Ieşirea Din MATRIX: „Adevărul” contra lui Alex Jones

luni, 22 aprilie 2024

„Adevărul” contra lui Alex Jones


The Truth vs. Alex Jones (2024)

Pe Alex Jones l-am demontat de multicel și i-am văzut problemele încă de prin 2011. Problema cu acești deconspiraționiști radicali e că ei fac adeseori, mai mult rău decât bine. 

A minți ca să manipulezi populația, folosind teme conspiraționiste, nu e diferit cu a manipula populația cu teme neconspiraționiste. Poate tu ai impresia că a face orice ca să atragi atenția asupra unor subiecte importante  (pe care mass media le ignoră sau le batjocorește, ce-i drept) este corect, dar nu este. 

Nu, nu trebuie să minți, să înșeli, să exagerezi, să prezinți anumite subiecte cu certitudine absolută, deși evident că de cele mai multe ori, nu sunt, sau să prezinți 90% adevăr și 10% exagerări, înfloriri sau minciuni, fără să păstrezi o oarecare neutralitate și circumspecție poate, îndoială, deoarece poate fi mai rău pentru adevăr decât a minți aproape în întregime, cum face mass media. E bine să prezinți subiecte pe care mass media le ignoră, dar să urmărești să rămâi deontologic, să prezinți cât mai multe surse și dovezi în sprijinul celor spuse de tine. 

Dar despre ce este vorba pe scurt, în filmul de azi: 

”În ziua tragicelor împușcături de la școala elementară Sandy Hook, Alex Jones a început să pună la îndoială veridicitatea atacului. De ani de zile, negarea crimelor și alte invenții cu privire la o mușamalizare guvernamentală, a turbo-alimentat traficul către site-ul său, Infowars, generând venituri de milioane de dolari. 

Filmat timp de patru ani cu acces fără precedent, The Truth vs. Alex Jones relatează drama captivantă din sala de judecată în două procese pentru defăimare, introduse de familiile victimelor împotriva lui Alex Jones și rezultatele istorice ale acestora.” SURSA

Chiar și din acest mic comentariu preluat de pe HBO găsim cealaltă parte a monedei, mizeria mass media (a HBO-ului în speță) care ne spune cumva că negarea timp de ani de zile a crimelor de la Sandy Hook, a fost cea care i-a generat veniturile. Păi omul aborda mereu zeci de subiecte de actualitate, Sandy Hook fiind unul dintre ele, care ce-i drept i-a acaparat atenția atunci când s-a întâmplat, dar Alex Jones a fost popular și înainte de Sandy Hook și după ce au trecut acele evenimente și au fost scoase din prim plan. El avea o industrie în jurul lui, cu mult înainte de Sandy Hook, deci nu puneți botul la fentele din documentar. Este o exagerare și o căutare a nodului din papură și fac din țânțar armăsar, bazându-se pe acest proces împotriva lui Alex Jones.

Sigur, a prezenta tot felul de subiecte și a le exagera pentru a vinde anumite produse pe site-ul tău, este o altă strategie de marketing mârșavă (cum a fost cea cu vânzarea de iod ca să se stopeze efectul radiaților de la Fukushima). 

Deci Alex Jones e o combinație de vânzător charismatic (care adeseori se folosește de frică și scenarii exagerate și profeții că la o anumită dată sau perioadă se va întâmpla ceva catastrofal), cu un om care dorește să expună adevărul, doar că e cam radical în viziunile sale și adeseori pică prost sau în ridicol. Uneori se face și frate cu dracu ca să supraviețuiască și se vinde pe 2 lei, ceea ce nu e ok, deci ca majoritatea oamenilor, are și bune și rele.

Apoi, a vedea peste tot mâna satanei, a masonilor, a sioniștilor, iezuiților, șamd, fiind mereu victime ale unor agresori din exterior, uitând că o mare parte din problemă suntem chiar noi înșine, ca indivizi, este o parte din problemă. Satanele care conduc planeta, adeseori din rândul nostru se duc acolo sus, iar aceștia sunt doar un efect al fricilor noastre, al egoismelor noastre, al lăcomiilor noastre. 

Ia pe orice neicanimeni din drum și pune-l într-o poziție de putere și o să descoperi că ajunge fix ca acei paraziți retardați emoțional de la vârf, care vor face la fel de mult rău ca orice alt neavenit ajuns la putere. Asta a uitat mereu Alex Jones, iar din punctul acesta de vedere David Icke îi dă clasă, deoarece Icke acoperă și partea nevăzută, legată de conștiință, minte, dar și cea de forțele invizibile posibil ET, IT sau ID, de formele de prazitare satanică sau a altor forme de viață terestră sau nu, care ne influențează viețile, tuturor, nu numai celor de la putere. 

Deci nu-l demonizez complet pe Alex Jones, nu-l pun la zid, dar nici nu-i pot da credit 100%. Ascultați-l ce spune, dar informați-vă și din alte surse și reconfirmați-vă cele spuse de el. De multe ori spune adevărul gol goluț, uneori nu, alteori pur și simplu minte, cu bună credință, cred. Nu-l bănuiesc că minte  intenționat, sincer, ci pur și simplu e cam exaltat el așa și exagerează, e părtinitor în credințele lui și nu este întotdeauna obiectiv. 

Și așa să faceți cu toată lumea ... inclusiv cu acest blog, care deși e bine intenționat, prezintă uneori puncte de vedere care poate nu sunt 100% Adevărul Ultim, dar urmăresc să vă prezint diverse păreri, adeseori de moment, ale mele și ale altora, pe care le argumentez cât mai bine cu putință,  cu bună credință, deoarece nici eu nu le știu pe toate.  

VEDEȚI FILMUL TRADUS, 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...