Ieşirea Din MATRIX: PROIECTUL CAMELOT - Convorbiri despre viitor cu Rich Dolan (23.09.2011)

INIȚIATIVĂ CETĂȚENEASCĂ

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre în strângerea de semnături pentru candidatul Mișcării Meritocrate, Laurențiu Primo, la alegerile EuroParlamentare din 2019. Formularul de adeziune poate fi descărcat de AICI.

vineri, 23 septembrie 2011

PROIECTUL CAMELOT - Convorbiri despre viitor cu Rich Dolan (23.09.2011)

PROJECT CAMELOT
A Futuretalk With Rich Dolan
MARTIE 2011


"Aceasta este o discutie cu adevarat fabuloasa cu cercetatorul Rich Dolan, autorul volumelor  I & II: "UFOs and The National Security State" (OZN-urile şi Securitatea Naţională) şi al noului volum lansat  "A. D. After Disclosure" (D.D.  - După dezvăluire). O discuţie deschisă şi sinceră despre mariile întrebari care apar pe drumul cunoasterii si ca rezultat a ceea ce stim ca se afla in general acolo in afara si cum ceea ce nu stim influenteaza din spatele scenei, populatia,  prin modalitati pe care nici macar nu a inceput sa le suspecteze. Discutam despre modul cum oamenii ca noi sunt puntea de legatura dintre aceia implicati in cultura secretului si masele largi de oameni. Este un MUST SEE (absolut de vazut) pentru orice persoana care se considera Treaza si Constienta in orice sens ai privi aceste concepte.
Kerry Cassidy
Los Angeles, CA 91377"
- traducerea si adaptarea de aici http://projectcamelotproductions.com/

"Este posibilă Dezvăluirea acum? Este oportună?
Este omenirea pregătită să afle, în sfârşit, adevărul?
Ni se va permite vreodată să aflăm TOT adevărul? Spre ce ne îndreptăm?
Aceasta e tema principală a interviului, filmat cu ocazia Congresului Internaţional OZN din Phoenix, Arizona ...
Din cuprins:
"E un paradox. Este imposibilă, dar e inevitabilă."
--------
"După ce se face Dezvăluirea, vor fi de ajuns 5 minute să ne dăm seama că aceste OZN-uri nu funcţionează cu petrol. Iar industria petrolieră va dispărea... asta doar ca aperitiv!"
--------
"Dezvăluirea nu e sfârşitul jocului. Dezvăluirea este începutul. Este focul de armă care porneşte următoarea bătălie pentru adevăr."
--------
"Avem planuri de ugenţă care să fie puse în aplicare?"

 Transcriptul in limba romana al filmului poate fi citit aici :

Cu această ocazie vă invităm pe toţi cei interesaţi şi dornici să sprijine aceste proiecte, să se înscrie în echipa de traducători români aici: http://projectavalon.net/lang/ro/flag.html (Pentru Proiectul Avalon) şi aici  http://projectcamelotportal.com/translations.html (pentru Poiectul Camelot).

Site-ul lui Rich Dolan's este: http://www.keyholepublishing.com/

Multumim pe aceasta cale traducatorului acestui interviu, Dumitru Şonea ! Multumim ca existi!

VEZI FILMUL, TRADUS, AICI:

Un comentariu:

Anonim spunea...

Dezamagitor...intrebari retorice,discutii teoretice,presupuneri mi-am pierdut 1:26:30 din timpul liber !

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...