Ieşirea Din MATRIX: OPONENTUL - Cine-ţi foloseşte mintea?

INIȚIATIVĂ CETĂȚENEASCĂ

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre în strângerea de semnături pentru candidatul Mișcării Meritocrate, Laurențiu Primo, la alegerile EuroParlamentare din 2019. Formularul de adeziune poate fi descărcat de AICI.

marți, 20 septembrie 2011

OPONENTUL - Cine-ţi foloseşte mintea?


THE OPPONENT (2009)
Who Is Using Your Mind?

În data de 31.01.2010 publicam acest documentar tradus dupa varianta in italiana intitulata Lo Sfidante. De curand a aparut si varianta in limba engleza si consideram ca se merita republicat deoarece pentru multi acest documentar a devenit un film de capatai , un film complet, care merita readus in constiinta noastra cat mai des.

"Adversarul (Oponentul, sfidătorul - "Lo Sfidante") este un film documentar produs de MareNectaris Center. MareNectaris este un centru pentru Dezvoltare Personală a cărui intenţie de a crea şi a promova instrumente de dezvoltare şi de creştere a gradului de conştientizare şi de realizare a potenţialului uman.  Scopul centrului este de a ne ajuta sa obtinem realizarea de sine şi apoi sa putem exprima plenitudinea şi integritatea a ceea ce suntem cu adevărat, să ne urmăm şi să împlinim astfel visele noastre cele mai frumoase, profunde şi adevărate." 
- traducerea si adaptarea de aici http://www.marenectaris.net/

Mai jos gasiti textul integral al filmului ( transcriptul documentarului):
Giulio Achilli - Sfidătorul (Oponentul) 
VEDEŢI FILMUL TRADUS AICI:


PRIMA PARTE: The Enslavement (Înrobirea)  A II-A PARTE: The Reconquest (Recucerirea)  


DESCARCARE RAPIDA

2 comentarii:

Anonim spunea...

foarte bine explicat modul in care ne facem rau noi cu mina saumai bine spus cu mintea noastra daca o lasam sa n controleze si nu o controlam noi pe ia
multe multumiri celui ce a postat documentaru

FreeYourMind spunea...

Cu placere.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...