne explică nouă cum aceste formațiuni sunt niște înșelătorii făcute de niște unii cu niște plăci de lemn. 

Da, există și câteva formațiuni rudimentare, făcute așa, de niște jegoși plătiți de sistem, ca să discrediteze, dar sunt doar câteva din cele câteva mii făcute doar din anii 90 încoace. 

Voi posta aici doar câteva din cele mai spectaculoase și complicate, însă AICI veți descoperi celelalte mii realizate până în prezent. 




















Restul de câteva mii, AICI.

Documentarul ne explică în detaliu anomaliile prezente în cadrul acestor formațiuni, modul de ardere al spicelor, pe grade de înclinare să se producă efect 3d, sferele metalice, faptul că spicele nu sunt omorâte sau rupte în acest proces, există radiații reziduale, câmpuri electro-magnetice determinate de efectul de formă al acestor structuri și multe alte lucruri pe care le veți afla din documentar, plus clasica filmare cu sferele de lumină care crează aceste formațiuni în câteva secunde ...  ceea ce demontează complet teoria penibilo-ridicolă, oficială. 

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI

Accesul la film este oferit doar urmăritorilor implicați, activi 

(donatorii sau cei care demonstrează că au distribuit, comentat și apreciat conținutul blogului prin diverse locuri în internet)

Filmul NETRADUS, poate fi văzut AICI

Versiunea HD poate fi văzută fără subtitrare, AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...