Ieşirea Din MATRIX: ENERGIE DIN VACUUM / PLENUUM - Episodul 18 - Transmutația

luni, 29 ianuarie 2018

ENERGIE DIN VACUUM / PLENUUM - Episodul 18 - Transmutația

ENERGY FROM THE VACUUM - PART 18
Dialogs With John Bedini 
TRANSMUTATION (2010)

"În 1927, Walter Russell a prezentat celor 1.000 de oameni de știință de top din lume cartea sa "The Universal One", o carte care a durat șapte ani să o scrie.

În ea a dezvăluit secretele uimitoare ale naturii pe care omul le-a căutat de-a lungul secolelor de cercetări răbdătoare și experimente neobosite. În grafice, de exemplu, Russell a arătat cum omul poate produce elementele naturii exact așa cum natura le produce singure. A făcut cunoscut lumii în 1927 existența a două elemente radioactive care au devenit baza energiei atomice, iar în 1929 cei 2  izotopi de hidrogen au devenit baza apei grele și a bombei H.

Nikola Tesla, Thomas Edison, Thomas Watson (apoi președinte al IBM) și numeroși alți luminători au studiat împreună cu Russell, iar Tesla a constatat că lucrarea era atât de avansată încât trebuia să fie "închisă pentru 1000 de ani, pentru că omenirea nu era pregătită pentru ea .“

Îndrumat de un agent de informații enigmatic și renegat, John Bedini a studiat lucrările lui Russell și le-a aplicat inițial încercării sale de a oferi afacerii sale Hi-Fi un avantaj competitiv în industrie în anii '80. După o experimentare exhaustivă pe bancul de lucru, John producea "cristale" cu proprietăți acustice bizare, care, de asemenea, puteau să rețină energia din vid, pe care el le-a folosit pentru amplificare.

În acest film, John Bedini încearcă pas cu pas aplicarea cunoașterii lui Russell pentru a-și produce "cristalele de putere" unice. Tom Bearden se referă la aceste cristalele ca fiind Prigogine, după fizicianul Nobelist Ilya Prigogine, care se simțea confortabil cu conceptul de extragere a energiei din vid.

Bedini arată, de asemenea, că aurul, rubinele și argintul erau deseori produsul secundar neavizat al experimentelor sale de transmutare, rezultate care, în cea mai mare parte, pot fi prezise din știința lui Russell.

Acest film ajută la clarificarea uneia dintre cele mai mari "mistere" ale tuturor timpurilor. Cum au creat alchimistii aurul? Și din ce?" Traducerea de AICI (de unde si puteti cumpăra DVD-ul)

Notă: Traducerea filmul este realizată de Mihai Negruțiu și m-a rugat pe mine s-o corectez. Sincer nu am avut timp sa fac asta, dar daca cineva vrea sa incerce s-o corecteze, sa ne trimita un email.  

Ii multumim oricum pentru efort lui Mihai si dorim sa va transmitem si o rugaminte a acestuia:

"cei care sint interesati de subiect si  au posibilitate, sa imi trimita (in regim de donatie) niste roca aurifera ... cei care se pricep si locuiesc in zone unde se gasesc asemenea roci ... vreau sa incerc experimentul ... aici unde locuiesc nu  am acces la asa ceva .... restul substantelor le cumpar eu ... am nevoie  doar  de roca aurifera...." Mihai poate fi contactat pe feisbuci aici.

Pe blogul nostru mai puteți găsi traduse părțile 2, 6 și 7 din seria Energie din vacuum.

VEDEȚI DOCUMENTARUL TRADUS, AICI:

Pentru a viziona acest film subtitrat FĂRĂ RECLAME oferiți-ne minim 5 lei DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film) sau abonați-vă cu 25 lei sau 5 euro/lună la canalul nostru pentru acces la toate cele restricționate, , nelimitat (timp de o lună), sau cu 50 Euro (250 lei) / an sau 100 Euro/viață prin Paypal, Revolut (pe id-ul @stefanrmsv), TransferGo sau transfer bancar 
Mai multe detalii AICI

 FILMELE SE VĂD AȘA DOAR LA CERERE! 
(pentru fiecare în parte - detalii AICI )

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.


In completare pe marginea subiectului cititi si:

Doi cercetători rusi confirmă descoperirile alchimiei: 
plumbul poate fi transformat în aur!

Si nu numai plumbul


"Doi oameni de știință ruși, Tamara Sahno și Victor Kurashov, au prezentat, într-o conferință de presă desfășurată luna trecută la Geneva, o descoperire științifică revoluționară care poate să schimbe radical Sistemul societății umane construit în ultimele milenii.

Transmutarea chimică ce implică transformarea plumbului în aur mai este cunoscută, în special în mediul științelor oculte, drept Alchimie. La nivel mondial, și făcând trimitere către conceptul de Securitate națională, ocultismul oficial continuă să suprime și să ascundă tot ceea ce înseamnă Tehnologia Energiei Libere descoperită de John Bedini, cel care a transformat, cu succes, cuprul în aur, într-un cuptor încălzit la 5.000° C.


