Ieşirea Din MATRIX: Pericol Mondial - Cel mai înalt grad al francmasoneriei - Avertisment pentru toți

joi, 29 iunie 2023

Pericol Mondial - Cel mai înalt grad al francmasoneriei - Avertisment pentru toți


„În acest articol sunt puse în lumină energiile și mașinațiunile criminale ale francmasoneriei de grad înalt. Prin aceasta nu trebuie însă să se pună la îndoială caracterul benefic al celor trei grade albastre de bază. Dar aceste grade de ucenic și de lucrător etc., întruchipate de micii frați din așa-numitele loje St. John's, Rotarian, Lions etc., îndeplinesc cerințele masonilor de grad înalt. Aceste loji servesc aceluiași scop Francmasoneriei de grad înalt, după cum, de exemplu, boneta și creta i-au servit lupului din Capra cu trei iezi.

Următoarele declarații au apărut ca urmare a unui strigăt de disperare din partea francmasonilor de cel mai înalt grad. Aceștia și-au încălcat confidențialitatea sub o constrângere extremă pentru a lansa apeluri urgente de avertizare către populația lumii. Înainte de a dezerta, aceștia au adunat pe parcursul mai multor ani mii de documente explozive ca probe.

Aceasta, pentru a dovedi că ceea ce ar fi putut fi doar o teză pentru clarificatorii liberi, definitiv nu este doar o teză. Ei imploră acum comunitatea mondială să oprească la timp acoliții secreți pe care i-au descoperit, pentru că și-ar fi dat seama prea târziu că se pregătește o catastrofă mondială cruntă, pusă în scenă în mod deliberat, extrem de sângeroasă. Scopul acestei catastrofe mondiale este instaurarea unei dictaturi mondiale extrem de draconice, care își dorește o rămășiță de subiecți umani complet lipsiți de drepturi și de putere. Abia după certuri interne extreme, divizări și lupte pentru putere, când cei care au plecat și-au dat seama că aripa de grad maxim, predispusă la un extremism vicios, avea acum la îndemână toate mijloacele necesare pentru a pune în aplicare acest plan odios, au început munca lor necruțătoare de demascare.

Acești francmasoni de rang înalt care s-au exilat garantează comunității mondiale că acestea nu sunt nicidecum simple teorii ale conspirației, ci fapte conspirative dure, care trebuie descoperite în forță unită - proiecte inimaginabile, ucigașe, aproape omniprezente, de anvergură mondială! 

Pentru a-și proteja colecția lor de informații, le-au sigilat în prealabil în întreaga lume, sub supraveghere juridică și notarială. Acest lucru a fost făcut, de asemenea, pentru cazul în care aceștia ar fi fost urmăriți juridic pentru mărturiile lor, ceea ce însă nu s-a întâmplat încă. Vorbind deschis: dacă ar fi să tatuăm un simbol masonic pe fruntea fiecărui francmason aflat în orice poziție de putere, ba chiar dacă am face vizibili, într-un fel sau altul, toți francmasonii care s-au strecurat în poziții de vârf ale societății noastre, atunci popoarele ar trebui să fie șocate să descopere că aceiași francmasoni au pus mâna pe aproape toate pârghiile puterii. Nu numai că ei controlează toate serviciile de informații, comunicațiile, finanțele, serviciile noastre secrete, armata și politicienii, dar ei domină și economia mondială, sistemul de sănătate mondial, Big Pharma, agențiile de reglementare de toate tipurile, cea mai mare parte a mass-mediei, o mare parte a culturii, în special filmul, muzica și televiziunea, zborurile spațiale etc.

Datorită rețelelor lor secrete și reciproc avantajoase, au reușit să se îmbogățească dincolo de autoritățile fiscale și să obțină o poziție aproape omnipotentă. Astfel, astăzi întregul complex financiar digital, adică principalele fluxuri ale capitalului mondial, se află sub dictatura lor de fier.

Prin nenumărate crize financiare manipulate, false pericole de toate felurile, pretinse proiecte de mare anvergură și mii de mascarade caritabile ipocrite și false etc., au reușit să obțină profituri de criză inimaginabile, să se ridice în fruntea tuturor realizărilor tehnice, științifice, militare etc. și să devină cea mai importantă putere financiară a lumii. Da, au reușit să își croiască drum în jurisdicții și în tot ceea ce se poate numi sisteme de securitate etc. ca metastazele mortale ale unui cancer - în toate, fără fisură!

 Infiltrarea a progresat atât de mult încât trebuie să presupunem că toate amenințările recent prezentate în panică nu sunt decât o înscenare din partea acestor frați de lojă mondială care vor să-și impună în acest fel noua lor ordine mondială, adică propria lor dominație mondială. 

În acest scop, ei folosesc uneori armele lor meteorologice, care au devenit cunoscute între timp, sau agenții patogeni de război cultivați în propriile laboratoare, care au dus la toate epidemiile venite asupra noastră - fie că e vorba de ciuma porcină, de gripa aviară, de boala vacii nebune sau de boala limbii albastre; mai ales de molima liliecilor, numită SARS-CoV-2 și acum din nou de variola maimuțelor etc.

 Acest studiu oferă dovezi dramatice în sprijinul tezei conform căreia înalții funcționari din aproape toate țările lumii sunt cu toții frați de lojă ai uneia și aceleiași rețele de societăți secrete și, prin urmare, trebuie să se supună dispozițiilor stăpânilor lor coercitivi supremi. 

Acest documentar ne poartă mai întâi de-a lungul secolelor pentru a ne arăta că majoritatea a ceea ce am înțeles până acum ca fiind istorie mondială nefastă a fost probabil doar un calcul minuțios planificat. În zilele noastre, acest lucru conduce la logica potrivit căreia Primăvara arabă care tocmai a avut loc în spatele nostru, precum și toate revoluțiile colorate, epidemiile etc., până la actualul război dintre Rusia și Ucraina, nu sunt, în fond, decât un spectacol strategic unic pentru a realiza obiective mult mai înalte prin intermediul tuturor acestor scenarii de groază. 

Care sunt aceste obiective? 

