Ieşirea Din MATRIX: Misteriosul ALBERT EINSTEIN - Ecuatia Vietii si a Mortii a Lui Einstein (E=mc²)

joi, 4 iunie 2009

Misteriosul ALBERT EINSTEIN - Ecuatia Vietii si a Mortii a Lui Einstein (E=mc²)


BBC Horizon - Einstein's Equation Of Life And Death (2001)

Pentru noi, adevărul din spatele vieţii lui Einstein este încă un mister, iar personalitatea sa este extrem de controversată. Sunt vehiculate multe teorii despre Einstein, iar noi vă vom prezenta astăzi trei dintre ele care se cam bat cap în cap.
În primul rând în documentarul de la BBC Horizon, de azi, ni se prezintă povestea oficială a lui Einstein, marele savant, geniul secolului XX, aşa cum e cunoscută de majoritatea dintre noi (cei care nu o cunosc o vor afla din acest film); pe de altă parte este articolul pe care vi-l vom arăta astăzi, intitulat "ALBERT EINSTEIN - Plagiatorul Secolului XX" şi dintr-o altă perspectivă îl vom cunoaşte pe Einstein în documentarul "Codul Lui Einstein".

Totul este contestat în ceea ce-l priveşte pe Einstein : ba că a fost un geniu, ba că a fost un oportunist propulsat în faţă de mai marii vremilor, că era evreu şi la premiul Nobel nu prea aveau acces decât evreii, ba că e un mistic în căutarea Teoriei Unificate, ba că era de fapt influenţat de nevastă-sa de fapt, că ea era mai deşteaptă ca el, ba că a descoperit de fapt Teoria Unificată şi aşa numita Forţă a cincea, care le uneşte şi le pătrunde pe toate celealte 4 (gravitaţia, electro-magnetismul, forţa nucleară tare şi forţa nucleară slabă) şi care ar fost pusă sub cod de către Einstein (aşa cum veţi vedea în documentarul de mai jos) din cauza imensei puteri pe care o are ş.a.m.d

VEDEŢI AICI DOCUMENTARUL "CODUL LUI EINSTEIN"


Acest documentar a fost dat la TVR 1 (dacă ne amintim bine) prin 92-93 , iar vocea ii apartine lui Cristian Muresan, cred si a fost înregistrat de cineva pe o casetă video care a fost văzută şi revăzută de enşpe mii de ori şi în consecinţă, calitatea este oribilă, dar mesajul de fond se înţelege ...
Acest documentar este primul documentar din genul alternativa media (asemănător celor de pe blogul nostru) pe care l-am văzut vreodată şi la vremea respectivă a făcut mare vâlvă. Are o tentă de underground, mister, suspans, dezvăluiri secrete, un "parfum" deconspiraţionist unic ... ca o carte prăfuită , plină de mistere şi secrete oculte, găsită la un anticariat obscur. Se merită văzut.
Dacă are cineva o variantă mai bună a acestui documentar, îl rugăm frumos să ne-o dea şi nouă căci nu am mai văzut altă variantă nicăieri.
Un articol excelent, intitulat "Einstein si experimentul Philadelphia ", pe tema acestui documentar, poate fi citit pe siteul alberteinstein.ro.
De asemenea, aici, puteti citi un articol dedicat Fortei a 5-a:

Aşa cum am spus vă prezentăm şi un articol intitulat "ALBERT EINSTEIN - Plagiatorul Secolului XX" , un articol preluat din Revista Nexus Magazin Nr. 01 - Iunie - Iulie 2005 (revistă pe care vi-o recomandăm din suflet să o cumpăraţi ... este unică pe piaţa romanească prin calitatea articolelor. Cumparaţi aceasta revista minunata pentru a sustine si in continuare activitatea extraordinara a echipei care o editeaza (am inteles ca sunt vreo 3 oameni din Sibiu care se chinuie si ei cum pot sa scoata aceasta revista la un pret acceptabil si pentru noi, asta fiind ca o a doua slujba pentru ei). Credem ca se merita din plin cumparata aceasta revista si data si altora mai departe.
Daca nu o gasiti la taraba sau la centrele lor de distributie, se poate face comanda si prin posta asa cum am facut si noi. Exista chiar anumite promotii si posibilitatea de abonare.
Pentru mai multe detalii vizitati www.nexusmagazine.ro).

Acestea fiind spuse PUTEŢI VIZIONA DOCUMENTARUL DE LA BBC aici:
P.S. Paradoxul teoriei relativităţii este că însăşi formula de bază a relativităţii, E=mc² este relativă ;)

Pentru a vă forma o idee mai cuprinzătoare despre fizică şi în special faţă de fizica cuantică vă mai recomandăm următoarele documentare:

1) THE ELEGANT UNIVERSE
2) NASSIM HARAMEIN - Teoria Unificării Câmpurilor
3) EVIDENCE - The Case For The NASA UFO's

P.P.S. Şi încă ceva frumos pentru final ... Dacă povestioara din clipul de mai jos îl prezintă cu adevărat pe Einstein atunci "JOS PĂLĂRIA!" - Einstein a fost un înger.
(cu specificaţia că religia şi Dumnezeu nu au întotdeauna legătura, deci reintroducerea religiei ca materie obligatorie în şcoli, aşa cum se doreşte prin acest videoclip, este discutabilă).

Does God exist? (Exista Dumnezeu?)

5 comentarii:

bvs spunea...

ce sa zic , chiar bun blogu' "Felicitari" , intru de mai mult timp
pe blog si chiar bune articolele,"Bravo", Succes in continuare

Anonim spunea...

Ai aici calitate f buna a documentarului
http://www.rapidfind.org/upload/showthread.php?t=106312

FreeYourMind spunea...

Cel de la BBC il avem si noi in varianta DVDRip si se vede cristal. Ne intereseaza celalat documentar pus in articol "Codul Lui Einstein".

Pitac Alexandru spunea...

Pune mana pe stilou si foaie si vei vedea ca ecuatia energiei totale nu este deloc relativa. Inainte minteam lumea cu televizorul,acum o facem cu blog-ul....

FreeYourMind spunea...

Au făcut-o alții mai deștepți ca noi. Teoria se aplica spațiului perceptibil, vizibil, pe care-l consideră singura realitate adevărată. Viteza luminii nu este cea mai mare pentru întreg universul și spectrul vibrațional ci doar pentru spectrul electromagnetic vizibil. Chiar si experimentul de la CERN care a demonstrat ca neutrinii au o viteza mai mare ca cea a luminii au dat peste cap teoria. Iti recomand in acest sens documentarele de pe blog cu Nassim Haramein si documentarul EVIDENCE - The Case For The NASA UFOs.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...