Ieşirea Din MATRIX: Grupul Bilderberg - guvernul secret din umbră?

miercuri, 21 iunie 2023

Grupul Bilderberg - guvernul secret din umbră?


Deși am pomnit de multe ori acest grup, nu i-am dedicat niciun articol sau documentar. Mă bucur că cei de la kla.tv au făcut-o. Canalul kla.tv chiar are multe articole și filme documentare excelente.

„Acest documentar aduce lumină peste trăgătorii de sfori și planurile Grupului Bilderberg. Cine sunt liderii și participanții din fiecare țară care se întâlnesc în spatele ușilor închise? 

 Între 18 și 21 mai s-a reunit din nou Conferința anuală Bilderberg. Reprezentanți ai înaltei finanțe, ai aristocrației, ai serviciilor secrete, ai politicii și ai armatei, ai mediului de afaceri, ai administrației și ai mass-media s-au întâlnit în cadru restrâns. Odată cu începerea întrunirii au fost publicate și listele participanților la conferința din acest an. 

Remarcabilă este participarea unor înalți funcționari ai UE: vicepreședintele Comisiei Europene, Josep Borrell, și președintele Parlamentului European, Roberta Metsola, precum și comisarul european pentru afaceri economice, Paolo Gentiloni, au fost noutăți în acest an. 

Interesantă este, de asemenea, participarea reînnoită a președintelui companiei farmaceutice Pfizer, Albert Bourla. Din partea germană, au fost invitați pentru prima dată deputații din Bundestag Anton Hofreiter și Norbert Röttgen, precum și șeful Cancelariei Federale, Wolfgang Schmidt. 


Din partea Elveției, o noutate a fost consilierul federal Ignazio Cassis, fost președinte al Confederației elvețiene 2022, în prezent șef al Departamentului federal pentru afaceri externe DFAE, iar din partea Austriei, actualul ministru de externe Alexander Schallenberg. Schallenberg a fost timp de mai mulți ani președinte al Consiliului de administrație al Union Bank of Switzerland, în prezent UBS. Un alt invitat nou la conferință a fost primarul orașului portuar francez Le Havre, Édouard Philippe. 

Interesant e faptul că în 2022 revista "Handelsblatt" a scris despre el ca despre un "posibil succesor al lui Macron". 

În lumina acestei sugestii, saltul brusc în carieră al participanților după participarea la o conferință Bilderberg e foarte frapant: 

- Angela Merkel a participat la reuniunea Bilderberg în mai 2005 și a devenit cancelar german în noiembrie 2005. 

- Jens Spahn, un secretar de stat destul de necunoscut din cadrul Ministerului de Finanțe, a participat la conferința Bilderberg din 2017 și, în mod surprinzător, a devenit ministrul federal german al sănătății în 2018. 

- Emmanuel Macron, actualul președinte al Franței, a participat la reuniunea Bilderberg în 2014, iar din 2017, în actuala sa funcție. 

- Ursula von der Leyen, fost ministru german al apărării, a participat la conferințele Bilderberg în 2015, 2016, 2018 și din 2019 este președintele Comisiei Europene. 


Conferința Bilderberg ca o trambulină în carieră? 

Claudia von Werlhof, sociolog și politolog german, a scris următoarele despre Conferința Bilderberg:

 "Aici ne aflăm în fața puterii, a puterii reale. Oricine este vizat de această putere e invitat aici. Și în ce calitate este el sau ea invitat? Ca reprezentant al acestei puteri. [...] Evident, cei puternici nu ar putea fi puternici dacă nu ar exista acest fel de "clasă-balama", care, prin ordin de sus, ne spune ce este și unde trebuie să mergem." 

Prin "clasă-balama", ea se referă la grupul de oameni care formează legătura între cei puternici și popor.

 Acești oameni care pun în aplicare deciziile Clubului Bilderberg din poziția lor sau care sunt ridicați într-o poziție pentru a acționa în conformitate cu deciziile luate. 

Cum au luat naștere Bilderbergerii, cum sunt structurați, cum funcționează și ce obiective urmăresc? 