De exemplu, planul vechi de secole de a realiza exproprierea și subjugarea totală a întregii umanități. De exemplu, realizarea haosului total, planificat de mult timp, în scopul eliminării strategice a tuturor naționalităților. Vorbim despre punerea în aplicare a unui plan de 300 de ani de eliminare a tuturor monedelor, religiilor, ideologiilor, libertăților etc. - un plan străvechi pentru a face posibilă prin criză totală instaurarea unei noi ordini mondiale proprii, respectiv a unei dominații mondiale draconice. 

Dar acest lucru nu va fi acceptat niciodată de popoarele neștiutoare - decât dacă cele mai fatale amenințări, cum ar fi teroarea imprevizibilă la nesfârșit, epidemiile, pandemiile, catastrofele climatice, crizele financiare mondiale, războaiele, războaiele mondiale și altele asemenea, nu vor putea fi înfrânte decât prin instaurarea unei dominații mondiale draconice. Ceea ce lumea nu ar trebui să știe niciodată, bineînțeles, este că aproape întreaga teroare a fost organizată de cei care acum se prezintă brusc ca fiind singura cale de ieșire și salvatori ai lumii.

Sub nenumărate minciuni și sacrificii de pioni, fără menajamente, așa cum se obișnuieşte în francmasoneria de rang înalt, acest mare spectacol e astfel destinat să servească unui singur mare scop: instaurarea dominației mondiale de către această societate secretă, care de mult timp dirijează totul din umbră, cu o mână invizibilă. Această tactică de direcționare politică a popoarelor printr-o mână ascunsă, ca să spunem așa, a fost, de altfel, după cum vom vedea în cele ce urmează, menținută simbolic în francmasonerie încă de la Napoleon I (pronunțat Napoleon Întâiul).

Nenumărați oameni de stat și funcționari de rang înalt s-au lăsat desenați, pictați și fotografiați ca Napoleon, cu o mână în buzunarul de la piept. 

Se pare că nu există decât o singură cale de a pune stăpânire pe această conspirație mondială veche de secole: Comunitatea mondială înșelată și jefuită trebuie să noteze numele tuturor jefuitorilor săi, pentru ca aceștia să poată fi judecați și privați de putere într-un tribunal mondial decretat de popor - un Nürnberg 2.0, ca să spunem așa. 

Înainte ca acești complotiști mondiali să le poată smulge și ultimele bunuri și libertăți popoarelor, acestea trebuie să-i condamne pe infractorii trădători pentru jafurile lor, astfel încât toate bunurile și pământurile jefuite - apropo, o mare parte din suprafața pământului le aparține deja - da, să le poată fi confiscate toate capitalurile. 

Este necesară proclamarea unei anulări mondiale a datoriilor pentru popoarele fraudate. Toate datoriile cauzate de această nedreptate pot fi plătite cu ușurință din bunurile jefuite de aceste societăți secrete prădătoare. Cu toate acestea, dacă popoarele nu vor face acest lucru cu ei foarte curând, acești conspiratori o vor face cu siguranță mai departe cu toate popoarele lumii!

De când scena clarificării libere a început să demonteze aceste rețele masonice infiltrate pe rețeaua mondială, nenumărate dovezi pertinente sunt în permanență interzise pe internet, șterse, cenzurate!

În acest punct trebuie subliniat că toți acești cenzori sunt astfel vinovați de favorizarea genocidului. Cu siguranță vor fi acuzați de complicitate în viitoarele procese de la Nürnberg 2.0.

Din cauza lor, mii de referințe relevante dispar zilnic de pe net, iar în loc de dovezi care să protejeze viața de această adevărată conspirație, există acum texte și videoclipuri care bagatelizează sistematic francmasoneria, o apără, o justifică, ba chiar o glorifică.

Să aruncăm o privire la câteva astfel de titluri care apar primele atunci când le căutați pe Google. De exemplu, dacă întrebi: "Cât de periculoasă este francmasoneria?" - Ce se întâmplă atunci?

Imediat, Deutschlandfunk titulează extrem de trivializant: "Francmasonii - componente pentru o lume mai bună" - iar apoi, același Deutschlandfunk leagă inteligent orice critic al francmasoneriei de naziștii antisemiți încă din subtitlu: "Ei bine, a fost întotdeauna clar pentru naziști: evreii și francmasonii sunt în cârdășie...".

Revista GEO Plus îi reabilitează pe aliații secreți deja în titulatura sa:

"Francmasonii: Societatea secretă fără secret". Francmasonilor practicanți le place să-și facă publicitate cu sloganul:

"Francmasonii: scopul este autoperfecționarea". Chiar și așa-zișii experți în religie, care de obicei denunță chiar și cea mai inofensivă dintre sectele banale, dau un aviz clar de securitate în privința francmasoneriei și o minimalizează încă din titlu - iar experții în religie trebuie să se priceapă...

"Francmasoneria și-a pierdut importanța".

De asemenea, Agenția Federală pentru Educație Civică consideră deja în supratitlul său că orice referire la o influentă rețea francmasonică este un simplu mit. "Francmasonii - mitul unei rețele influente".

Cu această mică selecție din nenumăratele alte trivialități de pe net, pornim acum către realitate! În special, analizăm dacă rețelele masonice sunt într-adevăr doar un mit care nu are nicio influență semnificativă.

Ne preocupă în special dacă interesul masonilor pentru politică e într-adevăr atât de scăzut pe cât se afirmă cu emfază pe tot felul de site-uri masonice originale, cum ar fi următorul - de altfel deja în supratitlu afirmă: "Francmasoneria nu este o mișcare politică și nici un grup de interese".

"Lojile și Marile Loji nu formulează programe și nu iau parte la disputele politice de partid."

Mai mult, masonilor de rang înalt le place să mascheze adevărul cu cuvinte de genul: De fapt, noi nu suntem "lupi în blană de oaie", ci mai degrabă "oi în blană de lup", a căror periculozitate este cu mult în urma imaginii din literatură și mass-media. 

Dar, după cum bine se știe, fiecare copac este recunoscut după fructele sale. Întrebarea: Care este mai exact fructul francmasoneriei? 

