Ieşirea Din MATRIX: DINCOLO DE CREDINȚĂ - Interviu cu Raymond Moody - realizat de George Noory

marți, 2 ianuarie 2018

DINCOLO DE CREDINȚĂ - Interviu cu Raymond Moody - realizat de George Noory


BEYOND BELIEF - A George Noory Interview with Raymond Moody (2017)

"Bun venit la un nou video, mai bine zis un interviu, în care invitatul, cu adevărat special, este Raymond Moody, iar realizatorul este cunoscutul George Noory, între altele fost prezentator la cunoscuta emisiune Coast to Coast AM, binecunoscută și apreciată în Statele Unite. Deci avem un invitat de prestigiu și cunosct, o gazdă cunoscută și apreciată, o temă de discuție inovatoare, deci dincolo de ipoteze și prejudecăți, acest interviu trebuie văzut și înțeles.

Raymond Moody este un savant de renume mondial, un cercetător premiat și o autoritate în domeniul EGVM (experiențe la granițele dintre viață și moarte). El este și un scriitor cunoscut, printre lucrările sale numărându-se “Viața de după viață”, “Lumina de dincolo” și “Întâlniri cu ființe dragi plecate dintre cei vii”. Director al departamentului Programe Speciale al Institutului de Servicii Parapsihologice, a lucrat ca psihiatru și profesor de psihologie și filozofie. 

Numele lui Raymond Moody și al Elisabeth Kübler-Ross ies la iveală tot timpul când se vorbește despre aceste experiențe la granițele dintre viață și moarte. Raymond n-a avut nici un fel de educație religioasă, ceea ce el credea credea că este ciudat pentru cineva din Porterdale, Georgia, dar, pur și simplu, n-a fost educat astfel. Pasiunea lui a fost astronomia și asta încă de la vârsta de șapte ani. La vârsta de 18 ani a vrut să meargă la Universitatea Virginia, cu intenția de a se pregăti în astronomie. Dar a ajuns să fie interesat de filozofie, în liceu, așa că, în primul său semestru de la universitate a urmat un curs de filozofie și prima carte pe care au fost puși s-o citească a fost „Republica” lui Platon, care se referă, de fapt, la final, la o experiență la limita morții. Și, ca atare, faptul că Platon a tratat serios problema asta l-a impresionat.

Iar acești filozofi, timpurii, au colectat cazuri ale celor numiți „reveniți” sau oameni care au fost crezuți morți și au revenit la viață. Și, ca atare, știa despre asta din filozofia greacă, apoi, în anul 1965, l-a întâlnit pe doctorul George Ritchie, care era profesor de psihiatrie la Universitatea Virginia, la acea vreme, care avusese o asemenea experiență. Și, apoi, a devenit cu adevărat interesat și, de atunci încoace, a vorbit, efectiv, cu mii de oameni din toată lumea, care au fost readuși la viață și au avut aceste experiențe uimitoare. (...)" SURSA

Mulțumim Paul Marian pentru efortul susținut de a aduce și românilor astfel de informații.

VEDEȚI INTERVIUL TRADUS AICI

link 1


Studiați în completare categoria VIAȚA DUPĂ VIAȚĂ și citiți:

1) Viata dupa viata - Raymond A. Moody
2) Destinul sufletelor - Michael Newton si restul cartilor lui de AICI
3) Cartile lui William Buhlman
4) Calatoria Suprema - Robert Monroe si restul cartilor lui de AICI
5) JOCUL COSMIC si Calatoria ultima - Stanislav Grof
6) Don Piper - 90 de minute in Rai
7) Cartile lui James Van Praagh : Mesaje de dincolo de moarte si Rai si Pamant
8) RAIUL EXISTA de Todd Burpo
9) Dovada Paradisului. Călătoria unui neurochirurg în viața de DINCOLO” - EBEN ALEXANDER
10) Am murit si m-am descoperit pe mine insami - Anita Moorjani
11) Cartile scrise de Elisabeth Kübler-Ross
12) Cartea tibetana a eliberarii prin ascultare - Bardo Thodol
13) Cartea tibetana a mortilor - Bardo Thodol
14) BIOCENTRISMUL - Robert Lanza, Bob Berman
15) Cartea egipteana a mortilor
16) Experimente privind viata de dupa moarte - Gary E. Schwartz, William L. Simon
17) Cercetari oculte referitoare la viata dintre moarte si o noua nastere - Rudolf Steiner
18) Viata dupa moarte in credintele omenirii - J.T. Addison
19) Moartea, Celalalt taram al vietii - Stephane Allix
20) Mintea de dincolo - Dumitru Constantin Dulcan
21) Dovezi referitoare la lumea de dincolo - Jeffrey Long, Paul Perry
22) Stiinta si experientele in pragul mortii - Chris Carter
23) Copiii cei noi si experientele din preajma mortii - P.M. Atwater
24) Imbratisata de lumina - Betty J. Eadie
25) Sa vorbim cu mortii - Martina Kramer
26) Ultima frontiera - Sam Parnia
27) De vorba cu Angel - Evelyn Elsaesser-Valarino
28) Matei, vorbeste-mi despre Rai - O relatare directa despre viata de dincolo - Suzane Ward
29) Dezlegand misterele nasterii si mortii... si ale fenomenelor intermediare - Daisaku Ikeda
30) Spiritismul de Dr Paul Stefanescu, editura Phobos
31) O Iubire fără sfârșit - Richard Matheson
32) Harta Raiului - Eben Alexander

Un comentariu:

  1. Nu reusesc sa gasesc,dar, in ultina parte a vietii savantul a negat tot si a spus ca totul este de natura neurofiziologica echivalentul viselor. Oricum linkul era in engleza.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...