Ieşirea Din MATRIX: DOCUMENTAR: Razboiul din Ucraina, o manipulare masiva + BONUS

luni, 28 martie 2022

DOCUMENTAR: Razboiul din Ucraina, o manipulare masiva + BONUS


Acesta este cel de-al treilea material publicat de mine pe tema conflictului din Ucraina. 

Am fost făcut putinist și înjurat mai ceva decât pe vremea frecției covidioate, că îndrăznesc să pun la îndoială narativul oficial. Trolii mei dragi și haterii de serviciu, dacă tot mă urâți așa visceral, veniți bă băieți cu argumente, nu doar cu injurii și bătaie de joc. Arătați-mi că v-ați uitat la filmele și articolele pe care le ofer spre vizionare și haideți să discutăm pe concret. Nu odată, am văzut că voi ăștia care știți deja „adevărul absolut”, nu vă uitați nicio secundă la ce vă ofer și comentați complet pe lângă subiect. Nu citiți nimic din ce scriu pe aici, nu vă uitați la materiale, dar voi deja aveți etichetele pregătite, știți voi exact care-i treaba, deși habar n-aveți de capul vostru. La fel ați făcut-o și pe subiectul Plandemuiei și ați luat-o masiv în gu ... mână. Chiar nu ați învățat nimic? Vorba ceea: „m-ai păcălit odată, să-ți fie rușine, m-ai păcălit a doua oară, să-mi fie rușine!” Rușinicăăă ... rușinicăăă ... 

Nu mai stau să-mi detaliez poziția pe acest subiect deoarece am făcut-o deja în primele două articole publicate: DONBASS și evenimentele din Ucraina - o perspectivă complet diferită de cea oferită de media șpăguită și Măștile Revoluției din Ucraina. Deci înainte de a arunca cu rahat cu stropitoarea, vedeți ce am spus pe acolo și apoi discutăm pe concret. 

Singura critică argumentată legată de acest conflict a fost că rușii au încălcat Acordul de la Budapesta din 1994. Țin să vă reamintesc că unul dintre punctele acestui acord este: „Cele trei ţări semnatare se angajează să se abţină de la ameninţări cu recurgerea la forţă sau utilizarea forţei împotriva integrităţii teritoriale sau independenţei Ucrainei şi să nu mai utilizeze niciodată forţe armate împotriva Ucrainei, cu excepţia cazurilor de legitimă apărare sau în alte cazuri prevăzute de către Carta ONU.” 

Rușii au spus clar că se simt într-o legitimă apărare și se simt agresați de ucrainienii care fac negocieri cu NATO, să intre în NATO, sunt antrenați (a recunoscut-o și Geoană) și înarmați de NATO, minoritatea rusă din Donbass și Lugansk era persecutată de forțele naziste Azov. Ucrainienii au tot băgat bățul prin gard la ursul rusesc cu sprijin NATO și au omorât foarte mulți ruși în zonele separatiste. Apoi dezvoltarea laboratoarelor de arme biologice, un alt motiv de a pune la punct situația. Deci acordul a fost încălcat în primul rând de ucrainieni. Sigur, e regretabilă intervenția armată, însă mijloacele diplomatice expiraseră.

Pentru cei cu adevărat curioși și studioși, vă recomand încă odată cea mai bună analiză despre războiul din Ucraina și contextul apariției acestuia, realizată de Valentin Stan la emisiunea lui Tucă (apropos de emisiunea asta, a venit un papagal și mi-a zis că el nu se uită la analize făcute de un jurnalist, în speță Tucă ... lol ... Atât pot unii ... fix ce ziceam mai sus ... nu se uită la link, dar comentează în completă necunoaștere ... toți habarniștii hipnotizați de tembelizor, au păreri ... Valentin Stan oferă analiza, nu Tucă). Pentru cine nu știe cine e Valentin Stan , citiți aici.

A devenit tot mai evident că azoviștii sunt naziști, iar legăturile cu khazarii ashkenaziști sunt tot mai greu de contestat. Elita ashkenazii de spiță Rotschild par a fi cei din spatele a cam tot ce se întâmplă acum. 



De asemenea devine tot mai evident că azoviștii nu au niciun scrupul și se folosesc de populația civilă nevinovată ca de scuturi umane și practic țin ostatici civilii ucrainieni în fața forțelor (care par tot mai mult de eliberare) ruse. Unde ați mai văzut forțe invadatoare care să ofere ajutoare umanitare în locurile pe care le „invadează”?