Cu alte cuvinte, ce francmasoni au întruchipat care lucrări în istoria trecută și prezentă a lumii? Doar acest lucru contează și este important! Ne-am început cercetările încă din secolul al XVIII-lea: Ne-a interesat în primul rând dacă masonii sunt într-adevăr inactivi din punct de vedere politic, așa cum pretind mereu în mod solemn.

Dar cât de grăitoare au fost primele investigații care ne-au dovedit exact contrariul: Oriunde s-a investigat printre funcționarii de vârf - francmasoni, francmasoni, francmasoni! Francmasoni pe toate fronturile politice, militare și juridice: au condus singuri revoluții în prima linie, s-au infiltrat în cele mai înalte poziții politice din toate țările pe care le-am investigat. 

Iată câteva exemple concrete: 

Următoarele răsturnări politice din secolele XVIII-XX au fost inspirate și inițiate direct de francmasoni: 

1789: În Franța, de Mirabeau, Robespierre, Danton. 
1812: În Venezuela de Miranda 
1821: În Columbia, de Simón Bolívar. Bolívar este numit chiar și astăzi "George Washington al Americii de Sud". El a aparținut, de exemplu, Lojei nr. 2 din Peru, numită "Ordine și Libertate". 
1860: În Italia, de Mazzini și Garibaldi. 
1896: În Filipine, de José Rizal. 
1918: În Ungaria, de Bela Kun și Kossuth. 
1923: În Turcia, de Kemal Pașa Atatürk. 
1926: Răsturnare de situație în Portugalia de către Magalhaes 

Toți subversivii menționați mai sus au fost în mod demonstrabil frați de lojă! Această documentație dovedește că influența politică și generală a francmasoneriei este una veche, care a pătruns deja dureros în secolele noastre și care abia acum începe să dea roadele sale cele mai mortale. 

Înainte de a ne referi la excesele sale din prezentul recent, să ne uităm puțin în jurul secolelor XVII-XIX: De exemplu, cel puțin toți acești președinți americani au fost în mod evident francmasoni. După cum bine se știe, președinții SUA au purtat nu mai puțin de 219 războaie de agresiune, iar printre ei un francmason a aruncat primele bombe atomice ale francmasonului Alfred Einstein asupra orașelor Hiroshima și Nagasaki. 

Sub poza lor este afișată afilierea la lojă - observați mâna întotdeauna ascunsă: Francmasoni ca președinți ai SUA George Washington (1732-1799), Primul președinte al SUA Maestru de Catedră al Lojei "Alexandria". A depus jurământul față de Constituție pe Biblia de la "St. Johns Lodge No. 1" din New York. 

James Monroe (1758-1831), Al cincilea președinte al SUA "Loja Williamsburg nr. 6" din Virginia Colonel în Războiul de Independență, prieten al lui Jefferson, reprezentant la Paris, Londra și Madrid.

 Andrew Jackson (1767-1845), Al șaptelea președinte al SUA Mare Maestru al Marii Loji din Tennessee a luptat împotriva englezilor, indienilor și spaniolilor A sprijinit strămutarea forțată a indienilor americani (în special a indienilor Cherokee) de pe teritoriul lor. 

James Knox Polk (1795-1849), Al 11-lea președinte al SUA “Columbia Lodge No. 31" din Columbia, Tennessee Avocat El a aprobat războiul dintre SUA și Mexic (1846-1848). 

Pierce Franklin (1804-1869), Al 14-lea președinte al SUA cu simbolul mâinii ascunse al afilierii la o lojă masonică.

 James Buchanan (1791-1868), Al 15-lea președinte al SUA "Loja nr. 23" din Lancaster, Pennsylvania.

 Avocat, senator Andrew Johnson (1808-1875), Al 17-lea președinte al SUA Francmason de gradul 32°: a fost admis în "Greenville Lodge No.119" din Tennessee la vârsta de 43 de ani. Membru de onoare al Marii Loji din Florida A sprijinit strămutarea forțată a indienilor americani (în special a indienilor Cherokee) din ținuturile lor. 

Rutherford B. Hayes (1822-1893), Al 19-lea președinte al SUA Cu semnul de mână al apartenenței la lojă. 

James A. Garfield (1831-1881), Al 20-lea președinte al SUA Francmason de 14°: membru al "Magnolia Lodge No. 20" din Columbus (Ohio) General de divizie, avocat, senator, victimă al unui atentat.

William McKinley (1843-1901), Al 25-lea președinte al SUA Loja Hiram nr. 21 din Winchester, Virginia Avocat. A promovat politici care au condus America în războiul imperialist hispano-american.

 Theodore Roosevelt (1858-1919), Al 26-lea președinte al SUA În ținută masonică "Matinecock Lodge No. 806" din Oyster Bay, statul New York. Arhitect al expansionismului imperial american. A promovat expansiunea japoneză în Asia. 

William Howard Taft (1857-1930), Al 27-lea președinte al SUA Membru al "Kilwinning Lodge No. 356" din Cincinnati. A contribuit la militarizarea și extinderea Japoniei imperiale. 

Warren G. Harding (1865-1923), Al 29-lea președinte al SUA Membru al "Marion Lodge No. 70" din Marion (Ohio) 

Franklin Delano Roosevelt (1882-1945), Al 32-lea președinte al SUA Membru al "Holland Lodge No. 8" din New York. A mințit pentru a atrage America în cel de-al Doilea Război Mondial. 

Harry S. Truman (1884-1972), Al 33-lea președinte al SUA Responsabil de lansarea primei bombe atomice în 1945 Membru al "Belton Lodge No. 450" din Missouri Ulterior a fondat Loja Grandview nr. 618. a devenit Mare Maestru al statului Missouri în 1940. Aceasta a fost a doua oară în istoria SUA când un fost Mare Maestru a devenit președinte - primul fiind Andrew Jackson, cu peste un secol înainte.

 Lyndon B. Johnson (1908-1973), Al 36-lea președinte al SUA Johnson a fost admis într-o lojă din Texas în 1937. A fost implicat în mușamalizarea faptelor legate de "incidentul" USS Liberty (1967). A fost implicat în asasinarea lui John F. Kennedy. 

