Ieşirea Din MATRIX: Noroc în Dragoste - filmul de weekend

vineri, 16 iunie 2017

Noroc în Dragoste - filmul de weekend


SERENDIPITY (2001)

Continuăm astazi lista de FILME DE SUFLET cu un alt film de weekend foarte emoționant, o comedie romantică care ne spune ca atunci cand doua suflete sunt menite unul altuia, intreg universul conspira sa-i aduca impreuna.

Despre ce este vorba pe foarte scurt:

"John Cusack și Kate Beckinsale joacă în NOROC ÎN DRAGOSTE, o comedie romantică despre influența destinului asupra doi oameni care se caută doar unul pe celălalt.

Într-o aglomerată zi de cumpărături din iarna lui 1990, Jonathan Trager o întâlnește pe Sara Thomas. Doi străini în New York, drumurile lor se întretaie odată cu goana nebună după cadouri de Crăciun, iar ei cad victime unei puternice atracții reciproce. Deși fiecare are deja câte o relație cu altcineva, Jonathan și Sara își petrec seara hoinărind prin Manhattan, fără măcar să-și știe numele. Dar, când seara se sfârșește, cei doi sunt obligați să facă următorul pas. Jonathan îi cere numărul de telefon, dar Sara sugerează să lase mai bine soarta să decidă asupra viitorului lor. Astfel, ea își scrie numele și numărul de telefon pe o carte, pe care o dă unui anticar, iar el își scrie numele și numărul de telefon pe o bancnotă pe care o schimbă la un magazin. Dacă sunt predestinați să fie împreună, spune Sara, cartea și bancnota se vor întoarce în posesia lor, iar ei se vor regăsi.

Câțiva ani mai târziu, viețile lor s-au schimbat radical și fiecare este pe punctul de a se căsători cu altcineva. Dar amândoi hotărăsc în secret că trebuie neapărat să încerce să se vadă pentru ultima dată și să se convingă dacă erau predestinați să fie împreuna sau nu. Vor putea ei să păcălească destinul și să-și ia soarta în propriile mâini?" SURSA

Notă: Mesajul filmului este simplu: ascultați-vă inima, urmăriți semnele și credeți în șansa voastră atunci când aceste semne apar. Nu ratați șansele care apar însă nici nu vă aruncați în toate direcțile doar pentru că vi s-au părut vouă că sunt niște semne. Ascultați cu atenție, vedeți daca inima e prezentă. nu numai mintea, interesele ascunse. Si aveti curaj sa va exprimati, atunci cand simtiti fara indoiala ca totul e in regula. Succes în găsirea sufletului pereche!

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI 
(Calitate HD 720p)

SERVER 1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...