Ieşirea Din MATRIX: Misteriosul ALBERT EINSTEIN - Ecuatia Vietii si a Mortii a Lui Einstein (E=mc²)

joi, 4 iunie 2009

Misteriosul ALBERT EINSTEIN - Ecuatia Vietii si a Mortii a Lui Einstein (E=mc²)


BBC Horizon - Einstein's Equation Of Life And Death (2001)

Pentru noi, adevărul din spatele vieţii lui Einstein este încă un mister, iar personalitatea sa este extrem de controversată. Sunt vehiculate multe teorii despre Einstein, iar noi vă vom prezenta astăzi trei dintre ele care se cam bat cap în cap.

În primul rând în documentarul de la BBC Horizon, de azi, ni se prezintă povestea oficială a lui Einstein, marele savant, geniul secolului XX, aşa cum e cunoscută de majoritatea dintre noi (cei care nu o cunosc o vor afla din acest film); pe de altă parte este articolul pe care vi-l vom arăta astăzi, intitulat "ALBERT EINSTEIN - Plagiatorul Secolului XX" şi dintr-o altă perspectivă îl vom cunoaşte pe Einstein în documentarul "Codul Lui Einstein".

Totul este contestat în ceea ce-l priveşte pe Einstein : ba că a fost un geniu, ba că a fost un oportunist propulsat în faţă de mai marii vremilor, că era evreu şi la premiul Nobel nu prea aveau acces decât evreii, ba că e un mistic în căutarea Teoriei Unificate, ba că era de fapt influenţat de nevastă-sa de fapt, că ea era mai deşteaptă ca el, ba că a descoperit de fapt Teoria Unificată şi aşa numita Forţă a cincea, care le uneşte şi le pătrunde pe toate celealte 4 (gravitaţia, electro-magnetismul, forţa nucleară tare şi forţa nucleară slabă) şi care ar fost pusă sub cod de către Einstein (aşa cum veţi vedea în documentarul de mai jos) din cauza imensei puteri pe care o are ş.a.m.d


Acest documentar a fost dat la TVR 1 (dacă ne amintim bine) prin 92-93 , iar vocea ii apartine lui Cristian Muresan, cred si a fost înregistrat de cineva pe o casetă video care a fost văzută şi revăzută de enşpe mii de ori şi în consecinţă, calitatea este oribilă, dar mesajul de fond se înţelege ...

Acest documentar este primul documentar din genul alternativa media (asemănător celor de pe blogul nostru) pe care l-am văzut vreodată şi la vremea respectivă a făcut mare vâlvă. Are o tentă de underground, mister, suspans, dezvăluiri secrete, un "parfum" deconspiraţionist unic ... ca o carte prăfuită , plină de mistere şi secrete oculte, găsită la un anticariat obscur. Se merită văzut.

Dacă are cineva o variantă mai bună a acestui documentar, îl rugăm frumos să ne-o dea şi nouă căci nu am mai văzut altă variantă nicăieri.

Un articol excelent, intitulat "Einstein si experimentul Philadelphia ", pe tema acestui documentar, poate fi citit pe siteul alberteinstein.ro.
De asemenea, aici, puteti citi un articol dedicat Fortei a 5-a:

Aşa cum am spus vă prezentăm şi un articol intitulat "ALBERT EINSTEIN - Plagiatorul Secolului XX" , un articol preluat din Revista Nexus Magazin Nr. 01 - Iunie - Iulie 2005 (revistă pe care vi-o recomandăm din suflet să o cumpăraţi ... este unică pe piaţa romanească prin calitatea articolelor. Cumparaţi aceasta revista minunata pentru a sustine si in continuare activitatea extraordinara a echipei care o editeaza (am inteles ca sunt vreo 3 oameni din Sibiu care se chinuie si ei cum pot sa scoata aceasta revista la un pret acceptabil si pentru noi, asta fiind ca o a doua slujba pentru ei). Credem ca se merita din plin cumparata aceasta revista si data si altora mai departe.