Gerald R. Ford (1913-2006), Al 38-lea președinte al SUA "Malta Lodge No. 465" din Grand Rapids. În 1975, a fost numit Mare Maestru Onorific al Ordinului masonic "De Molay". Profesor, deputat, senator A jucat un rol crucial în mușamalizarea (evenimentelor reale) privind asasinarea lui John F. Kennedy. În 1970, Newsweek l-a numit pe Gerald Ford "omul CIA" în Congres) 

George H. W. Bush (1924-2018), Al 41-lea președinte al SUA Membru al lojii originale HATHOR PENTALPHA și THREE EYES. A fost director al CIA între 1976 și 1977. L-a înarmat până în dinți pe Saddam Hussein cu arme chimice care au fost aruncate în cantități uriașe asupra poporului iranian în timpul războiului impus de SUA în anii 1980 (Războiul Iran-Irak). 

De cel puțin cinci ori, Bush a repetat minciuna cu incubatorul, care a avut un impact semnificativ asupra opiniei publice americane și a dus la un sprijin larg pentru intrarea în război în primul război din Irak (numit și al doilea război din Golf). 

După aceste dovezi, care nu fac decât să atingă suprafața, despre "cât de puțină influență directă au francmasonii asupra politicii", așa cum ei înșiși susțin, s-ar putea afirma că acest lucru se întâmplă doar în SUA, dar nicăieri în altă parte. 

Pentru a ajunge la fondul acestei posibile obiecții, să aruncăm o privire la nivel internațional și să observăm de cât timp masonii de grad înalt au fost activi ca președinți ai altor țări. Aceste observații sunt importante, de altfel, pentru a putea înțelege ulterior sensul și scopul acestei comunicări. 

Timp de secole, s-a reușit să se formeze o rețea internațională înfricoșătoare de lideri de stat din Francmasoneria de grad înalt, ale cărei scopuri declarate de la început au inclus un guvern mondial unic și, prin urmare, abolirea tuturor statelor naționale, dar și abolirea banilor, abolirea tuturor religiilor pentru a conduce lumea către religia lor mondială unică și multe altele. 

Dar acum să revenim la întrebare: Au existat sau există masoni de grad înalt ca oameni de stat, deci cu influență politică directă, și în alte țări? 

Francmasoni ca oameni de stat în alte țări:

 Yat-sen Sun, de fapt Sun Wen (1866-1925), medic și om de stat, lider al Revoluției chineze din 1911. Primul președinte al Republicii Chineze, fondator și lider al Kuomintang (Partidul Popular). Membru al societății secrete "Hong" (Triada) și al unei loji masonice (probabil una americană). 

Kai-shek Chiang sau Jiang Jieshi (1887-1975), lider chinez al Partidului Kuomintang. A fugit în Taiwan cu tezaurul statului după înfrângerea sa și a condus de acolo dictatorial republica, cu scopul de a cuceri din nou întreaga Chină. Membru al "Pagoda Lodge" din Massachusetts. 

Arthur Wellesley (1769-1852), Duce de Wellington, prim-ministru britanic, feldmareșal, învingător la Waterloo (împreună cu Blücher). A fost admis într-o lojă din Irlanda, dar ulterior și-a renegat calitatea de membru. 

Jérôme Bonaparte (1784-1860), rege de Westfalia. Membru al lojei "La Paix" din Toulon. 

Iosif Bonaparte, (1768-1844), fratele lui Napoléon I, rege al Spaniei. Mare Maestru al lojei Marele Orient. 

Louis Bonaparte (1778-1846) Rege al Olandei. Al doilea Mare Maestru desemnat al Marelui Orient.

 Joseph Jacques Césaire Joffre (1852-1931), comandant-șef francez în Primul Război Mondial, mareșal al Franței. Membru al Lojei "Alsacia-Lorena" din Paris. 

Marquis de La Fayette (1757-1834) General francez în Războiul de Independență american. Membru al unei loji militare din Morristown și al lojei "Contrat Social" din Franța. 

Élie Decazes (1780-1860), prim-ministru al Franței sub Ludovic al XVIII-lea, pair de France. A fost Mare Comandant al Ordinului masonic de grad înalt AASR. 

Léon Victor Auguste Bourgeois (1851-1925), prim-ministru francez, om de stat, pacifist, membru permanent al Curții de Arbitraj de la Haga, primul președinte al Societății Națiunilor. Premiul Nobel pentru Pace 1920, Membru al Lojei "Sincérité" din Reims. 

Manuel Valls, Prim-ministru al Franței în perioada 2012-2016. În Loja "Grand Orient de France", "Edmund Burke", "Compass. Star-Rose/Rosa-Stella Ventorum", "The Ring". 

Alexander Wassiljewitsch Suworow (1729-1800), conte de Rimniksky, prinț Italiysky, generalissimus rus (funcția de comandant-șef), i-a învins pe francezi în Italia Superioară, trecere alpină perdantă comemorată prin monumentul de la Podul Diavolului. Membru al lojilor din Sankt Petersburg și Königsberg. 

Ibn Muhyï Abd el-Kader (1808-1883), Prinț kabyle în Algeria, emir arab care s-a distins în războaiele coloniale împotriva Franței prin spiritul său cavaleresc și a salvat mii de oameni în masacrele creștine de la Damasc. Membru al Lojei "Henri IV" din Paris și al Lojei "Les Pyramides d'Egypte". 

Salvador Allende (1908-1973), Președintele chilian, în lovitura de stat a generalului Pinochet, s-a sinucis. 

Emmanuel Grouchy, Marchiz de Grouchy (1766-1847), mareșal al Franței. Napoleon l-a acuzat pentru înfrângerea de la Waterloo. 

Eduard Beneš (1884-1948), co-fondator și ministru de externe al Republicii Cehoslovace, prim-ministru, președinte al Republicii. A organizat rezistența împotriva Austriei împreună cu Masaryk. Membru al lojei "Pravda Vítezí". 

Joseph Ignace Guillotin (1738-1814), Medic, inventator al ghilotinei. 

