Ieşirea Din MATRIX: DOCUMENTAR : Ucraina în flăcări + BONUS

vineri, 1 aprilie 2022

DOCUMENTAR : Ucraina în flăcări + BONUS

UKRAINE ON FIRE (2016)

 „A pune sub semnul întrebării narațiunea sfântă main-stream conform căreia Rusia a invadat  Ucraina fără niciun fel de provocare istorică a devenit aproape o infracțiune. Cu toate acestea, cu atât mai important este să privim în spatele culiselor, iar documentarul "Ukraine on fire" al lui Oliver Stone, care relatează evenimentele care au condus la revolta de la Maidan din 2014 și la răsturnarea fostului președinte ales democratic al Ucrainei, Viktor Ianukovici, ne conduce în această direcție. 

Filmul lui Stone pune sub semnul întrebării ideea că  revoluția pro-occidentală din 2014 a fost provocata doar de presiunea Rusiei de a respinge un acord comercial economic cu UE. Mai degrabă, ni se arată că ar trebui să luăm în considerare modul în care schimbarea de regim, concepută de Departamentul de Stat al SUA și regizată și organizată de milițiile neonaziste de extremă dreapta (Svoboda și sectorul de dreapta) a facilitat o agendă geopolitică dintre SUA și NATO.

Niciodată adevărul nu a fost alb sau negru, întotdeauna a existat o perversiune a istoriei și a faptelor care ne-au fost prezentate. Undeva între aceste povești opuse se află adevărul. 

Un film documentar realizat de celebrul regizor Oliver Stone, cunoscut pentru poziția sa critică, filmele acestuia nu numai că abordează adesea subiecte controversate din punct de vedere politic, ci și declanșează controverse politice. ” SURSA

VEDEȚI FILMUL TRADUS, 

AICI (subtitrare parțială) sau AICI sau AICI

BONUS

(mai multe filme traduse, articole și emisiuni care au apărut de la ultima postare pe subiect și care sunt în antiteză cu propaganda mincinoasă deșănțată din mass media șpăguită)

Arca sau Structura Extraterestra Descoperita in Ucraina Adevaratul Motiv al Razboiului?!

Asa dezerteaza militarii ucrainieni

Nu există băieți buni și băieți răi ...







„Rusine lui Zelensky: Kadyrov a sosit la Mariupol și s-a întâlnit cu generalul „ucis” de Ucraina Filmările de astăzi de la Mariupol vor cauza fără îndoială suferință reală propagandiștilor ucraineni. Pe ele, șeful Ceceniei, Ramzan Kadyrov, sosit în orașul de pe litoral, se întâlnește cu generalul Andrey Mordvichev, „ucis de mult” de Ucraina. Ucraina, ne amintim, este mândră de lista generalilor ruși „uciși” care sunt de fapt în viață. Și în fiecare zi, biroul președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, spune cu entuziasm prostii despre distrugerea forțelor mari ale armatei ruse la Cernobaevka. Așadar, Aleksey Arestovich, consilier al șefului biroului lui Zelensky, a raportat despre „lichidarea” la Cernobaevka a comandantului Armatei a 8-a a Districtului Militar de Sud al Forțelor Armate RF, generalul Mordvichev, pe 18 martie.  „Primăvara Rusă”  a raportat imediat că aceste declarații nu au nicio legătură cu realitatea, generalul Mordvichev este în viață și se află la Mariupol.” SURSA
AICI și o filmare.

“Denazificarea Ucrainei e o cretinătate marca Putin.”





Dar daca totusi mai ai puterea de a gandi, nu poti comenta impotriva lui Putin daca nu ai luat la cunostinta ce a spus el in 2007 cand incerca sa previna ceea ce se intampla acum.

Naratorul afirmă nici mai mult nici mai puțin că conform unui raport secret: “Marea Britanie ar urma să declanșeze un Atac Biologic în Ucraina, și pt care Comunitatea Internațională ar urma să dea vina pe Rusia!”. Genu’ ăsta de ispravă de tip steag-străin nu e ceva nou pt Serviciile Externe britanice, deoarece există precedentul Siria, în care tot așa, au realizat ei un atac cu Gaz Sarin asupra sirienilor, și toată mass-media occidentală a sărit ca arsă dând vina pe președintele sirian legitim! Dar și atunci, și sperăm că și acum - să iasă totul bine, și să nu escaladeze acest conflict mai mult decât e în prezent! Rusia nu se luptă cu o anumită țară sau cu un anumit Serviciu de Informații, ci Rusia se luptă cu operativii Noii Ordini Mondiale! Obiectivul este neutralizarea laboratoarelor biologice din Ucraina, securizarea lor, simultan cu epurarea neo-naziștilor de pe teritoriul ucrainean!  https://t.me/AG_RealEducation

P.S. un discurs recent al lui Putin: 

„Colegi, bună ziua!