Daca nu o gasiti la taraba sau la centrele lor de distributie, se poate face comanda si prin posta asa cum am facut si noi. Exista chiar anumite promotii si posibilitatea de abonare.

Pentru mai multe detalii vizitati www.nexusmagazine.ro).

Acestea fiind spuse PUTEŢI VIZIONA DOCUMENTARUL DE LA BBC aici:
Ecuatia Vietii si a Mortii a Lui Einstein 

P.S. Paradoxul teoriei relativităţii este că însăşi formula de bază a relativităţii, E=mc² este relativă ;)

Pentru a vă forma o idee mai cuprinzătoare despre fizică şi în special faţă de fizica cuantică vă mai recomandăm următoarele documentare:

1) THE ELEGANT UNIVERSE
2) NASSIM HARAMEIN - Teoria Unificării Câmpurilor
3) EVIDENCE - The Case For The NASA UFO's

P.P.S. Şi încă ceva frumos pentru final ... Dacă povestioara din clipul de mai jos îl prezintă cu adevărat pe Einstein atunci "JOS PĂLĂRIA!" - Einstein a fost un înger.
(cu specificaţia că religia şi Dumnezeu nu au întotdeauna legătura, deci reintroducerea religiei ca materie obligatorie în şcoli, aşa cum se doreşte prin acest videoclip, este discutabilă).

Does God exist? (Exista Dumnezeu?)

P.P.S. „O alta farsă a nazistilor a fost Albert Einstein!! 

Albert Einstein era un idiot complet. 

El a fost doar un erou pentru sioniști. L-au folosit, i-au pus numele pe hârtiile fictive pe care le-au scris, care susțineau în totalitate Cabala lor, fizica cuantică și Big Bang-ul- teoria gaurilor negre BS, pentru a manipula umanitatea.

„Sfântul Einstein” este o figură cheie în noțiunea frauduloasă de „supremație evreiască”.

Toți oamenii de știință adevărați pe care Einstein i-a plagiat erau albi. Niciunul dintre numele lor nu este echivalat cu conceptul de „geniu” așa cum continuă să fie Einstein. De-a lungul vieții sale, Einstein a refuzat să dezbată public ORICE dintre celebrele sale „teorii”; deoarece era un laș.

Cea mai bună lucrare care expune frauda lui Einstein este Fabricarea și vânzarea Sfântului Einstein de Jon Bjerknes.

Din capitolul unu din cartea lui Bjerknes citim:

„Tacticile sale preferate pentru a evita dezbaterile erau acuzarea criticilor săi de„ antisemite ”, refuzând în același timp să abordeze acuzațiile legitime ale sale, ale lui Einstein, ale iraționalității și plagiatului. La fel ca majoritatea bătăușilor de bluff, Einstein a fost un laș, care s-a ascuns în spatele puterii evreilor rasisti care au încercat să-l protejeze de critici prin campanii de frotiu bine orchestrate în presa internațională ”.

Cea mai mare minte științifică, Nikola Tesla, a observat odată despre Einstein:

„Lucrarea relativității a lui Einstein este o îmbrăcăminte matematică magnifică care fascinează, orbesc și îi face pe oameni orbi la erorile care stau la baza lor. Teoria este ca un cerșetor îmbrăcat în violet pe care oamenii ignoranți îl iau drept rege ... exponenții săi sunt oameni străluciți, dar sunt mai degrabă metafizicieni decât oameni de știință ”.

De asemenea, Tesla i-a spus odată secretarei sale: „Nu avea niciodată încredere într-un evreu”

Afirmațiile despre Einstein de a inventa orice teorie a relativității sau a luminii și a fotonilor sau a timpului sunt false. Aproape fiecare afirmație - aproape totul - atribuită lui Einstein este pur și simplu o minciună. Einstein a fost un inept care nu a contribuit cu nimic original la domeniul mecanicii cuantice și nici la altă știință. Departe de a fi un fizician competent, el a negat odată chiar că atomul ar putea fi divizat și, mult mai târziu, a recunoscut că ideea unei reacții în lanț în materialul fisibil „nu mi-a trecut niciodată prin cap”.