Henri Lafontaine (1854-1943), vicepreședinte al Senatului belgian, unul dintre fondatorii și președintele Biroului Internațional pentru Pace, Premiul Nobel pentru Pace 1913. Membru al lojei "Les Amis Philanthropes" din Bruxelles. 

Jakob Friedrich Fritsch (1731-1814), ministru de stat și președinte al Consiliului Privat de la Weimar. Comandant de Casă (Maestru de Scaun) al Lojei "Amalia" sub "Stricta Observanță". 

Frederic al II-lea cel Mare, rege al Prusiei (1712-1786). A devenit francmason pe când era prinț moștenitor. 

John Edgar Hoover (1895-1972), director al FBI. Membru al "Federal Lodge No. 1" și "Justice Lodge No. 46" din Washington D.C. 

Sir Winston Churchill (1874-1965), om de stat englez, prim-ministru. A făcut parte din «United Studholme Lodge nr. 1591», «Rosemary Lodge nr. 2851» și «Albion Lodge of the Ancient Order of Druids». 

Richard Coudenhove-Kalergi (1894-1972), fondator al mișcării paneuropene, cu scopul de a crea o confederație europeană de state, a fost admis într-o lojă din Viena în 1922. 

Aleister Crowley [pe numele real Edward Alexander] (1872-1947). Satanist suprem mărturisit, succesor al lui Reuss, șeful OTO, s-a autointitulat "Baphomet", a scris " Misa gnostică" și numeroase cărți despre ezoterismul masonic, spiritist și magic. 

Albert Pike (1809-1891), general de brigadă sudist în Războiul civil american. Francmason de gradul 33 și satanist declarat. Mare Comandant al Jurisdicției Sudice. Șef al Ordinului de grad înalt AASR.

Giuseppe Garibaldi (1807-1882), om de stat și revoluționar italian. Primul Mare Maestru al Ritului Memphis-Misraim. 

Giuseppe Mazzini (1805-1872), avocat, luptător italian pentru libertate. Coleg de luptă cu Garibaldi și destinatar al scrisorii lui Albert Pike, în care acesta, în calitate de general de război, a planificat cu precizie trei războaie mondiale. Primele două războaie mondiale au avut loc exact conform planurilor sale. Mazzini a fost șeful Ordinului Illuminati din 1834, membru și membru de onoare a numeroase loje. La înmormântarea sa, steagurile masonice au fost purtate pentru prima dată pe străzile Romei.

 Camillo Benso conte de Cavour (1810-1861), om de stat italian, a sprijinit lupta lui Garibaldi, de de facto creatorul unei Italii unite. La fel ca mulți dintre camarazii săi de arme, francmason. 

Enrico Fermi (1901-1954), fizician italian, co-dezvoltator principal al bombei atomice în America, Premiul Nobel pentru Fizică 1938. 

Alexandre Gustave Eiffel (1832-1923), inginer francez, constructor al Turnului Eiffel (forma = obelisc masonic). Comunitatea mondială a fost dominată de secole de astfel de societăți secrete, chiar dacă ele pretind că francmasoneria și-a făcut zilele și că ar mai exista doar pe hârtie. 

Mai mult, francmasonii și mass-media publică susțin că ordinul secret Skull & Bones este doar o mică distracție studențească fără nicio semnificație și că oricine susține contrariul este un periculos conspirant. Așadar, să vedem cine este implicat în această societate secretă complet inofensivă - de dragul timpului, vom menționa doar câteva exemple mici, dar reprezentative. Aceste secvențe sunt însă pe deplin suficiente pentru a dovedi minciuna care se află în spate și care este întotdeauna banalizată.

 Membri dovediți ai societății secrete Skull & Bones : 

William Howard Taft  - Începutul mandatului ca preşedinte din 1909, al 27-lea președinte al SUA, Președinte al Curții Supreme de Justiție a Statelor Unite (din 1921) Secretar de război al SUA. 

George Herbert Walker Bush (preşedinte din 1989), al 41-lea președinte al SUA, Director al CIA (din 1976) Ambasador ONU Ambasador SUA în China. George W. Bush (începerea mandatului din 2001), al 43-lea președinte al SUA. 

William M. Evarts (începerea mandatului din 1868), procuror general al SUA, secretar de stat al SUA, senator al SUA. 

Potter Stewart (începerea mandatului din 1958), judecător la Curtea Supremă a SUA. 

Morrison R. Waite (începerea mandatului din 1874), președinte al Curții Supreme de Justiție a SUA.

 Simeon Eben Baldwin (începerea mandatului din 1907), președinte al Curții Supreme de Justiție a statului Connecticut și guvernator. 

F. Trubee Davison (începerea mandatului din 1951), director de personal al CIA. 

Henry L. Stimson (începerea mandatului din 1911), secretar de război al SUA, secretar de stat al SUA.

 William Collins Whitney (începerea mandatului din 1885), secretar american al Marinei și finanțator din New York. 

Prescott Bush (începerea mandatului din 1952), senator de Connecticut și bancher. 

John Kerry (începerea mandatului din 1985), senator american și candidat la președinția SUA în 2004 din partea Partidului Democrat. 

John Sherman Cooper (începerea mandatului din 1946), senator american și membru al Comisiei Warren. 

Jonathan Brewster Bingham (începerea mandatului din 1965), senator american. 

James L. Buckley (începerea mandatului din 1970), senator american. 

John Chafee (începerea mandatului din 1976), senator american, secretar al Marinei și guvernator al Rhode Island; tatăl senatorului american Lincoln Chafee. 

David Boren (începerea mandatului din 1979), senator american. 

Timothy Dwight V (începerea mandatului din 1886), secretar de stat al SUA, Președinte al Universității Yale. 

Lord Winston (începerea mandatului din 1977), președinte al Consiliului pentru Relații Externe, Ambasadorul SUA în China, și secretar de stat adjunct al SUA. 

Percy Avery Rockefeller (ascensiune ca şi om de afaceri din 1900), - Director al Brown Brothers Harriman (bancă privată) - Standard Oil și Remington Arms. 

