Ieşirea Din MATRIX: DONBASS și evenimentele din Ucraina - o perspectivă complet diferită de cea oferită de media șpăguită

joi, 10 martie 2022

DONBASS și evenimentele din Ucraina - o perspectivă complet diferită de cea oferită de media șpăguită


DONBASS (2016)

Suntem în ziua a 15-a conflictului escaladat din Ucraina pe care mulți îl numesc invazie și/sau război.  Personal am rezervele mele legate de folosirea acestor termeni, deoarece am așa o chestie aparte de „psihopat”: gândesc critic și nu-mi place botanismul (nu pun botul la propaganda mass mediei șpăguite). 

Câtă mizerie și minciună am văzut în frecția covidioată care acum cică sanchi, s-ar fi încheiat (momentan), cel puțin pe plaiuri mioritice, am realizat că este pistol cu apă pe lângă propaganda infectă, mincinoasă de război, făcută în ultimele două săptămâni (de genul ăsta sau ăsta sau ăsta șamd ...). Zic momentan, până inventează Bill Gheiț un alt vaccin și o altă plandemonie probabil, că deja a anunțat-o pe următoarea, mult mai incisivă pentru care vor trebui luate măsuri de contagiune în stil China sau Australia, ca să se stingă totul în 6 luni, nu în 2 ani.

Senzația generală e că aceiași tembelizați de hipnotizor, care au pus botul inițial la minciuna plandemuistă, cam aceiași au pus botul și la bătaia de joc grosieră făcută pe marginea așa zisului război din Ucraina. Din păcate am început să-i vedem și pe cei care au făcut opoziție controlată în timpul plandemoniei dându-se anti-sistem, care cică au înțeles ei care-i treaba (gen Cristian Terheș) și care acum cred tot ce spune media și-l înfierează pe Putin ... Dintr-odată mass media e acel vector al adevărului suprem, iar Putin noul Covid, psihopatul, răul absolut, demonul. Toată presa planetară e aliniată la unison și cântă în cor „Cântarea Răzbelului de înfierare a noului Hitler, Putin”. Nu vă pute nimic în Danemarca? Pe bune?

Acum să nu credeți că sprijin 100% ideea că Putin a acționat bine, că sprijin ideea războiului ca singură soluție, însă oricum este mult mai justificat ce a făcut Putin decât ce au făcut americanoizii prin lume de-a lungul timpului. Cred că e oribil conflictul militar și cred că Putin putea doar să tragă niște rachete din spațiul rus să dezactiveze bazele militare care mențineau zona de conflict din Donbas,  să dea niște avertismente mai întâi și apoi să atace și altfel. Iar criza umanitară declanșată e reală (fie că e exagerată de frica generată de propagandă sau nu, fie că e generată de gruparea nazistă ucraineană Azov sau de ruși sau de oricine)  și e bine să dăm dovadă de omenie față de oamenii cu adevărat nevoiași care au nevoie de sprijin (și nu față de cei care au plătit la granițe și 1500 de Euro/persoană, ca să treacă granița fraudulos - căci legea din Ucraina interzice bărbaților între 18 și 60 de ani să părăsească țara) și care ocupă hotelurile de lux de prin Poiana Brașov și fac figuri de VIP-uri).

Iar pe Putin îl bănuiesc de opoziție controlată (ca și pe Trump, ambii mari suporteri ai vaccidentări). Putin a dat girul și la vaccinare obligatorie și nici el nu a făcut nicio dezvăluie adevărată în ăștia 20 de ani de domnie ... Abia acum vorbește de neo-naziști, dar lucrurile sunt strigătoare la cer de multă vreme. De ce nu a zis nimic de 11 septembrie, de minciuna aselenizării, de frecția teroristă, de minciuna plandemonică, de criza financiară artificială din 2008, de ce nu spune nimic de PSS (programul spațial secret), despre ET? 

