Ieşirea Din MATRIX: REALITATE SPIRITUALĂ - Călătorie În Interior (Puterea Meditației)

luni, 26 iunie 2017

REALITATE SPIRITUALĂ - Călătorie În Interior (Puterea Meditației)

SPIRITUAL REALITY (2005)
 - The Journey Within 
(Power of Meditation)

"Spiritual Reality - Journey Within" este un ghid vizual unic prin care putem afla și înțelege ștința meditației. Cu ajutorul acestui video poate începe practica meditației.

Ni se explică foarte clar ce experiențe pot apare în timpul meditației printre care sunt incluse cele de deschidere al celui de-al 3-lea ochi, călătoriile astrale, Nirvana, exeriențele vieții de după viață și într-un final se vorbește despre starea de Iluminare.

Ni se explică de asemenea despre energia cosmică care ar fi forța vieții existenței noastre și modalitățile prin care putem să ne deschidem către această energie. Vom înțelege faptul că de fapt corpul energetic este corpul eteric care este o structură a sinelui, o bază a existenței noastre și cauza rădăcină a sănătății și a bolii.

Ni se arată de asemenea modul cum putem obține sănătate fizică și mentală, una dintre metode fiind cea în care se folosește piramida, care prin structura și puterea ei, reprezintă o cheie de evoluție și vindecare rapidă pentru căutătorii spirituali." SURSA

" Energia cosmică există peste tot în Cosmos. Este legătura dintre galaxii, planete, oameni și molecule. Este "spațiul" dintre fiecare și totul. Este legătura care ține ordine întregului cosmos. Energia cosmică este "forța vieții". Această Energie Cosmică este esențială pentru a menține ordinea vieții noastre și pentru a ne extinde Conștiința. Energia cosmică este baza tuturor acțiunilor și funcțiilor noastre.
Noi primim o anumită cantitate de energie cosmică în somn profund și în tăcere totală. Folosim această energie pentru activitățile noastre de zi cu zi ale minții noastre, cum ar fi văzul, vorbirea, auzul, gândirea și toate acțiunile corpului nostru.

Această energie limitată dobândită prin somn nu este suficientă pentru aceste activități. De aceea ne simțim epuizați, obosiți și tensionați. Acest lucru duce la stres mental și fizic și la tot felul de boli.
Singura modalitate de a veni peste asta este să obții tot mai multă energie cosmică.


Energia cosmică este esențială pentru:
- Menținerea ordinii din viața noastră;
- Să ducem o viață sănătoasă și fericită;
- Implicarea totală în toate situațiile în care ne aflăm;
- Pentru a obține cunoștințe;

Și, în sfârșit ...

-Pentru extinderea Conștiinței noastre.
Energia cosmică abundentă se obține numai prin meditație. ( ... )"
Meditația este călătoria conștiinței noastre față de Sine.
Somnul este Meditație inconștientă. 
Meditația este somnul conștient.
Noi primim o cantitate de energie cosmică în somn și în tăcere profundă.
Noi primim energia cosmică abundentă în meditație.
Meditația nu este altceva decât călătoria conștiinței noastre către Sine.
În meditație noi călătorim conștienți de la corp la minte, de la minte la intelect, de la intelect la sine și ... dincolo de el.
Pentru a face meditație mai întâi trebuie să oprim toate funcțiile corpului și ale minții noastre. Asta înseamnă mișcările corpului, vederea, vorbirea și gândirea."

Continuare, sursa și mai multe detalii: http://realitateposibila.blogspot.ro

Mulțumim Paul Marian pentru efortul susținut și consistent de a aduce românilor aceste informații.

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI


În completare vedeți și:

1) VIPASSANA - Arta de a trăi
3) Cum să medităm - Deepak Chopra

6 comentarii:

  1. Am ajuns intamplator pe Blogul votru. Il gasesc foarte intereant si util ptr cine stie si intelege. O singura nemultumire am. Si anume de ce nu aveti buton de urmarire al blogului?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Iulia,

    exista o rubrica de Abonare pe coloana din stanga .... acum am ridicat-o mai sus si am adaugat in plus si un buton suplimentar de urmarire. Te referi la urmarire prin facebook sau alte metode?

    RăspundețiȘtergere
  3. oricum am salvat pagina asa ca nu o sa va pierd din ochii :P. pe FB nu stiu daca postati toate articolele de aici, dar am sa va urmaresc si acolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. pe FB am trimis chiar o cerere de prietenie, Vaduva neagra. dar observ ca nu mai sunteti activi de cateva zile acolo. mi-ar place de s-ar putea sa existe optiunea de a fi instintata printr-un mail. oricum ceea ce faceti, faceti bine. spor in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti recoamnd sa mergi si in urma prin arhiva, acolo e miezul ... sunt deja peste 1300 de articole publicate (si toate contin trimiteri video la filme , emisiuni sau documentare).

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumiri pentru acest film.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...