Averell Harriman (începerea mandatului din 1943), ambasador al SUA și secretar al Comerţului SUA, guvernator al New York-ului, președinte și director general al Union Pacific Railroad, Brown Brothers Harriman și Southern Pacific Railroad. 

Franklin MacVeagh (începerea mandatului din 1909), secretar al Trezoreriei SUA în timpul președintelui William Howard Taft. 

Ceea ce puțini oameni știu este apartenența la lojă a următorilor revoluționari și criminali în masă: Napoleon Bonaparte (1769-1821) A fost inițiat în ‚Army Philadelphe Loge‘ în 1798. Frații săi, Joseph, Lucian, Louis și Jerome erau, de asemenea, francmasoni. Cinci dintre cei șase membri ai Consiliului Suprem al Imperiului lui Napoleon erau francmasoni, la fel ca șase dintre cei nouă ofițeri imperiali și 22 dintre cei 30 mareșali ai Franței. 

Asocierea lui Bonaparte cu francmasoneria a fost întotdeauna minimalizată în documentele istorice.

 Napoleon al III-lea (1808-1873) Francmason și Împărat al Franței, 1852-70. Membru al Ritului Scoțian Vechi acceptat în Franța. Notă: cunoscut și sub numele de Louis-Napoléon Bonaparte 

Karl Marx (1818-1883) Karl Marx, fondatorul comunismului, a fost un francmason de gradul 32 în cadrul Ordinului Marelui Orient. El a cauzat moartea a peste 100 de milioane de oameni. 

Frate de lojă Iosif Stalin (1878-1953), Numele real: Josef Vissarionovici Dzhugashvili - Domnia de teroare a lui Stalin, prin așa-numitele epurări, a costat viața a peste 20 de milioane de compatrioți ai săi. El este adesea reprezentat în imagini cu gestul mâinii ascunse. Nu au putut fi găsite documente oficiale care să dovedească inițierea lui Stalin în francmasonerie. 

Bineînțeles, dictatori precum Stalin controlau strict toate informațiile referitoare la el și la afacerile sale, ceea ce face dificilă orice dovadă. Stalin și Washington - două ideologii opuse, un singur gest de mână.

 Vladimir Ilici Lenin (1870-1924) Vestitorul sângeroasei revoluții comuniste rusești din 1917. Istoricul Serghei Volkov spune că bolșevicii au ucis până la două milioane de opozanți după atentatul eșuat la viața lui Lenin. Loje: Joseph de Maistre, Art et Travail, Inelul/.

Leo Trotzki (1879-1940) Numele original = Leo Davidovici Bronstein: strateg în războiul civil, criminal de război și criminal în masă. Lojă: ART ET TRAVAIL 

Să ne întoarcem în timpurile moderne și să ne uităm la câteva nume cunoscute din politica de vârf. Pentru fiecare nume ar exista un registru atât de lung de păcate încât nu ar fi timp în lume pentru a descrie toate detaliile. Singurul scop al acestui documentar este de a demonstra că francmasoneria nu e nicidecum o societate secretă dezinteresată politic și fără secrete.

Francmasoni în vârful ultimelor decenii până în prezent: 

Gustav Walter Heinemann (1899-1976) 1969 A fost un francmason activ și al treilea președinte al Republicii Federale Germania. Heinemann a fost şi ministru al justiției și, ca atare, a exercitat o influență extrem de nocivă: De exemplu, el a abolit paragraful privind pornografia în forma sa existentă și a liberalizat astfel întreaga lege penală sexuală. Un potop de mizerie de proporții fără precedent s-a revărsat peste țările noastre. Sute de milioane de oameni și-au pierdut într-un timp foarte scurt capacitatea naturală de a iubi, zeci de milioane de relații de dragoste prețioase, căsătorii și familii s-au destrămat. Dorințele animalice au luat locul relațiilor sincere de până atunci - o insensibilitate de neconceput, răceală, ură au luat locul umanității responsabile de până atunci. În prezent, sute de milioane de copii vulnerabili, cu vârste sub 12 ani, circulă în mod regulat pe site-uri pornografice depravate de pe internet. Exploatarea financiară de către operatorii acestora se ridică la mai multe miliarde de euro anual. Acesta a fost doar vârful acestui iceberg gigantic. Pagubele reale provocate la nivel mondial doar de acest francmason foarte lăudat nu ar putea fi explicate suficient în câteva zile.

 Harry S. Truman, al 33-lea președinte al SUA, 1945-1953. El a fost responsabil pentru lansarea primei bombe atomice în 1945. Numai din cauza acestui act oficial al acestui francmason de rang înalt, zeci de mii de civili neajutorați au fost spulberați pe loc. Sute de mii de familii lipsite de apărare au fost destrămate fără milă și distruse pentru totdeauna. În deceniile care au urmat, alte zeci de mii de oameni nevinovați au căzut victime ale contaminării nucleare. Toate acestea, deşi armata americană și președintele Truman fuseseră deja informați de incapacitatea Japoniei de a lupta și de disponibilitatea de a se preda. Căci 60% din marile orașe japoneze fuseseră deja distruse, la fel ca și cea mai mare parte a flotei și a forțelor aeriene. Acesta e motivul pentru care japonezii au cerut negocieri de pace. Astfel, bombardamentele de la Hiroshima și Nagasaki au fost complet inutile din punct de vedere militar. Acest lucru a fost confirmat și de generalul american Curtis Le May, comandantul responsabil pentru bombardamente. Într-o conferință de presă din 20 septembrie 1945, el a declarat la propriu: "Războiul s-ar fi terminat în două săptămâni fără invazia rușilor și fără bombele atomice. Bombele atomice nu au avut nicio legătură cu sfârșitul războiului." 

Dacă ar fi să adunăm nu numai pagubele provocate de acest francmason nemilos, ci și toate pagubele provocate de frații săi prezidențiali cu cele 219 războaie de agresiune, atunci, din nou, zilele nu ar fi suficiente pentru a ilustra măcar dimensiunea aproximativă a pagubelor. 