Nu joacă complet cum i se cântă, dar e foarte convenabil pentru toată lumea, momentul ales să atace, fix la final de plandemonie (de ce nu a atacat în 2021 când toată lumea era speriată de carcalac sau mai mult, în 2020 când toată lumea era consemnată la domiciliu)? A dat drumul la câinii războiului, într-un moment de criză imensă a NATO, care murea încet din lipsă de conflicte și totodată a dat undă verde haosului, prin care unele guverne, impunând Stare de Urgență și/sau Lege Marțială, pot șterge cu buretele urmele tuturor abuzurilor din ultimii 2 ani. Războiul vine într-un moment extrem de convenabil pentru toată lumea, iar asta nu cred că e întâmplător. 


Încă mă irită, dar din ce în ce mai puțin, această dublă măsură grețoasă ordinară a modului în care este tratată Rusia că încearcă să-și apere cetățenii și interesele în zona tampon între NATO și Rusia, numită Ucraina (ținutul de la marginea imperiului) fiind infinit mai îndreptățită să acționeze militar în zonă, decât NATO care au distrus Yugoslavia, Iraq (pe baza unor minciuni abjecte, cu armele de distrugere în masă), Afghanistan (pe baza unor presupuneri că ar fi Bin Laden acolo, ceea ce nu s-a dovedit niciodată cu adevărat ... țară în care au rămas 20 de ani, deși „omorâseră” (sanchi) pretextul invadării încă din 2011), Libia (omorându-l pe Gadaffi, un om care adusese prosperitate poporului său) și Siria. 


„Nu vă faceți griji, nu este vorba despre Ucraina.....ci doar despre Belgrad sub bombardamentul N*ATO din 1999, care a durat 78 de zile!

Timp de 78 de zile, N*ATO a lansat un total de:

 - 2300 de rachete împotriva a 990 de ținte
 - 14.000 de bombe pe întreg teritoriul sârbesc

212 bombe au căzut doar în capitala Belgrad.

De asemenea, au fost împrăștiate între 10 și 15 tone de uraniu sărăcit, provocând un dezastru ecologic și, astfel,  cazurile de boli oncologice crescând de 5 ori.

În acele două luni și jumătate de atacuri aeriene necruțătoare, N*ATO a luat viața unui copil în fiecare zi și nimeni nu a fost alarmat de asta.

Caut acum diferenta si nu o găsesc." https://t.me/cerchiamoilpinguino/6624 

Nu numai că nu s-a ofuscat nimeni și nu s-a dat cu curul de pământ că vai ce face NATO, ba au aplaudat, iar lui Obomba i-au mai dat și premiul Nobel pentru pace. 



Cum să mai pui botul frate la propaganda asta infectă, evident pătată de conflicte de interese până în iad? Cât de prost să fii? Cât de gol? Cât de mizerabil? Mai ales după 2 ani de minciuni plandemice grotești ... e trist ... descurajant ...

Tind să fiu de acord cu Mihai Târnovenu legat de ruși, dar personal nu aș lupta pentru corporația România, pentru această colonie ... să-și angajeze mercenari corporațiile care parazitează țara. 

„Așadar cum as putea astăzi să sustin Rusia, mai ales că istoricul relațiilor ruso-române este asa cum îl stim cu toții, rușii invadând teritoriile românești de 12 ori, ultima dată instaurând aici cel mai crunt regim opresiv din istorie, anume, comunismul, soldat cu milioane de victime și cu decapitarea elitei intelectuale naționale, considerată fascistă, de către trupele ”eliberatoare” ale Armatei Roșii. În 1992 când au atacat Basarabia în Războiul de pe Nistru, la fel au spus, că trebuie să-i salveze pe basarabeni de ”fasciștii” români, Armata a 14-a fiind și acum prezentă în Transnistria. Grupul Ilașcu a fost judecat în cușcă și condamnat la ani grei de temniță. Ne întoarcem la actuala situație și remarc cu mare amărăciune cum mulți naționaliști de bună credință, aplaudă agresiunea Moscovei, ba mai mult, își pun mari speranțe că Putin ne va ”salva” de globalism, asta fiind cea mai tare glumă. Le readuc aminte că în Rusia vaccinarea a fost obligatorie pentru largi categorii profesionale și că vaccinul Sputnik a fost tot unul experimental, pe aceleași principii ca cele ce s-au folosit în Europa, SUA, doar numele și producția au diferit. Masca a fost de asemenea obligatorie în Rusia, inclusiv în aer liber, măsurile de carantină, la fel. Măsurile din plandemie au fost mai crunte ca în România.