1. Fundație Grupul Bilderberg a fost înființat la inițiativa lui David Rockefeller (1915-2017). 

David Rockefeller a fost președinte și acționar majoritar al Chase Manhattan (în prezent JPMorgan Chase), cândva cea mai mare bancă americană din lume. Sub conducerea sa, Chase Manhattan Bank a devenit un pilon central al sistemului financiar internațional. De-a lungul vieții sale, Rockefeller a urmărit planul unui guvern mondial condus de înalta finanță. 

El a scris în memoriile sale: "Unii chiar cred că facem parte dintr-o cabală secretă care lucrează împotriva intereselor Statelor Unite și se referă la familia mea și la mine ca la niște "internaționaliști" și ca la niște conspiratori care s-au alăturat altora din întreaga lume pentru a construi o structură politică și economică mai integrată la nivel global - o lume unică, dacă vreți. Dacă acestea sunt acuzațiile, mă recunosc vinovat și sunt mândru de asta". 

Pentru a atinge acest obiectiv, David Rockefeller a inițiat diverse organizații sau așa-numitele think tank-uri (grupuri de reflecție) a căror "gândire prospectivă" influențează politica internațională: Astfel, pe lângă Grupul Bilderberg, el a fondat și Comisia Trilaterală, împreună cu Henry Kissinger și cu strategul mondial Zbigniew Brzezinski. 

Comisia Trilaterală datează de la reuniunea Bilderberg din 1972, unde David Rockefeller a propus înființarea ei. Mulți dintre membrii Bilderberg s-au alăturat, de asemenea, Trilateralei. Planul strategic pentru înființarea Clubului Bilderberg a luat naștere în cadrul Consiliului pentru Relații Externe (CFR).

 CFR este un grup de reflecție privat din SUA, fondat în 1921 - care trage sforile ca un fel de guvern din umbră în SUA. 


Henry Kissinger își amintește cum a luat naștere Clubul Bilderberg: "Ne-am întâlnit în urmă cu 60 de ani în cadrul unui grup de studiu la Consiliul pentru Relații Externe. La scurt timp după aceea, el [David Rockefeller] a încurajat un grup de discuții care mai târziu a devenit ceea ce este cunoscut acum sub numele de Grupul Bilderberg." 

David Rockefeller a fost director al Consiliului pentru Relații Externe până în 1985 și apoi, până la moartea sa, președinte de onoare al acestuia. Henry Kissinger (*1923) a fost prezent la nașterea Clubului Bilderberg. El s-a bucurat întotdeauna de o poziție puternică în cadrul conferințelor Bilderberg.

 Timp de mulți ani a modelat politica externă a SUA în calitate de consilier politic. Din 1969 până în 1975 a fost consilier pentru securitate națională în timpul lui Richard Nixon, iar din 1973 până în 1977 a fost secretar de stat al SUA sub Nixon și Gerald Ford. 

Kissinger a fost unul dintre cei mai apropiați aliați ai lui David Rockefeller până la moartea acestuia. Este un membru de lungă durată al CFR și a făcut parte din consiliul de administrație al CFR între 1977 și 1981. 

Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la nașterea sa, Kla.TV a difuzat documentarul "100 de ani de Henry Kissinger - strateg global și criminal de război?"

Alte persoane implicate în fondarea Grupului Bilderberg: 

- Józef Retinger (1888-1960): Józef Hieronim Retinger, iezuit polonez și mason de gradul 33, a fost însărcinat cu organizarea reuniunii Bilderberg de către David Rockefeller, datorită numeroaselor sale legături cu cercurile de elită. Retinger a format grupul inițial al Clubului Bilderberg. A fost secretar al Clubului Bilderberg până la moartea sa, în 1960. 

- Joseph E. Johnson (1906-1994): Joseph Esrey Johnson a fost președinte al Carnegie Endowment for International Peace, un grup de reflecţie american fondat de Andrew Carnegie, între 1950 și 1971. A fost director al CFR din 1950 până în 1974. Johnson a fost primul secretar american al Conferinței Bilderberg în 1954. 

- Dean Rusk (1909 - 1994): David Dean Rusk a fost secretar de stat al Statelor Unite în timpul președinților John F. Kennedy și Lyndon B. Johnson din 1961 până în 1969. A fost un înalt funcționar guvernamental în anii 1940 și la începutul anilor 1950. Dean Rusk a fost administrator al Fundației Rockefeller [fundație privată americană înființată de John D. Rockefeller] din 1950 până în 1961. În 1952 a devenit președinte al acestei fundații. 

