Ieşirea Din MATRIX: Interpretul Extratereștrilor - un interviu cu Sgt. Clifford Stone

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

joi, 16 august 2018

Interpretul Extratereștrilor - un interviu cu Sgt. Clifford Stone


ET INTERPRETER (2007) 
- an interview with Sgt. Clifford Stone

"Bun găsit la un interviu interesant, realizat în cadrul proiectului Camelot de Kerry Cassidy, cu sergentul Clifford Stone. Un interviu inedit și surprinzător, pentru majoritatea dintre noi. Cele expuse în trecutul apropiat se completează cu cele spuse în prezent. 

Ne-am întâlnit cu Clifford Stone la Muzeul Roswell din New Mexico, unde a avut amabilitatea să acorde câteva ore din timpul său pentru realizarea acestui interviu. După ce l-am ascultat doar puțin, a devenit clar că am fost în prezența unui om extraordinar.

Acest domn cu voce blândă are o poveste uimitoare de a ne spune despre prietenul său extraterestru, Korona; cum a fost în misiuni de recuperare în Vietnam în anii '60; cum a ajutat un ET să scape din custodia militară.

Are o inimă mare și o perspectivă largă care reușește să aprindă întreaga lume cu înfocarea lui. El vorbește despre drepturile vizitatorilor planetei noastre în fața captivității; el vorbește despre sentimentul lor de sacrificiu pentru binele umanității. Vorbește despre necesitatea de a ne păsa ce se întâmplă cu "semenii noștrii" și despre cât de reală este simțirea unuia de către celălalt, ceea ce va face diferența atunci când vom merge mai departe pentru a ne alătura comunității galactice. 

Fost sergent al armatei, Clifford Stone, a declarat că guvernul american a încercat să suprime ceea ce a văzut cu adevărat într-o zi ciudată în Pennsylvania, prin 1969. "Am fost implicat în situații în care am făcut reale recuperări de farfurii zburătoare prăbușite. Au existat cadavre care au fost implicate în unele dintre aceste accidente. De asemenea, unii dintre ET erau în viață", a spus el.
"În timp ce făceam asta, spuneam publicului american că nu era nimic de văzut. Spuneam lumii că nu există nimic în acest sens".
Dl. Stone a adăugat: "Există indivizi care se aseamănă foarte mult cu dvs. și cu mine, care ar putea să meargă printre noi și nici măcar nu am observa diferența", a spus el.

Stone pretinde că a catalogat 57 de specii diferite de forme de viață extraterestre.
Clifford Stone este unic printre cei care experimentează și investighează fenomenul OZN și ET. A petrecut 22 de ani în armata americană, ca parte a unui grup de elită și secret care era trimis rapid la locurile de prăbușire pentru a recupera obiecte, corpuri și artefacte OZN și/sau ET. De la pensionarea sa din armată, el și-a dedicat timpul unei căutări sârguincioase prin arhivele guvernamentale, folosindu-se de Actul Libertății de Informare.

El susține că avem cunoștință de viața inteligentă ce vizitează această planetă cu nave capabile să călătorească foarte repede distanțe de mulți ani-lumină; evitând în mod eficient fizica noastră cunoscută și limitată.

Mai mult, el subliniază că recuperarea acestor obiecte și nave extraterestre au permis guvernului (mai degrabă Elitei, ce conduce din umbră SUA, etc) să obțină câștiguri științifice uimitoare, de mare potențial benefic pentru lumea noastră.

El susține, ca mulți alții, că această informație se menține și folosește în programe profund secrete în afara controalelor și garanțiilor constituționale și că, în ciuda sfârșitului războiului rece, cei care controlează aceste "proiecte negre" au continuat să păstreze și să ascundă aceste descoperiri importante pentru ei înșiși din motive cunoscute numai de ei (cred că este vorba de PSS și Guvernul din umbră=nb)."


VEDEȚI INTERVIUL TRADUS AICI

Link 1 - cu subtitrarea separată
Dacă subtitrarea nu se activează automat, ori dați click pe butonul CC și selectați Limba Română sau din meniul  de setări (SETTINGS) din dreapta sus de pe imaginea în full screen activați subtitrarea dând Subtitle On.

Link 2 - cu subtitrare pe film


Niciun comentariu:

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...