Ieşirea Din MATRIX: Măștile Revoluției din Ucraina - documentar + BONUS

vineri, 18 martie 2022

Măștile Revoluției din Ucraina - documentar + BONUS


Ukraine: Les masques de la révolution (2016)

Acesta este cel de-al doilea articol dedicat chestiunii din Ucraina. Primul articol (despre DONBASS) + tona de bonusuri de acolo, poate fi văzut AICI. Azi continui subiectul cu încă un documentar care ne prezintă contextul mai larg al conflictului din zonă și o parte din motivele pentru care Rusia face ce face acolo, plus alte câteva zeci de linkuri, BONUS, către filmulețe traduse, articole și emisiuni care ne prezintă o cu totul altă față a situației din Ucraina.

„O analiză relevantă a crizei politice din Ucraina.

În interesul de a oferi alte informații decât cele transmise în permanență de presa mondială despre războiul din Ucraina, vă invităm să urmăriți excelentul documentar realizat de Paul Moreira, jurnalist "de investigație", reporter de război. Un documentar difuzat la televiziunea franceza in cadrul emisiunii "Investigatie speciala".

În acest documentar, descoperim implicarea directă a Statelor Unite în susținerea protestelor violente împotriva fostului președinte pro-rus corupt, cu ajutorul direct al milițiilor de extremă dreapta și al facțiunilor neonaziste. Astăzi, aceste facțiuni au preluat controlul armatei ucrainene.


Iscusința SUA este de a folosi imaginea detestabilă și violentă a sângerosului Putin pentru a-și masca politica imperialistă în Ucraina.

Documentarul concluzionează că guvernul SUA a fost principalul motor al schimbării regimului de la Kiev și că, fără contribuțiile cheie ale extremiștilor de extremă dreapta din Ucraina, această evoluție din 2014 nu ar fi fost posibilă.

În plus, arată cum globaliștii se folosesc de elemente criminale extremiste și violente pentru a da o lovitură de stat și a se menține brutal la putere. Psihopații se folosesc de crimă pentru a controla narațiunea. În ceața războiului, oamenii sunt manipulați.

Mențiune specială a prestigiosului PRIX EUROPA (Locul 2) – The European Broadcasting Festival Berlin 2016

Cel mai bun documentar - Locul I - FICiP Argentine 2016
"O analiză relevantă a crizei politice din Ucraina".


Autor: Paul Moreira
Regizat de : Paul Moreira
Producător: Luc Hermann
Subtitrare romana : Ionel Trandafir

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI (varianta 720p) 

sau AICI (varianta 1080p) cu parola 1234

BONUS
(mai multe filme traduse, articole și emisiuni care sunt în antiteză cu propaganda mincinoasă deșănțată din mass media șpăguită)

Există două fețe ale fiecărei povești - reportaj la o televiziune din India


PUNCTUL CULMINANT - Romania TV - Ucraina are laboratoare pentru arme biologice

CONVOIUL SPERANȚEI - Nimeni nu are nevoie de donații în Ucraina






Dacă nici de data asta nu se va auto-sesiza Medvedev că e un sclav prost care s-a vaccidentat din scopuri politice nu medicale, scopuri politice care acum se văd mai clar ca niciodată, își merită soarta.„Just as "smart is the new sexy", now "Russian is the new unvaccinated".

După ce Djokovic a fost eliminat de la Australian OpenForVaccinatedOnly pe motiv de lipsă ceferticat nazist, se pare că Medvedev va trebui să furnizeze un certificat "anti-Putin" pentru a putea participa la Wimbledon. 😱


CRONICA DE RAZBOI! EPISODUL 3! SHARE! Mihail Neamtu vs Dan Chitic - despre război, Putin și ce pune la cale! Cezar Ionascu - o analiza critica a situației actuale! Cum suntem manipulați, ce ne așteaptă și care e soluția?






ANCHETĂ: Laboratoarele militare de biocercetare din Ucraina – Conspirație, sau realitate?

Primo Laurentiu - 11 martie la 09:36 

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE AMBASADA SUA

„Poporul român, "partenerul strategic", ca orice popor vasal mai puțin instruit și civilizat, nu înțelege anumite chestiuni de geo strategie și politică internațională și și-ar dori să fie (i)luminat de înalta înțelepciune și cunoaștere a marelui popor american...

De aceea doresc prin această scrisoare să vă adresez în mod respectuos câteva întrebări care să ne ajute să înțelegem mai bine fericirea de a fi îndrumați și ocrotiți sub aripa voastră protectoare:

1. De ce invadarea Ucrainei de către Rusia e mai gravă decât invadarea Irakului de către SUA ?

2. De ce ruperea Kosovo de Serbia și independența Kosovo sunt legitime, iar ruperea Donbas de Ucraina și independența Donbas sunt ilegitime?

