Ieşirea Din MATRIX: Demascarea societăţilor secrete - Semne şi simboluri

marți, 6 iunie 2017

Demascarea societăţilor secrete - Semne şi simboluri


Dorim sa va prezentam lucrarea colosala a unui tip Niki Moraru care a strans o multime incredibila de imagini pentru fiecare semn si simbol ocult folosit de elita pentru a se recunoaste sau a-si demonstra, arata apartenenta la un grup sau altul. 

Sunt prezentate cu foarte foarte multe imagini, urmatoarele lucruri: 

Mâna diavolului, Mâna ascunsă a Francmasoneriei, Degetul lui Jupiter, Harpocrates - Semnul secretului şi al tăcerii, Pergamentul rulat în mână, Mano Cornuto - Salutul Satanei, "V" de la Venus-Lucifer Frăţia luciferiană, Ochiul lui Osiris - Horus - Lucifer, Steaua cu opt colţuri, "Ochiul lui Horus" 666 făcut cu mâna, Frăţia Reptiliană a Şarpelui, Craniul și Oasele (Skull and bones), Antichristul tricefalic, Vulturul bicefal şi Frăţia luciferiană, Cortina Roşie, Mantia Roşie, Adevăraţii Stăpâni ai inelelor - Frăţia luciferiană,  Obeliscul -Venerarea tainică a falusului, Strângerea de mână masonică, Torţa lui Lucifer-Prometheus-Baphomet, Roşul și Albastrul Masonic.


Nu sunt de acord neapărat cu interpretarea acestor simboluri prin prisma religioasă, însă este evident că toate aceste simboluri au profunde si multiple interpretari, fiecare din ele. Exista o lume invizibila, ascunsa de ochii profanilor, iar dezvaluirea acestor simboluri si semne poate oferi acel imbold pentru unii, sa studieze mai in profunzime lucrurile.

Mai jos găsiți un playlist care conține 21 de filme ce conțin zeci de ore de film:


Mai jos facem trimitere catre un articol care analizeaza simbolistica "Mâinii ascunse". In filmul dedicat acestui simbol gasiti nenumarate alte exemple de indivizi care folosesc acest semn.

"Există o forţă ascunsă care se află în spatele evenimentelor din secolele trecute? A fost cursul istoriei condus de un mic grup de oameni care au avut interese comune? Tablourile şi fotografiile marilor oameni de-a lungul istoriei au dezvăluit o caracteristică comună care-i leagă între ei. E doar o coincidenţă faptul că mulţi dintre ei îşi ascund mâinile în tablouri şi fotografii? E puţin probabil. Aceste portrete au o semnificaţie ascunsă? Căderea marilor monarhii europene, iluminismul secolului al XVIII-lea şi democraţiile de mai târziu fac parte dintr-un mare plan condus de “mâna ascunsă”? Să analizăm originea masonică a “mâinii ascunse” şi oamenii puternici care au folosit-o în tablourile celebre.

De ce ţinea Napoleon mâna ascunsă?

Personajul istoric care a atras atenţia cel mai mult în ceea ce priveşte “mâna ascunsă” este Napoleon. Adesea, marele împărat francez era prezentat cu o mână ascunsă în cămaşa sa. Au existat mai multe teorii care au încercat să explice de ce făcea Napoleon asta, printre care amintim: pentru că suferea de ulcer de stomac, pentru că-şi ascundea ceasul, pentru că suferea de o boală de piele, pentru că în vremea sa ar fi fost impoliticos să ţină mâinile în buzunar, pentru că avea o mână deformată, pentru că ar fi avut sub vestă un parfum din care trăgea pe ascuns. Există chiar şi unii care susţineau că pictorilor nu le-ar fi plăcut să picteze mâini!

Ţinerea ascunsă a mâinii – semn al francmasoneriei

Cu excepţia cazului în care toţi oamenii de care vom discuta în acest articol ar fi suferit de ulcer la stomac sau ar fi avut mâini deformate, gestul ascunderii mâinii are o altă semnificaţie. Şi ea e simplă: toţi oamenii care folosesc acest semn sunt membrii ai francmasoneriei. Luând în considerare marea importanţă a acestui gest în ritualurile masonice, precum şi faptul că marea majoritate a elitei conducătoare a lumii face parte din francmasonerie, e imposibil ca apariţia acestui semn să fie doar o coincidenţă. Această “mână ascunsă” poate fi găsită în ritualurile gradului “Arcii Regale” a francmasoneriei, iar liderii mondiali care folosesc acest semn vor să spună: “Din asta fac parte, în asta cred şi pentru asta lucrez”.