Einstein era funcționar de clasa a treia la biroul guvernului de brevete din Berna și nu a progresat niciodată dincolo de acest nivel, chiar și cu ani de experiență. După toate rapoartele contemporane, Einstein nu era nici măcar un matematician desăvârșit. S-a documentat bine că o mare parte din conținutul matematic al așa-numitelor teorii ale lui Einstein depășeau cu mult capacitatea sa. Walter Isaacson, președintele Institutului Aspen, a declarat că prima soție a lui Einstein, Mileva Marić, a fost un „fizician sârb care l-a ajutat cu matematica (sa). . .

 ” Alți oameni de știință proeminenți au susținut că soția sa a făcut cea mai mare parte a calculelor sale pentru el.

Henri Poincaré a fost cel mai important expert în relativitate de la sfârșitul secolului al XIX-lea și prima persoană care a prezentat formal teoriile, după ce a publicat peste 30 de cărți și peste 500 de lucrări pe această temă. Există o documentație extinsă despre faptul că Einstein și asociații săi au studiat teoriile și matematica lui Poincaré de ani de zile, totuși, când Einstein și-a publicat versiunile aproape complet plagiate, nu a făcut nicio referire la aceste alte lucrări.

În relatarea istorică acceptată, lui Einstein i se atribuie faptul că a scris ecuațiile de câmp corecte pentru relativitatea generală, o falsitate enormă. Este un fapt incontestabil faptul că David Hilbert i-a trimis lui Einstein un proiect al operei sale (care fusese deja trimis spre publicare), conținând exact aceste ecuații, dovedit de existența unei scrisori de la Einstein către Hilbert care îi mulțumea că a făcut acest lucru. Cu toate acestea, câteva săptămâni mai târziu, Einstein a rostit un discurs public al operei lui Hilbert, pretinzând credit total pentru derivarea ecuațiilor lui Hilbert. În mod similar, E = mc², celebra ecuație care leagă masa, energia și viteza luminii, a fost publicată de mai multe ori de către fizicianul italian Olinto De Pretto, cu mult înainte ca lui Einstein să i se acorde brusc meritul. În mai multe recenzii amănunțite ale literaturii științifice,

Lucrările lui Einstein, teoriile, matematica, documentația, au fost aproape 100% plagiate de la alții. El a combinat lucrările anterioare publicate de mai mulți oameni într-o singură lucrare și a pretins că deține toate acestea. Așa-numitele sale teorii nu au fost altceva decât o compoziție care cuprinde lucrările anterioare ale unor oameni precum James Maxwell, Hendrik Lorentz, Joseph Larmor, Olinto De Pretto, Robert Brown, Ludwig Boltzmann, Friedrich Hasenöhrl și mulți alții.

Într-o lucrare pe care a scris-o în 1907, răspunzând parțial acuzațiilor (deja virulente) de plagiat, Einstein a declarat că plagiatul era perfect acceptabil ca formă de cercetare etică, afirmând „... natura [fizicii este] că ceea ce urmează deja au fost parțial rezolvate de alți autori. Am [prin urmare] dreptul să omit o cercetare pedantă a literaturii ... ”

Cu alte cuvinte, oamenii de știință se bazează pe munca celorlalți, astfel încât Einstein ar putea compila în mod liber munca tuturor să-l prezinte și să-l prezinte din nou ca fiind al său, fără nicio obligație de a le menționa sau de munca lor. Viziunea sa despre știința etică a fost ca și cum ar construi un turn în care fiecare persoană adaugă o piatră și, dacă adaug ultima piatră, nu numai că îmi acord credit pentru întreaga proiectare și construcție a turnului, ci dețin clădirea.

Poate că cele mai înfricoșătoare dovezi au fost atunci când în 1953 Sir Edmund Whittaker a publicat o relatare foarte detaliată a originii și dezvoltării tuturor acestor teorii și ecuații ale fizicii, cu o referință extinsă la sursele primare, documentând fără îndoială că Einstein nu avea nicio prioritate în și afirmând clar acest lucru. Einstein era viu și sănătos atunci când Whittaker și-a publicat cartea, totuși nu a oferit nicio dispută concluziilor, nici o respingere a afirmației lui Whittaker conform căreia el (Einstein) fusese irelevant pentru întregul proces. Einstein nu a făcut nicio încercare în propria sa apărare, ci pur și simplu s-a ascuns în tufișuri și a refuzat să facă orice comentariu public. 