Apropo, pe la noi a dispărut brusc ”covidul”, în Rusia a dispărut, s-au anulat legile de restricții și de vaccinare? Încă o întrebare, ați văzut vreo manifestație anti-restricții, anti-vaccinare obligatorie în Rusia? Nu cred. L-ați auzit pe Putin că a pornit ”operațiunea militară” împotriva Ucrainei pentru a elibera țara de globalism? Nu. Nici nu avea cum, pentru că însuși Putin este un globalist și un inamic al naționalismului, prin simplul fapt că nu este în fruntea unei țări, ci a unei federații, Federația Rusă, care cuprinde 21 de republici și 67 de ,,subiecte federale”, ,,naționalități titulare”. Este o altă UE, în care diferite popoare, diferite națiuni sunt ținute la un loc într-un imperiu cu un guvern unic, președinte unic, monedă unică, limbă oficială unică. Nu cred, totuși, că cineva își imaginează că în Federația Rusă există libertate de exprimare, alegeri libere, respectarea legilor, lucruri pentru care noi am militat și milităm în continuare în România.” 


Poporul lui Zelenski se roagă la zidul plângerii din Ierusalim

Sunt foarte multe de spus. Zilnic postez foarte multe lucruri care demontează propaganda MSM (Main Stream Media) pe contul neblocat (încă) de facebook Ștefănel Mihăiță sau pe Telegram.

Până una alta vă invit să semnați petiția în care Românii cer neutralitate.

Mai jos o scurtă prezentare a filmului de astăzi și apoi niște bonusuri care să explice mai bine punctele mele de vedere.

  „Anne-Laure Bonnel, o tânără regizoare franceză și mamă, decide să-l însoțească pe Alexandre, un tată de origine ucraineană, în regiunea Donbas, în zona pro-rusă din estul Ucrainei.

În inima războiului, ea surprinde imaginile teribile ale unui conflict mortal și ale unui dezastru umanitar fără precedent. Documentarul Donbas este un road movie captivant, un film documentar captivant într-o țară sfâșiată.

A filma războiul nu înseamnă a filma luptele.

Dacă războiul este un spectacol, avem adesea tendința de a uita ce se întâmplă în jurul lui. În afara terenului său, populații întregi încearcă să trăiască sau, mai degrabă, să supraviețuiască. Donbas le oferă o voce. Prin documentarul său, Anne-Laure Bonnel privește conflictul în universalitatea sa și filmează această "latură" pe care nu ne-o arată suficient.

Într-un moment în care Vladimir Putin a decis să intervină militar în Ucraina, iar o campanie de propagandă fără precedent s-a declanșat împotriva Rusiei, este important să înțelegem contextul istoric recent pentru a nu ne lăsa influențați sau chiar păcăliți de minciunile mediatice care abundă în aceste zile... În acest război al informației, documentarul realizat de Anne-Laure Bonnel, jurnalistă independentă, filmat în Donbass în 2015, vine ca o moștenire foarte prețioasă pentru toți căutătorii Adevărului.” SURSA

VEDEȚI FILMUL TRADUS, 
AICI sau AICI (HD)