- Charles D. Jackson (1902-1964): Charles Douglas Jackson a ocupat funcția de asistent special al președintelui în timpul lui Dwight Eisenhower începând din 1953: a fost omul de legătură între nou înființata CIA [Agenția de Informații Externe a SUA] și Pentagon [Departamentul Apărării al SUA]. În 1953 și 1954, Jackson a fost implicat în formarea Grupului Bilderberg și a asigurat participarea americană. Jackson a fost membru al CFR.

- Prințul Bernhard al Olandei (1911-2004): Bernhard, Prinț al Ţărilor de Jos, Prinț zur Lippe-Biesterfeld a fost descendent al nobilimii superioare. S-a căsătorit cu Prințesa Juliana, moștenitoare a tronului olandez. Prințul Bernhard a întreținut relații vii cu casele regale europene și cu industriașii de rang înalt. De aceea, a fost implicat în organizarea Grupului Bilderberg.

Prințul Bernhard a fost predestinat să ofere "fața regală" a Clubului Bilderberg în lumea exterioară. Până în 1976 a fost președintele comitetului director al Grupului Bilderberg, care, după consiliul consultativ, este organul decizional al Clubului Bilderberg.


Prima reuniune a Grupului Bilderberg a avut loc la 29 mai 1954. La invitația prințului Bernhard al Olandei, reprezentanți influenți din Europa și SUA s-au întâlnit în secret la "Hotel de Bilderberg", în apropiere de Arnhem, în Olanda. În cadrul primei conferințe Bilderberg, membrii fondatori și-au stabilit, printre altele, următorul obiectiv: "Cum să se realizeze și să se reunească în Europa și în Statele Unite o >aristocrație< [guvernare de către un grup privilegiat, în primul rând din clasa superioară aristocratică] unită de scopuri comune și cum să se ajungă la un acord cu privire la chestiuni de politică, economie și strategie, pentru a conduce împreună lumea?". 

2. Structură

Mult timp, vârful Grupului Bilderberg a fost Grupul consultativ, ai cărui membri erau numiți pe viață. Acest organism se întâlnea, de asemenea, între conferințele anuale și decidea cine va fi pus pe lista de invitați. Până la moartea sa, în 2017, printre aceștia se numărau David Rockefeller, Giovanni Agnelli, Eric Roll von Ipsden și Otto Wolff von Amerongen.

În prezent, Grupul Bilderberg este condus de așa-numitul Comitet de Conducere, cu aproximativ 35 de persoane. Reprezentanții acestui comitet decid cine din țara lor va fi invitat la conferința anuală Bilderberg. Comitetul director acționează ca un fel de guvern din umbră în numeroase țări din întreaga lume.

Actualul președinte al Comitetului director este Victor Halberstadt, un economist olandez. Acesta este membru al corpului profesoral al Forumului Economic Mondial (WEF), precum și membru al Consiliului consultativ internațional al Goldman Sachs Group Inc, o companie americană de servicii financiare. Celălalt președinte este Marie-Josée Kravis. Aceasta este o femeie de afaceri canadiană și membră a Consiliului consultativ internațional al Federal Reserve Bank of New York și al Council on Foreign Relations. De asemenea, Kravis deține un doctorat onorific de la Universitatea Rockefeller.

Din Comitetul director fac parte, de exemplu, următoarele persoane:

- din Germania: Paul M. Achleitner, fost președinte al consiliului de administrație al Deutsche Bank AG [FINANŢE]. Mathias Döpfner, președinte al editurii Axel Springer SE [MEDIA].

- din Austria: Gerhard Zeiler, președinte al companiei media Warner Bros Discovery International [MEDIA].

- din Marea Britanie: John Sawers, președinte executiv al firmei de consultanță Newbridge Advisory [SERVICII].

- din Franța: Henri de Castries, președinte al grupului de reflecţie "Institut Montaigne" [SERVICII].

- din Italia: Marco Alverà, co-fondator al zhero.net, director general al Tree Energy Solutions [ENERGIE].

- din Spania: Ana P. Botín, președinte executiv al grupului Banco Santander SA [FINANȚE].