Einstein a fost aproape sigur cel mai mare fraude și plagiator din știința modernă, un hoț intelectual nerușinat, dar, potrivit unor surse precum Wikipedia, aceasta este doar o „dispută prioritară” minoră cu privire la cine a spus ce este primul în domeniul fizicii relativității. Aceste surse implică în mod înșelător faptul că mai mulți oameni au făcut o descoperire în mod independent și mai mult sau mai puțin simultan, și pur și simplu dezbatem cine a ieșit la public primul. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Wikipedia este renumită ca fiind practic inutilă ca sursă de informații din cauza prejudecății ideologice răspândite și a cenzurii.

Einstein era evreu și avea sprijinul presei controlate de evrei care conspirau pentru a crea încă un mit istoric. Faima și popularitatea sa de astăzi, statutul său de erou al lumii științifice, se datorează doar zeci de ani de o alimentare forțată bine planificată a mitului Einstein către masă de către mass-media. Mașina de propagandă pur și simplu a scos din cărțile de istorie pe toți fizicienii care au formulat aceste teorii și i-au atribuit totul lui Einstein. Fără campania de propagandă și propagandă extravagantă de-a lungul generațiilor, Einstein ar fi rămas în coșul de gunoi al obscurității unde îi aparține.

Există mulți apologiți ai lui Einstein care produc gropi de irelevanțe puternic documentate, mascate drept dovezi, elemente precum un coleg de școală care a susținut „zborul geniului său matematic a fost atât de mare încât nu am mai putut să-l urmez”. Mulți oameni de știință și istorici științifici știu adevărul tuturor acestor lucruri, iar înregistrarea istorică exactă este ușor disponibilă, dar mulți par temători să se pronunțe de teamă să nu le afecteze cariera.

Am avut mereu îndoieli cu privire la așa-numitul „geniu” al lui Einstein după ce am citit câteva dintre scrierile sale; gândirea lui pur și simplu nu a prezentat nicio dovadă de inteligență înaltă, să nu mai vorbim de superlativ. Dar lipsită de orice motiv pentru care cineva s-ar deranja să construiască un mit în jurul unui singur individ, am presupus pur și simplu că era puternic în unele zone și normal în altele.
Abia când am continuat să-i văd pe iudei-creștini arătând în mod repetat către Einstein și câțiva câștigători ai Premiului Nobel ca dovadă a propriei lor superiorități etnice, combinată cu leonarea absolut nejustificată a mediocrităților literare precum Philip Roth și Saul Bellow, am început să înțeleg de ce Mitul Einstein fusese construit și să acorde atenție istoriei științifice care a subminat complet pretențiile sale frauduloase de geniu. E o prostie, într-adevăr. De ce să construim figuri false precum Einstein în loc să sărbătorim realizările geniilor legitime din tribul lor, precum Martin van Creveld?

Dar propagandiștii iudeocreștini din secolul al XX-lea nu sunt singurii care au construit mituri evident false în jurul unor indivizi celebri. După cum subliniază Larry Romanoff, Alexander Graham Bell, Thomas Edison și frații Wright sunt trei fraude anterioare care au avut un rol similar ca elemente în construcția mitologiei privind ingeniozitatea americană.