Apoi vă invit să studiați ceva mai mult despre „PoVestea despre Ucraina, de data aceasta expusă din perspectivă ne-convenţională (cam ca în tonul direct din Mesajul lui Putin, de dincolo de minciunile media oficiale şi doctrinare ale istoricilor) căci, dacă „nu aveţi timp” sau altă „nevoie” apărută de a viziona acel Mesaj, puteţi cerceta informaţii în scris din articole de mai jos, propuse de către noi şi văzute a fi ceva mai aproape de „realitatea” zisă istorică :

- referitor la o „Dezvăluire uluitoare despre situaţia Ucrainei”,

- „Bunii vecini ucrainieni”,

- „Controlul lui George Soros” în Ucraina,

- Situaţia „de pe front” în prima zi a intervenţiei,


- Puţină terminologie” (ce înseamnă, din dicţionar : antisemit, nazism, fascism, eugenism ş.a. – punctări extrem de utile pentru precizia termenilor uzitaţi în conversaţii directe sau indirecte...:),

- despreDezastrul geopolitic (pre)văzut de personalităţile proeminente ale domeniului” (deşi nu sunt deloc „fan al draconianului Henri Kissinger, am fost uimit să descopăr o atitudine foarte echilibrată şi extrem de „strategică” a acestuia, cel puţin în privinţa acestui subiect),

- apoi mergem la o Istorie a Ucrainei pe scurt, pentru un progresist spălat pe creier”,

- ajungem la Ucraina într-o membrană – nebuni de legat, fără creier”,

- până la Ucraina fabricată de marxişti””





BONUS
(mai multe filme traduse care sunt în antiteză cu propaganda deșănțată din MSM)

Pentru EGALITATE DE ȘANSE, vă recomand să ascultați ambele versiuni, iar dacă pe globaliști îi ascultați non-stop cum vomită minciuni prin intermediul mass-mediei părtinitoare și extrem de abjecte, a venit momentul să vedeți și versiunea rusă direct din gura președintelui Vladimir Putin!

Neo-naziștii care au pus mâna pe America, pe statele occidentale, și pe Comisia Europeană, au pus mâna de 8 ani și pe Ucraina pe care vor s-o “armeze” împotriva Rusiei! Așa ceva e de neacceptat!

Și dacă din genocidul Plandemiei nu ați înțeles care sunt taberele și care e jocul final, atunci vă meritați soarta din plin!





Haideți sa cunoaștem ambele părți dacă vrem sa afirmăm că suntem informați și că înțelegem ceea ce se întâmplă acum.  💥💥💥  Un reportaj despre viața și destinul copiilor și familiilor din Donbass în ultimii 8 ani.  Vieți ignorate de mass-media, tribunalul de la Geneva și....cei care flutura stegulețe colorate   albastru/galben, fără sa știe cum s-a putut ajunge aici, orbiți și instrumentalizați de RUSOFOBIA mediatică.

N*AZIȘTI susținuți de Uniunea Europeană - Fragment dintr-un reportaj difuzat pe postul de stat german ARD (echivalent cu TVR 1) din 2015, când încă mai exista un pic de jurnalism independent

O completare a unui clip pus de noi zilele trecute despre conducerea "democratică" a țării pentru care Occidentul ar întra în război. Stegulețele arborate le știm cu toții, însă oamenii care le flutură în vânt, știu pentru cine o fac și ce susțin de fapt. N*AZIȘTI susținuți de Uniunea Europeană ❗️❗️❗️ Pe aceștia vrea Ursula von der Leyen sa ii primească în U*E❗️
Pentru aceasta ideologie și-ar risca viata soldații N*A*T*O ❗️

🐑Teoria prostiei de Dietrich Bonhoeffer🐑 - răutatea este eclipsată de prostie

Interviul („exploziv”) al lui Serghei LAVROV, Ministrul de Externe al Rusiei care zice-se că „spune TOTUL despre Războiul din Ucraina”

Războiul din Ucraina arată că pacea nu este firească nici măcar în 2022. Și, ca în orice război, adevărul moare primul. Mașina de propagandă este pornită imediat pentru a ascunde realitatea. În acest articol este analizat modul în care presa pune la îndoială realitatea și tehnicile care sunt folosite în procesul manipulării publice.


