Ieşirea Din MATRIX: REALITATEA ADEVĂRULUI - cum ar fi dacă ai știi deja?

joi, 11 ianuarie 2018

REALITATEA ADEVĂRULUI - cum ar fi dacă ai știi deja?


THE REALITY OF TRUTH (2017)

"Acest documentar extrem de provocator explorează relația dintre spiritualitate, religie și medicina plantelor. Conținând lideri de vârf, printre care Deepak Chopra, Ram Dass, Marianne Williamson, Sri Sri Ravi Shankar și găzduit de Mike "Zappy" Zapolin, filmul explorează modalitățile de accesare a realității prin medicina plantelor sacre, Ayahuasca, San Pedro și meditația. Include interviuri cu cei mai buni lideri spirituali, celebrități și oameni de toate credințele, despre această legătură intrigantă și despre experiențele lor personale cu spiritualitatea și transcendența.

De-a lungul istoriei ființele umane au căutat porți către spiritualitate care au inclus meditația, rugăciunea și medicina plantelor. Religiile iudeo-creștine, tradițiile vedice și ritualurile șamanistice includ toate tehnicile concentrate asupra depășirii realității fizice. Aceste tehnici antice au fost redescoperite și sunt acum disponibile pentru societate, permițându-ne să descoperim realitatea adevărată și să ne trezim.


Interviurile cu oamenii de știință de vârf validează fuziunea dintre spiritualitate și știință.

Conștientizarea la nivel mondial a filmului este menită să spargă "iluzia realității" și să permită spectatorilor să avanseze spre un viitor mai semnificativ și mai pașnic. Producătorii de filme realizează interviuri cu liderii de astăzi din întreaga lume, în timp ce captează cultura și energia unora dintre cele mai spirituale locuri de pe pământ, inclusiv Peru, Roma, Maui, Costa Rica și Universitatea Maharishi de Management din Fairfield, Iowa.


SURSA: https://dinamikro.blogspot.ro

Notă: Mulțumim Paul Marian pentru efortul susținut de a aduce și românilor astfel de informații.


VEZI FILMUL TRADUS AICI:
Calitate HD 720P

Opțiunea 1
(cu subtitrare pe film)



Opțiunea 2
(cu subtitrarea separată de film)


Link-uri alternative : AICI 1 ... AICI 2

4 comentarii:

  1. Un rahat de video, primele 2 minute m-au lamurit. Un om veritabil, un Iisus al zilelor noastre (fara minuni) este Jaggi Vasudev zis si sadhguru. Ar fi de mai mare ajutor daca ati traduce videoclipurile cu el are conferinte lungi de o ora plus... la tot felul de institutii mondiale, de organizatii, de universitatii, cum zicea Moromete oricum om destept ba nu ....ca noi. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Judecati lucrurile la repezeala ... pentru un bob de neghina ati aruncat tot continutul la gunoi ... Omul are niste intrebari, cauta niste raspunsuri.

    Si noua ne place foarte mult de Sadhguru si avem deja 5 articole dedicate acestuia https://fymaaa.blogspot.ro/search/label/SADHGURU ...

    Articole despre Sadhguru exista o gramada deja in Romania, asa ca am vrut sa va aducem si ceva informatii noi, ca de obicei, despre alte cai, cautari si oameni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă ar fi să fac ce ați făcut dvs. acum ar fi să spun așa: din primele 2 cuvinte mi-ați demonstrat ce gândire de rahat aveți ... V-ar place?

    Pentru acest film s-a făcut un efort, oameni s-au implicat, au tradus, un efort enorm de bunăvoință pentru voi oameni buni. Iar voi ce faceți?

    Stropiți cu ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Total de acord am judcat ``o carte dupa coperti`` insa m-am enervat cand m-au luat de la inceput cu Iiisus, cu biblia si fiecare cu interpretarile lui etc, am scris comentariul din impuls si imi pare rau. oricum nu am rabdare sa il vad pentru ca presupun dupa fetele participante (pe o parte ii stiu tot datorita voua si va multumesc) ca prea mult New Age este in el si asta pur si simplu nu ma atrage. Multumesc pentru munca pe care o depuneti in a tine in viata acest minunat si unic blog.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...