Ieşirea Din MATRIX: OZN-urile și Bombele Nucleare - Relevarea Legăturii Secrete

joi, 2 august 2018

OZN-urile și Bombele Nucleare - Relevarea Legăturii Secrete


UFOS AND THE NUKES (2016)
- The Secret Link Revealed 

"Conținutul acestui documentar are implicații masive pentru întreaga noastră planetă. Considerată a fi prea controversat pentru televiziune, este diferit de multe alte "documentare" OZN ce se găsesc în televiziunea publică, care conțin mai multe speculații decât fapte, acest film examinează riguros istoria oficială a activității OZN la laboratoarele de arme nucleare, probe aeriene, depozitele de depozitare și siluri de rachete - folosind fișiere autentificate și mărturia martorilor oculari militari investigați.
Extratereștrii care posedă o tehnologie extrem de avansată au monitorizat și chiar au manipulat arme nucleare americane și ruse timp de zeci de ani. Aceste evoluții uimitoare, aproape de necrezut nu trebuie păstrate secret din cauza a mână de funcționari guvernamentali și militari. Toți avem dreptul să cunoaștem faptele. Sute de veterani militari americani discută în mod deschis aceste incidente sinistre și mii de documente guvernamentale declasificate confirmă afirmațiile lor.

Documentarul este realizat de cercetătorul OZN, Robert Hastings."


Mai jos de film, un articol mai detaliat despre Hastings și film. 

Vizionare plăcută

VEDEȚI DOCUMENTARUL TRADUS AICI:

Link 1 - cu subtitrarea separată


Dacă subtitrarea nu se activează automat, ori dați click pe butonul CC și selectați Limba Română sau din meniul  de setări (SETTINGS) din dreapta sus de pe imaginea în full screen activați subtitrarea dând Subtitle On.

Link 2 - cu subtitrarea pe film


Despre OZN-uri și Arme Nucleare

Deși majoritatea oamenilor nu au cunoștință de existența sa, conexiunea UFO-Nukes este acum remarcabil de bine documentată. Documente ale US Air Force, FBI și CIA declasificate prin intermediul Legii Libertății de Informare stabilesc un model convingător și continuu al activității OZN în zonele de depozitare ale armelor nucleare americane care încep din decembrie 1948.

Mai mult, aceste incursiuni misterioase nu sunt istorie antică, ca să spunem așa, au avut loc în timpul războiului rece. Într-adevăr, dovezile sugerează că au avut loc incidente multiple în apropierea siturilor ICBM operate de Malmstrom AFB, Montana, relativ recent precum octombrie 2012.

Timp de mai mult de 40 de ani, remarcabilul cercetător Robert Hastings, a căutat și intervievat personal pensionat al Forțelor Aeriene din SUA în legătură cu participarea lor directă sau indirectă în incidente de OZN relaționate cu armele nucleare. Acești indivizi - de la colonei pensionați până la foștii piloți aerieni - raportează întâlniri extraordinare care au implicații evidente asupra securității naționale. De fapt, luate în concluzia lor logică, aceste cazuri au implicații planetare, având în vedere consecințele îngrozitoare care ar rezulta dintr-un război nuclear la scară largă.

În mod semnificativ, activitatea OZN depășește ocazional o simplă supraveghere și implică o interferență directă și lipsită de ambiguitate cu sistemele noastre de arme strategice. Numeroase cazuri includ rapoarte despre disfuncționalități misterioase ale unui număr mare de rachete nucleare în momentul în care unul sau mai multe OZN-uri se aflau în apropiere. (Documentele declasificate ale Ministerului Apărării Sovietic confirmă că asemenea incidente au avut loc și în fosta URSS.)

Până în prezent, Hastings a intervievat mai mult de 150 de veterani militari care au participat în diverse incidente legate de OZN-uri în locuri cu rachete americane, instalații de stocare a armelor și testare de bombe nucleare. Evenimentele descrise de acești indivizi nu lasă nicio îndoială că programul american de arme nucleare este o sursă de interes permanent pentru cineva care deține o tehnologie superioară.