John Bedini

Și mai simplu spus, există două moduri de a produce aurul: natural cât și artificial. Cu ajutorul tehnologiei, acestui element chimic foarte valoros i se pot da variate întrebuințări, nu numai în domeniul industriei electronice, de exemplu. De asemenea, aurul este o componentă activă în organismul uman, fiind unul dintre principalele elemente ce ne-ar asigura un mai bun echilibru biologic intern și o longevitate mult mai mare. Încă de acum câteva mii de ani, aceste deziderate au reprezentat o parte a căutărilor umane.

Așadar, de ce toate cunoștințele și tehnologiile avansate care sunt disponibile umanității nu au fost dezvăluite până acum?!

Răspuns: s-a dorit dezvoltarea unei Societăți Capitaliste orientate numai spre profit, odată cu dezvoltarea unui Sistem Economico-Financiar bazat numai pe bani, ceea ce a încetinit la maxim progresul omenirii, inclusiv intrarea noastră în adevărata Eră Spațială! Societatea Capitalistă și elita ei conducătoare ne-au împiedicat accesul la tehnologii foarte avansate și, prin ele, la atingerea întregului nostru potențial uman.

Toate tehnologiile avansate descoperite au fost suprimate, în mod deliberat, prin patentarea brevetelor și ascunderea lor în sertare. Acest aspect a condus la exercitarea unui deplin control al societății umane. Dacă dorim să accedem la următorul nivel al evoluției noastre, evoluție ce a fost amânată pentru mai mult de 100 de ani, este necesar ca cei care au făcut posibil acest lucru să fie neutralizați.

În ultimii ani, statele care au aderat la BRICS (Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud) au încercat mai multe metode și strategii ce aveau ca scop schimbarea acestei paradigme care afectează nu numai propria lor populație, ci și întreaga planetă.

Pentru a putea slăbi influența dinastiei Rothschild, cea care promovează și protejează acest status-quo, Rusia și China au început să cumpere cantități mari de aur, disponibile pe piață. Acest lucru nu a determinat o creștere semnificativă și imediată a prețurilor aurului și argintului, deoarece aceste prețuri erau sistematic trucate, în scopul de a proteja „integritatea” ofertei legale, moneda de schimb la nivel mondial: dolarul american al Rezervei Federale de Stat.

În prezent războiul nu ar reprezenta o opțiune viabilă, având în vedere posibilitatea unei nebunii nucleare…garantarea unei distrugeri reciproce. Singura opțiune rămasă ar fi distrugerea Sistemului Financiar.

În urmă cu câteva săptămâni, a avut loc la Geneva, în Elveția, o conferință de presă al cărei scop a fost anunțarea descoperirii unei metode de a transmuta orice element chimic din Tabelul lui Mendeelev într-un alt element chimic.

Această descoperire a fost făcută de doi oameni de știință, teoreticieni și practicieni ruși, care încercau să descopere un mod de a alimenta o navă spațială folosind orice element chimic ce se găsește în spațiu… Din punct de vedere științific este o scuză acceptabilă, într-adevăr.

Procesul de transformare nu implică o reacție nucleară și nici utilizarea apei grele. Privite însă la o scară industrială, consecințele economice ale unui astfel de proces nu pot fi evaluate în acest moment, afirmă aceștia.

ÎNREGISTRAREA CONFERINȚEI DE PRESĂ

Vladislav Karabanov: „Astăzi, aici, la Geneva, anunțăm public descoperirea unei tehnologii care, fără exagerare, ar putea fi de o importanță istorică. Esența acestei descoperiri reprezintă dezvoltarea unei metode industriale pentru transformarea elementelor chimice în alte elemente și izotopii aferenți. Ceea ce vă putem spune este că această transformare la nivel atomic se face fără a avea nevoie de reactoare nucleare, fără utilizarea apei grea, sau altceva ce ține de această metodă. 

Abordarea noastră înseamnă, în esență, biochimie. Este încă prea devreme pentru a înțelege pe deplin importanța economică a acestei tehnologii, la nivel de civilizație umană. Însă, nu ar fi o exagerare să spunem că această descoperire reprezintă o adevărată revoluție, ce va deschide un nou capitol în progresul nostru tehnologic. Deși poate suna cam bombastic, ăsta este adevărul.

Arhitecții acestei descoperiri, și tehnologia aferentă ei, sunt cei care conduc cercetările chimiștilor ruși, Tamara Sahno și Victor Kurashov…doi oameni de știință, teoreticieni și practicieni care conduc multe echipe de cercetători, toți aceștia având un rol determinant în descoperirea acestei metode de transformare.