Astăzi am semnat un decret care stabilește  regulile de comercializare a gazelor naturale rusești cu așa-numitele state ostile. Oferim omologilor noștri din aceste țări o schemă clară și transparentă.  Pentru a cumpăra gaz natural rusesc, trebuie să deschidă conturi în ruble în băncile rusești. Aceste conturi vor fi folosite pentru a plăti gazul livrat începând de mâine, de la 1 aprilie a acestui an.

În cazul în care nu se fac astfel de plăți, vom considera că este o neplată din partea cumpărătorilor, cu toate consecințele cazului.  Nimeni nu ne dă nimic gratis și nici măcar nu vom face acte de caritate . Adică contractele existente vor fi reziliate.

Subliniez din nou: într-o situație în care sistemul financiar al țărilor occidentale este folosit ca armă, când companiile din aceste țări refuză să îndeplinească contractele cu băncile, întreprinderile și persoanele fizice rusești, când activele în dolari și euro sunt înghețate, nu are sens să utilizați monedele acestor țări.

Ce se întâmplă cu adevărat, ce s-a întâmplat deja? Noi le-am pus la dispoziție consumatorilor europeni resursele noastre, în acest caz gazul. L-au primit, ne-au plătit în euro, pe care apoi i-au înghețat . În acest sens, există toate motivele să credem că o parte din gazul livrat în Europa l-am livrat practic gratuit.

Deci, evident, aceasta este o situație care nu poate continua. Mai mult, în cazul aprovizionării ulterioare cu gaze și a plății acestora conform schemei tradiționale, ar putea fi blocate și noile  venituri financiare în euro sau dolari. O astfel de evoluție a situației este cu totul previzibilă, mai ales că unii politicieni din Occident  vorbesc despre asta public. În același mod vorbesc și șefii de guverne din țările UE. Riscurile stării actuale de lucruri sunt, desigur, inacceptabile pentru noi.

Și dacă priviți problema în ansamblu, transferul plăților pentru livrările   de gaz rusesc în ruble rusești este un pas important către consolidarea suveranității noastre financiare și economice . Vom continua să ne mișcăm în această direcție în mod consecvent și sistematic, ca parte a unui plan pe termen lung de creștere a ponderii tranzacțiilor de comerț exterior în moneda națională și în monedele acelor țări care sunt parteneri de încredere.

Apropo, probabil ați auzit că mulți furnizori tradiționali de resurse energetice pe piața mondială vorbesc și despre diversificarea monedelor de decontare. Repet din nou: Rusia ține cont de reputația sa comercială. Respectăm și vom continua să respectăm obligațiile din toate contractele, inclusiv contractele de gaz , vom continua să furnizăm gaze în volumele prescrise, vreau să subliniez, și la prețurile specificate în contractele pe termen lung existente.

În plus, aș dori să subliniez că aceste prețuri sunt de câteva ori mai mici decât prețurile curente de pe piața spot . Ce inseamna asta? Pe scurt, gazul rusesc este mai ieftin pentru energie, încălzire și lumină în casele europenilor, face ca prețul îngrășămintelor să fie accesibil fermierilor europeni și în consecință, al alimentelor. De asta depinde. competitivitatea companiilor europene și  prin urmare, salariile europenilor. Cu toate astea, judecând după declarațiile politicienilor individuali, ei sunt gata să neglijeze interesele cetățenilor lor, doar pentru a  face  plăcerea stăpânului lor de peste mări, domnul suprem.  Un fel de populism invers: oamenii sunt încurajați să mănânce mai puțin, să se îmbrace mai gros, pentru a economisi la încălzire, să refuze să călătorească.

De mai bine de un an observăm astfel de abordări și acțiuni dubioase în politicile economice, energetice și alimentare ale țărilor occidentale. De altfel, criza alimentară va fi urmată inevitabil de încă un val de migrație, și asta mai ales către țările europene.

Cu toate acestea, pas cu pas, sunt luate decizii care împing economia mondială în criză , întrerupând legăturile industriale și logistice, ducând la o inflație și inegalități globale din ce in ce mai mari, scăzând bunăstarea a milioane de oameni. În țările mai sărace au făcut-o deja,instaurând  tragedia foametei în masă.