Iată o listă a fraudelor Einstein:

1) 1700 ~ Newton prezice devierea luminii în jurul soarelui. Einstein a plagiat acest lucru în predicția sa din 1911, fără a cita Newton. 
2) 1878 ~ James Maxwell din Scoția publică Teoria specială a relativității în Enciclopedia Britannică pe care Einstein o publică ca a sa în 1905 fără a-l cita pe Maxwell. 
3) 1887 ~ Experimentul Michelson-Morley sugerează că nu există eter, o observație făcută de Einstein în lucrările sale din 1905, fără a cita Michelson sau Morley.
Baron ~ Toate aceste tipuri sunt greșite în această privință. Eterul este elementul Dumnezeu pe care ni l-au ascuns. Toate cărțile vechi anterioare anilor 1930 includ eterul ca al cincilea element . Eterul a fost lovit de toate cărțile școlare contemporane.
4) 1898 ~ Paul Gerber din Germania a publicat ecuațiile exacte în Annalen der Physik pe care Einstein le-a publicat 17 ani mai târziu în 1915 ca „mișcare de periheliu a lui Mercur” fără a cita lui Gerber, susținând că este „în întuneric”. El mărturisește sub presiunea crimei sale în 1920
5) 1900 ~ Max Planck și Wilhelm Wien din Germania dezvoltă teoria cuantică pe care Einstein a plagiat-o ca lucrare „Cuantică ușoară” în 1905, citând nici Planck și nici Wien.
6) 1903 ~ Olinto de Pretto publică E = mc ^ 2 în Atte, o revistă științifică cunoscută a fi citită de Einstein, pe care ulterior a pretins-o ca fiind propria sa lucrare și pe care nu a reușit să o citeze de Pretto.
7) 1905 ~ Albert a publicat 4 eseuri „inovatoare” în domeniul fizicii teoretice și mecanicii cuantice în Annalen der Physik, obținându-i un doctorat. de la Universitatea din Zurich și susținerea mondială a sioniștilor. Se zvonește că soția lui a făcut toate calculele.
8) 1915 ~ Einstein își prezintă lucrarea și publică Teoria generală a relativității bazată pe matematica lui Marcel Grossmann și Berhard Riemann. Din nou, el nu îi citează pe acești bărbați.
9) 1919 ~ Sioniștii care folosesc London Times încep campania de dezinformare j3w anunțându-l pe Einstein drept „geniu”. 
10) 1999 ~ Time Magazine l-a pus pe Einstein pe coperta frontală ca „persoană a secolului”. Ghici cine deține Timpul? Rothschild-urile.

Era un agent străin inamic, un nazist. El a fost atât de prost încât nici măcar nu a fost consultat în timpul dezvoltării bombei atomice (Proiectul Manhattan) care a angajat 130.000 de oameni.

Cititor: Albert Einstein este un personaj de desene animate. Persoana sa este o fabricație completă. El era un cunoscut deviant sexual nazist. Acestea sunt tactica Illuminati. Aceasta este arta manualului de înșelăciune. Ei creează personaje fictive și le ridică sub pretenții false pentru a ajunge la adevărata lor agendă.

Nu crede nimic, crede totul
Rămâneți vigilenți!”
Sursa : Google

5 comentarii:

  1. ce sa zic , chiar bun blogu' "Felicitari" , intru de mai mult timp
    pe blog si chiar bune articolele,"Bravo", Succes in continuare

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai aici calitate f buna a documentarului
    http://www.rapidfind.org/upload/showthread.php?t=106312

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel de la BBC il avem si noi in varianta DVDRip si se vede cristal. Ne intereseaza celalat documentar pus in articol "Codul Lui Einstein".

    RăspundețiȘtergere
  4. Pitac Alexandru4 martie 2012 la 16:22

    Pune mana pe stilou si foaie si vei vedea ca ecuatia energiei totale nu este deloc relativa. Inainte minteam lumea cu televizorul,acum o facem cu blog-ul....

    RăspundețiȘtergere
  5. Au făcut-o alții mai deștepți ca noi. Teoria se aplica spațiului perceptibil, vizibil, pe care-l consideră singura realitate adevărată. Viteza luminii nu este cea mai mare pentru întreg universul și spectrul vibrațional ci doar pentru spectrul electromagnetic vizibil. Chiar si experimentul de la CERN care a demonstrat ca neutrinii au o viteza mai mare ca cea a luminii au dat peste cap teoria. Iti recomand in acest sens documentarele de pe blog cu Nassim Haramein si documentarul EVIDENCE - The Case For The NASA UFOs.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...