- din Portugalia: José Manuel Barroso, președinte al Goldman Sachs International LLC, fost președinte al Comisiei Europene [FINANȚE].

- din Turcia: Ömer M. Koç, președinte al conglomeratului industrial Koç Holding A.S. [INDUSTRIE].

- din Polonia: Radoslaw Sikorski, membru al Parlamentului European, Senior Fellow la Universitatea Harvard, fost ministru de externe polonez [POLITICĂ]

- din Norvegia: Børge Brende, președinte al Forumului Economic Mondial [FUNDAȚIE]

- din Suedia: Marcus Wallenberg, președinte al Skandinaviska Enskilda Banken AB [FINANȚE]. 

- din SUA: Nadia Schadlow, cercetător principal la grupul de reflecţie Hudson Institute [SERVICII].

 Eric E. Schmidt, fost director executiv și președinte al companiei tehnologice Google LLC [TEHNOLOGIE]. 

- din Canada: Mark J. Carney, președinte al firmei de gestionare a activelor Brookfield Asset Management [FINANȚE]. 

Următorul nivel este alcătuit din participanții la conferințele anuale. 


O conferință Bilderberg durează, de obicei, trei zile și la ea participă aproximativ 130 de persoane. Înainte de o conferință, se distribuie documente de discuție cu ajutorul cărora participanții se pregătesc pentru conferință.

Când se trec în revistă participanții, două grupuri se disting în mod special: înalta finanță și aristocrația europeană. Nobilimea nu este foarte vizibilă în politica mondială. Prințul Bernhard și fiica sa, regina Beatrix a Olandei, precum și regina Sofia a Spaniei, au participat la conferințele Bilderberg, chiar dacă nu au adoptat o poziție formală precum prințul Bernhard. Orice participant la o conferință Bilderberg rămâne asociat din acel moment cu Grupul Bilderberg. După fiecare conferință, orice participant, precum și toți participanții anteriori, primește un proces-verbal al reuniunii. În plus, începând din 1963, aceștia au primit un document explicativ, adică agenda Clubului Bilderberg. Sub această emisiune veți găsi un document cu toți participanții la conferințele Bilderberg din 1954 până în 2023, care arată cine face parte din Grupul Bilderberg și cine pune în aplicare agenda acestuia în țara dumneavoastră. 

3. Informaţii despre Grupul Bilderberg Grupul Bilderberg dispune de măsuri de securitate uriașe pentru conferința anuală, plătite de contribuabilii din țara gazdă. 

La reuniunea Bilderberg din 2015 din Austria s-a pregătit un contingent de 2.100 de polițiști. Pe de altă parte, participanții și membrii comitetului director al țării gazdă plătesc doar cheltuielile de călătorie și de conferință. În timpul Conferinței Bilderberg, s-a aplicat permanent partcipanţilor regula Chatham House. Aceasta prevede că "se poate relata în termeni generali, dar niciodată nu se pot cita nume". 

Site-ul oficial al reuniunilor Bilderberg proclamă:

"Datorită caracterului privat al reuniunii, participanții participă în calitate de persoane fizice și nu în calitate oficială și, prin urmare, nu sunt legați de convențiile funcției lor sau de poziții prestabilite".

Revista lunară COMPACT a scris:

"Adevăratul scandal al sistemului Bilderberg este că parlamentari aleși, miniștri și uneori chiar șefi de guvern sau reprezentanți de vârf ai organizațiilor internaționale, în cadru restrâns, fără legitimitate democratică și declarat ca fiind privat, conlucrează cu reprezentanți ai oligarhiei financiare și căpitani de industrie și iau decizii de mare anvergură fără a fi nevoiți să dea socoteală pentru ele." "Tot ceea ce are legătură cu aspecte relevante din punct de vedere politic ... decizii ... nu poate fi niciodată privat", spune sociologul german Hans-Jürgen Krysmanski. 


Dar cum funcționează "emiterea de ordine" la Grupul Bilderberg? Cum se asigură că rezultatele unei conferințe sunt puse în aplicare în organizațiile, companiile și țările respective? 

Prințul Bernhard a explicat astfel: "Când reprezentanții conducerii occidentale părăsesc o reuniune Bilderberg, ei poartă cu ei consensul [cu alte cuvinte, agenda] grupului." 