3. De ce războiul vostru de 20 de ani pentru "detalibanizarea" Afganistanului a fost legitim, dar "denazificarea" Ucrainei e ilegitimă?

4. De ce moartea a peste 1 milion de civili în războiul din Irak nu a fost o dramă, dar moartea a câteva sute de civili în Ucraina e sfârșitul lumii ?

5. De ce SUA nu a suportat niciun fel de sancțiuni pentru bombardarea Iugoslaviei și a Belgradului, dar Rusia suportă sancțiuni nemaivăzute pe pamânt pentru bombardarea Ucrainei ?

6. De ce bombardarea unor spitale de către americani e mult mai puțin gravă decât bombardarea unor spitale de către ruși?

7. De ce voi aveți voie să dețineți arme de distrugere în masă, dar alții nu au voie ?

8. De ce SUA și prietenii ucraineni au voie să dețină laboratoare și fabrici de arme biologice și chimice, dar Siria (de exemplu) nu are voie ?

9. De ce Israelul are voie să dețină bomba atomică, dar SUA susține că Iranul nu are voie ?

10. De ce copiii palestinieni care mor sub bombe nu sunt o dramă, dar copiii ucraineni sunt ?

11. De ce pentru ocuparea Crimeei impuneți sancțiuni, dar pentru ocuparea Cisiordaniei și a "teritoriilor ocupate" de Israel nu impuneți nicio sancțiune?

12. De ce emigranții sirieni, copii si femei, erau răi și indezirabili, dar cei ucraineni sunt minunați?
13. De ce oligarhii ruși sunt răi, iar oligarhii americani sunt buni ?

14. De ce trebuie distruse amărâtele de străzi de țară românești sub roțile tancurilor și blindatelor americane și nu folosiți autostrada Bechtel pentru care statul român a plătit miliarde de dolari?

15. De ce trebuie să plătească România anual miliarde de dolari Statelor Unite pentru niște arme "virtuale", ca să ne apere împotriva extratereștrilor, dar nu găsește 0,5 miliarde pentru a salva viața a mii de copii bolnavi de cancer ?

16. De ce pentru crimele de război comise de americani în Vietnam, Coreea, Iugoslavia, Irak, Afganistan, Libia, Siria, etc, nimeni nu a fost tras la răspundere, dar pentru crimele din Ucraina trebuie găsiți neapărat vinovați din rândul rușilor?

Sunt convins că veți aprecia aceste întrebări ca pe o formă de manifestare a celor mai înalte idealuri de libertate de exprimare și cunoaștere a adevărului ce au animat mereu acțiunile SUA de promovare a drepturilor fundamentale ale omului în lume !

Poporul român așteaptă cu mare interes răspunsul domniilor voastre, pentru a avea motive de a vă iubi mereu mai mult și mai mult, așa cum e normal și cum am fost invațați de minunatele Fundații Soros să ne iubim stăpânii!

A DOUA SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE AMBASADA SUA
 
Am înțeles din mass media controlată de voi că Putin cel "dictator și anti democrat" a interzis Facebook în Rusia !

Foarte urât din partea lui, dar... de înțeles din moment ce e un dictator...

Ce nu înțeleg însă eu este de ce dacă voi, americanoizii, sunteți așa de buni și democrați, dacă voi sunteți simbolul libertății și a respectării drepturilor omului, de ce mi-ați cenzurat "scrisoarea deschisă către Ambasada SUA" pe care am postat-o în data de 11 martie ?

De ce mi-ați închis toate conturile de Facebook, chiar și cele pe care nu postasem scrisoarea ?

De ce mi-ati închis până și canalul de youtube ?

De ce ați închis conturile de Facebook până și celor ce au distribuit scrisoarea mea ?

De ce mințiți cu nerușinare că scrisoarea mea "instigă la ură" la fel cum ați mințit cu nerușinare și atunci cind ați inventat un pretext ca să invadați Irakul ?

De ce îmi blocați contul ori de câte ori postările mele vă dau în vileag adevărata față hidoasă, mincinoasă, ticăloasă și ipocrită ?

Nu vă mai place democrația, nu vă mai plac drepturile omului, nu vă mai place libertatea de opinie și exprimare atunci când cineva vă pune niște întrebări incomode și vă pune oglinda în față, atunci când cineva îndrăznește să vă arate adevărata față ?

De ce rușii sunt ticăloși atunci când îi hăituiesc pe dizidenți, dar voi sunteți buni când îl hăituiți pe Julian Assange, când îmi băgați mie pumnul în gură și ne cenzurați pe mine și pe alți oameni care îndrăznesc să vă critice și să arate lumii întregi adevărata voastră față ?

Cu ce sunteti voi mai buni decât Putin ???”

Un comentariu:

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...