Umanitatea, reprezentată de acești doi oameni de știință, a descoperit această metodă care, literalmente, poate schimba fața lumii…Probabil, la fel cum s-a întâmplat atunci când a fost descoperită electricitatea, sau, poate, chiar mai mult de atât!
Efectele acestei revoluționare tehnologii vor fi resimțite în sectorul energetic, în medicină, în toate domeniile industriale și, foarte probabil, vor conduce la apariția de noi industrii, cu implicații enorme la nivel de societate umană.

Ceea ce este cel mai important de reținut, este faptul că vă prezentăm o tehnologie deja capabilă să producă produse în cantități industriale, într-o perioadă de doar câteva luni. În ceea ce privește aspectele economice ale acestei descoperiri, am de gând să vă informez despre asta mai târziu. . . „


Victor Kurashov:Doamnelor și domnilor, munca depusă pentru dezvoltarea tehnologiei de transformare a elementelor chimice a început încă din anii ’90. Primele rezultate notabile au fost obținute în anul 1998, dar cea mai mare parte a acestui efort încununat cu succes, efort ce a însemnat sute de experimente, a fost făcut la sfârșitul verii și începutul toamnei anului 2013.
Eforturile ulterioare au fost îndreptate către patentarea muncii noastre și, până când brevetul nu a fost obținut, nu ne-am grăbit să publicăm concluziile. La data de 15 mai 2014 ni s-a rezervat Certificatul de Invenție, în timp ce Brevetul a fost emis la data de 25 august 2015.

Să vă prezint procesul în sine, foarte pe scurt: prima componentă utilizată în proces este minereul în sine, sau un deșeu nuclear. A doua componentă a procesului o reprezintă utilizarea metalelor cu valență ridicată, cum ar fi: vanadiu, crom, mangan, fier, cobalt, nichel, cupru, zinc, etc. Oricare dintre acestea sunt conforme cu ceea ce se dorește a se face, dar avem tendința de a folosi fierul, deoarece este elementul cel mai puțin costisitor. A treia componentă, factor esențial în acest proces, sunt bacteriile. De obicei folosim fierul și sulful, reductorul fiind anumite specii de bacterii alese după anumite criterii: trebuie să fie active, rezistente la radiații și adaptabile la o soluție puternic sărată de minereu suspendat în apă.

Acum, despre tehnologia în sine: minereul, sau deșeul nuclear (nu există vreo diferență între acestea) este procesat de către bacterii, în prezența unor elemente cu valență ridicată, într-un recipient etanș. Procesul de transmutație începe imediat, continuând etapă după etapă, timp de 2 sau 3 săptămâni, până când se obțin elementele dorite. Dacă nu este oprit la timp, acest proces va continua până când se obțin izotopi stabili, ca produs final.

Producerea unui anumit element înseamnă ceva anume, pe când utilizarea lui într-un anumit scop este altceva. Coroborat cu această descoperire, Rusia a lansat producția primei sale imprimante 3D pentru metal. 

Consecința extraordinară a acestei descoperiri

Nu există îndoială că va exista o explozie creativă la nivel planetar, după ce toate aceste tehnologii și echipamente vor fi puse la dispoziția noastră, a tuturor.

Atunci când pe piață există o ofertă excedentară a unui anumit produs prețul acestuia va scădea până când va deveni accesibil oricui. Respectivul produs va deveni o anatemă a sistemului economic bazat pe profitul obținut din dobânzi și deficit, sistem în care suntem obligați să trăim în prezent.

Pe lângă semnificația sa științifică, demn de remarcat este și faptul că conferința de presă a avut loc la Geneva, capitala Sistemului Bancar mondial și un centru politic important al Occidentului, ceea ce înseamnă că nu este doar o simplă propagandă prin care rușii au dorit să prezinte lumii, într-un cadru oficial, această nouă tehnologie revoluționară.


Concluzie

Revelarea și utilizarea tuturor acelor descoperiri științifice avansate care au fost ascunse omenirii ar putea face ca toate sistemele convenționale ale societății, precum cel educațional, economic, financiar-bancar, religios, și chiar și cel polițienesc și militar să devină caduce.

Viitorul este la îndemâna noastră…trebuie doar să sprijinim acea parte a spectrului geopolitic care manifestă interes și acționează pentru dezvoltarea societății umane.


NOTA ISPRAVNICULUI. O asemenea știre ar fi trebuit să facă înconjurul lumii. Și totuși, internetul este extrem de sărac în a prezenta descoperirea celor doi cercetători ruși. Observația este valabilă și pentru experimentul lui John Bedini, care a transformat cuprul în aur, într-un cuptor încălzit la 5.000° C. Deci: de ce conferința de presă de la Geneva nu a apărut în toate publicațiile mainstream din Europa sau pe site-urile de specialitate? Doar pentru că Tamara Sahno și Victor Kurashov sunt ruși? Sau pentru că promovează BRICS? Doar pentru asta?" 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...