Iată și alte exemple din trecutul recent:

Nicolas Sarkozy, președinte francez (2007 – 2012). Apartenență de lojă: "Edmund Burke", "Geburah", "Atlantis-Aletheia", "Pan-Europa", "Hathor Pentalpha". 

Vladimir Putin, președintele rus. Apartenență de lojă: Super Loja "Golden Eurasia". 

Angela Merkel, Cancelar al Germaniei (2005 – 2021). Apartenenţă de lojă: "Golden Eurasia", "Valhalla", "Parsifal". 

Condoleezza Rice, Ministru de Externe a SUA (2005 – 2009) Apartenență de lojă: „Three Eyes”, "Hathor Pentalpha". 

Madeleine Albright, Ministru de Externe al SUA (1997 – 2001) Apartenență de lojă: "Trei Ochi", "Leviathan" (Lojă oligarhică ancestrală). 

Tony Blair, prim-ministru al Regatului Unit (1997 – 2007) - Apartenență de lojă: "Edmund Burke", "Hathor Pentalpha". 

David Cameron, prim-ministru al Regatului Unit (2010 – 2016) Apartenenţă de lojă: "Edmund Burke", "Geburah". 

Abu Bakr al-Baghdadi, un lider al SI. Apartenenţă de lojă: "Hathor Pentalpha". 

Mariano Rajoy, prim-ministru al Spaniei. (2011 – 2018) Apartenență de lojă: "Pan-Europa", "Valhalla", "Parsifal". 

Antonis Samaras, prim-ministru al Greciei. (2012 – 2015) Apartenenţă la loja: "Trei Ochi” 

Wolfgang Schäuble, Ministrul german de finanțe (2009 – 2017) Apartenenţă la loja: Loge Joseph de Maistre, fondată de Lenin. INELUL 

Barack Obama, Președintele SUA (2009 – 2017) Apartenenţă la loja: "Maat" = Loja originară a lui Zbiegniew Brzezinski, fondată ca un compromis între masonii iniţiali conservatori și progresiști.

 Christine Lagarde, Președintă a Băncii Centrale Europene (BCE) și fostă directoare generală a FMI. Afiliere la lojele: "Three Eyes", "Pan-Europe". 

George W. Bush Președinte al SUA (2001 – 2009) Afiliere la loja: "Hathor Pentalpha" 

Michael Ledeen, jurnalist american. Afiliere la loja: "White Eagle", "Hathor Pentalpha". 

Bill Gates Fondator al Microsoft și al Fundației Bill & Melinda Gates Afiliere la loja: "Compass Star-Rose/Rosa-Stella Ventorum" 

Apartenența la loji a altor politicieni și personalități de top: 

David Rockefeller TREI ARHITECȚI / TREI OCHI 
Henry Kissinger TREI ARHITECȚI / TREI OCHI 
Zbigniew Brzeziński LUX AD ORIENTEM TREI ARHITECȚI / TREI OCHI Lojă ancestrală fondată ca un compromis între masonii iniţiali conservativi și progresiști 
Edmond Adolphe de Rothschild (1926 - 1997) TREI OCHI 
Bill Clinton MAAT COMPASS STAR-ROSE 
Gerhard Schröder HATHOR PENTHALPHA EURASIA DE AUR PARSIFAL FERDINAND LASALLE 
Max Warburg PAN-EUROPA 
Albert Einstein PAN-EUROPA 
Friedrich von Hayek TREI OCHI EDMUND BURKE VULTURUL ALB 
William Egan Colby TREI OCHI 
Alexander Meigs Jr Haig TREI OCHI, VULTURUL ALB 
Paul Volcker TREI OCHI 
William Hedgcock Webster TREI OCHI 
Martin Winterkorn TREI OCHI VALHALLA 
Alexander Dubček (1921-1992) EURASIA DE AUR 
Neil Armstrong JANUS TREI OCHI 
Otto Contele Lambsdorff TREI OCHI 
Helmut Schmidt FERDINAND LASSALLE 
Olaf Scholz (*1958) PARSIFAL ATLANTIS-ALETHEIA 
Philipp Rösler (*1973) TREI OCHI PARSIFAL 
Mario Draghi INELUL 
Dr. Jens Weidmann INELUL 
Bruno Bauer Apartenența la comunismul masonic 
Nikita Sergheevici Hrușciov EURASIA DE AUR 
Václav Havel EURASIA DE AUR 
Mihail Gorbaciov EURASIA DE AUR 
Helmut Kohl Frate de grad înalt 
Konrad Adenauer Frate de grad înalt 
Eduard Șevardnadțe EURASIA DE AUR 
Boris Elțîn LUX AT ORIENTEM 
Yegor Gajdar LUX AD ORIENTEM 
Osama bin Laden TREI OCHI 
Margaret Thatcher (1925-2013) EDMUND BURKE 
Philipp Hildebrand HATHOR PENTALPHA 
Jacques Chirac LOJĂ OLIGARHICĂ PRIMORDIALĂ 
Robert Rubin LOJĂ OLIGARHICĂ PRIMORDIALĂ 
Edward Kennedy LOJĂ ORIGINARĂ PROGRESIVĂ 
Yitzhak Rabin LOJĂ ORIGINARĂ PROGRESIVĂ 
François Mitterrand LOJĂ ORIGINARĂ DEMOCRATĂ 
Raúl Alfonsín LOJĂ DEMOCRATICĂ ORIGINARĂ 
Jacques Delors LOJĂ DEMOCRATICĂ ORIGINARĂ 
Robert S. McNamara JANUS CARROLL DIN CARROLLTON 
Lyndon B. Johnson JANUS 
Sultanul de Oman HATHOR PENTALPHA 
Emirul din Bahrain HATHOR PENTALPHA 
Prinţ Saudit, membru HATHOR PENTALPHA 
Abd Allah bin Abdulaziz Al Saud Salman bin Abdulaziz Al Saud Muqrin bin Abdulaziz Al Saud Khalid al Faisal Al Saud Nawwaf bin Abdulaziz Al Saud Muhammad bin Nayef bin Abdulaziz Al Saud din Iran, membri ai HATHOR PENTALPHA
Ali Akbar Hāschemi Rafsandschāni Mohammad Momen Gholam-Hossein Mohseni-Ejei Heydar Moslehi Mahmoud Alavi Valiollah Seif Hamad bin Khalifa Al Thani, Emir al Qatarului HATHOR PENTALPHA 
Tamim bin Hamad Al Thani, fiul Emirului din Qatar HATHOR PENTALPHA COMPASS STAR-ROSE din Israel, membri ai HATHOR PENTALPHA 
Ariel Sharon, David Klein, Stanley Fischer, Moshe Ya’alon, Jan Peter Balkenende, HATHOR PENTALPHA 
José María Aznar HATHOR PENTALPHA 
Aleksander Kwaśniewski HATHOR PENTALPHA 
Marcello Pera HATHOR PENTALPHA 
Antonio Martino HATHOR PENTALPHA 
Recep Tayyip Erdogan HATHOR PENTALPHA 
Michael W. R. Dobson (*1952) INELUL 
Jean-Claude Trichet (*1942) INELUL 
Josef Ackermann (*1948) INELUL 
Ben van Beurden (*1958) INELUL 
Laurence (Larry) D. Fink (*1952) INELUL HATHOR PENTALPHA 
Lloyd Blankfein (*1954) INELUL 
Alexandre Lamfalussy (*1929) INELUL 
Robert Zoellick (*1953) INELUL 
Étienne Davignon (*1932) INELUL 
Irene Rosenfeld (*1953) INELUL 
Peter Mandelson (*1953) INELUL 
Lordul Jacob Rothschild INELUL EDMUND BURKE 
Nathaniel Philip Rothschild (*1971) INELUL EDMUND BURKE 
Nathan Mayer Rothschild EDMUND BURKE 

