Ieşirea Din MATRIX: DEZVĂLUIREA COSMICĂ - Aviarii Albaștri și Sferele în Arta Antică - un dialog revelator între William Henry, Corey Goode și David Wilcock

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

luni, 20 august 2018

DEZVĂLUIREA COSMICĂ - Aviarii Albaștri și Sferele în Arta Antică - un dialog revelator între William Henry, Corey Goode și David Wilcock


COSMIC DISCLOSURE (2016) 
Inside The Secret Space Program 
with Corey Goode and David Wilcock 
and special guest: William Henry
Blue Avians and Spheres in Ancient Art

Deoarece credem că merită o atenție specială, vă prezentăm 3 episoade din serialul DEZVĂLUIREA COSMICĂ, de data asta din sezonul 5, în care invitat special este WILLIAM HENRY.

Primele 4 sezoane din DC pot fi văzute aici și aici (vizionarea primelor sezoane din DC poate fi de mare ajutor în a înțelege cele discutate în episoadele de astăzi).

William Henry nu este la prima apariție pe blogul nostru, însă ambele apariții de până acum, au fost memorabile pentru noi și sperăm să fie și cea de astăzi pentru voi.

În episodul de astăzi sunt reluate pe foarte scurt câteva teme din filmele deja prezentate de noi pe blog în articolul și filmul POARTA STELARĂ 2012 - Partea I - Navigând pe valurile Căii Lactee și în EFECTUL CORPULUI DE LUMINĂ - Secretele Maeștrilor Înălțați și sunt legate apoi de tema aviarilor albaștrii și a sferelor albastre (despre care ne vorbește în extenso Corey Goode în cadrul Dezvăluirlor Cosmice), mult mai prezente decât ne-am aștepta în istoria artei antice și în iconografia creștină.

Iată mai jos câteva imagini care sper să vă stârnească dorința de a viziona aceste episoade.
Mult mai multe imagini, inclusiv de aviari albaștrii pot fi văzute pe site-ul lui William Henry 
(și bineînțeles în episoadele de azi) 

VEDEȚI EPISOADELE TRADUSE AICI:S05 - Episode 3 - Blue Avians & Spheres in Ancient Art
Aviarii Albaștrii și Sfere în Arta Antică

Dacă Pământul a fost un nod central pentru o activitate extraterestră timp de secole, ați crede că anumite dovezi ale prezenței lor ar fi rămas de-a lungul veacurilor. În această prezentare specială, William Henry se alătură programului pentru a dezvălui imagini din opere de artă istorice care confirmă mărturia lui Corey Goode cu privire la prezența pe termen lung a ființelor extraterestre. Din Egiptul antic și din Tibet, până în perioada de glorie a artei creștine, vom găsi reprezentări ale ființelor sferice albastre și ale aviarilor albaștrii ca binefăcători pentru umanitate.


VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICIS05 - Episode 4 - Symbiotic Relationships of Ascension
Relațiile Simbiotice ale Înălțării

Ascunse la vedere, secole de lucrări de artă sacră au încercat să ne spună că nu suntem singuri în univers. William Henry se întoarce, în această prezentare specială, pentru a confirma relația simbiotică dintre ființele umane și extraterestrii cu care Corey Goode comunică. În timp ce unii extratereștri sunt aici pentru propriul lor beneficiu, alții au venit cu intenția de a ne ajuta în evoluția conștientă. Urme ale acestei legături influente au fost documentate în iconografia picturilor care au reprezentat oameni sacri de-a lungul secolelor.


VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICIS05 - Episode 5 - Spiritual Ascension vs. Technology
Înălțarea Spirituală vs. Înălțarea Tehnologică

În această prezentare specială, William Henry expune amenințarea din partea Inteligenței Artificiale. Ceea ce a descoperit acesta, confirmă ceea ce Corey Goode ne-a transmis din programele spațiale secrete. Cu toții avem o dorință naturală de transcendență, iar tehnologia poate părea o soluție simplă. Dar calea spirituală spre înălțare este calea noastră naturală și ne va ajuta să evităm să devenim sclavi ai mașinilor.


VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI

Niciun comentariu:

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...