Ieşirea Din MATRIX: Pădurile Pierdute ale Terrei - copacii giganți din siliciu

marți, 3 iulie 2018

Pădurile Pierdute ale Terrei - copacii giganți din siliciu


O nouă teorie care străbate internetul acum și care are ceva lucruri interesante de spus este cea a copacilor giganți din trecut ... Nu am apucat să văd documentarul în întregime, deoarece inițial am început să-l văd, apoi a început să mă zgârie un pic tonul zeflemitor și condescendent la adresa oilor care nu vor să vadă "adevărul", pentru ca mai apoi să lege teoria asta cumva de teoria pământului plat, așa că m-a cam pierdut pe traseu ...

Însă nu vreau să arunc cu totul la gunoi tot ce se spune, deoarece chiar sunt ridicate la fileu niște lucruri extrem de interesante, iar toate acele imagini chiar par ale unor butuci de la niște copaci uriași din siliciu. Sunt niște aspecte greu de explicat, dar asta nu înseamnă că nu pot exista alte teorii mai îndrăznețe decât cele sugerate în traducerea de azi sau a filmului de azi.

Așa că în spiritul obiectivității vă prezint aceste informații și trageți singuri concluziile.

Am și eu poate, o mica explicație cel puțin la fel de logica pe cat sunt cele prezentate în documentar. Eu de exemplu, cred în teoria cosmosului care se expansionează la scară ... în articolul prezentat pe blog în acea perioada ziceam ceva de genul: "Oare de ce erau asa de gigante toate aspectele viului în perioada dinozaurilor? Ne-am pus întrebarea asta, iar un prim răspuns ar fi fost acela ca atunci planeta era mai mica și avea mai putina gravitație și în consecință, viul de pe planeta, compensa prin dimensiune si masa (caci si plantele erau mai mari). "Teoria Cosmosului si a Pământului care se expansioneaza la scara" devine și mai plauzibila din perspectiva aceasta si da, este foarte posibil ca in epoca dinozaurilor sa fi existat si oameni gigant ... "


Dinozaurii au apărut cică acum vreo 250 de milioane de ani ... se spune că istoria Pământului este de vreo 4 miliarde de ani ... dacă atunci când au ieșit primii copaci, planeta era de 10 ori mai mica? Sau de 100 de ori mai mica? Dar de 10 000 de ori mai mica? Gravitația nu era oare mai mică? Oare nu ar fi crescut și copacii mai înalți? Poate între timp, deoarece planeta a început să crească, la fel și gravitația și încet încet , unele lucruri s-au mărit (gen acei butuci, munții , samd) , iar altele care depind de gravitație s-au mai micșorat.

Oare dupa cateva miliarde de ani, acele fibre nu pot deveni ca piatra? Nu stiu ...

O alta idee este cea a "amicului" ultimul rege al agatarsilor, Valentin Târca, care spune ca toata planeta a fost terraformata de ET ... ar putea ca acesti butuci sau acele forme ale fibrelor hexagonale sa fie datorate procesului de terraformare ... niste ramasite ...

 Zic și eu, nu dau cu parul? Le știu eu pe toate? Nu ...

Poate chiar au existat sau există forme de viață bazate pe siliciu și nu pe carbon ... poate chiar planeta mamă este una din ele ... mai știi? Unii spun că este posibil ... vezi AICI 

Teorii putem să inventăm cu toții și să speculăm în fel și chip, să facem tot felul de conexiuni, mai mult sau mai puțin forțate , însă un lucru este clar, teoriile științifice actuale sunt varză, put de la o poștă și este necesară o abordare interdisciplinară și o deschidere către orice idee oricât ar părea de incredibilă. Să investigăm cu scepticism , dar deschidere către orice teorie și să eliminăm pe rând bălăriile.


Așa că puneți-vă mintea la contribuție și încercați să găsiți explicații mai plauzibile decât cele oferite de știința oficială, însă grijă mare să nu picați în extrema cealaltă a auto-halucinării și să ajungeți să credeți teorii care sunt complet rupte de orice realitate verificabilă. 

Mai jos găsiți un material tradus de Gabriela Dobrescu pe tema documentarului , intitulat 
Completări utile ... zic:
1) CELULA UMANĂ - De la Carbon la Siliciu
2) Cum ar arăta viața bazată pe compuși de siliciu?
3) Serialul THRESHOLD (2005)

Iar mai jos vedeți documentarul tradus pe această temă:


Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...