Desigur, se pune întrebarea: cine este responsabil pentru asta? Cine va fi responsabil pentru toate astea?
Este clar că Statele Unite vor încerca din nou să-și rezolve problemele pe cheltuiala altcuiva. În America, inflația a crescut exorbitant și bate toate recordurile din marile economii occidentale și  încearcă să ne învinovățească pe noi, pentru greșelile lor de politică economică. Ei caută mereu pe cineva pe care să dea vina. Este destul de evident, o vedem.

Adaug că Statele Unite vor încerca în continuare să profite de instabilitatea globală actuală , așa cum a făcut-o în timpul primului și al doilea război mondial, în timpul agresiunilor lor împotriva Iugoslaviei, Irakului, Siriei și așa mai departe. Piețele globale se prăbușesc, iar valoarea acțiunilor companiilor din complexul militar-industrial american este în creștere. Capitalul curge în Statele Unite, privând alte regiuni ale lumii de resurse pentru dezvoltare.

În plus, SUA încearcă prin toate mijloacele să aducă Europa în sistemul, scump, de gaz lichefiat american. Drept urmare, europenii nu sunt doar nevoiți să plătească, ci, de fapt, subminează competitivitatea companiilor europene cu propriile mâini, scoțându-le de pe piața globală. Pentru Europa, aceasta înseamnă o dezindustrializare pe scară largă și pierderea a milioane de locuri de muncă și în fundal, creșterea prețurilor la alimente, benzină, electricitate, locuințe și servicii comunale.  Adică înseamnă o scădere drastică a nivelului de trai al cetățenilor.

Acesta este prețul pe care elitele occidentale conducătoare îl oferă, așa cum am spus deja, pentru ambițiile și acțiunile lor miope atât în ​​politică, cât și în economie , inclusiv pentru războiul economic pe care încearcă să-l declanșeze împotriva Rusiei sau s-ar putea spune, pe care l-au dezlănţuit deja.

Nu a început acum, nici în ultima lună. Sancțiuni și restricții nelegitime au fost impuse constant, de mulți ani, împotriva țării noastre.  Scopul lor este să stopeze dezvoltarea Rusiei, să ne submineze suveranitatea, să slăbească potențialul în producție, finanțe, tehnologie.

Repet, toate aceste sancțiuni au fost pregătite din timp și  oricum ar fi fost introduse, vreau să subliniez asta. În realitate, acestea sunt sancțiuni pentru dreptul nostru la libertate, pentru dreptul la independență, pentru dreptul de a fi Rusia.  Pentru faptul că nu vrem să dansăm pe muzica altcuiva, să ne sacrificăm interesele naționale și valorile tradiționale.

Occidentul colectiv nu va abandona politica de presiune economică asupra Rusiei . În plus, va căuta tot mai multe motive pentru noi  sancțiuni. Prin urmare, nu merită să contați pe o schimbare a acestor abordări, cel puțin în viitorul apropiat.

În acest sens, solicit Guvernului, Băncii Rusiei, organelor constitutive ale Federației, să organizeze o muncă sistematică pentru dezvoltarea economiei și a sectoarelor sale individuale, să se concentreze asupra faptului că cei care sancționează țara noastră, așa cum sa făcut în deceniile precedente, vor continua să facă acest lucru. Aceasta este realitatea obiectivă.

Ce cred că este important să rețineți aici și să vă rog să atrageți atenția tuturor colegilor asupra acestui lucru. Având în vedere situația din fiecare sector, zonă specifică, trebuie să ne concentrăm nu numai pe depășirea provocărilor din anul curent, ci și să construim planuri de dezvoltare pe termen lung bazate pe capacitățile interne ale economiei noastre, științei și sistemului de învățământ rusesc.  Trebuie să ne bazăm în primul rând pe inițiativa antreprenorială privată și pe concurența sănătoasă, să ne străduim să maximizăm utilizarea afacerilor noastre, să creăm noi competențe și să creștem competitivitatea globală a Rusiei în ansamblu.

În același timp, indicatorii cheie ai eficienței politicii economice pentru noi ar trebui să fie păstrarea și crearea de locuri de muncă, reducerea sărăciei și a inegalității,  îmbunătățirea calității vieții oamenilor , disponibilitatea bunurilor și serviciilor.  Având în vedere aceste cerințe, am discutat săptămâna trecută despre situația din sectorul construcțiilor și locuințelor.” SURSA

Repet ... nu sunt putinist, nu țin cu Rusia, ci cu România ... mă enervează dubla măsură, și dorescsă prezint informații care ne mențin mai echilibrați ... Propaganda vestică e „pe toate gardurile”  ca și cea despre Covid ... o știm cu toții ... Eu vă prezint lucruri care completează imaginea de ansamblu. 

În concluzie: nu fiți botaniști ... studiați toate sursele și punctele de vedere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...