Ieşirea Din MATRIX: PUNCT DE CRIZĂ - serialul de week-end

sâmbătă, 18 august 2018

PUNCT DE CRIZĂ - serialul de week-end


THRESHOLD (2005)

Continuăm astăzi lista de FILME DE SUFLET cu un serial ce ne arată cam cum ar putea arăta o specie de ET din dimensiuni superioare nouă și care ar fi o formă de viață bazată pe Siliciu și nu pe Carbon, cum suntem noi și cum am fi noi dacă am avea 3 spirale ADN în loc de două.

Despre ce este vorba pe foarte scurt:

"Punct de criză (titlu original: Threshold) este un serial de televiziune americano-britanic dramatic științifico-fantastic care a avut premiera pe CBS în septembrie 2005. Produs de Brannon Braga, David S. Goyer și David Heyman, serialul prezintă un proiect secret guvernamental care investighează primul contact cu o specie extraterestră.

“Punct de criza” este un serial plin de suspans, despre o echipa de experți, aduși împreună după ce marina americana face o descoperire cutremuratoare: o nava extraterestra a aterizat în oceanul Atlantic. 

Dr. Molly Anne Caffrey (Carla Gugino) este analist guvernamental, fiind responsabila cu dezvoltarea unor planuri de raspuns pentru situatii de criza. Viata ei se schimba fundamental, cand unul dintre aceste planuri – Threshold – este activat de consilierul pe probleme de securitate nationala J.T. Baylock (Charles S. Dutton). Înarmată doar cu strategiile sale ipotetice, Caffrey trebuie sa găsească o soluție pentru criza globala declanșată de prezenta ostila a extratereștrilor pe Pământ. 

Ea alege câțiva specialiști în vederea pregătirii primului contact: Dr. Nigel Fenway (Brent Spiner), microbiolog NASA; Lucas Pegg (Rob Benedict), un genial dar nevrotic fizician; Arthur Ramsey (Peter Dinklage), expert în limbi străine și matematica si Cavennaugh (Brian Van Holt), un agent sub acoperire foarte bine antrenat și cu un trecut misterios. 

Împreună, ei descifrează intențiile navei extraterestre și încep pregătirile pentru posibila situație de criza – o invazie extraterestra." SURSA: https://www.cinemagia.ro

Notă: Serialul este lăsat în aer după primul sezon, ca multe alte seriale bune, din păcate, însă ideile ridicate la fileu dau de gândit.

Ne-am gândit la acest serial după ce am citit și vizionat câte ceva despre PĂDURILE GIGANTICE DIN COPACI DE SILICIU care ar fi existat pe Pământ cu mult timp în urmă. Ne întrebam atunci cam cum ar arăta o civilizație sau niște ființe care ar avea la bază Siliciu și nu Carbonul, iar acest film aduce un răspuns.

VEZI SERIALUL AICI:
Calitate HD 720p

Episodul 1 - Trees Made of Glass (1)
Episodul 2 - Trees Made of Glass (2)
Episodul 3 - Blood of the Children
Episodul 4 - The Burning
Episodul 5 - Shock
Episodul 6 - Pulse
Episodul 7 - The Order
Episodul 8 - Revelations
Episodul 9 - Progeny
Episodul 10 - The Crossing
Episodul 11 - Outbreak (a.k.a. Escalation)
Episodul 12 - Vigilante
Episodul 13 - Alienville

Pentru a viziona acest film subtitrat oferiți-ne o  DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film) prin Paypal, Revolut, TransferGo sau transfer bancar detalii AICI )

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.

4 comentarii:

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...