În 27 septembrie 2010, Hastings a fost cel care a organizat conferința de presă privind conexiunea UFO-Nukes la Clubul Național al Presei din Washington DC, în cadrul căreia șapte veterani ai Forțelor Aeriene ale SUA au discutat despre incursiunile OZN la siturile de arme nucleare în timpul războiului rece. CNN a transmis live evenimentul respectiv; video poate fi văzut AICI

Martorii au spus că s-au simțit obligați să vorbească despre realitatea activității OZN la siturile cu arme nucleare și au îndemnat guvernul american să dezvăluie în cele din urmă faptele poporului american și din restul lumii.

Din 1981, Hastings a prezentat rezultatele cercetărilor sale în mai mult de 500 de colegii și universități la nivel național, și posedă sute de scrisori de recomandare foarte favorabile din partea sponsorilor. "Nu condamn nicio agenție guvernamentală pentru politica sa de secretizare în ceea ce privește OZN-urile", spune Hastings, "dar cred că publicului ar trebui să li se expună faptele".

Hastings consideră că OZN-urile sunt pilotate de vizitatori din alte părți ale universului care, din orice motiv, s-au interesat de supraviețuirea noastră pe termen lung. El afirmă că aceste ființe ne alterează ocazional armele noastre nucleare pentru a trimite un mesaj guvernelor american, sovietice și rus că posesia lor și posibila utilizare pe scară largă a armelor nucleare amenință viitorul omenirii și integritatea ecologică a planetei. Pe scurt, Washington și Moscova sunt avertizați că "se joacă cu focul".

Sugerând că acest scenariu este singura explicație pentru vizionările pe scară largă ale OZN-urilor în epoca modernă ar fi prezumtiv, simplist și fără îndoială, inexact. Cu toate acestea, Hastings consideră că incidentele relaționate cu armele nucleare acum bine documentate sunt esențiale pentru a înțelege misterul ce-l avem în față.

Uneori, realitatea este mai ciudată decât ficțiunea.


Despre filmul OZN-urile și Armele Nucleare

Realitatea incursiunilor OZN la instalațiile americane de arme nucleare s-a stabilit convingătoare. Sute de veterani militari americani discută în mod deschis aceste incidente ciudate și mii de documente guvernamentale declasificate confirmă afirmațiile lor.

În ultimele patru decenii, cercetătorul remarcat, Robert Hastings, a intervievat mai mult de 150 de veterani despre participarea lor într-un caz sau altul. În 27 septembrie 2010, CNN a transmis în direct emisiunile de OZN-uri și Nukes în Washington DC, în timpul cărora foștii militari ai Forțelor Aeriene americane au descris ocazii în care mai multe ICBM au fost disfuncționale în momentele misterioase după ce a fost observată o navă în formă de disc în apropierea silozurilor de lansare subterană.

Spre deosebire de multe dintre "documentarele" OZN ce se găsesc astăzi în televiziunea de rețea, care conțin mult mai multe speculații decât fapte, prezentul film examinează în mod riguros istoria oficială a activității OZN la laboratoarele de arme nucleare, zone de testare, depozitele de stocare și siturile de rachete - folosind documente autentificate și mărturia martorilor oculari militari investigați.

Dovezile prezentate arată clar că, odată cu dezvoltarea și utilizarea lor în timpul celui de-al doilea război mondial, armele cele mai periculoase, sub supravegherea intensă a unor observatori încă neidentificați. Semnificativ, documentele scoase prin contrabandă din Rusia în anii 1990 confirmă faptul că armele nucleare sovietice au fost, de asemenea, în centrul atenției OZN-urilor în perioada Războiului Rece. Mai recent, personalul Forțelor Aeriene ale Statelor Unite au denunțat implicarea unui OZN într-un incident de întrerupere de mare anvergură cu rachete în octombrie 2010. Pe scurt, situația este în desfășurare.

Când a fost rugat să explice scopul filmului, Hastings a spus: "Educația publică. Cineva care dispune de tehnologie extraordinar de avansată a monitorizat și chiar a manipulat arme nucleare americane și ruse timp de zeci de ani. Viziunea mea este că OZN-urile sunt pilotate de ființe dintr-o altă lume. Aceste evoluții uimitoare, aproape de necrezut nu trebuie păstrate în secret de o mână de funcționari guvernamentali și militari. Toți avem dreptul să cunoaștem faptele. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...