Ce este gradul Arcii Regale a francmasoneriei?

Arca Regală a francmasoneriei (al 13-lea grad al ritului scoţian sau al 7-lea grad al ritului de York) mai este cunoscut ca “masonul secretului”. În timpul acestei iniţieri, cei aleşi primesc marile adevăruri masonice.

Cităm din opera lui John Fellows – “O analiză în origile, istoria şi sensul francmasoneriei”:

Membrilor acestui grad li se explică integral misterele ordinului; în gradele anterioare, ei sunt cunoscuţi prin apelativele comune şi familiare de “fraţi” şi sunt ţinuţi într-o stare profundă de ignoranţă în ceea ce priveşte secretul sublim.

Iată şi mărturia unui francmason (George Oliver, în cartea sa “Lecturi privind francmasoneria”):

Dacă trecem prin Arca Regală, vom primi o mulţime de cunoştinţe; de aceea Masoneria este unică şi nu va putea niciodată fi depăşită de vreo instituţie omenească.

În timpul iniţierii în Arca Regală, se învaţă numele lui Dumnezeu

În timpul acestei iniţieri, se învaţă numele sacru a lui Dumnezeu. Acelaşi George Oliver, din care am citat mai sus, afirmă:

Acesta este un grad mult mai sublim şi mai important decât cele care îl preced, şi este, de fapt, vârful şi perfecţiunea vechii masonerii. Ne impresionează printr-o credinţă în existenţa lui Dumnezeu, fără început şi fără sfârşit, marele şi de neînţeles Alfa şi Omega, şi ne aduce aminte de veneraţia datorată numelui Său Sfânt.

Numele sfânt a lui Dumnezeu este Jahbulon, o combinaţie de cuvinte care înseamnă “Dumnezeu” în limbile syriacă, caldeeană şi egipteană. Astfel, Malcolm Duncan în “Rituarile masonice” explică:

Dumnezeu…Trei versiuni ale acestui nume sacru au atras atenţia în rândul masonilor Arcăi Regale: 1. JAH. Este numele lui Dumnezeu, găsit în Psalmul 68; 2. BAAL sau BEL – cuvânt care semnifică Stăpânul tuturor lucrurilor, Conducătorul lumii. 3. ON. Acesta este numele prin care Dumnezeu este venerat în rândul egiptenilor.

“Semnul cu mâna”: al doilea secret din cadrul ritualului masonic al “Arcii Regale”

Ritualul care se ţine în iniţierea în acest grad masonic semnifică întoarcerea la Ierusalim a celor Trei Mari Masoni, care au fost ţinuţi captivi în Babilon. Toată ceremonia este complexă, iar la un moment dat, iniţiatului i se cere să înveţe o parolă secretă şi un semn cu mâna, pentru a trece printr-o serie de secrete. Imaginea de mai jos reprezintă “semnul cu mâna”, din cadrul celui de-al doilea secret, aşa cum este prezentat în cartea lui Malcolm Duncan:



Stăpânul celui de-al doilea secret: Cuvintele mele sunt Shem, Japhet şi Adoniram; semnul meu este acesta: mâna ţinută la nivelul pieptului. Este imitarea ordinului pe care l-a dat Dumnezeu lui Moise, de a-şi pune mâna în sân, iar când a scos-o, aceasta era albă ca zăpada de lepră.
Exodul (4:6): “Zis-a Domnul iarăşi: “Bagă-ţi mâna în sân!” Şi când a scos-o din sân, iată mâna lui era albă ca zăpada de lepră”.

“Ceea ce suntem reprezintă ceea ce facem”

Aşadar, semnul cu mâna este inspirat din Biblie. În versetul din Biblie de mai sus amintit, inima (sau sânul) semnifică “ceea ce suntem”, iar mâna înseamnă “ceea ce facem”. Aşadar, acest simbol are următoarea semnificaţie: “Ceea ce suntem reprezintă ceea ce facem”. Semnificaţia simbolică a acestui gest poate explica motivul pentru care el este atât de larg utilizat de către masoni. Mâna ascunsă doreşte să le arate celorlalţi iniţiaţi că cel care face acest simbol face parte din frăţia secretă, iar acţiunile sale au fost inspirate de filozofia şi credinţele masonice. Mai mult, mâna care execută acţiuni este ascunsă în spatele hainelor, acest lucru referindu-se la natura schimbărilor din acţiunile masonilor.