ROMÂNIA CARNE DE TUN - război si plandmuie cu Diana Sosoaca - 5 Martie 2022




Manipulări grotești de la televiziunea Germană (nici nu trebuie să cunoști limba germană ca să înțelegi)

Imagini din jocuri video folosite ca așa zise imagini reale ale războiului de Radu Tudor și Gâdea ... lol ... deja l-au depășit pe Mircea Badea la concursul de penibilitate

Din centrul orașului Donețk - mărturia cuiva care trăiește acolo



Imagini vechi vândute în lipsa unor imagini șocante (care cu siguranță există), unde presa încearcă să ne sugereze că este"ca în filme"


Dacă NATO şi celelalte ţări europene nu retrag imediat şi permanent orice sprijin oferit guvernului pucist din Ucraina, respectiv instigatorilor la război din SUA, imaginile care urmează ar putea deveni propria noastră soartă.


În prezent, poporul ucrainean este inundat de știri cu un război informațional menit să incite populația să pornească un conflict armat împotriva vecinului lor. Poporul ucrainean are însă interese și preocupări complet diferite decât să fie divizat și târât din nou într-un război.


CONVOIUL SPERANȚEI - Nimeni nu are nevoie de donații în Ucraina


Lucrurile pe care nu ar trebui să le vedem??
 
Fotografie făcută astazi în Germania, 6 camioane!!! cu ajutoare pentru zona de război, care au fost descărcate din nou, lucrurile descărcate fiind transportate spre incinerare (potrivit persoanei care a făcut aceasta fotografie). 

Stiu oile ce se intampla cu donatiile lor???
Se pare că și alte camioane așteaptă să fie descărcate.

Se va transporta ceva mai departe în aceste camioane care probabil că au acte vamale legate de transportul cu donații?


Și în final, pentru cei cu adevărat curioși și studioși, cea mai bună analiză despre războiul din Ucraina și contextul apariției acestuia, realizată de Valentin Stan


De asemenea, un filmuleț care ne prezintă o filmare mai credibilă decât propaganda MSM 

P.S. SURPRIZE SURPRIZE:
P.P.S. Adevăratul război este cel din Australia, Canada, China, Italia și alte țări unde continuă plandemonia și măsurile restrictive cu nazi-passul și vaccinările obligatorii și renunțarea la cash, implementarea antenelor 5G, implementrea sistemului de credit social, blocarea conturilor partizanilor și a celor ce luptă împotriva globaliștilor progresiști demonici gen Trudeau.

4 comentarii:

  1. Multumesc pentru material! Se cuvine o mica modificare in ce priveste anul aparitiei documentarului, care este 2016. Exista si un film artistic cu acelasi nume, aparut in 2018.

    RăspundețiȘtergere
  2. M-a secat la inimă filmul. Pur și simplu nu am putut să-l vizionez până la capăt. Sunt fost jurnalist de presă scrisă și nu mi-am bătut joc niciodată de această profesie. Încă de pe vremea în care am fost în activitate (anii 1995-2004) am sesizat că unii colegi scriau la ordin, dar ce se întâmplă acum este de neimaginat. Se știe clar că pentru o documentare temeinică, corectă, trebuie să te informezi din cel puțin două surse. Instinctiv simțeam că în Ucraina lui Zelenski, lucrurile expuse de presa mainestream nu stau chiar așa și îmi doream să am informații veridice și dinspre cealaltă parte. Pe blogul dvs. am găsit ceea ce căutam, iar ceea ce am bănuit mi s-a adeverit. Vă mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc pentru comentariu ... vă recomand și celălalt articol dedicat subiectului https://fymaaa.blogspot.com/2022/03/mastile-revolutiei-din-ucraina.html ... nu mai există pic de bun simț si onestitate in presa main stream. Din păcate.

      Ștergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...