Apoi propaganda oficială ne spune că Ucraina e o democrație și că noi trebuie să apărăm democrația din Ucraina. Zelenski e un autocrat ca și Putin, ca și Lukașenko (din Belarus) ... doar că Zelenski e un autocrat „bun” că e cu NATO, cu americanii, e băiat „bun”, iar ceilalți nu. Mai jos un mini articol pe subiect:

Tucker Carlson-Fox News

"...Având toate acestea în minte, trebuie să aflați că în Ucraina există un partid politic intitulat Platforma de Opoziție pentru Viață.

Cu 43 de locuri în Parlament, este cel mai mare partid de opoziție din țară.

În weekend, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a interzis acest partid. Platformei de Opoziție pentru Viață i s-a interzis „orice activitate pe teritoriul Ucrainei”.

Așadar, cu un simplu ordin, Zelenski a făcut imposibil să candideze cineva împotriva sa la președinție.

Și nu a interzis doar Platforma Opoziției pentru Viață, ci și alte zece partide politice despre care a considerat că nu îi sunt suficient de loiale. Toate se află acum în afara legii.

Desigur, în Ucraina se desfășoară un război și, pe această bază, Zelenski a declarat legea marțială. Însă trebuie să vă spunem că nu există nici o dovadă că partidele de opoziție pe care le-a interzis sprijineau Rusia în războiul împotriva Ucrainei.

Platforma Opoziția pentru Viață, de pildă, a denunțat invazia Rusiei încă din prima zi, la fel ca toată lumea.

Dar Zelensky s-a folosit de ocazie pentru a transforma Ucraina într-un partid-stat, ceea ce realmente este țara sa în prezent.

După ce a interzis opoziția, a preluat controlul asupra presei din țară. Zelenski a semnat un decret care unește toate canalele naționale de televiziune într-o singură platformă, pe care o controlează.

A explicat că acest gest este o„măsură de unificare a informației.

Dacă toate aceste informații vi se par șocante, dacă acesta nu este Zelenski de care ați auzit la Today Show, atunci probabil că nu ați fost foarte atenți la ce se întâmplă cu adevărat în Ucraina.

Zelenski și-a consolidat controlul complet asupra Ucrainei de multă vreme. Cu mult înainte de invazia rusă și de război.

Anul trecut, principalul său adversar politic a fost arestat și bunurile sale au fost confiscate de stat.

În același timp, Zelenski a închis trei dintre cele mai populare canale de televiziune – canale care, nu întâmplător, erau critice la adresa lui.

Deci, cum ar trebui noi americanii să privim aceste lucruri?

Ei bine, în primul rând, și cel mai evident, recunoscând că aceasta nu este democrație, ci autoritarism.

În al doilea rând, recunoscând că asemenea fenomente sunt destul de răspândite în lume. Chiar și în 2022, democrația adevărată este un lucru rar.

Majoritatea țărilor sunt guvernate de tot felul de dictaturi, indiferent cum se numesc ele. Aici sunt incluși și numeroși aliați ai Americii. Îmi vin în minte regatele Iordaniei și Arabiei Saudite, dar mai sunt și altele.

Apropo, nu moralizăm în privința asta. Evident, am prefera să fie democrație peste tot, în fiecare țară, însă ca americani ar fi probabil o pierdere de timp să ne implicăm prea mult în treburile interne ale altor țări. Asemenea lucruri sunt greu de schimbat.

Ceea ce ne pasă cu adevărat, ceea ce ar trebui să le pese tuturor americanilor, este ce se petrece aici, în Statele Unite.

Statele Unite sunt un far de speranță și libertate pentru restul lumii. Cum ne menținem această poziție de model? Nu prin trimiterea de rachete în toată lumea, ci pur și simplu rămânând noi înșine liberi...Din acest punct de vedere, ar trebui să fim îngrijorați de reacțiile liderilor noștri față de ceea ce se petrece în Ucraina, față de dictatura care devine din ce în ce mai mare acolo pe zi ce trece.

Acesta este cuvântul: DICTATURĂ. Dacă aveți voi un alt cuvânt mai potrivit, scrieți-ne pe adresa redacției.