Iată în continuare câţiva oameni celebri care au folosit acest simbol:

1) Napoleon Bonaparte


Napoleon Bonaparte (1769-1821), a fost celebru lider militar şi împărat francez de la sfârşitul secolului al 18-lea şi începutul secolului al 19-lea. El a fost în loja francmasonică Philadelphe în anul 1798. Fraţii săi, Joseph, Lucian, Louis şi Jerome, erau şi ei de asemenea francmasoni. Cinci din cei şase membri ai Marelui Consiliu al Imperiului francez a lui Napoleon, erau şi ei fracmasoni. Cercetătorul istoriei masoneriei Tuckett afirmă: “Există o dovadă incontestabilă că Napoleon era conştient de natura, scopurile şi organizarea francmasoneriei”.

2) Karl Marx


Karl Marx este cunoscut ca fondatorul comunismului. În ciuda negării de către unii masoni, se spune că Marx era mason de gradul 32 al Lojii Marelui Orient. Marx a devenit purtătorul de cuvânt al ateiştilor şi al mişcării socialiste din Europa. El urmărea înlocuirea monarhiilor cu republicile socialiste.

3) George Washington


George Washington, primul preşedinte al SUA, este considerat a fi cel mai important dintre masonii americani. Charles Wilson Pealed a fost pictorul care a creat tabloul de mai sus, atunci când Washington avea vârsta de 52 de ani.

4) Mozart


Mozart este considerat a fi unul dintre cei mai prolifici şi mai influenţi muzicieni din toate timpurile. El a fost de asemenea şi un mason, căci a fost primit în loja francmasonică austriacă pe 14 decembrie 1784. Una din operele sale celebre, “Fluierul fermecat” conţine importante elemente masonice. Progresia muzicală în “Fluierul fermecat” se bazează pe “Raportul de Aur” (1,6180…), proporţia tuturor lucrurilor, considerată a fi divină de către Şcoala Misterelor francmasonice.

5) Marchizul de Lafayette


Marchizul de Lafayette era un francmason de grad 33. El era un ofiţer francez, ce a devenit general în războiul revoluţionar American şi lider al Gărzii Naţionale în timpul Revoluţiei franceze. Mai mult de 39 de loji masonice din SUA au luat numele de “Lafayette”.

6) Salomon Rotschild


Salomon Rothschild a fost fondatorul ramurii vieneze a cunoscutei familii Rotschild, cea mai puternică familie din lume, ce a avut mare influenţă în ţări ca Germania, Franţa, Italia şi Austria. Familia Rotschild e cea care a stat în spatele creării statului Israel. În mod cert, ei au fost şi în spatele mişcării francmasonice.

7) Simon Bolivar


Cunoscut la “Liberatorul”, Bolivar este considerat a fi un fel de “Washington al Americii de Sud”. El s-a alăturat francmasoneriei în Cadiz (Spania), a obţinut ritul de grad scoţian în Paris şi a înfiinţat loja “Protectora de las Vertudes” în Venezuela. Ţara Bolivia şi-a luat numele de la acest Simon Bolivar.

8 ) Iosif Stalin

Domnia plină de teroare a lui Stalin în URSS a avut ca efect moartea a milioane de ruşi. Stalin este prezent adesea în imagini, folosindu-se de semnul mâinii ascunse. Nu a fost găsită nicio înregistrare oficială care să demonstreze că Stalin ar fi făcut parte din francmasonerie. Desigur că dictatori ca Stalin ar fi controlat foarte strâns toate informaţiile cu privire la persoana sa. Totuşi, gestul ascunderii mâinii poate oferi indicii că dictatorul sovietic ar fi făcut parte dintr-o frăţie ocultă.

9) Lenin


Vladimir Lenin a fost primul conducător comunist al Rusiei şi fondatorul URSS. El a fost un cunoscut evreu mason, care l-a detronat pe ţarul Rusiei şi a instalat “teroarea roşie” în fosta URSS."

2 comentarii:

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...