Ieşirea Din MATRIX: “Particula lui Dumnezeu” nu exista , iar viteza luminii este depasita de cea a neutrinilor! (25.09.2011)

INIȚIATIVĂ CETĂȚENEASCĂ

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre în strângerea de semnături pentru candidatul Mișcării Meritocrate, Laurențiu Primo, la alegerile EuroParlamentare din 2019. Formularul de adeziune poate fi descărcat de AICI.

duminică, 25 septembrie 2011

“Particula lui Dumnezeu” nu exista , iar viteza luminii este depasita de cea a neutrinilor! (25.09.2011)

"Cercetatorii de la CERN au concluzionat: “particula lui Dumnezeu” nu exista! 

A costat 7, 5 miliarde de euro si este cel mai mare accelerator de particule din lume. Situat la granita dintre Franta si Elvetia, in apropierea Genevei, Large Hadron Collider, construit de Organizatia Europeana pentru Cercetari Nucleare, si-a propus sa dovedeasca existenta asa-numitei “particule a lui Dumnezeu”, presupusul boson al lui Higgs. Numai ca, dupa ani de cercetari si teste, demarate la 10 septembrie 2008, oamenii de stiinta sunt nevoiti sa recunoasca: teoria lui Higgs e doar o teorie.

Guido Tonelli, purtator de cuvant al Compact Muon Solenoid Detector, un imens detector de particule care face parte din CERN, unde lucreaza peste 3.600 cercetatori, a declarat intr-o conferinta de presa, conform Daily Mail, citat de descopera.ro:


“Daca excludem existenta bosonului lui Higgs, avem de a face cu o descoperire revolutionara, deoarece tot ce stiam despre Natura si mecanismele din cadrul ei va trebui cu totul revizuit si regandit. Cu alte cuvinte, intreaga stiinta umana trebuie reconsiderata.Trebuie doar sa ne continuam cautarile. Masinaria de care dispunem este atat de puternica incat prin intermediul ei vom putea explora teritorii noi si nebanuite ale cunoasterii”.

In completarea acestei declaratii, James Gillies, purtator de cuvant al CERN, sustine ca “modelul standard al fizicii particulelor are o vechime de cel putin 40 ani. Dar pare a se baza pe o teorie improbabila. Duce spre un punct mort din care nu rezulta nimic. La gama de energii cuantificabile cu ajutorul Large Hadron Collider, noi investigam ce anume genereaza masa particulelor. Teoria lui Higgs este doar o teorie.

Higgs a dezvoltat cea mai populara teorie de gen, deoarece se poate demonstra din punct de vedere matematic. Daca nu descoperim bosonul lui Higgs, trebuie sa identificam ce anume genereaza masa particulelor”. 

Sursa : Blogul Daniel Roxin http://danielroxin.blogspot.com/

In plus : Teoria Relativității a lui Einstein pusă sub semnul întrebării!

"O echipă internaţională de fizicieni a anunţat joi 22.09.2011 că a înregistrat particule subatomice care se deplasează cu viteză mai mare decât cea a luminii, descoperire care ar putea răsturna una dintre teoriile fundamentale din fizică, formulată de Albert Einstein. În contextul noii descoperiri, este posibil să trimitem mesaje în timp, spune fizicianul Andrei Dorobanţu, într-un interviu realizat de Roxana Maticiuc pentru Ora de Ştiri. Dacă rezultatele se confirmă, întreaga fizică va fi reformulată.

Potrivit măsurătorilor efectuate de specialiştii implicaţi în experimentul internaţional "Opera", particulele neutrino - particule elementare ale materiei - au parcurs cei 730 de kilometri care separă laboratoarele Centrului european pentru cercetări nucleare (CERN) din Geneva de laboratorul subteran din Gran Sasso din Italia cu o viteză de 300.006 kilometri pe secundă, cu 6 kilometri pe secundă mai repede decât viteza luminii.

Surpriza a fost atât de mare încât, iniţial, savanţii de la Geneva au încercat să contrazică rezultatele. Realitatea era însă evidentă şi după şase luni de verificări, fizicienii din lumea întreagă aşteaptă cu sufletul la gură confirmarea a ceea ce ar putea fi cea mai mare descoperire a secolului. "
SURSA: http://www.youtube.com/
 Iata si un video explicativ:
Asta ar putea insemna ca, INCA O DATA, genialul Nassim Haramein are dreptate:
Nasim Haramaein - INTREGUL NEGRU. De exceptie! (video)
si de asemenea DAVID SEREDA care a demonstrat foarte frumos ca viteza luminii poate fi depasita de milioane de ori , teorie ce se completeaza perfect cu cea a singularitatii lui Haramein:
EVIDENCE - The Case For The NASA UFO'S

 Concluzie: 

Inca o dogma stiintifica a fost rasturnata. Asa cum am mai spus de multe ori pe acest blog : Teoria relativitatii este relativa in sine ! Totul este relativ inclusiv ideea ca totul este relativ! Aceasta idee ne spune ca dincolo de cuvinte, de jocuri mentale, de concepte, de forma, exista ceva absolut care nu poate fi exprimat decat prin paradoxuri.

S-ar putea sa va placa si: 

1) VOCEA - Conexiunea Cuantica Universala

2) PARADOXUL LUI HAWKING

3) ENERGIA LIBERA - Cursa catre punctul zero

4) PROIECTUL MONTAUK

5) MISTERIOSUL ALBERT EINSTEIN


Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...