Chiar în aceeași zi în care Zelenski a închis presa de opoziție și toate partidele de opoziție, mincinosul profesionist și „expertul” revistei The Atlantic, David Frum, a postat pe Twitter următoarele:

„Ucraina poate fi primul exemplu din istoria omenirii al unei țări care, sub presiunea războiului, devine mai tolerantă, mai liberală.”

Corect: când scoți în afara legii orice critică la adresa ta, asta se numește toleranță. Se numește democrație..."

În plus:

„Eroul” Zelensky a interzis toate partidele și presa de stânga

Wolodymyr Zelensky arată cât de periculoasa poate fi o marionetă instalata de stăpânii de peste Atlantic. Regimul lui Zelensky, care este de fapt de extremă dreapta, a favorizat întotdeauna tendințele extremiste și a condamnat politica de stânga. Astfel, Zelensky a interzis 11 partide, care împreună reprezentau 50 din cele 450 de locuri în parlament. Acești parlamentari, aleși în mod democratic, au fost decăzuți din mandat.

Admirație în Occident, ce om grozav!

Din multe state vin cereri pentru aderarea imediată a Ucrainei în UE. În plus, Zelensky amenință cu distrugerea totală a sindicatelor.

Volodymyr Zelensky este sărbătorit în Occident ca un erou de război.

Omul care refuză pacea, predându-se și sacrificând mii de vieți pentru interesele Deep State, este portretizat ca un democrat fără cusur.

De fapt, Zelensky și politica sa sunt extrem de corupte, fapte care până la sfârșitul anului trecut au fost publicate în toată presa.

S-a dovedit și că are milioane de euro depuse în conturi în oaze fiscale off shore.” 


  Un ultim aspect pe care vreau să-l subliniez este faptul că este extrem de evident răspunsul programat în toate țările NATO și narativul comun: din cauza Rusiei va fi foamete și criză economică și vor exploda prețurile, din cauza războiului, a dispărut povestea carcalacului, brusc și dintr-o dată, din vizorul mass media, cam peste tot. Brusc și dintr-o dată inamicul nu mai e invizibilul vi-rus, ci vizibilul rus. Cât de prost să fi să mai crezi vrăjeala asta?

ZELENSKI VĂ CHEAMĂ LA LUPTĂ!


Săriți!

Iată așadar, mai jos, un alt material video de exceptie, bine documentat despre propaganda acestor zile.

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI

Mai jos aveti sursele care au stat la baza acestui material:


În BONUSUL de mai jos și în articolele precedente găsiți argumente pentru tot ce am zis mai sus.

BONUS 
(mai multe filme traduse, articole și emisiuni care au apărut de la ultima postare pe subiect și care sunt în antiteză cu propaganda mincinoasă deșănțată din mass media șpăguită)


Contrar oricărui avertisment al Rusiei de a ataca militar orice națiune care furnizează arme Ucrainei, cancelarul german Scholz (SPD) şi ai săi, tocmai aceasta au făcut – şi anume, în numele Germaniei. Germania, care, în calitate de învins al celui de-al Doilea Război Mondial, care nu a încheiat niciun tratat de pace până în prezent, a fost astfel implicată pe ascuns în acte de război împotriva Rusiei. Mai poate fi oare prevenită la timp o erupţie fierbinte? Dacă da, atunci cel mult prin predarea cât mai repede posibil a trădătorilor țării, Scholz și compania, unui tribunal pentru crime de război ca cel de la Nürnberg.


Cât de agresivă este Rusia? Următorul film documentar vă oferă, în 35 de minute, o imagine de ansamblu compactă pe 100 de ani a dezvoltării politico-militare a Rusiei – în comparație cu SUA și NATO. Recunoașteți de aici „relația de agresiune” a marilor puteri care ne înconjoară. Nu putem înțelege istoria lumii în trecutul, prezentul și viitorul ei decât dacă am înțeles că, pe lângă sistemele noastre sociale vizibile, cum ar fi politica, economia, știința, armata, religia etc., există și grupuri secrete si sistemele lor care acționează din umbră.






MARIUPOL azi 24.03.2022 - cateva cladiri atinse punctual, in rest fum ...
(propaganda oficială ne zicea că Mariuopol e făcut pulbere)


Un alt martor ocular de la Matriupul - Zelensky și Azov nu sunt atât de populari pe cât pretinde presa occidentală


În plus vă recomand să studiați și documentarele mai vechi de pe blogul meu, din categoria RĂZBOI. Merită, pentru a vă face o imagine mai de ansamblu asupra situației.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...