Chiar și Henry Kissinger recunoaște: "Dar consensul care apare formează baza pe care se face politica la nivel mondial". "Și din momentul în care conferința Bilderberg se încheie, "aproape din întâmplare", consensul la care s-a ajuns pare să fie promovat cu toată inima de presa respectată, în timp ce, în același timp, devine politica generală a intereselor care guvernează la nivel internațional în tabere aparent disparate", potrivit jurnalistului Daniel Estulin. 

Raportarea despre Clubul Bilderberg sunt sever restricționate. Locul și ora reuniunii se anunță prin intermediul paginii oficiale >>bilderbergmeetings.org<< doar cu puțin timp înainte sau în timpul reuniunii. 

Punctele de pe ordinea de zi, precum și listele de participanți pot fi, de asemenea, consultate acolo în timpul sau după conferință. 

Datorită jurnaliștilor de investigație care au descoperit existența Grupului Bilderberg, Clubul Bilderberg a fost nevoit să facă aceste concesii. Timp de decenii, existența Clubului Bilderberg, precum și reuniunile acestuia au fost ținute secrete, în special de către presa mainstream. 

David Rockefeller le-a mulțumit aliaților săi pentru confideţialitate la Conferința Bilderberg din 1991 cu aceste cuvinte: "Suntem recunoscători Washington Post, New York Times, Time Magazine și altor publicații importante, ai căror redactori-șefi au participat la întâlnirile noastre și și-au respectat promisiunea de discreție timp de aproape 40 de ani. Nu ne-ar fi fost niciodată posibil să ne dezvoltăm planul pentru lume dacă am fi fost în atenția publicului în acei ani. Dar lumea este acum mai matură și mai pregătită să se îndrepte spre un guvern mondial. Suveranitatea supranațională a unei elite intelectuale și a bancherilor mondiali este cu siguranță preferabilă suveranității naționale din ultimele secole." 

4. Obiectivele Grupului Bilderberg După cum s-a menționat, activitățile Grupului Bilderberg au ca scop crearea unui "guvern mondial unic". 

"Guvernul unic mondial" include, printre altele, următoarele - dintre care unele au fost deja introduse și puse în aplicare: 

1. Reducerea treptată a suveranităților naționale în favoarea unui guvern mondial unic: instalarea Organizației Națiunilor Unite (ONU) ca guvern mondial sub controlul înaltei finanțe. 

2. O uniune economică internațională: întreaga economie mondială ar trebui să fie împărțită în trei blocuri comerciale pentru o mai bună gestionare: Uniunea Europeană, Uniunea Americană și Uniunea Asia-Pacific. 

3. Un sistem juridic unificat: Curtea Internațională de Justiție ar trebui să devină singura și cea mai înaltă autoritate juridică din lume. 

4. Crearea unei armate mondiale: NATO [Organizația Tratatului Atlanticului de Nord, alianță de apărare] va deveni armata mondială a ONU, înlocuind toate armatele naționale. 

5. Un stat socialist unic de bunăstare: Grupul Bilderberg are viziunea unui stat socialist de bunăstare în care cei ascultători sunt recompensați, iar cei neadaptați sunt vizați. Sistemul de credit social din China arată cum ar putea fi. Nu va mai exista o clasă de mijloc, ci doar "conducători și conduși". 

Se preconizează o societate cu creștere zero, fără prosperitate sau progres pentru populație. "Sfârșitul prosperității merge mână în mână cu sfârșitul industrializării și cu eliminarea treptată a utilizării pașnice a energiei nucleare. Electricitatea va fi atunci disponibilă doar pentru calculatoare și pentru sectorul serviciilor", spune jurnalistul Estulin.

5. Evenimente declanșate de Grupul Bilderberg 

Unii autori, precum Daniel Estulin, Andreas von Rétyi sau Gerhard Wisnewski, care au scris despre Grupul Bilderberg, au semnalat diverse evenimente din istoria recentă a lumii pe care le-au atribuit direct grupului: 

- Înființarea Uniunii Europene a început cu Grupul Bilderberg. 

Istoricul britanic Richard Aldrich afirmă că "Tratatul de la Roma [certificatul de naștere al Comunității Europene în 1957] își are originea în discuțiile purtate în cadrul Grupului Bilderberg cu un an înainte".

