RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

vineri, 23 septembrie 2011

PROIECTUL CAMELOT - Convorbiri despre viitor cu Rich Dolan (23.09.2011)

PROJECT CAMELOT
A Futuretalk With Rich Dolan
MARTIE 2011


"Aceasta este o discutie cu adevarat fabuloasa cu cercetatorul Rich Dolan, autorul volumelor  I & II: "UFOs and The National Security State" (OZN-urile şi Securitatea Naţională) şi al noului volum lansat  "A. D. After Disclosure" (D.D.  - După dezvăluire). O discuţie deschisă şi sinceră despre mariile întrebari care apar pe drumul cunoasterii si ca rezultat a ceea ce stim ca se afla in general acolo in afara si cum ceea ce nu stim influenteaza din spatele scenei, populatia,  prin modalitati pe care nici macar nu a inceput sa le suspecteze. Discutam despre modul cum oamenii ca noi sunt puntea de legatura dintre aceia implicati in cultura secretului si masele largi de oameni. Este un MUST SEE (absolut de vazut) pentru orice persoana care se considera Treaza si Constienta in orice sens ai privi aceste concepte.
Kerry Cassidy
Los Angeles, CA 91377"
- traducerea si adaptarea de aici http://projectcamelotproductions.com/

"Este posibilă Dezvăluirea acum? Este oportună?
Este omenirea pregătită să afle, în sfârşit, adevărul?
Ni se va permite vreodată să aflăm TOT adevărul? Spre ce ne îndreptăm?
Aceasta e tema principală a interviului, filmat cu ocazia Congresului Internaţional OZN din Phoenix, Arizona ...
Din cuprins:
"E un paradox. Este imposibilă, dar e inevitabilă."
--------
"După ce se face Dezvăluirea, vor fi de ajuns 5 minute să ne dăm seama că aceste OZN-uri nu funcţionează cu petrol. Iar industria petrolieră va dispărea... asta doar ca aperitiv!"
--------
"Dezvăluirea nu e sfârşitul jocului. Dezvăluirea este începutul. Este focul de armă care porneşte următoarea bătălie pentru adevăr."
--------
"Avem planuri de ugenţă care să fie puse în aplicare?"

 Transcriptul in limba romana al filmului poate fi citit aici :

Cu această ocazie vă invităm pe toţi cei interesaţi şi dornici să sprijine aceste proiecte, să se înscrie în echipa de traducători români aici: http://projectavalon.net/lang/ro/flag.html (Pentru Proiectul Avalon) şi aici  http://projectcamelotportal.com/translations.html (pentru Poiectul Camelot).

Site-ul lui Rich Dolan's este: http://www.keyholepublishing.com/

Multumim pe aceasta cale traducatorului acestui interviu, Dumitru Şonea ! Multumim ca existi!

VEZI FILMUL, TRADUS, AICI:

Un comentariu:

Anonim spunea...

Dezamagitor...intrebari retorice,discutii teoretice,presupuneri mi-am pierdut 1:26:30 din timpul liber !

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...