Primul nucleu neoficial al lojei ulterioare HATHOR PENTALPHA: George H. W. Bush, Jeb Bush, Samuel Huntington, Donald Kagan, Robert Kagan, Douglas Feith, Richard «Dick» Cheney, Donald Rumsfeld, Irving Kristol, William Kristol, Dan Quayle, Paul Wolfowitz, Richard Perle, Karl Rove, Bill Bennett. 

Francmasoni ca astronauți 

În cele din urmă, trebuie remarcat că nu mai puțin de 10 astronauți de renume mondial au fost masoni de grad înalt și frați de lojă. 

Buzz Aldrin, Edwin E. (*1930), francmason de gradul 32!, Astronaut american (Gemini 12, Apollo 11, pilot al capsulei lunare "Eagle"), primul om pe Lună alături de Neil Armstrong. Chiar înainte de zborul său pe Lună, Aldrin a devenit mason, la fel ca mulți astronauți americani înaintea lui, în Montclair Lodge nr. 144 din New Jersey. Mai târziu s-a afiliat la Loja Clear Lake nr. 1417 din Seabrook, Texas."

 Glenn, John (n. 1921), astronaut (Mercury 6, Prima orbită terestră), senator, STS-95. Concord Lodge nr. 688. New Concord, Ohio Schirra. 

Walter M. (*1923), astronaut (Mercury 8, Gemini 6, Kdt. Apollo 7) Canaveral Loge nr. 339 Cocoa Beach, Florida Grissom, 

Virgil I. (1926-1967), astronaut (Mercury 4, Liberty Bell 7, Gemini 3) Loja Mitchell nr. 228 Mitchell, Indiana Cooper.

L. Gordon Jr. (*1927), astronaut (Mercury 9, Faith 7, Gemini V) Membru al "Carbondale Loge" Nr.82 Colorado Eisele, 

Donn F. (1930-1987), astronaut (Apollo 7) Luthor B. Turner Loge nr. 732. Columbus, Ohio Irwin, 

James B., (1930-1991), astronaut (Apollo 15) Loja Tejon nr. 104, Colorado Springs 

Mitchell, Edgar Dean (*1930), astronaut (Apollo 14) Loja Artesia Loge nr. 28 Artesia, New Mexico

 Stafford, Thomas P. (*1930), astronaut (Gemini VII, Gemini IX-A, Apollo 10 + 18) Western Star Loge nr. 138 Waterford, Oklahoma Weitz, 

Paul J. (*1932), astronaut (Skylab 2, Challenger -STS-6) Loja Lawrence nr. 708 Erie, Pennsylvania 

Pe fondul a ceea ce s-a spus și arătat deja, subiectul aselenizării - a avut loc cu adevărat? - și explozia navetei spațiale Challenger 23 capătă o cu totul altă amploare. Pentru că cel puțin șase dintre cei șapte membri ai echipajului Challenger sunt, conform documentarului Kla.TV "Suntem duși de nas de NASA"? încă în viață - patru dintre ei chiar sub același nume. 

În concluzie, vă recomandăm să urmăriți următoarele documentare realizate de Kla.TV. Oamenii sunt încurajați să participe la cercetarea continuă a subiectului conspirației masonice în prezent. Vă mulțumim anticipat pentru orice informații pertinente. Recomandare de vizualizat:  Suntem duşi de NAS(A)? - când astronauţi morţi reînvie


Kevin Barrett în: «American Free Press», 14. și 21. Januarie 2019, p. 30
Editor cu sediul la Milano: "Chiarelettere" "Massoni - Società a responsabilità illimitata. La scoperta delle Ur-Lodges ", Gioele Magaldi La finalul volumului de peste 650 de pagini se găsesc nenumărate explicații ale surselor directe folosite (pp.587-589 ), o notă despre importanța tradiției orale în francmasonerie (p. 591), o foarte amplă "Bibliografie parțială" (pp. 593- 630), un concis "Glosar parțial" cu o scurtă explicație a celor mai importanți termeni masonici speciali (pp. 631-639), un indice de nume (pp.641-644) care este doar parțial. Inclusiv anunțul privind următoarele două volume planificate de continuare a revelației (pp.649-653). 


VEZI FILMUL TRADUS, AICI:


În completare vedeți și:

INSIDE DE BROTHERHOOD - În Interiorul Frăției

Demascarea societăţilor secrete - Semne şi simboluri

CRANIILE și OASELE - Societatea Secretă




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...