 Fostul vicepreședinte al Comisiei Europene și președinte de lungă durată al Clubului Bilderberg, Étienne Davignon, a recunoscut pentru ziarul online EUobserver că Clubul Bilderberg "a ajutat la crearea monedei euro în anii '90". 

- Războaiele iugoslave din 1991-2001: Grupul Bilderberg a discutat despre crearea unui punct de focar în Iugoslavia pentru a destrăma Iugoslavia și apoi pentru a-i redesena granițele. Reconstrucția urma să fie finanțată pe cheltuiala contribuabililor din Occident. 

- Rapoartele divulgate de la conferința Bilderberg din 2002 indică faptul că atacul împotriva Irakului a fost amânat din vara/toamna anului 2002 până în martie 2003: participanții europeni la conferința Bilderberg au cerut prezența personală a secretarului american al apărării Donald Rumsfeld, care ulterior și-a schimbat planurile și a participat la conferința din Chantilly, Franța. În cele din urmă, atacul a fost amânat, deși presa l-a anunțat deja anterior.

Agenda Grupului Bilderberg este de a înființa NATO ca armată mondială. Prin urmare, prezența comandanților-șefi și a secretarilor generali ai NATO la reuniunile Bilderberg nu este o surpriză. De exemplu, comandantul suprem al NATO și totodată comandantul al tuturor forțelor americane din Europa, Philip Mark Breedlove, a participat la conferința Bilderberg din 2014. Acest lucru s-a întâmplat după ce protestele de pe Maidan din Kiev au avut loc la sfârșitul anului 2013 și începutul anului 2014. Având în vedere situația din Ucraina de la acea vreme și situația tensionată dintre NATO și Rusia, reuniunea Bilderberg din 2014 a avut, prin urmare, un rol important de jucat.

Cea de-a 69-a reuniune din acest an a Grupului Bilderberg, care a avut loc loc la Lisabona în mai 2023, va juca un rol la fel de important. Pe ordinea de zi figurează NATO, Rusia și Ucraina. O privire aruncată pe lista de participanți arată: Generalul american și comandantul-șef al NATO, Christopher Cavoli, a fost de asemenea prezent, la fel ca și secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. A participat și ministrul ucrainean de externe Dmytro Kuleba.


Privind agenda anuală și listele de participanți, se vede că Grupul Bilderberg discută toate evenimentele care decid lumea și stabilește agenda în cadrul acestora! Având în vedere faptele enumerate în această emisiune, putem vorbi despre Grupul Bilderberg ca despre un guvern secret din umbră. Acesta este considerat un "instrument major al Noii Ordini Mondiale". Prin crize induse artificial, cum ar fi războaiele menționate mai sus, populația mondială urmează să fie condusă pas cu pas în Noua Ordine Mondială. 

David Rockefeller a sintetizat acest lucru în 1994, în fața Consiliului de Afaceri al ONU: "Suntem în pragul unei remanieri globale - tot ce avem nevoie este o criză atotcuprinzătoare potrivită și națiunile vor consimți la Noua Ordine Mondială". Privind retrospectiv la ultimele decenii, elitele sau înalta finanță au reușit, într-adevăr, să creeze în mod repetat noi crize și apoi să le folosească pentru a-și pune în aplicare obiectivele. 

Punerea în aplicare a Noii Ordini Mondiale a funcționat până acum deoarece activitatea Grupului Bilderberg a rămas ascunsă, iar participanții au putut pune în aplicare agenda fără a fi observați, ca şi verigă între populație și Grupul Bilderberg. Prin urmare, pentru a opri progresul acestor planuri și activitatea Grupului Bilderberg, este important ca aceste planuri, creatorii și participanții să fie observate și conștientizate de populație. Prin urmare, vă rugăm să distribuiți acest program și lista de participanți ataşată la finalul emisiunii cât mai mult posibil.” SURSA 

Mai multe detalii despre această grupare secretă găsiți în cărțile traduse: Clubul Bilderberg. Stăpânii lumii , în Grupul Bilderberg - Elita din umbra si influenta ei asupra politicii mondiale și în Conspiratia Bilderberg.

Pe blog găsiți informații disparate în articolele și documentarele de AICI.

VEDEȚI DOCUMENTARUL TRADUS, AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...